LPE Massager – Масажор с Технология за Акупунктура и Нановълни!

lpe massager

LPE Massager Ревю
 • 9.6/10
  Ефективност - 9.6/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.6/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

LPE Massager, наричан още и ЕлПиИ Масажър от своя производител ЛПЕ Масажър, представлява масажор с нановълни за насочено вибрационно въздействие. Той е предназначен за директно прилагане върху кожата по главата и при двата пола. Целта на иновативния уред с технология за повлияване на дермата около космените фоликули е да забърза кръвообращението към скалпа. Така се хармонизира нормалния кръвоприток и кръвоснабдяване на корените косата. Което пък създава всички необходими условия за активно стимулиране на растежа на косъма.

Едноименния производител получава добри отзиви за своите био-козметични изделия по онлайн форуми, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Компанията се е фокусирала главно във сферата на продуктите за грижа за косата. Както и за такива за стилизиране и оформяне на елегантни и впечатляващи прически. Любопитно е, че масажорът с нискочестотни вълни за повлияване на кръвопритока към главата е обсъждан и от мъже. Силният пол не е деен по дискусионните бордове за красота и здраве. Но представителите му са споделили своите добри впечатления от продукта в коментари и мнения.

Масажорът с технология за повлияване на външния вид на косата Ел Пи И Масажър се заявява единствено чрез своя официален уебсайт. Там клиентите оставят свое име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Те следва да очакват и обаждане от него с цел уточняване на детайлите около доставката. Могат да зададат и всеки един въпрос, който имат. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Процедурата е изцяло дискретна, а вибрационното устройство за нормализиране на кръвопритока в скалпа пристига в неутрална опаковка.

Цената на масажора за глава с нискочестотни вълни LPE Massager не се различава в различните държави на разпространение. Уредът може да бъде закупен на една и съща стойност в Германия, Италия и Русия. Тя само се прекалкулира според местната валута. Четете още в ревюто по-долу.

проблеми с коса

Как Да Подсилим Тънкия и Слаб Косъм, Спомагайки за Растежа?

Косъмът постепенно отслабва своята сила, здравина и еластичност с напредването на времето. Това се дължи на забавения синтез на колаген, еластин и хиалуронова киселина в тялото. Те са жизненоважни елементи, определящи свежия или изсъхнал облик на нашата кожа и косми. Отговарят за всички органи в скелетно-мускулната система. Освен това, косменият фоликул се нуждае от постоянно подхранване с елементи, като цинк, желязо, фосфор, калий, калций и протеини. Старайте се да консумирате храни със съставки за укрепване на косата.

Разбира се, има и много странични фактори, които оказват въздействие върху блясъка и жизнеността на нашата грива. Честото излагане на UV-лъчите на слънцето през лятото може да увреди не само кожата, но и косъма. Косата изисква специализирана грижа през летните месеци. Честото боядисване, фризиране и третиране с вредни и силно активни химикали също могат да навредят на нейното здраве.

По-долу сме подбрали няколко бързи съвета за поддържането на бляскав, еластичен и стилен вид на прическата. Те са насочени предимно към хора, които имат отслабен и тънък косъм. Ако искате да стимулирате неговия растеж и здравина по естествен начин, трябва да направите:

 • Върху тънкия косъм без еластичност следва да се прилага балсам с по-лека формула, която се състои главно от натурални съставки.
 • Същото важи за шампоана, който следва да подхрани и подсили космените луковици.
 • Изплакването на косата с мицеларна вода, ябълков оцет или прясно изцеден лимонов сок (смесвайки по 1 с.л. от всяко с литър вода) след или вместо измиване.
 • Спрете да разресвате влажната коса – оставете я да изсъхне натурално, иначе накъсвате косъма.
 • Използвайте четка за коса, която е подходяща за вашия тип.

Каква Фризура Да Изберем с Цел Прикриване на Изтънелия и Отслабен Косъм?

LPE Massager, дълга косаНа правите коси с тънък косъм най-много им отиват къси прически на пластове. Те не трябва да са с дължина, по-голяма от тази на нивото на рамената. Така не само ще проличи липсата на обем, но и ще накара лицето да изглежда несиметрично. Къдравият косъм без еластичност и здравина се прикрива с дължина. Пускайте я свободно!

Нека разберем още няколко любопитни детайла за вибрационния масажор с нискочестотни трептения LPE Massager. Той е дело на едноименния производител ЕлПиИ Масажър. Компанията получава положителни отзиви не само от жени, но и от мъже по онлайн форуми със секции за красота и стил, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Целта на редовното му прилагане е да спомогне за нормализиране на кръвообращението от и към кожата по скалпа. Съдейки по коментарите и мненията на клиентите, както и липсата на сигнали за противопоказания в тях, продуктът е безопасен и хипоалергенен.

