3 Шейка Срещу Чревните Паразити – Пълен Детокс на Тялото

Време за четене: 7 min

чревни паразити, шейкВ днешно време, има изобилие от нискокачествена храна и изкуствени вещества, които се използват при направата на почти всички хранителни продукти. Не е изненадващ фактът, че все повече хора стават жертва на стомашно-чревни паразити. Според редица проучвания, голяма част от засегнатите дори не подозират за съществуването на проблема. Първоначално, наличието на паразити не предизвиква никакви симптоми у носителя.

С времето първите признаци, причинени от нежеланието присъствие, се изразяват в появата на проблеми при хранене, нервност, сърбеж в областта на ануса и др. Факт е също и това, че ако имате домашно животно, трябва съвестно да съблюдавате за неговото редовно външно и вътрешно обезпаразитяване. Тъй като вероятността вие самите да се заразите е още по-голяма.

В настоящата статия, ще ви представим полезна информация, която бихте могли да използвате, за да се справите с паразитите в стомаха си. Или дори само да си осигурите превенция срещу тях. Ще ви представим 3 шейка срещу чревни паразити с лечебни свойства.

Открийте тук – Ползи от алкалната вода

Убедени сме, че бихте консумирали тези шейкове против паразити с удоволствие всяка сутрин, тъй като те са не само здравословни, но и вкусни. Съветваме ви да ги пиете поне 15 дни, за да могат да подействат благоприятно на вашия организъм и да ви освободят от чревните паразити. Ако искате да научите повече за тях, прочетете целия материал. Така ще разберете и повече информация относно това какво представлява детоксикацията и как да разберете, че имате нужда от нея.

Доверете се на висококачествен натурален продукт, за да подсилите тялото си и да му помогнете да се освободи от токсините и бактериите още по-лесно и бързо. Clean Forte e спрей против паразити за цялостно пречистване на токсини от организма, който е достъпен и за потребителите в България.

Какво е Детокс – Кога Имаме Нужда от Пълен Детокс на Организма

В наши дни думата детоксикация може да се чуе повсеместно и често се използва небрежно. Въпреки това, разбирането на истинската му същност, какво означава пълен детокс на организма и как може да бъде използван потенциалът му, рядко се разпространява сред повечето хора.

Детокс - стомах недоволен

И така, какво означава детоксикация? По същество детоксикацията се отнася до естественото отстраняване на токсините от тялото.

За целта са много популярни модерни способи като детокс диета, както и храни детокс. Освен това, ежедневно черният дроб, бъбреците, лимфните системи и червата вършат тази работа непрекъснато вместо нас. Тогава защо има нужда от допълнителна програма за детоксикация на тялото? Защо много хора се подлагат на програми от сорта на „3 дневна детокс диета“?

Истината е, че ние сме изложени на толкова много химикали. Било то в хранителните си запаси, въздуха, който дишаме, ежедневно използваме козметика и други химически агенти при почистване. Някои от тях са много вредни и могат да причинят потенциални щети. За да направим черния дроб и бъбреците по-ефективни, можем да приемем някои здравословни практики, които впоследствие помагат за изхвърляне на токсините. Шейковете за прочистване на организма са изключително ефикасни и в същото време приятни на вкус. Все пак подбирайте съставките за шейковете да са добре измити и с качествен произход.

Как Работи Детоксификацията?

Има различни диети за детоксикация. Едни варират от гладуване с пълен глад до гладуване със сокове. Други до подходи за модифициране на храната и такива, които често включват употреба на лаксативи, диуретици, витамини, минерали и/или „пречистващи храни“. Голяма част от тях подлагат тялото на ненужен стрес и работят само за момента.

Детокс диетата може сериозно да ограничи приема на енергия и хранителни вещества, създавайки различни рискове за вашето здраве. Някои групи хора никога не трябва да правят детоксикиращи диети. Именно за тях са много подходящи шейковете против паразити.

Детоксикацията трябва да бъде промяна в начина на живот, където фокусът е повече върху яденето на чиста храна. Това води до прочистване на тялото, подхранване и презареждане. Човек трябва първо да се съсредоточи върху намаляването на натоварването с токсини в тялото, след което да яде такива храни, които могат да осигурят здравословни хранителни вещества, които ще помогнат за зареждането на тялото с гориво.

Фокусът трябва да бъде върху детоксикацията на всички аспекти на живота.

Тези токсини обикновено са причина за забавена загуба на тегло, въпреки упражненията и правилната диета. Така че, приемането на правилната програма може да подобри здравето и да помогне за загуба на тегло. Освен това ще накара човек да се почувства по-щастлив и по-здрав отвътре.

