Psorilax – Преборете се с Псориазиса Бързо и Лесно!

Повечето хора са съгласни с тезата, че здравето е най-важното нещо. То е основната предпоставка за това един човек да има възможността да живее пълноценно и да бъде способен да се бори за постигане на своите мечти и желания. За съжаление, градската околна среда е фактор, който не благоприятства здравословния начин на живот. Редица проучвания доказват, че замърсеният въздух, стресът, нередовното хранене и липсата на физическа активност са сред основните предпоставки, които водят до развиването на различни болести при хората.

 

Сред често срещаните здравословни проблеми се нарежда Псориазисът. Според медицинската теория това представлява широко разпространена хронична и рецидивираща дерматоза, която се проявява в неприятни и болезнени изменения по кожата. Най-неприятната част е свързана с това, че тази болест може да изисква лечение през целия живот. Въпреки че не съществува цялостно лечение, на пазара се предлага широк спектър от продукти, методи и лекарства, които спомагат за ефективното контролиране на проявите на болестта. В резултат на тяхното действие се подобрява качеството на живот на пациента. Така той може да води пълноценен живот, който да му позволява да извършва всички дейности, свързани с ежедневието му.

Psorilax е името на един нов продукт, който помага в борбата срещу симптомите на заболяването. Той представлява крем, който е предназначен за ежедневна употреба. В следващите няколко параграфа, ще ви запознаем с най-важната информация, свързана с него и ще разгледаме малко по-подробно болестта Псориазис.

Какво Представлява Псориазисът?

Тази болест е позната още като Люспест лишей и е широко разпространена сред хората. При нейното активно проявяване е характерна т.нар псориатична плака. Тя може да се появи навсякъде по тялото, но най-често се забелязва в областта на лактите, кръста, коленете, кожата в областта на пъпа и ушната мида. Самата плака представлява уплътнена и зачервена кожа, която се отличава с груб релеф и е покрита със сребристо-бели люспи. В много случаи заболяването засяга и ноктите, а при по-тежки форми е възможно да се стигне и до увреждане на вътрешни органи, като пациентите имат повишен риск от развитие на артрит, високо кръвно, затлъстяване и сърдечно-съдови заболявания.

Според изследванията, честотата на разпространение на тази болест зависи от климатичните и генетичните особености на популацията. Боледуват както жени, така и мъже като по-често Псориазисът засяга около 4% от населението на света, като много от пациентите са млади. Според статистиката, 70% от хората, които имат псориазис все още не са достигнали 20-годишна възраст. Хората с това заболяване често избягват да посещават многолюдни места и водят затворен начин на живот. В този ред на мисли, продуктът Psorilax е едно ново предложение на пазара, което може да спомогне за подобряване на външния ви вид и здравето на вашата кожа.

Psorilax – Информация за Продукта

Както вече споменахме, това е сравнително нов продукт, който се предлага на пазара. Изграден е от натурални съставки и представлява мехлем, който се прилага локално, върху местата, където кожата е поразена от Псориазис. Кремът помага в борбата срещу симптомите на заболяването и е необходимо да се използва редовно съобразно инструкциите за употреба.

Според производителите на Psorilax, този крем може да бъде полезен за различните видове и етапи на развитие на болестта. В допълнение, локалното му нанасяне би следвало да намали размера на кожните образувания и плака, които съпътстват болестта.

Състав и Свойства на Psorilax

Това, което отличава Psorilax от повечето останали продукти на пазара е това, че неговият състав е изцяло натурален. Взети са различни екстракти от природни есенции, за да се получи сместа на този крем. Основните съставки са:

 • Урея – тази съставка спомага за хидратирането на организма. Използва се широко в козметиката, защото лесно прониква в клетките на кожата.
 • Бизаболол – Естествен продукт на базата на лайка. Има слаб флорален аромат. Въздейства успокояващо върху кожата. Има и противовъзпалително действие. Ускорява процеса на заздравяване на кожата.
 • Масло от Овесени Ядки – Успокоява и омекотява кожата.
 • Бадемово Масло – намалява възпалението на кожата, контролира мастните жлези.
 • Глицерил Стеарат – предотвратява кожната екзема. Нормализира клетъчните метаболитни процеси и забавя деленето на епидермалните клетки.

Всички тези съставки, които са антисептични по отношение на кожата, намаляват интензитета на симптомите на Псориазиса като стимулират клетъчния метаболизъм и нормализират деленето на нови и здрави клетки.

>> Сложете Край на Кожния Дискомфорт с Psorilax <<

Мнението на Специалисти и Потребители

Повечето хора, които страдат от псориазис, се сблъскват с големи трудности, които най-често се изразяват в трудна адаптация към социалния и трудов живот. Факт е, че Псориазисът засяга качеството на живот, а хората, които страдат от това заболяване, изпитват постоянен физически дискомфорт.

Според нашето проучване обаче, редица специалисти и дерматолози препоръчват Psorilax на своите пациенти. Те от своя страна споделят положителни коментари относно натуралния продукт. Той очевидно ефикасно се справя със симптомите на това неприятно заболяване.

Инструкции за Употреба

 1. Измийте засегнатата област на кожата с топла вода
 2. Вземете малко количество крем Psorilax
 3. Нанесете равномерно върху засегнатата област
 4. Оставете го да попие в продължение на най-малко 15 минути
 5. За траен ефект, повтаряйте процедурата най-малко два пъти на ден

Цена и Доставка

Единственото, което трябва да направите, за да се сдобиете с Psorilax е да посетите официалния сайт на дистрибутора за България и да попълните наличната форма за поръчка. След като заявката ви бъде обработена, на посочения телефон с вас ще се свърже представител на компанията. Така ще имате възможността да уточните всички детайли свързани с доставката. Заплащането става с наложен платеж, а времето за доставяне на продукта е до 3 работни дни за София и до 7 за останалите населени места в България.

В момента тече промоция, която ви позволява да закупите psorilax с 50% отстъпка. Сега той струва 69 лева вместо стандартната цена, която е 138 лева.

 

Viatonica – Движете се Свободно без Разширени Вени!
Alco Blocker – Алкохолната Зависимост Може да Бъде Победена!

Виж Още

3 коментара

 1. Клементина Серафимова 14/12/2017
 2. Лазар Митов 15/12/2017
 3. Ренета Костова 15/12/2017

Коментирай