Valgone Мнения | Решение на проблема с hallux valgus?

Време за четене: 7 min

Valgone крем БългарияValgone е изключителен емулгел, предназначен да помогне в борбата с болката и симптомите, характерни за халукс валгус. Валгон е с изцяло натурален състав и може да се използва от всеки за естествено облекчаване на болката и другия дискомфорт, свързан със състоянието.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ ТУК

Халукс валгус е все по-често срещан проблем. Този дискомфорт засяга много хора в България, във всяка възрастова група. Valgone представлява напълно естествено помощно средство за преодоляване на този проблем.

Но какви съставки съдържа Valgone? Безопасен ли е за употреба от всички? Може ли Valgone крем да се използва от всеки? Може ли да бъде закупен в аптеките или се продава само чрез онлайн магазини? Достъпна ли е цената му? Къде да го купя на най-добра цена? Има ли налични рецензии, мнения или препоръки, които доказват, че Valgone действа и не е измама?
Цялата информация на тези въпроси за Valgone може да бъде намерена в този задълбочен преглед.

Hallux valgus (лук на стъпалото): естествени средства, които наистина действат

Hallux valgus (лук на стъпалото)

Един от най-често задаваните въпроси на нашите ортопеди е: възможно ли е да се коригира бурсит без операция? Отговорът е: има начини, по които можем да облекчим болката в халукс валгус без операция.

Всъщност нехирургичното лечение на бурсита винаги е първата стъпка. Това е така, защото между домашните средства, лечението без рецепта и малко помощ от лекар има ефективни начини за облекчаване и овладяване на болката. И в зависимост от състоянието на вашия халукс валгус и нивото на болката, нехирургичните методи може да са всичко, от което се нуждаете.

Домашни средства за лечение на халукс валгус:

 • Един от най-честите симптоми на халукс валгус е подуването на ставата в основата на големия пръст. Това възпаление е естествен отговор на тялото ви на нараняване. НСПВС лекарствата могат да помогнат за облекчаване на отока и болката и започват да действат в рамките на един час; следователно те могат да ви помогнат да намерите бързо облекчение на болката в халукс валгус.
 • Използвайте правилната комбинация от топла и студена терапия – Топлите и студените терапии са естествени методи за лечение на широк спектър от състояния и бурситът на буниона не е изключение. Когато халукс валгусът е раздразнен, болезнен или подут, третирането му с правилната комбинация от горещи и студени терапии може да бъде много успокояващо. Студените терапии свиват кръвоносните съдове, което помага за намаляване на отока. По този начин накисването на големия пръст в студена вода може да помогне за намаляване на възпалението. Студената вана може също така да облекчи пръстите на краката и други области на стъпалото, които са раздразнени от търкане поради халукс валгус. Топлинните терапии спомагат за подобряване на притока на кръв и за отпускане на възпалените стави и мускули. Ако изпитвате болка или спазми в областта, засегната от халукс валгус, или в други области на стъпалото, накисването на краката в топла вода може да ви се отрази добре.
 • Давайте на стъпалата си упражнения и почивка – Активността е най-добрият начин за кондициониране и укрепване на стъпалата. Още по-добре е, че има специфични упражнения, като например свиване на пръсти и събиране на мрамор, които могат да помогнат. Упражненията могат да бъдат ефективен начин за лечение на халукс валгус, за предотвратяването му в бъдеще и за увеличаване на подвижността на стъпалата. Но също така е важно да се знае, че почивката е също толкова важна, колкото и активността при справянето с болката в халукс валгус. Може да се наложи да давате почивка на краката си и да промените някои дейности, за да получите облекчение на симптомите. За да дадете на краката си почивката и упражненията, от които се нуждаят, бъдете толкова активни, колкото можете, без да си причинявате болка. Това може да означава да упражнявате краката си самостоятелно или да извършвате дейности, които облекчават натиска, като например плуване.
 • Поддържайте здравословно тегло – Стъпалата ви имат много работа. Те поддържат тялото ви и ви помагат да се движите, където и да отидете, така че постоянно са подложени на натиск. Но като се стремите да поддържате здравословно телесно тегло, можете да намалите излишния натиск.

Valgone: какво е?

Valgone: какво е?

Valgone действа мощно и ефективно срещу болката и другия дискомфорт, причинен от hallux valgus, който има естествен състав.

Съставът му представлява естествен комплекс, произведен в България биоактивни компоненти.