мъж прави шейк с много различни плодове и миксер

Детоксикацията е необходима, ако изпитвате често следните симптоми:

 • Необяснима умора;
 • Лошо храносмилане и подут стомах;
 • Петна и раздразнена кожа;
 • Алергични прояви;
 • Признак за слаб имунитет като повтарящи се инфекции;
 • Подпухнали очи;
 • Непрекъснато разстроено внимание;
 • Чести разстройства на настроението;
 • Емоционално нестабилен, депресиран, немотивиран и без енергия и ентусиазъм за живот

Всичко това са индикации за коригиране на горивото на нашето тяло. Използването на висококачествени и ефективни методи и продукти за пълен детокс на организма представлява процес на самопречистване и самолечение. Това, което даваме на тялото, е това, което отразяваме в нашето физическо и психическо здраве. Затова и тук бихме искали да споменем един специален билков продукт – Parazol. Това е мощен био-чай, който има действие, подобно на активен въглен детокс и елиминира всякакви паразити и токсини в тялото.

Пийте Тези Шейкове на Гладно

Шейк

Първото важно нещо, което трябва да запомните, е това че тези шейкове срещу чревни паразити действат ефективно и бързо, когато тяхната консумация се осъществява непосредствено след събуждане и на празен стомах. Не трябва да сте яли или пили нищо преди това. Така благоприятното действие на напитката ще окаже най-силен ефект върху тялото ви. Това е така, тъй като след пълноценна почивка през нощта, тялото ви е готово да абсорбира свежи хранителни вещества на сутринта.

Препоръчително е да замествате закуската с тези шейкове, той като те са напълно пълноценна алтернатива благодарение на високото съдържание на хранителни вещества, което те имат. Имайте предвид, че ако пиете шейк сутрин преди 7 часа сутринта, ефектът ще бъде допълнително засилен. Някои специалисти споделят схващането, произхождащо от китайската традиционна медицина, според която червата са най-активни именно преди този час.

Избягвайте Следните Шейк Съставки!

захар

Има определени видове съставки, които е препоръчително да избягвате. Те не само могат да навредят на специалния ви хранителен режим, но и да ускорят процеса по развитие на паразити в организма. Внимавайте да направите обратното на желания ефект от шейкове срещу чревни паразити.

За да постигнете максимално добри резултати и да има смисъл от приема на шейковете, е най-добре в тях да не се включват някои продукти. Специално сме подбрали изложените по-долу предложения, така че да в тях да няма нито един елемент, който да ускори развитието и разпространението на микроскопичните вредители.

Имайте предвид, че следните съставки могат да имат изключително негативен ефект върху процеса по изчистване на организма от паразити. Старайте се да присъстват във възможно най-малки количества в дневното ви меню:

 • Захар: Някои иронично наричат захарта “бялата убийца” заради способността й да повишава кръвното налягане, както и да пречи на процесите по хармонично изпомпване на кръв от сърцето и пречистване на черния дроб. Тя повишава и риска от развиване на ранен диабет и е сред основните причинители на затлъстяване.
 • Мляко и Млечни Изделия: Кефирът е подходящ негов заместител. Наскоро се установи, че човешкият организъм спира да произвежда ензими, които спомагат за разграждането на лактозата. То често води и до тежки алергични реакции.
 • Рафинирани Брашна: Съдържат много малко зърна, а са и изключително калорични. Създават подходяща среда за развитие на паразити в организма.
 • Пържени Храни: Винаги е по-добре хранителните продукти да минат топлинна обработка запарване, варене или печени. Пърженето кара изделията да задържат голямо количество вредна за тялото мазнина, която трудно се изгаря и прочиства.
 • Алкохол: Освен че замъглява точната преценка и може да провокира изблици на агресия, неадекватност и загуба на паметта, алкохолът, особено твърдият, е богат на вредни захари.

Освен следването на тези здравословни съвети, винаги е препоръчително да ускорите цялостния процес като включите в ежедневното си меню и определени хранителни добавки. Vermixin са био-капсули за активно пречистване на организма от паразити и бактериални микроорганизми. Действието им е здравословно и ефикасно.

3 Шейка – Препоръчителни Храни за Детокс

Детокс храни

Ето че дойде време да обърнем специално внимание и на обещаните специални рецепти, с помощта на които ще се превърнете в истински специалисти по детокс диета. Забравете за активен въглен детокс и заложете на тези висококачествени, вкусни и здравословни шейкове. Полезните им свойства са неизброими и затова смятаме, че са по-ефикасни от всяка 3 дневна детокс диета. Изберете своята рецепта според личния вкус и предпочитания. Независимо от избора, който направите, вярваме, че ще останете изключително доволни от крайния резултат.