Как Точно Работи Вибрационният Масажор за Глава ЕлПиИ Масажър?

lpe massager

Устройството с вградена технология за насочени нискочестотни вибрации и пулсации ЛПЕ Масажър благоприятства хармоничния кръвоприток към кожата и космите по скалпа. Грижейки се за правилното кръвоснабдяване и кръвооросяване, масажорът с хипоалергенно въздействие върху дермата LPE Massager работи за укрепване и подсилване на отслабения косъм. Неговият метод на оказване на влияние е базиран на акупресурата. Практиката е част от установените принципи на традициите на древнокитайската медицина. Част е и от съвременните терапевтични процеси в азиатските държави.

Отзивите на клиентите за био-козметичното средство с акупресурно въздействие за стимулиране на космения фоликул са предимно положителни. В тях не се споменават неприятни странични ефекти и противопоказания. Няма данни за възникването на алергични реакции по кожата, пряко последващи прилагането. Те считат, че уреда отпуска мускулите по главата и хармонизира кръвообращението.

Ето и обобщен вариант на основните позитиви на био-козметичното изделие:

 • Насочени Нискочестотни Вибрации за Положително Повлияване на Еластичността, Жизнеността, Дебелината и Здравината на Косъма;
 • Вибрацоионен Масажор с Хипоалергенна и Безопасна Технология за Отпускане на Мускулите и Стимулиране на Кръвообращението към Кожата и Космите по Скалпа;
 • Без Данни за Противопоказания и Странични Ефекти;
 • Бърза, Дискретна и Удобна Доставка До Прага на Дома или Офиса;
 • Стилен, Изчистен, Компактен и Удобен за Пренасяне Дизайн;
 • Унисекс Модел, Подходящ и за Двата Пола;

Nota Bene! Липсата на информация за неприятни алергични реакции и обриви не означава, че те няма да възникнат индивидуално. Придържайте се към инструкциите за употреба, приложени от производителя в търговската опаковка на LPE Massager. Указанията за ползване са ъпдейтвани последно през 2019 г.

Как Се Ползва Мсажорът с Нискочестотни Вибрации LPE Massager?

коса, употреба на масажор lpemassager

Споменахме, че устройството за стимулиране на кръвообращението чрез акупресурно въздействие Ел Пи И Масажър се ползва по препоръките на производителя. Така се подсигурява неговото безопасно и хипоалергенно повлияване на кожата и косъма по скалпа. Прилагането му води до отпускане на прилежащата мускулатура и усещане за релаксация.

Ето и 3-те лесни стъпки за употреба:

 1. Включете масажора, за да започне да излъчва трептения и микровибрации. Приближете го до тила и по продължение на скалпа и започнете нежно да масажирате повърхността с кръгово-въртеливи движения. Така се благоприятства хармоничното кръвообращение и се стимулира кръвопритока към космения фоликул.
 2. Нискочестотните вълни проникват дълбоко в епидермалния слой и повлияват луковиците на космите на косата по положителен начин.
 3. Насоченото акупресурно въздействие спомага за отпускане на напрежението и облекчава стреса и схващанията. След процедурата, вие се чувствате душевно и физически отпочинали и регенерирали.

Как Да Поръчам на Достъпна Цена и По Дискретен Начин в България?

доволен мъж, lpe massager

Вибриращият масажор с нискочестотни трептения и акупресурен принцип LPE Massager се поръчва единствено през официалния уебсайт. Там клиентите оставят своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Той се обажда и се уточнява точния адрес за доставка. Клиентът може да зададе въпросите си, ако има такива. Този начин на действие е възприет след сблъсък на производителя с опити за фалшификати. Оригиналът се заявява само през лицензираната уеб-страница. Там са налични и редовни промоции, позволяващи отстъпка от автентичната стойност. Плащането става чрез наложен платеж.

Развейте Бляскава и Жизнена Грива пред Околните с Натурално Подхранване!

Не оставяйте на годините и начинът ви на живот да вземат мекия сатенен отблясък и мекотата при допир на косата ви. Подхранвайте я редовно и се грижете по правилен начин за нея. Това може да се случи, като заложите на козметика с органични съставки с ясен произход.

Накратко: Вибрационният масажор с нискочестотни трептения и акупресурно въздействие върху кожата по главата и космения фоликул LPE Massager има натурален подход към стимулирането на кръвообращението по и около скалпа. Уредът с технология за засилване на кръвопритока има отпускащо ума и тялото повлияване на организма. Той вече спечели фенове и от двата пола. По-предпочитан е от други алтернативи и е подходящ за мъже и жени едновременно.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Papiforte – Благоприятства ли Изобщо Кожата с Брадавици и Папиломи?
Beauty 360 – Спомага Ли Четката-Масажор за По-Блестяща Кожа?

Leave a Reply