MaxHair – Може Ли Спреят-Концентрат Да Възстанови Блясъка на Косъма?

MaxHairMaxHair е нов спрей-концентрат, който се появи на пазара в България, благодарение на производителя ‘Fresh Me Natural Products’ Ltd. (“Фреш Ми Нечъръл Продъктс” ООД). Производствената и база се намира в ж. к. “Люлин”, София, България. Средството за възвръщане на блясъка и еластичността на косата включва екстракт от рускус, кератин и патентованите комплекси Procapil ™ и Aquaxyl™. Но автентичността на описаните съставки не може да бъде потвърдена от наличието на Сертификат за качество. Изделието за по-здрав косъм не е преминало и през експертна оценка.

ВИЖ ОЩЕ:  Какво Е Зелено Кафе и Подходящо Ли Е за Влизане във Форма?

Нашият редактор на секция “Красота” – Григор Христов – направи проучване на наличните в Интернет-форумите със секции за личен стил. Повечето от тях имат формат, подобен на този на небезизвестните “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Той не остана особено впечатлен от мненията, оценките, отзивите и коментарите на потребителите там. По-голямата част от тях имат недоволен тон. Много от потребителите не са отчели никакви промени в състоянието си. Налични са и оплаквания относно появата на нежелани странични ефекти, като дерматологични обриви по скалпа. Противопоказанията и тежките алергични реакции никога не говорят добре за качеството на даден продукт.

Откъде мога да купя спрей-концентрата МаксХеър? Има ли смисъл да го правя? Предлага ли официалният уебсайт на производителя ‘Fresh Me Natural Products’ Ltd. (“Фреш Ми Нечъръл Продъктс” ООД) достъпна цена? Конкурентна ли е тя спрямо тази на сходна био-козметика по онлайн търговски портали, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress?

Производителят съветва потребителите да купуват през лицензиратаната уеб-страница. Към момента, не можем да потвърдим, че спрей-концентратът за повече блясък и еластичност на косата наистина работи. Затова и не препоръчваме на клиентите да пристъпват към покупка. Най-добре ще е да се ориентират към друга алтернатива.

Прочетете настоящето ревю на спрей-концентрата MaxHair докрай, за да разберете защо!

maxhair, спрей за коса, жена

Рускус – Укрепва Ли Натуралния Продукт Косъма?

Рускусът е наричан още ‘месарска метла’ и ‘иглица’ от билкарите, живеещи на родна територия. На външен вид представлява многогодишен вечнозелен храст, който дава малки, но оцветени в яркочервено плодчета. Ботанически спада към семейство Аспарагусови (Asparagaceae). Латинското му наименование е Ruscus hyrcanus. Макар и в малки дози да е полезен за състоянието на кожата, ноктите и косата, той не е най-мощната възможна натурална съставка за укрепване на косъма. Има други, които са по-силни от него.

А всички знаем, че за много жени тяхната коса е тяхната грижа. Те се интересуват, как да прикрият факта, че е мръсна, но и как да я защитят от вредните UV-лъчи на слънцето през лятото. На тях можем да препоръчаме средиземноморската или DASH-диетата, които включват необходимите дневни количества Омега-3 мастни киселини. А също и редовната направа на маски за блясък и еластичност на косата с кокосово масло. А също и изплакване с ябълков оцет след измиване!

Рускусът може да бъде крайно благоприятен за добрия външен вид и общо състояние на тялото. Но също – опасен и токсичен, когато се приема в прекомерно големи дози. Внимавайте с консумацията му!

ВИЖ ОЩЕ:  Митове и Легенди за Бронираното Кафе – Какво Е Всъщност?

Ето и част от полезните му свойства:

 • Добър диуретик;
 • Мощен аналгетик, антисептичен и антибактериален агент;
 • Засилва вътрешната микроциркулация на кръвта;
 • Лаксативно въздействие;
 • Заздравява стените на кръвоносните съдове;
 • Спазмолитичен характер;
 • Тонизира и дава енергия и виталност;

Какви Са Клиентските Мнения за Спрей-Концентрата MaxHair?

максхеър, косопад, коса

MaxHair e нов натурален спрей-концентрат, който цели да заздрави и съживи косата. Негов производител е популярната в България фирма ‘Fresh Me Natural Products’ Ltd. (“Фреш Ми Нечъръл Продъктс” ООД). Повечето от нейните био-козметични изделия се радват на широка популярност. Но не и средството за по-еластичен и свеж косъм. Мненията и отзивите, списани от професионални козметици по онлайн форуми, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’), са по-скоро негативни. Има и сигнали за появата на неприятни странични ефекти, като алергични реакции и други противопоказания.

Производителят ‘Fresh Me Natural Products’ Ltd. твърди, че спрей-концентратът съдържа следните основни съставки на своя официален уебсайт:

 • Патентован Комплекс Procapil ™;
 • Патентован Комплекс Aquaxyl™;
 • Растителен Кератин;
 • Екстракт от Рускус;

Липсата на оценка и мнение от експерт, а също така и на Сертификат за качество, прави определянето на автентичността им невъзможно. Имайте предвид, че и рускусът може да бъде токсичен в по-високи концентрации. Към момента не препоръчваме покупката на продукта.

ВИЖ ОЩЕ:  Невероятните Лечебни и Почистващи Свойства на Пчелния Мед и Прополиса

maxhair, мъж, коса

Ето и обобщение на негативните отзиви в клиентските мнения за спре-концентрата МаксХеър:

 • Липса на Сертификат за Качество и Експертна Оценка;
 • Неясен Произход на Основните Съставки;
 • Несигурно Действие;
 • Завишена и Неконкурентна Цена;
 • Сигнали и Оплаквания от Противопоказания;

Nota Bene! Липсата на Сертификат за качество ни кара да не препоръчваме покупката на продукта. Ако все пак сте го направили, преди да прочетете настоящето ревю – спазвайте инструкциите на производителя ‘Fresh Me Natural Products’ Ltd. Така ще минимизирате вероятните странични ефекти!

Развейте Буйна Грива пред Околните с Натурален Блясък на Косъма!

мъж, жена, коса, ябълки

Косата, също както всяка друга част на тялото ни, се нуждае от все повече грижи с напредването на годините. Отдайте и дължимото. Превърнете я във главен герой във дневните ви ритуали за красота. Резултати няма да закъснеят.

Накратко: MaxHair е спрей-концентрат с предполагаемо натурална формула. Тя включва и екстракт от рускус, който може да е токсичен в по-високи концентрации. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите за красота и стил са по-скоро негативни. Има и оплаквания от странични ефекти. Най-добре се ориентирайте към друга алтернатива за натурално свежа и еластична коса с блясък.
Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай