Keramin крем срещу гъбички на отлична цена (+ бг мама коментари)

Време за четене: 6 min

Keramin крем за гъбички БългарияKeramin не е последното популярно, а наистина единственото ефикасно средство срещу досаднита микоза. Този крем срещу гъбички е уникален по рода си, защото и лекува, и предпазва от бъдеща инфекция. Освен това, ние сме изумени от факта, че се продава на толкова ниска и разумна цена. От това, което прочетохме в наличните бг мама коментари, става ясно, че продуктът има бърз и безотказен ефект, а и не предизвиква никакъв дискомфорт на пациентите по време на терапията. Останете с нас, за да разберете как веднъж завинаги да се справите с гъбичната инфекция 100% безопасно и изцяло в домашни условия с нашето специално и подробно Керамин ревю.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Keramin – резултати и ефектКерамин крем ефекти

Keramin резултати ще постигнете още след първото нанасяне. Този крем има бърз възстановяващ ефект, поради което само в рамките на няколко часа активните му съставки прекъсват миграцията на гъбичните патогени по кожата. По този начин се постига и скоростен антисептичен и антимокотичен Керамин ефект. Резултати са налице веднага – сърбежът спира, изпотяването и зачервяването е редуцирано, а кожната тъкан е поставена в режим на регенерация. Уникалното в този крем е фактът, че той е създаден да унищожава над 100 гъбични щама, засягащи не само кожата на краката, но и ноктите. Много често потребителите са принудени да заплащат двойна цена, докато открият ефективно средство с реален ефект срещу микозата просто защото не знаят от какъв щам страдат, респективно за кои патогени е създаден закупения от тях гел или крем от кварталната аптека. По този начин пациентите не само че дълго време не успяват да се избавят от неприятните гъбички, но и се подлагат на риск от усложнения като инфекция, падане на нокти, развитие на човешки папиломен вирус, намален имунитет и драстичен спад в нивото на качество на живот.

Вижте още от гарантираните Keramin резултати:

 • Незабавен противовъзпалителен ефект
 • Пълно възстановяване на нокътната плоча
 • Изключителен и изцяло безопасен кератолически ефект, който се изразява в бързо и безболезнено ексфолиране на засегнатия рогов слой на кожата, за да се ускори процеса по цялостна регенерация на епидермиса
 • Спира заразния ефект на гъбичното заболяване, за да предпази и близките ви от инфекция
 • Блокира неприятната миризма и разполага с лек, напълно натурален дезодориращ ефект
 • Унищожава не само всички популярни гъбични щамове по краката и ноктите, но и техните спори
 • Предоставя страхотна алтернатива за профилактика и превенция в случай на посещение на рискови места като басейни, болнични заведения и други

Гъбичките – Невидимият Враг, Който Дебне Навсякъде!

Кратко Описание на Керамин

Цена69 лв.
Мнения и Отзиви9.8/10 - Чети Подробно
Официален СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Keramin състав

Keramin състав

Keramin състав е изцяло натурален и лишен от каквито и да е вредни съставки, които биха причинили негативна реакция по кожата, раздразнение или влошаване на състоянието. След като подробно анализирахме това органично съдържание, можем да потвърдим, че в него няма парабени, силикони, киселини, химикали или ГМО елементи. В нашия разговор с официалния дистрибутор за България разбрахме, че революционният Керамин състав се базира на уникална формула от органични екстракти и мощен билков комплекс с висококонцентрирани природни растения с противовъзпалителен, антимикотичен, антибактериален и възстановителен ефект. Тайната се крие в перфектното съотношение между използваните билки и съставки, които не просто премахват инфекцията, но и изграждат защитна бариера срещу бъдещо заразяване. Именно с това този уникален крем се отличава от всичко друго на щанда срещу гъбички във вашата аптека. Почти всеки предлаган на пазара крем срещу гъбички само временно облекчава симптомите, но веднъж инфектирана, кожата остава постоянно предразположена към повторно заразяване.

