Face Vacuum Cleaner – Защо Имаме Запушени Пори и Черни Точки По Лицето?

Face Vacuum Cleaner, женско лице с черни точки

Face Vacuum Cleaner Ревю
 • 9.7/10
  Ефективност - 9.7/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.5/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Face Vacuum Cleaner HD2138 е най-новият модел устройство за почистване на запушени пори и черни точки в областта на лицето на производителя QIC. То е най-подходящо за прилагане в областта на носа, където кожата е по-дебела и няма как да се стигне до неприятни странични ефекти. Към момента не са налични и сериозни данни, които да предполагат, че използването на козметичното средство за положително въздействие върху дермата, съобразено с неговите инструкции за употреба, има каквито и да е противопоказания.

Face Vacuum Cleaner, жена с кожни проблеми на лицето

Неговото PVC-покритие предполага и лесната му и удобна дезинфекция, като за целта не е нужно да ползвате нещо повече от хипоалергенни мокри кърпички. Моделът Фейс Вакюм Клийнър HD2138 е наличен в 4 пъстри и атрактивни цвята – цикламено, тюркоазено, лилаво и черно. Специализираната технология, която използва, за да допринесе към процеса на правилното почистване на лицето, накара много потребителите Да споделят своите позитивни мнения и отзиви за ‘прахосмукачката за кожа’ по Интернет форумите. По-долу ще научим повече защо.

Образуване на Комедони и Тяхното Натурално Премахване

момиче с пъпки и черни точки

Темата за проблема със смога в големите градове е на дневен ред, а фините прахови частици са един от главните отговорници за влошаването на нашето цялостно здраве и имат подчертан негативен ефект върху състоянието на кожата. Едно от многото полезни и лечебни приложения на лимона и неговата кора, които сме свикнали да пренебрегваме и захвърляме в кофата за боклук, е да хидратират, подхранват и дезинфекцират дермата на лицето.

Комедоните, или разширените и запушени пори и черни точки на медицински език, са най-често причинени от затлачена по тялото ни мръсотия, както и мъртви клетки. С напредването на възрастта и забавянето на метаболизма, нашият организъм губи способността си да се отървава пот тях по естествен начин. Те се затлачват по горния епидермален слой и започват да причиняват сериозни дерматологични проблеми.

Един от начините да им противодействаме е микродермабразиото. Ето и още няколко лесни за прилагане метода, които можем да превърнем в рутина:

 • Почиствайте редовно кожата на лицето си. След като премахнете грима и я измиете и подсушите, не забравяйте да и нанесете лек и хидратиращ крем, за да запазите нейната структура.
 • Ексфолирайте я 2-3 пъти седмично, използвайки 1 с.л. сода за хляб и половин чаша ябълков оцет.
 • Нанесете лимонов сок директно след почистването с помощта на памучен тампон. Той е естествен дезинфекциращ и подхранващ агент. Можете да използвате и чиста салицилова киселина или козметични продукти с високо съдържание на такава.
 • Маската от яйчени белтъци също е изключително лесна за забъркване. Вземете 1 яйце и много внимателно отделете белтъка от жълтъка.
 • Нанесете първото върху лицето си с мека четка, за да не раздразните допълнително дермата.

Бабина Рецепта с Мед Срещу Запушени Пори и Черни Точки:

различни билки

Добрите практики от народната медицина дават началото на редица проучвания в областта на съвременната медицина, които са ни помогнали да се преборим с богата гама от заболявания. Те са и добър начин за оказване на положително въздействие върху кожата на лицето.

Популярна бабина рецепта за почистване и хигиенизиране на дермата гласи че малко мед се поставя в съд, след което част от него се нанася внимателно върху горния епидермален слой. С плавни и нежни движения на пръстите, започнете да оказвате съвсем лек натиск и да отделяте част от слоя, докато не усетите леко парене.

