Пуерария Мирифика и Пуерарин – Женственост от Природата

Естрогенът е женският полов хормон, който се грижи за женствеността на дамите. Той се синтезира по естествен начин в човешкото тяло. При жените, синтезът му започва в началото на пубертета. Менопаузата настъпва, когато нивото на естроген в кръвта спадне значително.

Когато нивата на естроген в тялото са ниски или високи, тялото ни губи баланса си. Ефектите от това са както биологични, така и психологически и се отразяват на настроението. В случаите на нарушен синтез на естрогени, дамите могат да подпомогнат балансирането на организма си с приема на т.нар. фитоестрогени.

Фитоестрогените са активни съединения с растителен произход. Приемът им регулира нивата на естроген в тялото. Нормализирането на хормоните внася баланс в настроенията и функциите на организма. Способни са облекчат симптомите на менопаузата, а също така и да подобрят извивките на тялото, придавайки им повече женственост.

Pueraria Mirifica е една от най-популярните билки що се отнася до набавянето на фитоестрогени за нормализиране на хормоналния баланс в женското тяло. Това е тайландска билка, известна още като бяла Квао Круа (Kwao Krua). В тайландската народна медицина се използва широко в средствата за подмладяване и тонизиране на организма и кожата. Високата естрогенова активност на Пуерария Мирифика е установена още през 1952г.

Интересен Факт:

Наименованието ‘Mirifica’ идва от латинската дума за чудо. Билката носи това наименование точно поради чудотворното си въздействие върху женския организъм и способността ѝ да подсили женствеността.

Екстрактът от Пуерария Мирифика и в частност изофлавонът пуерарин (puerarin), който е част от активните ѝ компоненти, имат висок потенциал по отношение на усилване на женствеността и силна естрогенова активност. Билката може да бъде открита под формата на капсули. Но освен това, и двете намират широко приложение и в съвременните козметични средства за красота.

Важно!

Екстрактът от билката не се препоръчва за употреба от страна на мъже. Мъжкият организъм също синтезира малко количество естроген. А нивата се повишат с приема на допълнителни фитоестрогени, това може да доведе до понижаване на либидото и натрупване на подкожна мазнина.

Пуерария Мирифика за По-Апетитен Бюст

Екстрактът от корена Пуерария Мирифика може да се намери под формата на хранителни добавки, както вече споменахме, но от скоро на пазара има и кремове, които включват билката в състава си.

Това се дължи на факта, че количеството фитоестрогени в билката е много по-голямо, отколкото в други, спомагащи придобиването на по-женствени форми.

Високото съдържание на фитоестрогени в екстракта от билката има редица положителни ефекти върху бюста:

  • Стяга кожата на гърдите;
  • Оформя извивките;
  • Заздравява нацепената кожа и намалява следите от стрии.

Един от най-популярните кремове, които в момента включват в състава си Пуерария Мирифика и се грижат за доброто оформяне на бюста, е натуралният крем BustiFull. Неговият състав е 100% естествен, клинично тества и показва ефективни резултати, що се отнася до моделирането на обема на деколтето. Затова е и един от най-предпочитаните начини за грижа и подобряване вида на женския бюст.

Концентриран Пуерарин за Изящно Дупе

Добре оформеното дупе е мечта на не малко дами. Пуерария Мирифика дава средство за неговото моделиране с лекота. Както вече стана ясно, пуераринът е активен елемент от състава на Пуерария Мирифика. Сред основните му характеристики са антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти. Той има много малка молекула, която лесно прониква през кожата, когато се прилага като крем. Той е градивна единица, прекурсор за балансирания синтез на естроген в тялото.

е сред лидерските козметични продукти в сферата на естетическото моделиране на дупето. Това е крем с 20% концентрация на пуерарин. В това се корени ефективността на крема. В седалището има много по-сериозно количество мастни депа, важно е молекулата да е изключително малка, за да може да проникне в дълбочина и да спомогне за подобряване на метаболитните процеси. Така кожата постепенно се заглажда, отстраняват се несъвършенствата и силуетът на дупето изпъква апетитно.

Пуерария Мирифика и Пуерарин – Напълно Естествени Красота

Пуерария Мирифика

Пуерарията и концентратът от пуерарин са изключително мощни средства за очертаването на силуета. Те са доказано ефективни, когато се прилагат в грижата за кожата на гърдите и дупето. Открийте вашето предпочитано средство за оформяне, съдържащо тези компоненти, и извлечете най-доброто от силуета си. Женствеността е лесно постижима и не изисква усилия. Особено когато природата е на ваша страна!

Иглика Попкирилова

Обновена на

One Response

  1. Клементина Недялкова 04/12/2017

Leave a Reply