Levicose гел срещу разширени вени – 100% гарантиран ефект и добра цена?

Време за четене: 5 min

Levicose гел за варикоза БългарияLevicose гел се препоръчва за всеки, който страда от отоци и болка в краката, придружени с разширени вени. Всички тези симптоми са част от клиничната картина на варикозата, която може да доведе до сериозни рискове за вашето здраве – тромбоза, инвалидност и дори запушване на артерии. За да избегнете усложненията и да си върнете нормалната походка и красива визия на вашите крака, заложете на 100% гарантирания ефект от този натурален продукт. В момента можете да се сдобиете с него на специална ниска цена. За повече информация, прочетете нашето Левикос ревю.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Levicose резултати и ефект

Левикозе гел за разширени вени

Levicose е иновативен гел крем за справяне с разширените вени и тяхното проявление. Продукта е напълно натурален лек без фармацевтични добавки. Формулата е клинично тествана и безопасна.

Levicose резултати са разделени в две групи. На първо място, ще усетите забележителен и незабавен облекчаващ ефект. Благодарение на своето охлаждащо действие, с този гел ще можете да ходите без проблем и без болка още след първите няколко нанасяния. Следва и възстановителният Левикос ефект. Той се базира на иновативна технология, която за първи път в медицинската наука дава реално и адекватно решение за синдрома на разширените вени. Вместо те да се свиват, режат или деформират, гелът лекува причината за тяхното увреждане. По този начин гарантираните Levicose резултати са без аналог на пазара. Всичко, което сте използвали досега срещу синините по краката, отоците, сърбежа и грозните изпъкнали вени, има временен ефект и той не включва необходимата клетъчна регенерация на уязвимия кръвоносен съд.

Какви Левикос резултати да очакваме в рамките на един терапевтичен курс?

 • След първата употреба спира подуването, сърбежът и болката
 • Вената започва постепенно да се прибира и да не се вижда
 • Формулата ускорява регенерацията на клетките на увредения кръвоносен съд
 • Походката става лека дори цял ден да сте били на крак или в седнало положение
 • Вече няма да страдате от класическия синдром на отичащи крака през лятото
 • Редуцира се максимално риска от увреждания, включително и на съседните съдове
 • Подобрява се кръвообращението и се нормализира притока на кръв и кислород
 • Действа укрепващо на стените и еластичността на вените
 • Осигурява специален невидим защитен филм срещу бъдещи увреждания

Левикозе гел състав

Levicose съставки

Levicose състав е натурален и лишен от каквито и да е негативни за вашата кожа и общото физическо състояние компоненти. В този иновативен състав производителят включва единствено и само природни елементи във висока концентрация с облекчаващо, антисептично, противовъзпалително и аналгитично действие. Тайната на революционния Levicose състав обаче се крие в неговите нанопептиди. Те проникват в дълбочина не само през трите дермални слоя, ами до ядрото и всички елементи на клетката на вената, за да я активират за регенерация. В рамките на първия стадий от терапевтичния курс се елиминира дискомфорта, за да можете да се върнете към нормалния ритъм на живот. Във втория стадий се осъществява пълното възстановяване на тъканите, а в третия – нанопептидите трансфомират ДНК-то на клетките, предпазвайки ги от нови бъдещи увреждания. По този начин вие се защитени от рецидив на заболяването, а освен това и от травми, свързани с кръвоносните съдове.

10 Лека за Разширени Вени

Левикос основни предимства:

 • Позволява лечение на разширени вени в домашни условия (без операции и физиотерапии, възстановяващи етапи и усложнения)
 • Спомага за нормализиране на нормалния ритъм на живот още по време на лечението
 • Без каквито и да е било негативни реакции по време на терапията
 • Ниска и достъпна цена
 • Подходящ за всички стадии и фази на варикозата

Левикос възможни недостатъци:

 • Може да се поръчва само онлайн
 • Продължителността на терапията е различен за всеки пациент

Кратко Описание на Levicose

Levicose Цена69 лв.
Мнения и Отзиви9.8/10 - Чети Подробно
Официален СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Levicose употреба и дозировка

левикос гел употреба

Levicose инструкции за употреба са налични във всяка опаковка. Ако ще правите поръчка от България, ще получите подробното ръководство изцяло на български език. В тази листовка има данни и за препоръчителната дневна дозировка. Нашият съвет е да не я превишавате. Моля, спазвайте стриктно всички изписани инструкции за употреба и не започвайте терапия, без да се запознаете с тях в детайли.

Ето какви Левикос инструкции трябва да спазвате, за да се избавите завинаги от разширените вени:

 • Моля, имайте на предвид, че този продукт се предлага под формата на гел за директна външна употреба.
 • При поглъщане, задължително се обърнете към лекар.
 • При попадате в очите, промийте ги обилно с вода.
 • Препоръчителна дозировка: малко количество колкото грахово зърно е достатъчно за еднократно третиране на една засегната вена
 • Как се използва Levicose? – Тази терапия срещу разширени вени е разделена на четири етапа от по 1 седмица. През първите три седмици използвайте гела сутрин и вечер, а през последната – сутрин, на обяд и вечер.
 • Винаги прилагайте този гел върху добре почистена и подсушена кожа.
 • Не отмивайте гела след нанасяне.
 • Според коментари от бг мама: този гел се абсорбира бързо, нанася се лесно, не оставя петна и има приятна миризма
 • Колко време се използва продуктът? – Минималната продължителност на един терапевтичен курс е 30 дена. При някои пациенти е възможно да се наложи курсът да се повтори още един път в рамките на календарната година.

