Vendinos – Новият Магнитно-Декомпресиращ Колан – Постига ли Желаните Резултати?

vendinos магнитен колан опаковкаVendinos е ново средство за контрол на хроничната болка в кръста и гърба. Дегенерациите на гръбначния стълб са често срещан проблем в съвремнието ни и все повече хора на различна възраст започват да търсят средства за облекването на болките. Вендинос е магнитен колан, който се предлага отскоро в България. Но дали носенето му дава ефект и възвръща ли пълната дееспособност на кръста и гърба?

 

Студеното време и зимата могат да доведат до усилване на болките в кръста и гръбнака. Драстично се увеличава броя на страдащите, които търсят всевъзможни методи за премахване на болката и възвръщане на пълната им мобилност. На пазара се появяват непрекъснато нови лечебни гелове и магнитни пояси, чиито производители се възползват от слабите места и нужди на потребителите.

Какво е Vendinos?

Vendinos, възрастен човек и малко дете в гора

Vendinos предлага разрешение на проблема без ходене по скъпи и опасни процедури. На официалния сайт на магнитно-декомпресиращия колан се представя от безивестния Уифред Стром, който наича себе си „специалист в областта на дегенерациите на гръбначния стълб“. Иновативният и новооткрит метод за цялостно преодоляване на хроничната болка в гърба и кръста би трябвало да позиционира прешлените и да спомогне за преодоляване на дегенерацията. Освен това се смята, че повлиява положително на регенерацията и възстановяването на клетките.

ВИЖ ОЩЕ:  Йога за Отслабване - Постигнете Идеалната Фигура с Постоянство

След като потърсихме информация от потребителите на Vendinos, се установи, че повечето от тях не потвърждават подобряване на физическата дееспособност. При някои болките не само, че не изчезват, а дори се засилват и носенето на колана дава странични ефекти в здравословното им състояние.

Важно! Магнитните колани, като Vendinos, не трябва да се използват от хора, които имат имплантирани кардиостимуланти, ако страдат от високо кръвно, сърдечно-съдови проблеми, бременност. Лицата, които страдат от увреждания на централната нервна система или исхемична болест на сърцето, не трябва да използват подобен тип продукти!

Как действа коланът Vendinos?

Vendinos, човек с болки в кръста и гърба

Действието на колана се крие в неговата конструкция, базирана на сероя от неодимови магнити с кръстосана поляризация. Коланът се предполага, че трябва да намалява натиска между нервите, като премахва болката, възпаленията и спомага за автоматичното регенериране на организма.

Употреба на колана за болки в гърба Вендинос

Коланът Vendinos е препоръчително да се носи поне по 5-10 часа на ден, за да може да блокира усещането на болка в гърба. Това съответно допринася за голям дискомфорт при много от потребителите. Дългото време, което трябва да се носи магнитния колан, говори за слабата му ефективност. Невъзможно е да се стигне до каквито и да били промени с клетъчните структури на организма само след едно носене. Въпреки че, магнитното поле с дълбоко действие е с мощност от 3000 Гауса, то няма благоприятно въздействие върху мускулите, сухожилията, ставите и нервите.

>>Vendinos не се предлага в България. Ефективна алтернатива е HondroStrong<<

Подобряването на кинетиката на ензимите и обменът на йоните, както и засилването на кръвообръщението в областта на ставите и прешлените, спомагат за активното противодействеи на възпаленията. Това е много сложен процес, който не може да бъде задействан от колана Vendinos.

Vendinos – Измама или Наистина Ефективен Продукт?

Vendinos опаковка, възрастна двойка, скачаща на легло

Колкото и да е силна болката в гърба ви, която ви измъчва от много време, нашият екип не препоръчва използването на магнитния колан Vendinos. Най-разпространеното мнение сред форумите е, че коланът е неефективен, което води до нашето крайно заключение, че е пълна измама. Друг факт, който ни осъмни в действието и резултатите, е че лицето Уифред Стром не съществува. Как тогава може да се доверим на неговия продукт?

Важно! Всички положителни потребителски мнения, които са изложени на официалния сайт, са на несъществуващи клиенти. Гаранциите за задоволство, качество и автетичност

Има много по-ефективни средства, които действат локално и не застрашават здравето. Независимо дали проблемите са породени от възпаление, претоварване, наднормено тегло, възраст или контузия, препоръчваме използването на натурални мехлеми, като HondroStrong специални физически упражнения за раздвижване, приемане на витамини и минерали. Освен това се препоръчва спазването на правилен хранителен режим и внимателно избиране на комфортен матрак, за да може през нощта гръбначния стълб да не се натоварва, а да отпочива пълноценно.

Vendinos – Мнения, Отзиви и Коментари за Колана. Защо Не Си Заслужава?

Коланът против болки в гърба е донякъде е популярен, но за съжаление, Vendinos мненията, които нашият екип разгледа не бяха особено позитивни. Потребителите, които са си го закупили в Европа, не са доволни от него и смятат, че разходът им не е бил оправдан. Това се дължи най-вече на това, че много от Vendinos мненията споменават, че не са усетили нищо – нито положителна промяна, нито отрицателна. Много от потребителите са се почувствали, все едно не носят колан. Ето какво казват голяма част от Vendinos мненията:

  • Магнитна Формула, Но Без Положителни Свойства за Тялото;
  • Направен от Нискокачествени Материали;
  • Без Видима Промяна, Свързана с Намаляването на Болките и Възпаленията;
  • Неудобен и Тежък за Носене;
  • Крайно Недостъпна Цена Спрямо Качеството;
  • По-Добри Алтернативи на Българския Пазар.

NB! Потребителските отзиви и коментари за колана Вендинос не носят положителен тон. Някой от тях дори препоръчват да намерите алтернатива, която работи подобаващо и по естествен начин. Ние бихме препоръчали крема с био-формула HondroStrong, който се радва на изключително одобрение от клиентите по цял свят.

А ако все пак сте си закупили колана Vendinos – следвайте добре инструкциите за употреба и не превишавайте максималното време за носене, определено от производителя.

Натиска върху прешлените и нервите

момиче на гимнастическа топка във фитнесПрешлените и нервите биват износени в течение на възрастта. Болката в гръбначния стълб рано или късно засяга всички, без изключение. Гръбначният стълб поема тежестта на цялото тяло и с напредване на възрастта губи амортизиращите си свойства. Силната болка и обездвижването на тялото идват тогава, когато прешлените започнат да се приближават един до друг.

ВИЖ ОЩЕ:  5 Упражнения за Стегнато Дупе

Цена, Поръчка и Доставка на колана Vendinos

Vendinos не се предлага в търговската мрежа и още по-малко може да бъде открит в аптеката. Ако все пак сте решили да доверите здравето си на този съмнителен продукт, то може да го поръчате само и единствено през официалния сайт на Vendinos. Там ще откриете един дълъг формуляр, в който трябва да попълните всичките си данни – имена, телефон, адрес, имейл и т.н. Цената на Vendinos е неясно спомената, така че може да се наложи да платите между 43 и 110 лв. Опциите за плащане са онлайн чрез дебитна/кредитна карта или с наложен платеж. Има възможност за членство в клуб, в който може да се включите, но по какъв начин – не е обяснено.

Освободете се от болките в гърба и ставите с натурални продукти!

скачащо момиче и гълъби

Ако наистина искате да предприемете мерки за облекчаване на болките в ставите, кръста и гърба, и то без да се подлагате на рискови и скъпоструващи операции, се доверете на натуралните и естествени продукти. Те действат в дълбочина, нямат странични ефекти и дори може да повляят цялостно на здравословното ви състояние.

 

Иглика Попкирилова

Коментирай