Energy Beauty Bar Масажор Срещу Стареене

Energy Beauty Bar

Energy Beauty Bar Ревю
 • 9.1/10
  Ефективност - 9.1/10
 • 9.1/10
  Отзиви - 9.1/10
9.1/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Позлатеният йонизиращ масажор Energy Beauty Bar използва иновативната микровълнова технология за заглаждане на бръчките, стяга контурите на лицето и премахва акнето и неговите следи. Energy Beauty Bar подобрява кръвообръщението. В резултат на това се премахват токсините от кожата, подпухването и тъмните кръгове изчезват, а поцесът на стареене се забавя.

Вечната младост е все още недостижима цел за науката и козметичната индустрия. Но развитието на технологиите ни приближава все по-близо. Вече не е невъзможно да поддържаме кожата си съвършена, гладка и с равен тен, независимо от напредването на възрастта.

Не е невъзможно да се освободим от петната, бръчките и фините линии с лекота, така че да се сдобием със сияйна и гладка кожа за по-дълго време.

На пазара в момента се предлагат неизброимо много продукти, които обещават изглаждане на бръчките, възвръщане на еластичността на кожата и подобряване на цялостното ѝ състояние. Някои от тях наистина постигат желаните ефекти, в повечето случаи това е наистина скъпата и професионална дермокозметика. Други са просто излишен разход на средства.

Освен чрез използването на козметика, имате варианта и да се подложите на пластична операция или тежка лазерна процедура. Освен скъпи, те са и инвазивни, и болезнени, и винаги съществува риска да се подложите на некачествена процедура, която да увреди чувствителната кожа на лицето ви необратимо.

Вече има и по-лесен и сигурен начин да постигнете желания младежки вид, без скъпоструващи препарати и процедури, без риск за кожата ви. Тайната се крие в новата, но набираща популярност практика да се прилагат златни йони в различни продукти за красота. Такъв е и новият масажор за млада и здрава кожа – Energy Beauty Bar.

Любопитно за Златото:

Способността на златото да подобрява и поддържа вида на кожата е позната още от древността. Било е употребяването в различни процедури за грижа за кожата от японци, римляни и египтяни още от дълбока древност. В момента набира популярност и в модерната дерматологична грижа.

Новият EnergyBeautyBar масажор идва за първи път на българския пазар и предлага ефективно решение за младежка и еластична кожа. По-долу можете да научите повече за него, как работи и на какво се дължи ефективността му.

Energy Beauty Bar – Защо Злато?

Използването на златни йони става все по-популярно в козметиката и козметичните процедури, тъй като златото има няколко основни предимства що се касае до доброто състояние на кожата:

 • Намалява бръчки и фини линии – златните йони проникват в дълбочина и стимулират възобновяването на клетките. Това от своя страна поддържа кожата по-млада за по-дълго време, заглаждайки бръчките и възстановявайки еластичността.
 • Поддържа клетките хидратирани – свойството на златните йони да проникват в дълбочина спомага на клетките да си набавят необходимата хидратация като по този начин се предотвратява появата на т.нар. ‘дехидратирани бръчки’, които са резултат от прекалената сухота на кожата.
 • Предпазва от загуба на еластичност – употребата на златни йони забавя и предотвратява рушенето на колагена и еластина в кожата, като по този начин поддържа нейната еластичност по-дълго. От това произлизат две основни ползи – появата на бръчките ще бъде значително отложена и ще се предотврати увисването на кожата.

Затова и масажорът със златно покритие Енерджи Бюти Бар залага на златото като основно средство за борба с несъвършенствата по кожата на лицето.

Още за Устройството и Ефектите на EnergyBeautyBar

Energy Beauty Bar е масажор с батерии, създаден по последна японска технология, вече широко проникнала на пазара на изток. Той има златно покритие и използва микро вибрации, които проникват в най-дълбоките слоеве на кожата, за да я регенерират изцяло.

Множеството вибрации, които масажорът излъчва, стимулират кожата и помагат на златните йони в покритието му да проникнат в дълбочина. С други думи, активната употреба на Energy Beauty Bar води до няколко гарантирани ефекта:

 • Детоксикира и прочиства – златните йони и вибрациите отпушват порите и изхвърлят мръсотията и токсините, натрупани в тях през ежедневието. По този начин постепенно се освобождавате от акнето и черните точки, изравнявайки тена на лицето си.
 • Стимулира кръвообращението и движението на лимфата – това ще стегне и значително ще повдигне контурите на лицето, предотвратявайки увисването на кожата.
 • Поддържа еластичността – в допълнени към по-доброто кръвообращение, използвайки Energy Beauty Bar, вие ще се грижите за поддържането на нивата на колаген и еластин, по този начин запазвайки еластичността на вашата кожата и ще изглаждате бръчките и фините линии.

Приложение и Предимства на Energy Beauty Bar

Масажорът Energy Beauty Bar е изключително лесен за ползване, работи на батерии и се нуждае единствено от почистване с хладка вода на вибриращата позлатена глава. Подходящ се за използване както от жени, така и от мъже. Понеже не използва допълнителни мазила и вещества, EnergyBeautyBar масажор за лице не причинява алергии и е напълно безопасен.

Ако се придържате към инструкциите за употреба, в рамките на месец ще постигнете зашеметяващи резултати. Кожата ще е стегната и гладка, значително ще се подобри здравето ѝ. Прилагайте върху цялата област на лицето като не задържате масажора на едно място за повече от 2-3 секунди. Може да се прилага и върху деколтето и шията. Цялата процедура ще ви отнема не повече от 10тина минути на ден.

Струва ли си да Поръчаме и Как?

Можете да поръчате вашия масажор Energy Beauty Bar през официалния сайт на продукта, със съдействието на лицензирания дистрибутор. Просто попълнете формата за поръчка и ще се сдобиете с масажора със златни йони на промоционална цена с 50% отстъпка.

Много от изпробвалите вече масажора споделят много положителни Energy Beauty Bar мнения и свидетелстват за неговата ефективност. Редовната му употреба в рамките на поне месец води до видимо изглаждане и стягане на кожата на лицето, прочиства порите трайно и не позволява натрупването на мръсотия. Затова е и един от най-нашумелите продукти за грижа за кожата и против стареене.

Подарете си сияйна кожа с приятните и леки пулсиращи масажи на Energy Beauty Bar. Може и да няма формула за вечна младост, но определено има начин да останем младолики за по-дълго!

 

Иглика Попкирилова

Обновена на

3 коментара

 1. Петранка Найденова 22/06/2018
  • Style Bio 22/06/2018
 2. Минка 02/08/2018

Leave a Reply