Inflamaya Gel Предлага Натурален Изход от Болката

inflamaya gel при болки България

Inflamaya gel – защо? В свят, в който болките в ставите и гърба са неотменна част от ежедневието на милиони хора, кремове като новия Inflamaya Gel предлагат универсално решение за тези проблеми. Той е сред онези продукти, които залагат на природна натурална формула, която носи облекчение дори на най-неприятния дискомфорт.

Важно! Гелът за облекчаване на ставните болки Inflamaya вече не се произвежда. Продуктът не може да бъде поръчан от официалния си сайт и не може да бъде намерен в аптеките или в магазини. Вместо него можете да се доверите на познатия от години в България HondroStrong.

Ако до преди няколко години тенденцията е била по-възрастните хора да се оплакват състояния като артроза, коксартроза, остеохондроза, артрит и други, днес дори младите, а дори и малки деца се оплакват от болки в ставите и гърба. За това има ред причини:

 1. Заседнал начин на живот, който води до атрофиране на мускулната тъкан.
 2. Тежък физически труд и екстремна физическа активност, особено при спорт, които рушат ставния хрущял.
 3. Неправилната стойка пред компютъра, в офиса, и дори все по-тежката ученическа раница, които нарушават правилното положение на гръбнака.

Болките в ставите, кръста и гърба може да бъдат както спорадични, само когато сме активни или се намираме в неудобна поза, така и хронични, и да ни преследват ден и нощ без да получим и миг покой. Затова милиони хора по света и хиляди в България търсят някакво решение, което да им донесе облекчение. Повечето се надяват да открият средство, чиито резултати ще са трайни, други ходят на лечебна йога и рехабилитация.

Повече за Лечебната Йога

Йогата за облекчаване на различни здравословни проблеми е позната със своята ефективност от години. Тя подобрява обмяната на веществата и заздравява тъканите, мускулите и костите на практикуващите я. Уви, не всеки има възможност да ходи на лечебна йога или пък му е приятна, затова хората търсят и други варианти.

Кремът с натурален състав Inflamaya Gel предлага точно такава алтернатива. Нежна грижа и внимателно действие, което да облекчи ставните болки и да възвърне тонуса и подвижността на тялото ви.

инфламая клинични изследвания и тестове

Какъв е Натуралният Състав на Inflamaya Gel?

Компоненти на крема против болки Инфламая са грижливо подбрани. Те са напълно природни и естествени, всеки със силно изразени свойства в областта на облекчаването на ставните болки.

 • Teaberry (Gaultheria) – растението е познато и широко използвано и прилагано с медицински цели още от индианците. Има силно изразен аналгетичен ефект, който спомага за облекчаването на болката.
 • Екстракт от Камфорово Дърво – също има силни аналгетични свойства. Освен това, спомага за възстановяването на тъканите и заздравяването на междуставния хрущял.
 • Градинска Мента – градинската мента е съкровищница на антиоксиданти, витамини и хранителни вещества, които спомагат за спадането на отоците и намаляване на възпаленията.
 • Лют Червен Пипер & Джинджифил – лютивината на тези две съставки се бори с възпаленията и укрепва имунитета, за да устояваме на капризите на времето, особено ако ставните болки се влияят от промените.
 • Хималайски Бор (Pinus Roxburghii) – екстрактът има противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.

Инструкции за употреба Инфламая Гел

Придържайте се към инструкциите за употреба на крема Инфламая, за да постигнете желаното облекчение. Нанасяйте три пъти на ден върху чиста кожа, директно върху източника на болката. Важно е кожата да е чиста, защото това улеснява проникването на крема в дълбочина. Гелът не цапа дрехите и попива бързо. Подробна листовка с инструкции за употреба е налична в оригиналната опаковка на Inflamaya gel.

Инструкция стъпка по стъпка Инфламая гел

 • Измийте засегнатото място с топла вода;
 • Нанесете малко количество Inflamaya гел върху суха кожа и разпределете продукта;
 • Масажирайте гела, докато се абсорбира напълно;
 • Повторете операцията до 3 пъти през деня.
 • При необходимост лечението може да продължи.

Повече Детайли за Inflamaya Gel

Гелът е универсално средство за борба с болката, тъй като има напълно чист и натурален състав. Не съдържа примеси и химически вещества, които могат да предизвикат алергични реакции и проблеми. Разработен е в съдействие със специалисти ортопеди, които са участвали активно в подбора на съставките на крема, за да се осигури максимална ефективност на Inflamaya Gel.

Освен това, продуктът е разработен според най-високите стандарти за качество и безопасност. Подходящ е за всякакъв тип кожа и не води до непредвидени усложнения. Всички тези фактори, наред с фактическия състав на крема, са го превърнали в предпочитано средство за облекчаване на ставните болки. Резултатите, които е способен да осигури, са споделени от редица хора, вече използвали гела и изразили своето задоволство от тях.

Мнения и Коментари за Инфламая Гел От Форуми

Има много мнения, коментари и рецензии, които потвърждават релаксиращата ефективност на Inflamaya Gel. Мненията от форумите като БГ мама са до голяма степен положителни, като се отбелязват устойчивите резултати от гела. Потребителите също са доволни, че не е трябвало да плащат твърде много за продукта. Голямо предимство според споделените коментари за Инфламая гел, е бързината и ефективността му. След прилагане на гела отнема само минути болката да изчезне. Стари травми припомнящи за себе си биват елиминирани.

Мнението на оротпедите относно Inflamaya gel също е превъзходно. Те препоръчвата употребата на гела пред скъпоструващи лекарства поради натуралния му състав и ефективността му. Разбира се в големите болници няма директно да ви го препоръчат понеже имат отношения с големите фармацевтични компании. Все пак ако попитате неминуемо ще знаят и споделят повече отзиви и коментари за крема.

Как да Поръчате и Прилагате Крема?

За да се сдобиете с оригиналния Inflamaya Gel и да сте уверени в качеството на продукта, който ще използвате, не поръчвайте от сайтове със съмнителна репутация. Лицензираният доставчик е само един и осигурява гаранция за автентичност на продукта само при поръчка от официалния сайт. Няма да откриете Inflamaya gel в аптека или дрогерия. Производителя спазва политика на директна дистрибуция, поддържайки и възможно най-ниска цена на Инфламая гел. Ако случайно видите гела против болки в аптека – то това със сигурност е измама!

Inflamaya gel цена в България?

Можете да се възползвате от регулярните промоции на гела и да си закупите Inflamaya gel на минимална цена. Вземете го с 50% отстъпка и се уверете дали е вашето решение за болките в гърба и ставите. Не се доверявайте на други сайтове, само защото цената е по-висока или по-ниска, винаги търсете само оригинала на официалния уебсайт.

inflamaya gel цена и мнения България

Да се Освободиш от Болката е Безценно

Има редица кремове, мазила, упражнения и методи, които предлагат облекчаване на ставните болки и дискомфорта в гърба и кръста. Сред тях и новият Inflamaya Gel. Той предлага ефективно и натурално решение за проблемите със ставите и мускулите. Природният му състав се бори локално с възпаленията, докато укрепва цялостната имунна система. Това е напълно чист продукт, който с лекота може да върне радостта от движението!

Гелът за облекчаване на ставните болки Inflamaya вече не се произвежда. Продуктът не може да бъде поръчан от официалния си сайт и не може да бъде намерен в аптеките или в магазини. Вместо него можете да се доверите на познатия от години в България HondroStrong.

Иглика Попкирилова

Коментирай