NanoVein – Гел с Мощна Формула за Красиви Крака [2021]

Време за четене: 5 min

NanoVein

NanoVein Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.8/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

NanoVein е продукт за позитивното повлияване върху дермата на краката и вените. Той се предлага под формата на синергични гел. Неговата цел е да повлияе положително на кожата на крайниците, която има видими разширени (варикозни) вени. Може да бъде прилаган от хора на всички възрасти. Съставен е от натурални съставки, които да благоприятстват състоянието на дермата около видимо разтегнати вени, особено тези на краката. Освен естествени екстракти, продуктът е произведен по специална нанотехнология, целяща да спомогне за защитата на красотата на вените.

!!!Март 2020 – След като Нановейн е на пазара повече от 6 месеца допълнихме статията с полезни съвети и актуални мнения от потребители!!!

Какво Представляват Разширените Вени?

жена, високи токчета

Разширените вени са прогресиращо заболяване на вените, което се появява като разширение, увиване и удължаване на вените. Причината за състоянието е увреждане на платната на клапите, разположени по вените. Това може да е в резултат на възпалителни процеси и генетична предразположеност. Една от най-често срещаните причини, обаче, е заседналият начин на живот.

Ако работата ни задължава да седим по няколко (немалко) часа на ден, тогава шансът за развитие на разширени вени се увеличава. Ако крайниците ни не се движат, кръвта в долната им част се застоява. Така започват да се образуват микро-съсиреци на кръвта. Отворът на венозните клапи става по-малък и се увеличава налягането в кръвоносните съдове под тях. Предизвиква се затлачване на клапите и разширяване на вените. Варикозните вени могат да доведат до негативно влияние върху сърцето и сърдечно-съдовата система. Може дори да се стигне до увреждането на клапите води до повишено венозно налягане и хипертония.

Появата на разширени вени може да е предшествана от следните симптоми:

 • Болка и Дискомфорт в Краката;
 • Лесна Уморяемост;
 • Оток, Крампи;
 • Кожни Промени;

Съществуват две главни категории методи на лечение – естествени и изкуствени. Естествените представляват всякакви физически упражнения, целящи да спомогнат състоянието и външния вид на дермата около разширените вени. Изкуствените методи могат да бъдат разнообразни – еластични чорапи, операция, лазер-терапия или средства за благоприятстване на варикозна кожа. Пример за такова е продуктът НаноВейн гел.

крака, кафе, nanovein

Има ли Лесни и Естествени Начини за Повлияване на Разширените Вени?

Съществуват няколко лесни метода за благоприятно влияние върху разширените вени или тяхната превенция, които всеки може да се опита да практикува. Те са следните:

 • Регулярни Движения – Бягането, разходките и като цяло спортовете, свързани с движение на крайниците. Те подобряват кръвообращението на краката и това спомага за намаляването на риска от варикозни вени;
 • Избягване на Продължително Седене – Както споменахме по-горе, продължителното време в право или седнало положение увеличава е противопоказно. В такива случаи се препоръчва да променяме позицията на тялото на всеки 30 минути за подобряване на кръвообращението в крайниците.
 • Смяна на Обувките – Носенето на тесни и прилепнали обувки на високи токчета същи може да се окаже предпоставка за развитие на разширени вени. По-ниските обувки могат да помогнат на циркулацията на кръвта. Те премахват натоварването върху прасците и тонизират мускулите.
 • Носене на Еластични (Компресионни) Чорапи – Това би спомогнало при вече развити разширени вени. Те благоприятстват намаляването на натоварването върху краката. Имат и превантивно действие срещу влошаването на състоянието на съществуващите вече разширени вени. Дължи се на факта, че еластичните чорапи подобряват кръвообращението и намаляват отоците около прасците и бедрата.

крака, море, nanovein

Какво Представлява Натуралният Гер НаноВейн?

Продуктът Нановейн се състои от гел (50 ml) с естествени съставки в патентована пропорция и формула. Производител на продукта е руската компания “Сашера Мед” ООД (“Sashera-Med” Ltd.) . Целта на НаноВейн е да благоприятства добрия външен вид на кожата близо до увредените кръвоносни съдове. Успокояването на дермата може да я направи нежна на допир, по думи на компанията. Гелът съдържа нанопептиди, които спомагат за положителното и повлияване. Коментарите, мненията и отзивите на клиентите не сигнализират за неприятни алергични реакции. Повечето от тях са одобрителни. Не се споменава за наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания. Характерно за уникалния гел е, че решава проблема с раширените вени без значение на коя фаза от увреда на вените започва прилагането  – това е отбелязано като огромно предимство на официалната страница на продукта.

nanovein gel, жена, крака

Как Работи Гела Против Варикоза NanoVein?

Продуктът цели да поощри състоянието на кожата около разширените вени. Той допринася за свободата на движение и повлиява риска от нейното загрубяване. Някои от свойствата му са:

 • Въздейства Положително на Кожата Около Кръвоносните Съдове;
 • Повлиява Положително Нивата на Хидратация Заради Съдържаните в Него Нанопептиди;
 • Може Да Има Превантивно Действие срещу Прекомерно Разтягане и Загуба на Еластичност;
 • Спира Неприятната Болка – Не Чрез Подтискане, а Чрез Излекуване на Първоизточника;
 • Достъпна Цена и Липса на Сигнали за Противопоказания;
 • Удобна Поръчка и Доставка с Наложен Платеж;

момичета, балониПрепоръчителният период на употреба на Нановейн е 1 (един) месец. Според производителите, той съдържа висока степен на абсорбация. Цели да проникне в дълбочината на епидермиса още при първата употреба. Редовното му нанасяне би ускорило обменните процеси по повърхността на дермата. Нанопептите следва да образуват защитна молекулна мрежа. Производителят съветват да се повтаря два пъти в годината за по-добро въздействие.

Гелът Нановейн се прилага два пъти дневно – сутрин и вечер. Гелът се нанася върху кожата и се втрива с кръгови движения до попиване. Нужно е кожата да е добре почистена преди употреба на гела, не е нужно подсушаване след употреба.

Какво Съдържа Продуктът за Позитивно Повлияване върху Кожата на Краката NanoVein?

зелен домат

Нановейн се състои от натурални и био съставки. Съдържанието на гела и таблетките Нановейн включва екстракти от различни естествени съставки, които да повлият благоприятно на разширените вени. Активните съставки включват:

 • Рутин – Има вазопротективно и антиоксидантно действие
 • Екстракт от Арника Монтана – Спомага възстановяването на тъканите и заздравяването на венозните язви
 • Ликопен (от Зелени Домати) – Цели да повиши еластичността на стените на кръвоносните съдове и да повлияе на кръвните съсиреци
 • Алицин – Има благоприятно въздействие върху разпадането на холестеролните плаки, отлагането на соли и възстановяването на кръвоносните съдове
 • Екстракт от Семена и Див Кестен – Повлиява позитивно върху процесите на премахване на оток и възпаления
 • Екстракт от Хмел – Цели позитивнен контрол върху цялостното укрепване на стените на кръвоносните съдове

NB! Действията на продукта може да варират при различните потребители. Придържайте се към инструкциите за употреба, приложени от производителя в търговската опаковка на NanoVein.

Как Да Поръчам Нановейн в България 2021?

момиче, крака, nanovein

Гелът Нановейн можe да бъдe поръчан на преференциална цена само чрез официалната страница на продукта. Продуктът не се предлага в други онлайн магазини и платформи като eMag, Amazon, eBay, Aliexpress или в аптеките. Веднъж щом сте в официалния сайт на продукта, трябва да въведете вашите имена и телефонен номер. Дистрибутор на NanoVein ще се свърже с вас в кратък срок, за да уточните детайлите по доставката. Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на продукта. Производителя гарантира продукта си с 14 дневен срок за връщане на крема, ако не сте доволи от употребата му. Патентования гел се предлага в целия ЕС, като цената е една и съща – това доказа и нашата проверка.

Внимавайте за фалшификати – В аптеките се е появил подобен продукт, който не води до положителни резултати. Купувайте само от официалния сайт – можете да намерите линк в началото и края на това ревю. Нашият екип проверява всички продукти и се уверява в качествата им преди да публикува подробна статия.

Какво Можем да Открием в Онлайн Форумите от Потребителите за Варикозния Гел?

След като изминаха първите няколко месеца след пускането на пазара на продукта на „Сашера мед“ си позволихме отново да проверим – какви са мненията и коментарите за гела онлайн. Натъкнахме се на няколко наистина ценни статии от изтъкнати дерматолози и флеборози от Италия и Испания, което допълнително увеличи увереността ни в качествата на продукта за разширени вени. Потребителите в България също споделят задоволството си от ефекта от употребата и потвърждават препоръката си. Не успяхме да открием оплаквания от естество на противопоказания или алергии, което е много добър сигнал. Това което ни впечатли е, че имаше голямо количество позитивни отзиви от мъже относно гела. Това е очудващо имайки предвид, че предимно жени са били таргет групата при разработката на крема.

Да Водим Активен Начин на Живот!

Активният начин на живот е ключ към здравото тяло. Грижата за себе си би ни довела до запазване до добро състояние на тялото дори след години. Ако имаме работа, изискваща да сме седнали по цял ден, раздвижването би ни накарало да се чувстваме освежени и активни.

Накратко: Гелът NanoVein за положителното повлияване върху разширените вени има естествени съставки и натурална формула. Той има по-добро въздействие върху тялото от други продукти, предлагани на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

6 коментара

 1. Антоанета Монева 09/06/2019
 2. Мариела 09/06/2019
 3. Калина Ат. 09/06/2019
 4. Niki Pain 09/06/2019
  • Иглика Попкирилова 30/12/2020

Коментирай