Magic Mascara е най-яката спирала с най-добрата цена на пазара според дамите от топ онлайн форум в България бг мама

Време за четене: 5 min

Magic Mascara Спирала БългарияMagic Mascara e новият хит сред дамите в бг мама – топ онлайн форум платформата в България с изключително много позитивни коментари за бюджетната цена и страхотния ефект на тази спирала. Козметичният продукт е истинска иновация в сферата на модерните гримове не само защото отговаря на всички критерии за перфектната спирала за очи, но и защото е разработена изцяло на базата на натурални продукти. Според майките от бг мама спиралата най-накрая ще сложи край на сълзящите очи и грозно слепените гримирани мигли. Стана ни интересно как може да има такъв многофункционален продукт на пазара, за който не сме чували, затова и написахме това Magic Mascara ревю.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

MagicMascara – зашеметяващ ефект за вашия неустоим поглед и дълготрайни резултати

Magic Mascara е страхотна иновативна спирала, която придава уникален ефект на вашия поглед – дълбочина и сексапил – а освен това, пристига с гаранция за дълготрайни резултати. В бг мама разбираме, че става дума за наистина различна от всички досега срещани спирали за очи. Този продукт е разработен изцяло от натурални съставки. А това означава, че Magic Mascara няма как да причини дразнене, сълзене или алергична реакция. Нещо повече – тя се препоръчва даже за дамите, които носят контактни лещи и за тези с чувствителни очи. Уникалното на Magic Mascarа е, че придава едновременно обем, дължина, гъстота и пленително черен ефект на вашите мигли. Освен това, според наличните мнения в бг мама, тази спирала издържа абсолютно цял ден! Без зацапване по клепачите, без разчитане в следствие на емоционален изблик на сълзи и без проблем да остане на очите, а не под тях дори когато вали!

Magic Mascara – формула, състав и съдържание. Какво е Magic Mascara?

MagicMascara спирала мигли

Magic Mascara е нещо повече от спирала за очи. На първо място, тя е грим, да, защото придава изключително наситен черен цвят и на най-светлите мигли. Прави ги по-плътни, по-гъсти и по-дълги с до 90%. Според наличните коментари в бг мама това е спирала, чийто ефект може да се сравни с този на изкуствените мигли. Нещо повече, всички отзиви за продукта го определят като революционен, защото до една съставките в официалното Magic Mascara съдържание са натурални. Точно така, това е първата спирала без парабени, без изкуствени оцветители, консерванти и вредни химикали. Вече можете да имате изразителен поглед, без да рискувате здравето си и да увреждате очите.

Дамите, които носят контактни лещи или плачат често – да ликуват – защото органичните оцветители на Magic Mascara остават върху миглите в рамките на целия ден. А след него, можете да махнете спиралата бързо и лесно само с вода или любимия си дегримиращ продукт. И не на последно място, ще отбележим, че натуралният състав на този продукт включва богат комплекс от подхранващи съставки. На практика, това е революционна формула, позволяваща на миглите ви да изглеждат страхотно дори след като свалите спиралата. Докато сте с нея, миглите ви са подхранени в дълбочина, растежът им е стимулиран по естествен път, а структурата на косъмчетата се уплътнява с цели 80% само след второто нанасяне!

MagicMascara инструкции за употреба, странични ефекти и противопоказания

Меджик Маскара спирала коментари

Magic Mascara се използва точно както всяка друга спирала. С леки и внимателни движения нанасяте продукта върху миглите на долния и горния клепач. Същественото тук е, че когато ползвате Magic Mascara, вие всъщност с едно нанасяне поставяте и специализиран серум за подхранване на миглите и страхотна спирала, за да гримирате очите. Но ако си мислите, че това е 2 в 1 спирала, лъжете се. Всъщност, можем да определим този продукт 3 в 1. Защото с едно нанасяне, вие постигате следното:

  • Подхранване на миглите, за да може те да изглеждат прекрасно дори когато сте без грим, а за да се запазят плътни, дълги и гъсти още много години за напред
  • Гримиране на миглите, за да изглеждате неустоимо на среща, на работа, на специално събитие или в ежедневието си
  • Фиксиране на грима на очите, за да си стои там, където му е мястото през целия ден

Според наличните отзиви в бг мама тази спирала няма никакви противопоказания или странични ефекти. Доказателство за тези мнения е фактът, че тук говорим за изцяло натурален продукт. Той не съдържа алергени, а само подхранващи естествени съставки. Те не дразнят окото и не могат да причинят зачервяване дори да носите контактни лещи или да сте със силно чувствителни очи!

