Fungalor – За Здраво и Елегантно Стъпало Без Гъбички!

fungalor крем за крака

Fungalor Ревю
 • 9/10
  Ефективност - 9/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.3/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Развиването на гъбички по стъпалата на краката е сериозен проблем, който е тормозил почти всеки човек. Малките бактерии и паразити са толкова разпространени, че данни на Световната здравна организация (СЗО) сочат, че към момента близо 1/5 от населението на планетата ги пренася. Те се разпространяват със скоростта на светлината и са изключително лесни за прихващане – предпазете се с Fungalor.

Съществуват различни видове препарати срещу гъбични инфекции, но не всички от тях са способни да постигнат желаните резултати. Вредителите обикновено се завръщат след няколко месеца. Fungalor е чисто ново средство, което тепърва навлиза на пазара. Изпробвалите го са доволни, но действа ли наистина?

Гъбичките са тема, която повечето хора предпочитат да избягват. Въпреки че почти няма човек, на когото да не му се е случвало да прихване досадните паразити. Детоксикацията на организма след това е задължителна, ако човек иска да се отърве от досадните гадини.

Разпространение на гъбички по краката

Прихващането става изключително лесно, особено в по-топлите месеци, когато хората по-често ходят с отворени обувки. Потенето, а и посещаването на обществени тоалетни и басейни също разпространява бактериите. Средата се превръща в перфектна за развитие на бактерии и вредни микроорганизми и те буквално процъфтяват, загнездвайки се в човешкото тяло.

Любопитно?

Макар и месечния доход не винаги да е достатъчен, за да може човек да си позволи да има 2-3 различни чифта обувки, които да сменя всяка седмица, тази практика е изключително полезна като превантивна мярка срещу развиването на гъбички на краката. Редовното изпиране с подходящи препарати на обувките също е ключово.

Съществуват всевъзможни средства за третиране на инфектирани стъпала, но някои от тях често включват тежки химикали в състава си, а те могат да предизвикат голям брой нежелани странични реакции.

Нерядко се случва и техните резултати да са само временни, а паразитите да се завърнат след няколко месеца. Кремът е познат и като Fungalor Plus и е нов препарат срещу гъбички, който за няколко месеца успя да се превърне в предпочитано средство за третиране на проблема.

Пробвалите го са изключително доволни от начина, по който действа. Кой не иска да се радва на гладки, чисти и свободни от бактерии стъпала? Вие също можете да го постигнете.

Какво точно е Fungalor срещу гъбички?

Фунгалор е антимикотичен крем, чийто състав е създаден на базата на билкови и натурални екстракти. Действието му е скоростно и силно, като има превантивен и регенериращ ефект.

ефектри от крема

Кремът срещу паразити по краката включва и комплекс от различни видове витамини, чиято цел е да заздравят организма и да спрат по-нататъшното разпространение на вредните микроорганизми.

Меката и нежна структура на мехлема има способността да проникне дори и през най-грубата и напукана кожа, успокоявайки засегнатите области и имайки подчертано антибактериално действие.

Какъв е Състава на Фунгалор? Има ли Странични ефекти?

крака на хавлияFungalor крем срещу гъбички е сред малкото средства, които не разчитат на силни химикали, за да се отърват от бактериите.

Активните съставки на антимикотичния препарат се възползват от антибактериалните свойства на природните продукти.

А те са именно:

 • Есенция от лимон: Освежава стъпалата, прочиства ги от микроорганизмите и им придава постоянен свеж аромат. Има и охлаждащ ефект, който спомага за бързото им възстановяване.
 • Комплекс от витамини: Спомага за бързото възстановяване след инфекцията и има антибактериален ефект. Омекотява кожата на краката и стъпалата, правейки ги нежни и гладки на допир. Премахва лющенето на мъртвите кръвни клетки и ги регенерира.
 • Екстракт от прополис: Спомага за приятния аромат на тялото, тъй като има способността да подтисне активността на отговорните за неприятната миризма на потта бактерии. Изчиства горните слоеве на епидермиса.
 • Клотримазол: Спира растежа на дрождите на гъбичките и облекчава сърбежа, който произтича от инфекцията. Има превантивно действие срещу появата на нови колонии от бактерии. Изцяло прочиства краката и стъпалата от вече съществуващите такива.

Не са открити странични ефекти от ползването на специализиранията крем към момента. Разбира се ако имате алергия към някоя от съставките е добре да се консултирате с доктор преди да започнете употребата. Самите съставки са 100% биологично чисти и съответно противопоказания от ползването не се очакват.

Как се ползва Fungalor антимикотичен крем? Инструкция за употреба

Фунгалор има способността да придаде свежест на краката, възстановявайки здравето и структурата им. Наличните в опаковката инструкции за употреба гласят, че средството не трябва да се прилага повече от 2 пъти на ден, като изключение правят по-тежките случаи на гъбична инфекция, които могат да го нанасят до 3-4 пъти на ден.

Добре е потребителите да си отделят достатъчно време за извършване на правилното Fungalor прилагане, така че да имат достатъчно време преди излизане, за да може антигъбичният крем да попие цялостно в кожата и да започне комплексното си действие.

Краката се мият с топла вода и сапун и се подсушават добре преди да започне нанасянето.

Как се поръчва Fungalor против гъбички? Цена в България?

Поради факта, че има нарастващ брой имитиращи продукти на пазара, Fungalor може да бъде поръчан само през официалния сайт на крема. Антимикотичния крем не се предлага в дрогериите или аптеките. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр-заявление, оставяйки име и точен телефон за връзка.

С тях ще се свърже официален представител на лицензирания дистрибутор и ще бъде уточнен адресът за доставка. Плащането става по метода наложен платеж, а продуктът включва сертификат за качество и идентификационен номер.

Само сега желаещите да го закупят могат да се възползват от промоционалната оферта и да закупят своята бройка Fungalor срещу гъбички на краката с 50% отстъпка. Те следва да бъдат бързи, тъй като тези бройки са ограничени. При закупуване на повече бройки, може да договорите допълнително намалена цена или пък безплатна бройка подарък. Нашата бърза проверка в Интернет показа, че цената на крема е идентична в различните държави където се предлага.

Струва ли си – Мнения, Коментари и Отзиви

Прочитайки множество онлайн форуми и медицински статии лесно може да се разбере за ефикасността на Fungalor. Потребителите споделят изключително позитивни коментари и отзиви относно резултатите, които са получили от употребата на крема. Хора от Италия, Испания и Австрия споделят своето мнение, че натуралното средство им е помогнало трайно да се справят с проблеми с краката. Не е очудващо, че много хора са доволни от употребата имайки предвид, натуралния му характер.

Fungalor – за приятно ухаещи и здрави стъпала!

fungalor логоТози антимикотичен крем е лесен за нанасяне и прави кожата по стъпалата на краката нежна и мека на допир, оставяйки приятен свеж аромат на лимон и пролетни цветя. Мнозина вече са успели да се освободят от бактерии и гъбички, благодарение на него!

Всеки, който иска да каже “Сбогом” на вредителите в организма си, може да го направи веднага. Така ще стъпва уверено и смело по пътя на живота, без да се притеснява от неприятни миризми и разпространение на зарази!

 

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

One Response

 1. Eli 03/04/2018

Leave a Reply