Levicose странични ефекти и противопоказания

Levicose странични ефекти няма. Този гел не съдържа алергени и е подходящ дори за чувствителна кожа. По данни от наблюдателите на проведените в България клинични тестове сред 89-те доброволци, пробвали продукта, няма такъв с негативна реакция по кожата или която и да е друга част от тялото. Всички 89 участници са се възстановили напълно от варикозата за средно 32 дена (повече за 4 седмици, а 5-ма – за 43 дена). Имайте на предвид, че Levicose противопоказания също няма. Освен това, не е нужно предварително да се консултирате със специалист, за да започнете тази терапия. Няма нужда и да предоставяте рецепта, за да направите успешна онлайн поръчка. Това не е лекарство, а козметичен продукт с терапевтичен ефект.

Вземи с -50% Цена Тук

Levicose мнения и отзиви + бг мама коментари

Levicose гел мнения и отзиви България цена

Levicose мнения са налични в много интернет форуми. Това са отзиви от реални потребители. Има обаче и мнения да Левикозе гел на лекари. От всички тях разбираме, че продуктът има сериозен потенциал да се превърне в козметично средство с реално действие срещу варикозата номер 1 не само в България, но и по цял свят. Конкретно у нас, този гел има особено голяма популярност в бг мама. Коментари от БГ мама най-известния женски онлайн форум в България го определя като „надежден“, „евтин“, „достъпен“, „с бърз ефект“, „без странични ефекти“. В няколко дискусии дори лекари го препоръчват като алтернатива на лазерни процедури и операции при тежки увреждания и усложнения в следствие на разширени вени. Над 100 сърдечно-съдови хирурзи у нас препоръчват продукта и твърдят, че са излекували своите пациенти, без да ги подлагат на каквато и да е интервенция.

Вижте няколко случайно избрани Levicose гел мнения, коментари и отзиви:

Супер гел! Веднага след като го нанесох, кракът спря да ме боли. След месец вената се прибра и повече не се появи. Ходя си отново на токчета спокойно, а през лятото не ми се появяват отоци. Мисля, че наистина действа превантивно!“

„Имах много жестоки проблеми с краката – разширени вени, отоци и дори хематоми. Всичко това разреших само с този гел и то на много ниска цена. А като се сетя само, че искаха да ме слагат на стероиди…!“

С този гел се отървах от операция на левия крак в следствие на варикоза. Бях развила толкова тежко състояние, че бях пред тромбоза. След 4 седмици гелът оправи всички проблеми, а днес хирургът дори сам се лекува с него!“

„Супер продукт. Препоръчвам го с две ръце. Много бърза доставка! Освен това ухае страхотно! Спира болката веднага!“

Levicose работи! При мен подейства веднага срещу болката. Вената се оправи след около 4-5 седмици. За всеки случай повторих курса след половин година. Вече няма никакви проблеми по краката!“

Levicose цена в България

Levicose цена в България

Levicose цена? Това е въпрос, който често се поставя в мрежата, защото продуктът не е наличен масово по магазините. Предвид, че е единственото ефикасно локално средство срещу варикоза в България цената се очаква да е висока. Само че това не е точно така. Всъщност виждаме, че в момента Левикос цената е достъпна и дори конкурентна на фона на скъпите и не работещите хапчета и кремове, които ви предлагат във всяка аптека, но и които не ви помагат с нищо да се преборите с болестта. А сега дори тази цена е още по-ниска. Оказва се, че в България има супер промоция. Само сега стандартната Levicose цена е намалена с цели 50%. Не знаем докога ще важи промоционалната цена, така че е по-добре да направите своята онлайн поръчка сега.

Levicose в аптека, OLX, eMag или официален сайт?

Levicose в аптека, OLX, eMag дали може да се закупи на промо цена с 50% намаление?

Може и да може, но това няма да е най-правилният избор за вас. На тези места продуктът понякога е наличен, но това не е оригиналният, а фалшификат. Ние казваме това с пълната убеденост, защото от официалния дистрибутор за България знаем, че гелът не се предлага по магазините и аптеките у нас. Единственото място, от което можете да закупите оригинала, е българският официален сайт. Точно там в момента е налична и промо отстъпката от стандартната цена.

Как да направя Левикос поръчка:

 • Влезте в продуктовия официален сайт
 • Разгледайте информацията – състав, странични ефекти, начин на употреба и други
 • Намерете кратката онлайн форма за поръчка и я попълнете с личните ви данни без предплащане
 • Изчакайте да ви се обадят, за да потвърдите своята заявка за онлайн поръчка
 • По телефона можете да поискате безплатна консултация при нужда
 • Очаквайте доставка до 5 работни дни
 • БОНУС: Безплатна доставка в България
ПОСЛЕДНИ ДУМИ: Levicose гел се препоръчва при всички стадии на варикоза. Той премахва веднага болката и спомага за бързото възстановяване на засегнатата разширена вена. Има незабавен охлаждащ ефект и подпомага регенерацията на тъканите. Няма странични ефекти и е на отлична цена.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова

Leave a Reply