Вземи с -50% Цена Тук

Magic Mascara – мнения, коментари, отзиви и женските дискусии на бг мама и в други онлайн форуми страници в България

Magic Mascara спирала мнения коментари

Magic Mascara се появява за първи път в коментари в бг мама. Там дамите описват спиралата като „невероятна“, „най-добрата ми находка за последния месец“, „единственият грим, който си заслужава да слагам на очите си“, „супер свежа спирала с никакво дразнене или алергична реакция в очите“. Разбира се, бг мама не е единственият онлайн форум в България, където жените споделят своя опит в мнения и отзиви за спиралата. В редица страници за красота, както и групи за споделяне на трикове за гримиране Magic Mascara се намесва като истинско спасение за жените с алергии, както и за тези, които носят контактни лещи или онези, чиито мигли са толкова къси и светли, че не могат да намерят подходяща за себе си спирала. Вижте няколко конкретни отзиви за Magic Mascara и се уверете сами, че наличните мнения за продукта са в действителност доста обещаващи:

  • „Magic Mascara работи! Миглите ми са извити, по-дълги от всякога! Имам чувството, че са ламинирани, но не съм дала и стотинка за тази скъпа процедура. Просто всеки ден ползвам Magic Mascara!“
  • Най-якото на Magic Mascara е, че след като я махна вечерта, преди да си легна, миглите ми продължават да са страхотни, меки и дълги, а погледът – изразителен. Явно наистина тук има подхранващи масла, които подобряват състоянието на миглите, докато си носите спиралата!“
  • „Ползвам Magic Mascara за всеки повод – на работа, на парти, дори когато съм хоум офис и работя от вкъщи. В крайна сметка, освен грим, тази спирала е и подхранващ продукт. И миглите ми я обожават! От нея става пърхащи, като на истинска кукла!“
  • Като офтамотолог съм изключително разтревожена за евтините и некачествени продукти, които съвременните дами слагат по очите си. Когато прочетох мнения за Magic Mascara си казах ето, това е нещо ново, нещо, което си заслужава да изпиша с рецепта на своите пациенти с чувствителни очи! Голяма част от тях вече знаеха за Magic Mascara, защото я купуват заради страхотните си подхранващи качества!“

Magic Mascara цена в България, покупка от аптека, поръчка от официален сайт и възможност да се намери в OLX

Magic Mascara цена в България

Magic Mascara е спирала на доста добра цена за професионален грим, който да си закупите от България. Нещо повече – на една разумна цена купувате не един, а няколко продукта: спирала, серум за мигли и фиксатор за грим за очи, защото тази спирала не се разчита, а си седи по миглите през целия ден. Освен това, ако купите Magic Mascara от нейния официален сайт, можете да се възползвате от специална промо цена с намаление от 50%. Тази отстъпка важи само за онлайн поръчка от официалния сайт на спиралата. И това, всъщност, е единственото автентично място, от което да закупите оригиналната спирала.

За съжаление, се натъкнахме на няколко продавачи в OLX, а дори и в eMag, продаващи фалшив продукт. На опаковката му наистина пише Magic Mascara¸но качеството е крайно ниско, а предлаганата цена – много по-висока. Още по-неприятен е фактът, че в България има не една аптека, в която ще намерите реплика на оригиналната Magic Mascara спирала. Избягвайте такива рискови покупки и не си хабете парите на вятъра. В официалния сайт на Magic Mascara само трябва да въведете телефон и име. От компанията ще ви звъннат, вземат вашия адрес и ще получите – без никакво предплащане – доставка до няколко дена!

ФИНАЛНИ ДУМИ: Magic Mascara е спирала 3 в 1 – серум за подхранване, уникален грим и страхотен биоактивен фиксатор против разтичане на грима. Можете да вземете тази спирала на специална промо цена от нейния официален сайт за България. Доставката е бърза и безплатна. Избягвайте поръчки от OLX, eMag или покупка от аптека, защото на пазара се появиха много некачествени реплики със завишена цена.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова

Коментирай