Този продукт е специално разработен с помощта на естествени билки, подбрани заради лечебните им свойства. Той може да се използва за подобряване на кръвообращението и облекчаване на сковаността на ставите, което го прави отличен избор за всеки, който иска да се погрижи за физическото състояние на краката си по естествен начин.

Този емулгел е наистина ефективен и функционален. Благодарение на своето естествено и биологично действие той е в състояние бързо да облекчи болката без никакви противопоказания. Много от моите пациенти най-накрая намериха трайно облекчение срещу дискомфорта на халукс валгус.

Продуктът:

 • Облекчава болката и помага за облекчаване на дискомфорта;
 • Оказва положителен ефект върху функцията на ставите;
 • Подобрява кръвообращението, облекчава възпалението;
 • Не предизвиква алергични реакции.

Според мненията на тези, които са разработили състава на емулгела, този продукт е полезен за тези, които страдат от проблеми с краката и дискомфорт от всякакво естество и произход.

Как действа?

Valgone е ценно помощно средство, защото:

 • Той е ефективен още от първите приложения и действа при болка и други неудобства, свързани с образуването на така наречения „лук“.
 • Той е проучен и произведен в България и съдържа органични съставки;
 • Има концентриран състав, без противопоказания и странични ефекти.

Valgone също така увеличава подвижността на мускулите и подобрява сковаността като цяло.

Изцяло натуралната формула прави емулгела подходящ за всеки и без странични ефекти и противопоказания. Този естествен успокояващ емулгел, за разлика от много лекарства, продавани в аптеките, не изисква рецепта.

Моля, обърнете внимание: Ефектите и резултатите могат да варират при отделните потребители;

Valgone мнения и коментари в онлайн форум Бг Мама

Valgone крем България - Мнения, цена, ефекти

Valgone мнения и отзиви от ентусиазирани потребители, вече е получил много.

Поставихме си за цел да намерим реални отзиви за този емулгел и отрицателни мнения за Valgone не са налични в нито един от анализираните от нас онлайн форуми.

Ето и информацията, която се появи:

 • Valgone прониква бързо – Насочва се към корена на проблема. Постепенно престанете да изпитвате болка и дискомфорт при ходене, връщайки се към по-добър живот.
 • Подобряване на кръвообращението – ВалГон оказва положително въздействие върху микроциркулацията на кръвта, предотвратявайки дегенеративните процеси. В резултат на това може да се намали подуването и възпалението на ставите.
 • Иновативна формула – ValGone е разработен от специалисти в областта на ортопедията, като са използвани съвременни технологии и естествени съставки. Ето защо лекарството спомага за облекчаване на симптомите и решаване на проблема с валгуса.
 • Положителни отзиви – Клиентите са оставили положителни отзиви след употребата на ValGone Повечето от тях са успели да си възвърнат радостта от ходенето и живота като цяло.

От отзивите за Valgone от клиенти и експерти изглежда, че този емулгел , с мощно, но естествено действие, е без странични ефекти; следователно е подходящ продукт за продължително ежедневно приложение.

Ето според коментарите и вече многобройните отзиви на доволни клиенти, основните ползи от използването на този емулгел:

 • Облекчаване на болката и други неудобства;

Ще продължим да следим форумите на Valgone, за да видим дали има негативни мнения, за да актуализираме този раздел от нашето ревю, също и в случай, че се появи в сайтове като Altroconsumo и други подобни.

Мнения

„Не мога да препоръчам достатъчно Valgone! Като човек, който от години се бори с Valgone, съм изпробвал безброй продукти без успех. Но след като използвах Valgone в продължение на няколко седмици, забелязах значително подобрение във външния вид и дискомфорта на моя валгус. А фактът, че е съставен от естествени съставки, е огромен плюс за мен. Благодаря ви, Valgone!

„Използвам Valgone от няколко месеца и съм изумена от резултатите. Той не само помогна за намаляване на външния вид на моя валгус, но и облекчи болката и дискомфорта, които изпитвах. Харесва ми фактът, че е естествена алтернатива на агресивните химикали и наистина промени ежедневието ми. Горещо препоръчвам Valgone на всеки, който се занимава с валгус.“

„Valgone промени нещата за мен. Използвам го от няколко седмици и вече забелязвам забележима разлика във вида на моя валгус. Той се нанася лесно и попива бързо, без да оставя следи. Също така фактът, че е направен с естествени съставки, ми дава спокойствие. Много съм благодарна, че открих Валгон и ще продължа да го използвам за дългосрочно облекчение.“

Вземи с -50% Цена Тук

Valgone Цена в България – къде да го купя?

Valgone Цена в България

Посещението на официалния сайт на производителя осигурява достъп до най-добрите оферти за цената на Valgone.