Детайли относно иновативния Keramin състав:

 • Сяра. Разполага с мощни антисептични свойства. Инхибира растежа на гъбичните патогени. Има изявено антибактериално действие и спира разпространението на вирусната инфекция.
 • Салицилова киселина. Спира възпалителния процес и премахва зачервяването. Активира кератолочния ефект и спомага за бързо премахване на кожния слой, засегнат от инфекцията.
 • Екстракт от чаено дърво. Убива гъбичките в зародиш, още докато са в етап на развитие под формата на спори. Премахва неприятната миризма и спира потенето на краката. Има изключителен антибактериален ефект, който премахва лезиите по кожата и спомага за укрепването на кожната бариера.
 • Екстракт от бяла бреза. Намалява усещането за парене и и болката в случай на гъбична инфекция. Възстановява раздразнената кожа и я хидратира в дълбочина. Има изключително бърз регенериращ ефект върху клетките.
 • Прополис. Действа като естествен антибиотик, включително и при най-тежките случаи на гъбична инфекция. Разполага с антиалергичен и защитен ефект върху трите дермални слоя. Спомага за лесното преодоляване на инфекцията и увеличава действието на вродените имунни Т-клетки в тялото, за да се преборят в случай на бъдеща среща с гъбични патогени и други вредни микроорганизми.
 • Екстракт от лайка. Има успокояващо, антисептично и противовъзпалително действие. Спомага за по-доброто кръвообращение и редуцирането на основните симптоми при гъбична инфекция. Подпомага кожните клетки да регенерират. Подхранва увредената кожа и действа обезболяващо.

Вземи с -50% Цена Тук

Keramin инструкции за употреба

Керамин крем гъбички употреба

Keramin инструкции са налични във всяка опаковка, създадена за разпространение на територията на България. Това означава, че всеки пациент у нас ще получи листовка изцяло на български език. Така, официалният производител спомага за лесната и безпроблемна употреба, респективно за скоростното избавление от гъбичната инфекция. Моля, преди да започнете употреба на този революционен антимикотичен крем, внимателно да се запознаете с наличните инструкции. В тях няма нищо сложно, а освен това при извършване на онлайн поръчка, винаги можете да поискате допълнителна – напълно безплатна – консултация от екипа по поддръжка, работещ за официалния дистрибутор в България.

Следвайте тези Керамин инструкции, за да се избавите от неприятните гъбички по кожата и ноктите на краката в рамките на 30 дни:

 • Използвайте този крем само външно и по предназначение.
 • Моля, не превишавайте дневната доза.
 • Дневна доза: малко количеството, приблизително колкото едно грахово зърно, е достатъчно за еднократна доза за нанасяне върху едното стъпало.
 • Как се използва Keramin? – Всеки ден, сутрин и вечер, на предварително почистена и подсушена кожа нанасяйте от крема. Той се абсорбира в кожната тъкан бързо и попива за секунди, така че можете да се обуете почти веднага.
 • Според коментари в мрежата този крем има приятна и лека консистенция, която не оставя петна и мирише много приятно.
 • Внимание: използвайте този крем минимум един месец, за да постигнете максимални резултати и дълготраен защитен ефект.

Керамин странични ефекти и противопоказания

Keramin странични ефекти няма абсолютно никакви. Това е доказан факт не само от самата листовка на продукта, но и от резултатите след направените клинични тестове. В тях вземат участие 45 пациента с гъбички. След 4-седмично лечение, при 99% от участниците кожата е напълно възстановена. След половин година същите доброволци са повикани за нови изследвания, за да се проследи евентуално наличие на усложнение или на повторно заразяване. Такива не бяха установени. В хода на официалните клинични тестове в България вземат участие и пациенти със свръхчувствителна и реактивна кожа. При тях терапията не само че е била успешна, но и по никакъв начин не е създала какъвто и да е дискомфорт. Ето защо, имайте на предвид, че Keramin противопоказания няма никакви.

