EstroBan – Подходящ Ли Е За Високи Нива на Естроген?

Време за четене: 4 min

estroban опаковкаEstroBan са нов вид капки за регулиране на нивата на естроген в мъжкия и женски организъм. Тяхното основно предназначение е намаляването на нивата на този хормон в тялото, когато то започне процес на свръхпроизводство. Разтворът дело на производителя IdeaLabs. За съжаление, по-голямата част от мненията и отзивите на клиентите, които са го изпробвали и споделили опита си в онлайн форумите, не са особено ласкави.

 

Те следва да спомогнат за контролирането на риска от развиване на рак на матката и яйчниците, както и понижаването на броя случаи на ранно идване на менструацията, липса на добро либидо, сухота в очите, натрупването на излишни тлъстини в бедрата, корема и седалището. Но данните за подобни ефекти са почти нулеви. Нека разберем, как всъщност действат.

Естрогенът – Наш Приятел или Таен Враг на Организма?

естроген

Този хормон е известен като основният определящ фактор за формирането на първичните женски полови белези. На него дамите дължат големината на бюста, дупето и корема си. Действа на същия принцип както хормона при мъжете. Подобно на него, естрогенът има и своята тъмна страна. Завишените му концентрации в човешкия организъм могат да предизвикат развиването на редица опасни заболявания, сред които на първо място по рисков фактор се нареждат разновидностите на рака.

Неговите хормонални нива обикновено се определят от хранителните вещества, които приемаме през първите 7 години от живота си. Но това не означава, че те не могат да варират и през останалата част от живота на човек. Обикновено това се дължи на външни фактори от типа на стрес, умора, недостатъчно физическа активност, промени в концентрацията на други вещества в тялото и не на последно място – неправилна диета и последващи смущения в хормоналния метаболизъм.

При естрогенната доминация синтезът на другия есенциален полов хормон започва рязко да намалява. Всичко това може да доведе до:

 • Смущения в Редовността на Менструалния Цикъл и Прекомерно Болезнен ПМС;
 • Трудно Заспиване, Липса на Концентрация и Проблеми с Паметта;
 • Нервност, Отпадналост и Хронична Умора;
 • Резки Спадове в Настроението;
 • Болезнено Усещане в Гърдите;
 • Често Подуване на Стомаха и Последващи Газове;
 • Косопад;
 • Занижено Либидо и Липса на Желание за Секс;
 • Образуване на Целулит, Натрупване на Наднормено Тегло и Мазнини.

За Естрогена с Добро:

жена и шапка

Разбира се, човешките полови хормони носят предимно позитиви. Ако не бяха те, нито мъжете, нито жените щяха да изглеждат и да мислят по начина, по който сме свикнали. Естрогенът и фитоестрогенът, например, отговарят за правилния обмен и баланс на различните вещества в организма. Той спомага и за здравината на костната система и бляскавия вид на кожата, косата.

Нежният пол му е благодарен, защото им помага да забременеят и износят децата си нормално. Именно този полов хормон сигнализира и на матката да започне да се разширява, когато наближи време за раждане. Дамите, които го имат в по-големи количества, не трябва да пият чайове или да прилагат етерични масла от различни видове билки за повдигане на гърдите, тъй като са натурално надарени!

Сега ще разгледаме един нов продукт на пазара – капките за регулиране на естрогена в тялото ЕстроБан от производителя АйдияЛабс. Те придобиха широка популярност в Интернет, но мненията и отзивите на клиентите за техните ефекти не са особено ласкави. Защо това е така?

Действа Ли Разтвора за Контрол на Нивата на Естроген ЕстроБан?

Жена на диван

Разглеждайки официалната страница на този витаминов комплекс за балансиране на естрогена в тялото всеки може да забележи, че компанията-производител IdeaLabs не дава много конкретна информация относно начина, по който спомага за правилната регулация на хормоните и веществата в тялото.

Основното му предназначение следва да е понижаването на пряката опасност от развиването на различни видове болести. Средството за подобряване на общото здраве, обаче, не е преминало през независима оценка от експерти, които да потвърдят тази му способност. То би трябвало да включва растителни и билкови екстракти, но основните му съставки предполагат, че то е просто хранителна добавка с акцентиран витаминов комплекс.

Съставът му трябва да има следните активни компоненти:

 • Витамин K (MK-4, Менатетренон);
 • Витамин E (Токофероли от Висока Гама);
 • Витамин A (Палмитат и/или Ацетат);
 • Витамин D;

* Внимание! Тъй като съставките на този продукт не са преминали през независима експертна оценка, те може и да не са горепосочените. Очакваните резултати също може да варират от един организъм до друг поради естеството на човешката биохимия.

зеленчуци

Как Се Прилагат Капките за Хормонален Баланс EstroBan?

Интернет страницата на средството за регулиране на нивата на естроген в организма не обяснява точно как следва да се приема то. Предполага се, че потребителят ще се ориентира от наличните в опаковката инструкции за употреба, ако реши да го закупи. Официалният сайт само ориентира клиента относно препоръчителната дневна доза, която е до 8 (осем) капки в рамките на едно денонощие.

Те могат да бъдат разтворени в чаша вода или плодов сок с цел подобряване на вкуса. Един флакон от разтвора би трябвало да стигне за 30 пълни дни. Препоръчителната дозировка за мъже и жени е еднаква, въпреки разликите в концентрацията на хормоните в телата им.

Доволни Ли Са Клиентите от Средството за Регулиране на Естрогена?

Бърз преглед на форумите в мрежата показва, че потребителите не дават особено възторжени оценки и отзиви за способността на капките EstroBan да доведат до хармоничен хормонален баланс. Към настоящия момент редовният му прием не е препоръчан и от експерти в областта. Съществуват и по-добри алтернативи.

Не Правете Необмислени Действия!

мъж и жена в легло

Човешкото тяло притежава сложен биохимичен механизъм, който го задвижва, и му помага да функционира нормално. Затова и трябва да внимаваме, как се храним и какви средства за регулиране на хормоналните нива приемаме, ако искаме да се радваме на здраве и дълголетие. Не посягайте към продукти, които не са преминали положително през експертна оценка!

 

Иглика Попкирилова

3 коментара

 1. Ivan Ivanov 09/12/2018
  • Style Bio 10/12/2018
 2. Кирил Атанасов 10/12/2018

Коментирай