Pingulingo Или Как се Учи Чужд Език?

pingulingo система учебник и дете

Важно: Pingulingo е система на чуждоезиково обучение по английски, която е подходяща за деца, юноши и възрастни. Мненията и отизивите на потребителите, обаче, не са позитивни и производителят оттегля от българския пазар този продукт. Нашият екип препоръчва да изберете друга алтернатива за изучаване на чужди езици – Ling Fluent.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

 Желаещите да обогатят своите лингвистични познания могат лесно да закупят учебника през официалния му сайт. Следва да внимават да поръчват единствено през лицензираната за това компания, за да не попаднат на фалшификат, който няма да доведе до желаните резултати. Периодът за усвояването на езика зависи индивидуално от възможностите и желанието за практикуване. Всеки може да продължи по пътя на знанието и след това, а и да предаде използването на ПингуЛинго на приятел или познат.

Нов Език По Приятен и Своевременен Начин

Всеки иска да научи нов език и да обогати своята обща култура по възможно най-лесния и оптимално бърз за целта начин. Усвояването на подобен тип информация традиционно се извършва постепенно. Започвайки от основните граматически и лингвистични правила и лексиката, свързана с прости изрази и изречения.

Този процес обикновено отнема години, дори и когато става на въпрос за майчиния език на индивида. Продължителността на времето е и причината, толкова много хора да не могат да схванат правилно информацията. Те започват да се отегчават, независимо от тяхната възраст, и губят интерес към предмета – тук на помощ идва Pingulingo.

Знаете ли, че …?

Макар и българския психотерапевт Георги Лозанов да е създал методиката на сугестопедия, която е изключително популярна в чужбина, тя все още не е толкова добре позната у нас. Държавните училища и школи прилагат остарялата руска система на зазубряне и наизустяване, а тя е неприложима към съвременното поколение. Сугестопедията работи изключително много с разиграване на конкретни забавни за ученика сцени и ситуации, както и прилагане на изкуства, така че ученето да се превърне в процес на забава и игра, карайки мозъка да запамети новата информация по възможно най-натуралния за него начин. Останете здрави, образовани и в топ форма, припомняйки си, За Кои Хранителни Навици Можем И Да Забравим тук!

Голям брой хора, които искат да усвоят основните и по-сложни аспекти на английския език, се питат, дали има начин ученето да бъде забавно и лесно, а не скучно и трудно. Уникалната система на Пингулинго може да помогне на всеки да усъвършенства чуждия език.

Как работи? Нека разберем сега!

PinguLingo – Правилната Формула за Учене на Чужд Език!

pingulingo книгаСистемата Pingu lingo е създадено от Давор Гелев и представена на публиката от него и близкия му приятел Стефан Иванов. Същият има собствено училище за чуждоезиково обучение, което съществува от 17 години. Успял е да помогне на хиляди ученици от различни възрастови групи да усвоят английски, немски, френски, японски и шведски.

Уроците по английски език по методиката са тематично разделени. Те включват различни теми от изкуството, медиите, природата, времето, ежедневието, заобикалящата ни действителност, културата, храната, здравето, бизнеса, пътуванията и още много други.

Именно всеобхватността на помагалото Pingulingo го прави толкова полезно за учениците. Богатото разнообразие от теми го прави подходящо за всеки един съвременен индивид, независимо от възрастта му.

Колко Време е Необходимо, За Да Усвоим Английския Език с ПингуЛинго?

пингвин A B CСредната честота на учене на нови думи е приблизително 200 на ден. Разбира се, всичко зависи и от индивидуалните способности на човек, така че тяхната бройка може да бъде с около 20-30 повече или по-малко.

До края на курса се очаква всички неясноти да бъдат изчистени и учениците да са усвоили 3,000 или повече думи и фиксирани изрази от английския език. Чуждоезиковият курс Pingulingo включва цялата лексика, която се преподава в рамките на 1 (една) учебна година в съответните курсове в училищата.

При възникване на каквито и да е неясноти, клиентите винаги могат да се обърнат към екипа за консултация и обслужване на клиенти на компанията. Те любезно ще разяснят всичко, което вие не разбирате.

Pingulingo – Лесен и Бърз Начин за Учене на Чужд Език

Тази иновативна и уникална система за придобиване на ключови знания в областта на английския език има способността да стимулира мозъка да запомни, учи и усвои трайно богата гама от английски колокации. Изчислено е, че методиката е 5 (пет) пъти по-ефективна от традиционните за нашата държава способи за чуждоезиково обучение.

Тя работи особено добре при хора, които изпитват сериозни затруднения и забавяне при придобиването на нови знания. Активира мозъчните клетки и кара индивидите да постигат чудесни резултати за минимален двуседмичен срок. Препоръчва се преглеждането на учебника Pingulingo от поне 2 (два) пъти дневно за около 40-45 минути.

Как Се Поръчва Учебника по Английски Език Пингулинго?

pingu lingo лого и книга

Единствено сега всеки желаещ да стане експерт по английски език може да поръча учебния способ Pingulingo с -50% намаление. Към момента възползвайки се от ексклузивната промоция може да се възползва всеки. Важно е, клиентите да побързат, тъй като преференциалните бройки са с ограничено количество!

Единственото, което жадните за знания трябва да направят, е да попълнят кратко заявление на официалния сайт на продукта. Те следва да оставят актуално име и телефонен номер. С тях да ще се свърже представител на компанията и да уточни детайлите по доставката.

Купувачите получават и 44-дневна гаранция към продукта. Ако преценят, че не са успели ефективно да усвоят нужният брой думи и фиксирани изрази, те могат спокойно да върнат учебника. Похарчените пари ще бъдат преведени обратно на банковата им сметка!

Коментари и Мнения за Цената на Книгата-Помагало PinguLingo

Стойността на даден продукт винаги е била от значение за българина. Дори и когато става на въпрос за нещо толкова важно като чуждоезиково обучение и образование. Повечето потребители сигурно ще се зарадват да чуят, че цената на интерактивната книга-помагало по английски език PinguLingo е считана за добра и достъпна в България. Повечето коментари и мнения, споделени по онлайн форумите за образователни курсове са позитивни. Несъмнено качеството на резултатите и цената си струват.

Знанието е Сила, Възползвайте Се От Нея!

Методиката за чуждоезиково обучение на Pingulingo работи бързо и ефикасно. Забравете за досадното наизустяване и липсата на въображение в текстовете в учебниците. Изхвърлете на боклука тетрадките, в които са ви карали да преписвате думи по десет пъти. Настъпи нова ера в усвояването на английски език. Бъдете в крак с времето и не си позволявайте да изостанете. Поръчайте сега, за да започнете да говорите на езика на знанието още утре!

Важно: Pingulingo е система на чуждоезиково обучение по английски, която е подходяща за деца, юноши и възрастни. Мненията и отизивите на потребителите, обаче, не са позитивни и производителят оттегля от българския пазар този продукт. Нашият екип препоръчва да изберете друга алтернатива за изучаване на чужди езици – Ling Fluent.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

2 коментара

  1. Краси 29/10/2018
  2. Валентина Маринова 25/04/2019

Leave a Reply