Keramin отзиви и мнения, бг мама коментари

Keramin крем отзиви и мнения България Цена

Keramin отзиви можете да откриете из цялата мрежа. В различни онлайн форум портали и здравни сайтове се дават положителни мнения за този натурален продукт с безотказен ефект. По традиция, най-детайлни и всеобхватни са наличните отзиви и мнения в бг мама. Там има цели дискусии с множество коментари за този крем. Майките на България обясняват как с едномесечен курс са се справили с гъбичките по краката, а някои дори са се избавили от порочния кръг на постоянното падане на цели нокти от стъпалата. Ние се натъкнахме и на няколко мнения от специалисти – доктори микробиолози и практикуващи в сферата на дерматологията напълно одобряват използването на продукта, определящи го като „единственото ефикасно средство срещу микоза, което може да се използва изцяло в домашни условия и необходимостта от провеждане на изследване за уточняване на конкретния щам, тъй като то се справя с всички известни такива“.

Вижте още Керамин бг мама мнения и коментари:

 • Страхотен крем. Още първия път, в който го нанесох, сърбежът рязко спря. На следващата сутрин краката ми вече не бяха червени. Мисля, че го ползвах не повече от месец, след което белите мехурчета от гъбичките ги нямаше, а стъпалата ми бяха с нежни на допир като на бебенце“
 • Невероятен крем! Спаси ме от месеци наред срам. Не можех да отида на гости, не можех даже да си купя нови обувки. При мисълта да се събуя пред някого изпадах в паника. Дори вкъщи ме беше срам от децата и мъжа ми. Мазах се точно два дена и краката ми вече нито миришеха, нито издаваха наличие на инфекция!“
 • Препоръчвам този крем с две ръце. Справих се бързо с гъбичките, а и е на много добра цена. Между другото, доставката в България също е бърза. Аз си получих крема след три дена.“
 • Keramin работи! Хубавото му е, че спира сърбеж, болка и изпотяването веднага след като го започнеш, а след месец вече няма и спомен от гадните гъбички!“

Keramin цена в България 2022

Keramin цена в България

Keramin цена е най-честото търсене в интернет, отнасящо се до продукта. Оказа се, че в България неговата цена е много добра. За 2022 година тя се колебае около средната за страната цена на стандартните продукти срещу гъбички по краката и ноктите. Разбира се, разликата е, че този крем работи и за една терапия стига само една опаковка. Ние научихме наскоро, че стандартната Керамин цена дори вече е намалена. Само сега можете да се сдобиете с продукта с цена с 50% по-ниска от обичайната. Според информацията, която получихме от официалния дистрибутор промо кампанията в България ще продължи през цялата 2022 година. Не затваряйте страницата, преди да се осведомите за процедурата, с която да се възползвате от намалената Keramin цена.

Keramin от аптека, OLX, eMag или официален сайт?

Keramin от аптека, OLX, eMag или от официален сайт да бъде закупен? Разбира се, този въпрос не касае само възможността за получаване на отстъпка от стандартната цена. Всъщност, тук е важно и да се избегне риска от това да попаднете на фалшив продукт. За съжаление, в България в момента не в една аптека, OLX, еMag има бум на реплики. На пръв поглед става въпрос за същия крем, но с напълно различен състав, а според мнения в бг мама и никакъв реален ефект. Ето защо ви препоръчваме да търсите Керамин единствено от неговия официален доставчик в България. На този етап можете да намерите оригинала само в неговия официален сайт.

Инструкции за онлайн поръчка през българския официален сайт:

 • Влезте в този официален сайт
 • Попълнете наличната онлайн форма за поръчка – нужни са вашите имена и телефонен номер
 • На същия този номер с вас ще се срещнат консултанти за потвърждение на направената поръчка
 • Очаквайте до 3-5 работни дни вашата доставка
 • Всяка доставка в България е напълно безплатна
ФИНАЛНИ ДУМИ: Keramin крем срещу гъбички по краката и ноктите се предлага на достъпна цена в България. Според наличните потребителски мнения и коментари той работи бързо и е без странични ефекти. Моля, търсете продукта само от неговия единствен оторизиран у нас дистрибутор в този официален сайт.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова

Leave a Reply