Не нанасяйте повече от сладката субстанция, а продължете да масажирате поне няколко минути. Поставете влажна хавлиена кърпа върху лицето си за 5-10 минути. След като я премахнете, трябва да забележите, че дермата ви е гладка и без следа от лепкавост. Можете да прилагате процедурата толкова пъти, колкото прецените за удачно!

Сега ще обърнем по-детайлно внимание на своеобразната прахосмукачка за запушени пори и премахване на частиците мръсотия от дермата – Face Vacuum Cleaner HD2138. Неговият производител QIC твърди, че устройството има способността да повлияе положително на поддържането на добра епидермална хигиена. Клиентските отзиви и мнения по Интернет форумите изглежда да съгласни с компанията. Нека разберем защо.

Действие на Устройство за Почистване на Запушени Пори Face Vacuum Cleaner

Face Vacuum Cleaner, момиче

Поддържането на кожата в здраво, сияйно и бляскаво състояние е мечтата на всяка съвременна жена. За съжаление, това често е скъпоструващо удоволствие, ако изобщо успеем да открием био-почистващо средство, което да действа по изцяло натурален начин. Предимството на вакуум-уредите за поддържане на епидермална хигиена, като засмукващото устройство срещу пори и черни точки Face Vacuum Cleaner, е, че позволява на потребителите да се насладят на козметичните процедури, без дори да излизат от дома си.

Своеобразната прахосмукачка за затлачени мръсни частици прави естествен масаж и пилинг на дермата на лицето. Не използва електрическо захранване, а идва заредена с батерия тип ААА, което намалява риска от токов шок или удар. Повечето мнения и отзиви на клиенти са с положителна насоченост, като почти не се срещат такива, които да говорят за появата на негативни странични реакции.

По-долу следват описани параметрите на продукта:

 • Подходящ за Представители на Всяка Една Възраст и на Двата Пола;
 • Почиства, Масажира и Извършва Пилинг на Горния Епидермален Слой Чрез Вакуум Ефект;
 • Не Е Известно Да Има Противопоказания;
 • Компактен Размер, Който Е Удобен за Пренасяне;
 • ААА Батерия.

Nota Bene! Прилагането на средството е лесно – просто го включете и притиснете леко до кожата, след което я масажирайте с уреда в продължение на няколко минути. Имайте предвид, че поради спецификата на производство, може да има съвсем леки разминавания в техническите детайли на продукта!

Достъпност на Поръчка, Доставка и Цена в България на Уреда Face Vacuum Cleaner

Face Vacuum Cleaner, мъж

Всеки желаещ да се възползва от удобния за ползване и компактен при пренасяне модел HD2138 на серията засмукващи устройства за почистване на порите и черните точки по лицето Face Vacuum Cleaner от производителя QIC, може лесно да го направи през официалния сайт на средството за повлияване на добрата дермална хигиена. Клиентите следва да оставят своите актуални данни в онлайн формуляр.

В най-кратък срок с тях ще се свърже представител на компанията- дистрибутор, за да бъдат уточнени детайлите около доставката. Цената на вакумм-устройството срещу затлачване на мръсни частици и мъртви клетки по дермата е достъпна и съобразена със стандартите на живот в България.

Само сега желаещите да се възползват от него, могат да го вземат с -50% отстъпка от оригиналната стойност. Преференциалната оферта е валидна до изчерпването на лимитираните количества. Побързайте, ако искате да се включите!

Разчитайте на Натуралните Средства за Почистване на Лице!

жена с нежна кожа, рози

Всеки човек иска да се радва на нежна на допир и излъчваща сияен блясък кожа. С напредването на годините тази задача става все по-трудна. Щом въпроса опре до подбиране на козметика за лице, то имайте предвид, че био-продуктите с висок процент на натурални екстракти са за предпочитане пред тези с химични компоненти, които само могат да влошат състоянието на дермата. Отворете се за богатствата на Майката Природа!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply