Lucky Cat Талисман – Бижу от Сплав на Течни Метали за Финансов и Личен Късмет!

Lucky Cat талисман

Lucky Cat Талисман
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.9/10
  Отзиви - 9.9/10
9.7/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Lucky Cat талисман е моден аксесоар, който има формата на усмихнато коте. Наподобява японското Манеки Неко – махащата/поздравяващата котка’ -символ на щастие и просперитет. Бижуто за късмет е изработено от сплав на редки течни метали. То е създадено от членове на Асоциацията на практикуващите финансова астрология (АПФА). Представително лице на организацията е проф. Магнус МакТавиш – специалист по астрология, хиромантия и нумерология. Украшението е благословено чрез специален ритуал, според официалният уебсайт на едноименния производител. Изработено е ръчно, а неговата цел е не просто да седи добре, когато го окачите на верижка около врата, ръката или крака си. То следва да ви накара да повярвате повече в себе си и своите способности да постигнете личен и финансов просперитет.

Интернет-потребителите на форуми, подобни на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), споделят предимно положителни отзиви за изделието. Нашият редактор Августина Петрова лично инспектира мнения и коментари, публикувани в българското, в руското и в западноевропейското онлайн пространство. Астрологията и езотериката набират все по-голяма популярност в световен мащаб. Това е и една от причините мнозина да са доволни, че притежават бижу-талисмана Лъки Кет със сплав на редки течни метали за късмет. Те твърдят, че изпитват затоплящо усещане около частта от тялото, където го носят окачено на верижка. Дизайнът му е изчистен, а цветът – в гамата на тъмносивото, за да подхожда на всеки един тоалет и повод. Муцунката и лапижките на котето са изписани детайлно и с любов към детайла.

Откъде да поръчам талисманът-котка Lucky Cat на достъпна цена? Има ли промо-оферти (“Вземи 2 Амулета за Късмет на Цената на 3!”) и намаления на официалния уебсайт? Много ли опити за измама с фалфишикати се срещат по порталите за онлайн търговия, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba? А в аптеките?

Прочетете ревюто докрай, за да научите!

Lucky Cat, желание

Махащата Котка Манеки Неко (Maneki Neko) и Една История за Късмет

Западното общество е силно повлияно от християнската символика, която заклеймява цели животински видове като изконни символи на злото. Такива са котката и змията. Науката е доказала, че това са едни от най-интелигентните живи същества. Източните философии пък ги считат за символи на финансовия и личен просперитет, благополучие и мъдрост. От Страната на изгряващото слънце – Япония – тръгва легендата за «махащата за поздрав котка на късмета» Манеки Неко (япон. ез. – 招き猫).

Преданието гласи, че тя е успяла да спаси княза на област Хиконе, посочвайки със снежно бялата си лапичка входа на свещения храм Готоку-дзи в Едо (днешно Токио). Там той се скрил от страшната буря, разразяваща се навън. В мига, в който прекрачил портите, гръмотевица поразила с мощен тътен дървото, под което той се криел дотогава.

Разбира се, дълголетието на японците се дължи частично и на факта, че тяхната диета силно наподобява средиземноморската. Някои дори считат, че е по-полезна за тялото от нея! Българската традиция също разчита на добрите препоръки на Учителя Петър Дънов за хранене и здраве според деня от седмицата. А, понякога, човешкото тяло просто има нужда от повече интимност, за да се чувства добре!

Какво Споделят Клиентите за Амулета-Коте със Сплав от Редки Метали Лъки Кет?

талисман, късмет, лъки кет

Lucky Cat е ръчно изработено бижу-амулет със сплав на редки течни метали за късмет и финансово благополучие. То е създадено от виден член на Асоциацията на практикуващите финансова астрология (АПФА). Представител на едноименната компания-производител е проф. Магнус МакТавиш. Бърз преглед на Интернет-форумите за езотерика и астрология, каквито секции има и в нашенския „БГ Мама“ («BG Mamma»), показва, че клиентите са доволни от съотношението «цена-качество на изделието». Те споделят положителни отзиви от естетическите и духовни качества на модния аксесоар с форма на коте за късмет. Той отива на всеки повод и тоалет. Лесно може да бъде носено на верижка около врата, китката или ходилото. Моделът е унисекс.

Ето и позитивите на талисманът със сплав на течни метали за късмет и финансов просперитет Лъки Кет, според клиентските мнения:

 • Положително Повлияване на Увереността в Собствените Възможности;
 • Красиво Украшение във Формата на Коте за Късмет;
 • Унисекс Модел, Който Може Да Бъде Носен на Различни Части от Тялото;
 • Хипоалергенна Сплав от редки Течни Метали Без Оплаквания от Възникването на Алергии;
 • Достъпна Цена и Дискретна Поръчка на Официалния Уебсайт;

Nota Bene! Липсата на сигнали за противопоказания не ги прави невъзможни! Спазвайте указанията за ползване на едноименния производител. Те са включени вътре в продуктовата опаковка на талисмана за финансово благополучие Lucky Cat!

Как Се Носи Аксесоарът-Талисман с Благословия за Късмет Lucky Cat?

талисман, пари, лъки кет

Придържането към инструкциите за употреба е ключово за безопасното носене на продукта. Включените в него редки метали са хипоалергенни. Няма данни да предизвикват алергични реакции или дразнения. Нито пък друг тип странични ефекти.

Ето и 3-те стъпки на правилно приложение:

 1. Поставете талисмана за късмет и финансово благополучие Lucky Cat в портфейла или го окачете на верижка и го носете около врата или китката.
 2. Взимайте гои навсякъде със себе си.
 3. Насладете се на повече увереност в себе си, живота и възможностите пред Вас!

Lucky Cat Талисман – Цена в България през Официалния Уебсайт

Lucky Cat талисман, любов

Производителят на амулета-коте със сплав от редки метали за късмет и благополучие Lucky Cat съветва да заложим на официалния уебсайт. Там неговата цена е най-достъпна и са налице различни промоции. Стойността не се променя в различните държави на разпространение. Цената само се прекалкулира според местната валута. За да поръчат своята бройка, потребителите следва да оставят име и актуален телефонен номер в онлайн бланката там. Те трябва да са в готовност да приемат и обаждане от оператор в кратък срок.

Амулетът със сплав на редки течни метали и форма на коте за късмет Lucky Cat се поръчва по стандартната процедура.

Вярвайте в Себе Си, За Да Е Благополучието Винаги със Вас!

Lucky Cat талисман, цена, семейство

Нашият късмет обикновено се обуславя от собствената ни нагласа към живота. Вярваме ли в него и в себе си, изпращайки положителна енергия към околните и света, то ние наистина се превръщаме в „късметлии“. Защото щастието се заражда винаги отвътре. Не бива да го забравяме!

Накратко: Амулетът за късмет и благополучие Lucky Cat е ръчноизработен от сплав на редки течни метали. Има форма на коте, по подобие на японския символ на щастието и просперитета – котката Манеки Неко. Радва се на популярност и клиентите му дават добри оценки в своите отзиви и мнения. Те считат, че той работи по-добре от други алтернативи на дигиталния пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

One Response

 1. Daniel Todorov 25/11/2019

Leave a Reply