VisiLife Health – Универсалният Лек за Всичко Или Измама?

VisiLife Healt

 • 4/10
  Ефективност - 4/10
 • 3.9/10
  Отзиви - 3.9/10
4/10

VisiLife Health са филмирани капсули, създадени на базата на активни екстракти на Омега-3 мастни киселини, които трябва да са 47 пъти по-силни антиоксиданти от рибеното масло и 34 пъти по-мощни от коензима Q10.

Производителите им твърдят, че те са добро помощно средство за укрепване на организма и премахване на симптомите, съпътстващи високия холестерол, сърдечно-съдовите заболявания, менструалните и ставни болки, артрит, понижената концентрация, слабата памет, ниския имунитет и старческите заболявания.

Съдейки по мненията и отзивите за средството за придаване на жизненост и енергия обаче, то не е способно да изпълни обещаните ефекти. За щастие съществуват и продукти, способни да покрият очакванията. При проблеми със сърдечно-съдовата система набиращият сериозна популярност сред потребителите CardiLine успява да подобри дневния тонус, пишат доволни клиенти във форумите.

Има Ли Такова Нещо Като Универсално Лекарство?

Много писатели, философи и алхимици са писали за ‘фонтана на живота (вечната младост)’, а пък поети и художници са го възпявали в своите произведения. Стотици приключенци дори са тръгвали на пътешествия, за да го открият, но опитите са били безуспешни. Медицината също се опитва да намери универсален лек за всички видове заболявания.

Естеството на различните видове заболявания, тяхната патология и вирусите, които ги причиняват, не позволяват на такъв способ за третиране на всякакви видове оплаквания да съществува. Единственото, което човек може да направи, е да подсили своя имунитет, да се храни здравословно и да извършва редовни физически упражнения.

Добри практики за постигане на това са:

 • Редовна Консумация на Чист Пчелен Мед и Неговите Субпродукти (Клей, Пчелно Млечице и Прополис);
 • Прием на Мурсалски Чай или Градински Чай;
 • Включване на Повече Плодове, Зеленчуци, Кисело Мляко и Чесън в Дневното Меню;
 • Прекарвайте По-Често Свободното Си Време на Чист Въздух;
 • Качествена Почивка и Релаксация;
 • Извършвайте Редовни Физически Упражнения;
Консумацията на Пробиотици е Важна!
Полезните бактерии, които всеки един пробиотик съдържа, участват активно в процеса на правилно и здравословно храносмилане на веществата. Те имат способността да укрепват имунитета и да спират развитието на вредните микроорганизми в стомаха и стомашно-чревния тракт. Храните, които са богати на такива, са лука, чесъна, артишока, бананите и киселото мляко (това, което е наситено с живи култури). Разберете и за Тайната Лечебна Сила на Лимона!

Нов продукт за укрепване на имунната система, който се нарича VisiLife Health, обещава на потребителите, че ще им помогне да се справят с цял куп оплакванията. Част от тях са:

 • Менструални Болки;
 • Проблеми със Ставите и Артрита;
 • Високи Нива на Лошия Холестерол;
 • Сърдечно-Съдови Оплаквания;
 • Липса на Енергия, Концентрация и Слаба Памет;
 • Заболявания на Напредналата Възраст;

Способни ли са филмираните таблетки за крепко здраве наистина да ни помогнат да се сдобием с такова?

Какво Точно Са Таблетките за Силен Имунитет VisiLife Health?

Този продукт е дело на марката VitaSlim, която наскоро придоби популярност със серията си таблетки за премахване на излишните килограми. Макар и да предизвикаха истински бум на пазара, произходът на съставките, които са включени във всичките средства за добро здраве и елегантен външен вид, които те предлагат, имат неустановен произход.

Малцина са тези клиенти, които наистина са успели да постигнат някакъв успех, вземайки хапчетата им. Те не са преминали през преглед и оценка на независими експерти и не могат да бъдат препоръчани като наистина работещи методи за подсилване на имунитета.

Основните им минуси са:
 • Неясен Произход на Включените Съставки;
 • Липса на Оценка от Независими Специалисти;
 • Опитват Се Да Бъдат Универсален лек за Всякакви Оплаквания, Което Е Невъзможно;
 • Негативни Отзиви и Мнения на Клиенти;
 • Недостъпна Цена за България;
 • Не Предлагат Дългосрочно Решение;

Какво Трябва Да Съдържат Капсулите за Крепко Здраве?

Производителите на това средство за укрепване на общото здравословно състояние твърдят, че то съдържа една-единствена съставка – комплекс на Омега-3 мастни киселини, извлечени от екологично чисто масло от антарктически скариди (крил), който е ‘47 пъти по-добър антиоксидант от рибеното масло и 34 пъти по-силен от коензим Q10.’ Към настоящия момент, тази информация не може да бъде потвърдена.

Как Се Приема Средството за Подобряване на Здравето?

Всеки един имуностимулант трябва да се приема строго съобразено с неговите инструкции за употреба. В случая на VisiLife Health, те са различни според различните оплаквания, които потребителят може да има. Което е малко странно. То не бива да се ползва от хора, които имат алергия към риба и рибни субпродукти.

Точните напътствия за прием са това да се случва по време на или малко след хранене, като:

 • При Завишени Нива на Холестерол и Триглицериди: Периодът на прилагане е 3 месеца, като първия 1 се вземат по 2 (две) капсули 2 пъти (два) на ден, а после – 2 (два) пъти дневно по 1 (една).
 • При Ставни Проблеми: Пие се 1 (една) капсула на ден в продължение на 3 месеца.
 • При Слаба Памет и Липса на Концентрация: Препоръчителният прием е 1 (една) капсула на ден на 3 месеца.
 • При Менструални Болки: По 4 (четири) капсули на ден, 8 дни преди започване на цикъла и 2 дни от самата менструация.
 • При Проблеми с Имунитета и за Профилактика: Децата до 4 години следва да приемат по 1 (една) капсула на ден в продължение на 3 месеца, а възрастните – до 2 (две).

Винаги Проверявайте Възможните Алтернативи!

Потребителите няма как да са сигурни, че филмираните таблетки за повдигане на имунитета VisiLife Health ще им помогнат да укрепят своето здраве. Най-добре е те да се обърнат към конкретно средство за болежката, от която се оплакват. Ако проблемната им зона са ставите, то те могат да вземат билковия крем за третиране на схващания и отоци HondroCream!

Старайте се винаги да бъдете максимално информирани относно точния произход на продуктите за добро здраве и стилен външен вид, които ползвате. Така ще си спестите главоболията и рисковете от развиване на неприятни странични реакции!

Иглика Попкирилова

Коментирай