1. Грейпфрут и Зехтин

Грейпфрут и зехтин

Звучи странно и наистина, този шейк няма да е по вкуса на всеки човек. Но понякога трябва да се експериментира, за да почувствате лекота и да се освободите от токсините. Този шейк може да подобри функцията на черния дроб и бъбреците, и да подсили имунната ви система.

Като цитрус, грейпфрутът е богат на витамини и е естествен антиоксидант. Неговите семена са способни да убиват паразитите, прочиствайки червата и възстановявайки естествената микрофлора.

Зехтинът от своя страна ще стимулира процеса по освобождаване токсините и ще го улесни. Този шейк против паразити не е особено приятен на вкус, но е изключително полезен и ефективен. А също така е и доста лесен за приготвяне.

Необходими съставки: 1 обелен грейпфрут плюс семките, 1с.л. екстра върджин зехтин.

Начин на приготвяне: Смесете в блендер до получаване на хомогенна смес. Можете да нарежете грейпфрута на парченца за по-лесно смилане.

2. Смокини и Тиквени Семки

Смокини и Тиквени Семки

Смокините ще отпуснат напрежението в червата ви и ще направи проходимостта по-лесна. Подобрявайки функцията им, вие ще сте способни да се освободите по-лесно от натрупаните токсини и паразитите в стомашно-чревния тракт, които тровят организма ви. Смокинята ще предаде и много приятен сладък вкус на шейка ви, така че да не се нуждаете от допълнителен подсладител.

Тиквените семки, подобно на тези на грейпфрута, елиминират паразитите в червата. Това им свойство е познато от древни времена. Те са богати на фибри и ценни хранителни вещества, които също така ще ви подхранят и заситят. Можете да осигурите и допълнително подхранване на тялото си с продукти като Parazitol. Това са капсули, които залагат на специална плодова формула, която подсилва имунната система и осигурява цялостна детоксикация.

Необходими съставки: 3 смокини (ако не са пресни, накиснете ги предварително във вода за 12 часа, за да се напоят и омекнат); 30 обелени сурови тиквени семки; половин чаша вода.

Начин на приготвяне: Смесете съставките в блендер и смелете до получаването на хомогенна смес. Може да се пие и без допълнителни подсладители.

3. Кефир и Папая

Кефир и Папая

Сигурно ви звучи стряскащо екзотично. Такова е и на вкус, но е изключително приятно. Тропическият плод папая успешно нормализира функцията на стомашно-чревния тракт и спомага освобождаването му от паразити. Този е един от най-ефективните шейкове срещу чревни паразити според оценките на диетолозите и паразитолози. Можете да запазите част от семките на папаята, за да повишите ефективността на шейка. Продуктът представлява натурално средство за детоксикация на тялото и цялата стомашно-чревна система от паразити.

Сега нека се върнем на рецептата за нашия шейк. Кефирът е много по-добър избор от млякото. Това е ферментирала млечна напитка с ясно изявената способност да нормализира чревната микрофлора и да улесни прочистването на червата. Комбинацията от тези две съставки ще доведе до плътна напитка с мек и приятен вкус. Подсладете на вкус.

Съвет: Ако знаете как сами да приготвите кефира, препоръчително е да използвате козе мляко. То е с най-малко съдържание на лактоза.

Необходими съставки: Половин обелена папая и 15 от семките ѝ; половин чаша кефир.

Начин на приготвяне: Смелете заедно, нарежете папаята за по-лесно смилане.

Здраво Тяло Без Паразити с Вкусни Шейкове!

Шейковете за прочистване на тялото от токсини, паразити и вредни вещества не само дават невероятни резултати, но са и изключително вкусни и питателни. Те са перфектният старт на деня и имат способността да дадат така нужните енергия и виталност на тялото.

Представените рецепти са лесни за изпълнение и ще ви помогнат да възвърнете така нужния контрол над организма. Веднъж изпробвали способността им да внесат повече свежест във вашия живот сигурно ще се запитате какво ли изобщо сте правили без тях. Яжте и полезни храни детокс без да забравяте и за широката гама био-продукти, които също могат да ви помогнат да се сбогувате с паразитите и токсините.

Бъдете здрави, пречистени и защитени от токсини и паразити по изключително приятен и лесен начин.

Иглика Попкирилова

One Response

 1. Пафката 22/06/2017

Leave a Reply