Casanova – Работят ли Капките за Потентност?

casanova

Casanova Review
 • 4/10
  Ефективност - 4/10
 • 6.1/10
  Отзиви - 6.1/10
5.1/10

Casanova е чисто нов билков разтвор капки за стимулиране на мъжката потентност и подобряване на сексуалния живот. Натуралните капки се промотират с обещанието да възвърнат самоувереността и да премахнат случаите на еректилна дисфункция.

По-важният въпрос е дали могат да изпълнят това си обещание. Разтворът за дълготрайна ерекция съдържа екстракт от гъбата Phallus Impudicus, която от векове се ползва като афродизиак и решение за всякакъв вид интимни проблеми, но дали формулата е добре разработена за постигане на желаните ефекти?

Нашият екип се разрови по-дълбоко по въпроса. Продуктът идва с обещанието за сертификат за качество към всяка опаковка. Редица потребителски мнения онлайн сочат, че такъв сертификат липсва. Което ни навежда на мисълта, че Casanova не може да осигури качество и ефективност.

По-добри алтернативи съществуват!

Капсулите Erogan имат доказан положителен ефект върху представянето в леглото. Те са препоръчван продукт по целия свят, с напълно естествен произход и мощно действие за още по-твърда и пращяща от сила ерекция!

Реалноста в Съвременното Общество и Casanova

Сексът е навсякъде в съвременното общество. Той е във филмите, дори и тези, които не са специализирани за възрастни, в литературата, в музикалните видеоклипове и в рекламата. За него се говори свободно и без свян. Но именно обсесията на всички по него кара изпитващите сексуална дисфункция да говорят с огромно затруднение за своите проблеми.

Те често си задават въпроса “Какво точно не ми е наред?”. Вместо да отидат при специалист, мъжете с еректилна дисфункция пазят притесненията си в тайна от всички и само ги задълбочават. Невъзможността за постигането на продължителна във времето ерекция често се дължи и на психологически бариери.

Знаете ли, че …?
Всеки един здрав мъж на планетата за 2 седмици произвежда достатъчно количество сперматозоиди, които биха могли да оплодят всяка една жена в детеродна възраст на Земята. Добре е, обаче, да не консумират сирене и млечни изделия преди това, тъй като се счита, че те намалят производството на тестостерон в организма. Клинично изследване на американски психолози пък сочи, че случаен секс най-често правят хората, които са развили мания за величие. Те ползват телата си не толкова като източник на удоволствие, а по-скоро като инструмент за себеутвърждаване. Научете и кои са 6-те Лесни Стъпки за По-Добър Секс!

Пазарът предлага различни видове средства за преодоляване на еректилната дисфункция. Някои от тях работят, други – само при определени индивиди, а трети – изобщо не са способни да дадат каквито и да било резултати.

Сега ще обърнем по-конкретно внимание на билковите капки за преодоляване на проблемите с потентността Casanova. Ефектите от тях не са сигурни, затова и ние се постарахме да научим повече за тях.

Casanova Bulgaria

Казанова – Може ли да ви Превърне в Мъж-Мечта?

Придобиването на аполониева мъжественост, сексуална мощ и почти божествени способности в интимен план никога не е било толкова близо, благодарение на различните възможности, достъпни на пазара. Въпросът е да ли натуралният разтвор Casanova за справяне с проблемите, свързани с еректилната дисфункция, е сред надеждните продукти.

Производителите твърдят, че капките притежават сертификат за качество, издаден на територията на ЕС, който е приложен вътре в продуктовата им опаковка. Но потребителски мнения ни разкриха, че подобен елемент от опаковката липсва.

Това за нас като екип, който от край време се занимава с разглеждането на подобни продукти, е ясен сигнал, че нещо не е напълно наред с предложения. Casanova поддържа рекламния рефрен, че ще накара половия член да изглежда значително по-голям и внушителен, както и, че ще превърне минималното времетраене на половия акт в 45 минути удоволствия.

За наше огромно съжаление, не можахме да намерим начин да потвърдим тези резултати като автентични. Все още сме на мнение, че е по-разумно да се ориентирате към по-добри алтернативи като Erogan, ако искате подобряване на сексуалната си мощ.

Casanova Bulgaria

Компоненти и Цена на Капките Casanova

Капките за подобрена сексуална функция имат 5 основни съставки. Всяка от тях има някакъв ефект върху половото представяне, ала комбинираното им действие има непредвидими резултати. Нека да видим съдържанието:

 • Екстракт от Гъбата Phallus Impudicus;
 • Екстракт от Гуарана;
 • Екстракт от Муира Пуама;
 • Екстракт от Бабин зъб (Трибулус терестрис);
 • Женшен.

Внимателен анализ на съдържанието, посочено на етикета на продукта, ни разкри още един проблем със направените заявки. Според производителите, Casanova са капки с напълно естествен произход и състав. За наше разочарование, открихме данни за наличие на химически вещества и стимулатори, чийто ефект върху здравето ви е неизвестен.

Цената на капките не кореспондира на тяхното съмнително качество. Намираме я за висока и необоснована, дори с мнимата отстъпка от 50%, предвид проблемите, които открихме около продукта.

Сексуалната Мощ има Име, но то Не е Casanova!

Casanova Bulgaria

Casanova са стимулиращи капки за потентност с неизяснен произход и ефекти. Пазарът предлага достатъчно и по-добри алтернативи, за да рискувате здравето си с този продукт. Затова, ако искате да подобрите представянето си в леглото и да си върнете самочувствието на любовник, потърсете тях. С Casanova рискувате да загубите времето и финансите си!

 

Titanium Гел – Титаничен Размер и Дълготрайно Удоволствие
Erex M16 – Зарежда Вашата Мъжественост Като Калашник!

Виж Още

13 коментара

 1. Симов 21/08/2018
 2. Ognyan 21/08/2018
 3. Данчо 21/08/2018
 4. Ивайло Генчев 22/08/2018
 5. Мария-Магдалена Кирилова 22/08/2018
  • Style Bio 22/08/2018
 6. Михаил Тодоров 28/08/2018
 7. Ангел Иванов 31/08/2018
 8. Милица Бонева 11/09/2018
 9. Майкъл 13/09/2018
 10. Ники 18/09/2018
  • Style Bio 27/09/2018

Коментирай