Компанията, която го произвежда, която е решила да се занимава директно с дистрибуция, за да избегне повишаване на цените и да следи за оригиналността на емулгела (предпазвайки клиентите от това да станат жертва на измами).

Ако решите да направите покупката си директно от официалния уебсайт, чрез простата форма за поръчка, която трябва да попълните, ще имате достъп до отстъпката от цената на Valgone: ще можете да получите своя гел само за 75 BGN! На официалния уебсайт, в допълнение към 50% отстъпка от цената, имате право на безплатна доставка и възможност да платите в брой на куриера.

Може ли Valgone да бъде намерен в аптеките или в ЕМАГ, Фрамар?

Valgone в аптеките в България не се предлага. Също така, внимавайте с платформите за онлайн продажби, (EMag, Фрамар, Price Finder или подобни), тъй като не можете да намерите офертата от 50% или оригиналния продукт. Всъщност открихме отрицателни отзиви, произтичащи от клиенти, които са закупили грешния продукт (измама).

Кратко Описание на Валгоне

Valgone Цена75 лв.
Мнения и Отзиви9.5/10 - Чети Подробно
СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкция за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Valgone как да го използвам? Листовка и доза

В оригиналната опаковка или на гърба на опаковката на Valgone се намира листовката. Пакетната листовка съдържа конкретни инструкции за употреба със следните стъпки за прилагане:

 • Нанесете една топка емулгел директно върху засегнатата област;
 • Направете масаж, за да подпомогнете усвояването на полезните съставки;
 • Извършвайте нанасяне и масаж сутрин и вечер за постигане на по-големи ползи.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Външна употреба. Да не се поглъща. Избягвайте контакт на емулгела с очите и лигавиците. Съхранявайте този гел на място, недостъпно за деца.

Важно е да следвате стриктно указанията в оригиналните инструкции на опаковката за най-добри резултати.

Valgone: състав и съставки

състав Валгоне

Съставът на Valgone емулгел включва списък с изцяло натурални, нехимични съставки, което го прави безопасен продукт за употреба от всички.

Благодарение на внимателно разработената формула компонентите достигат до увредените ставни тъкани по-бързо от други подобни продукти и имат по-мощен успокояващ и охлаждащ ефект от много мехлеми, продавани онлайн или в аптеките.
ValGone е разработен от специалисти в областта на ортопедията, затова се отличава сред останалите продукти. Съставът на растителна основа прониква дълбоко в източника на проблема (главата на метатарзалната кост в ставата), като премахва възпалението и болката, възстановява микроциркулацията на кръвта и предотвратява по-нататъшното развитие на остеоартрит.

Компонентите на емулгела достигат до самите клетъчни течности, което спомага за дълбокия му ефект.

Съставките включват:

 • Екстракти с аналгетични свойства, които насърчават релаксацията на тъканите и спомагат за облекчаване на болката;
 • Вещества с антисептични, противовъзпалителни, антиоксидантни и успокояващи свойства.

Противопоказания или странични ефекти на Valgone

За Valgone реални отзиви от клиенти, които вече са го използвали, не показват странични ефекти или противопоказания от прилагането му, дори за продължителни периоди.

Този емулгел не изисква минсан, именно защото няма химикали в състава си.

Интересен

Какво причинява халукс валгус? Точната причина за халукс валгус не е известна, но има няколко възможности. Някои експерти смятат, че hallux valgus е наследствено състояние (предава се чрез ДНК) въз основа на формата на стъпалото. Друга теория е, че тесните или тесни обувки принуждават пръстите на краката да заемат неестествена позиция, която оказва допълнителен натиск върху ставите. Възможно е също така хората с възпалителни заболявания, включително ревматоиден артрит, да са по-склонни да развият бурсит. Работата в определени професии също може да ви направи по-предразположени към развитие на проблеми със стъпалата, като например халукс валгус. Например медицинските сестри, учителите, сервитьорите, танцьорите и други хора, които стоят през по-голямата част от деня, оказват допълнителен натиск върху стъпалата си.

В края на краищата

Valgone е мощен гел-крем за болки в ставите, който има натурален състав. Истинските отзиви на клиенти от цял свят твърдят, че продуктът действа и коментират положително безопасността на употреба в мненията си в онлайн форумите в България. Цената на гел емулсията е достъпна и особено намалена при покупка от официалния уебсайт. Според мнозина това е един от най-ефективните натурални балсами за оздравяване на краката, които се предлагат онлайн.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова
Follow me

Leave a Reply