Psoridex – Натурална Формула за Успокояване на Кожните Раздразнения!

Време за четене: 5 min

Psoridex крем псориазис България

Psoridex Ревю
 • 9.4/10
  Ефективност - 9.4/10
 • 9.1/10
  Отзиви - 9.1/10
9.3/10

Psoridex е натурален крем с био-формула за успокояване на кожата. Той е подходящ за хора от всички възрасти и с всякакъв тип кожа. Така твърди неговият производител, който разполага с богат каталог от био-козметични предложения. Те допадат на клиентите, които споделят позитивни отзиви в своите мнения и коментари по онлайн форуми, подобни на ‘БГ Мама’. Към момента не са налични и оплаквания спрямо негативни странични ефекти и противопоказания, възникнали след ежедневната употреба на Псоридекс. Клиентите харесват въздействието му. Доволни са, че във формулата няма опасни парабени, консерванти и химикали.

Обновено 22.10.2020: Psoridex вече се предлага под името Psorilax. Новият крем е и с подобрена формула със сребърни йони, които препядстват развитието на бактериални инфекции.

Откъде да закупя крема с формула за чувствителна кожа Псоридекс на достъпна цена? Възможно ли е това през официалния уебсайт за България? Има ли там и промоционални намаления и оферти, от типа на ‘Купи 3 Изделия на Цената на 2’? Заплашен ли съм от фалшификати по онлайн търговски портали, като eMag или OLX?

Производителят съветва клиентите да купуват крема Psoridex Premium Plus единствено през лицензираната уеб-страница. Там няма рискове от измами, а и цената е най-добра. Клиентите следва единствено да оставят име и имейл адрес в полето за поръчка. С тях се свързва представител на дистрибутора и се уточняват детайлите. Заплащането става чрез наложен платеж. Доставката се извършва с дискретност.

Научете още подробности на действието на крема за раздразнителни кожа Psoridex Premium Plus, прочитайки ревюто докрай!

Psoridex, крем, псориазис

Псориазисът – Хронично Възпаление на Кожата с Чести Ремисии!

Няма човек, който да не иска да се радва на хубава и мека кожа, която има добра еластичност и здравина. Такава, каквато е на моделите от кориците на лъскавите списания. За съжаление, не всеки е имал благосклонността на Майката Природа на своя страна, когато е идвал на този свят. Докато някои се радват на бляскава дерма, други се раждат с чувствителна или склонна към раздразнения. Понякога, сами съсипваме кожата си с вредни навици, като тютюнопушене и прекомерна консумация на захар.

Псориазисът е хронично заболяване на кожата, което може да бъде наследено или придобито. Първите случаи са далеч по-чести от вторите. То е хронично и остава с индивида за цял живот, изисквайки постоянна нежна грижа. Следва цикъл от период на затишие, който бива заменен с период на ремисии. Този вид дерматоза кара дермата визуално да изглежда, все едно е на „люспи“. Тя се засушава и започва да се бели. По дефиниция спада към еритемо-сквамозните проблеми. Което означава, че засяга повърхностните кръвоносни съдове и по-дълбоките епидермални слоеве едновременно.

Най-лесно разпознаваемите симптоми на псориазиса са:

 • Възпаление по горните епидермални слоеве;
 • Увеличено количество кератиноцити;
 • Кожните клетки започват да имат крайно скъсен период на растеж;
 • Процесът по десквамация (естествена функция на дермата да се самопочиства от мъртвия слой клетки) се нарушава;
 • Главоболие, отпадналост и раздразнителност;

Какво Казват Клиентските Мнения за Крема Псоридекс? Как Работи Той?

псоридекс крем мнения и коментари, жена

Преди да разгледаме конкретните мнения и коментари по форумите онлайн бихме желали да обобщим. Psoridex е крем на пазара за био-козметика, насочена към хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа. Той има мека и нежна формула, която цели да освежи и ревитализира изсъхналата дерма. Има хипоалергенна формула и може да бъде прилаган от хора на всяка една възраст и със всеки тип кожа. Неговият едноименен производител харесва факта, че клиентите споделят предимно хубави мнения за изделието. Няма налични оплаквания за Psoridex Premium Plus по онлайн форуми, подобни на „БГ Мама“. Особено от възникването на неприятни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания. Повечето отчитат добри промени в състоянието на кожата си.

Бързината и ефекта от приложението получават най-високи оценки сред потребителките Psoridex мнения и коментари онлайн. И жени и мъже споделят в коментарите си, че са останали много доволни от покупката на крема. Те били опитвали всякакви средства преди това но само Псоридекс осигурил трайни резултати.
Според отзивите им за антипсориатичния крем Псоридекс те са закупили повече бройки, превантивно за употреба веднъж в годината.

Ето и основните позитиви на био-козметичния крем за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа Псоридекс:

 • Повлиява Положително на Кожата и Има Ревитализиращо и Възстановяващо Въздействие при Прекомерно Суха Кожа;
 • Благоприятства Нормализирането на pH-Нивата и Работи за Придобиването на Визуално По-Мека и Бляскава Дерма;
 • Налично на Достъпна Цена при Поръчка през Официалния Уебсайт на Продукта за България;
 • Доставка на Време в Дискретна Опаковка, Неиздаваща Съдържанието;
 • Хипоалергенна Формула Без Сигнали за Неприятни Странични Ефекти или Други Противопоказания;

Nota Bene! Липсата на сигнали за възможни противопоказания не ги прави невъзможни. Спазвайте инструкциите за безопасна употреба, които се актуализират редовно от производителя. Подробният им вариант може да бъде намерен в търговската опаковка на крема за чуствителна кожа Псоридекс, прилежно приложен от производителя!

Как Безопасно Да Нанасям Крема за Чувствителна Кожа Psoridex?

употреба, psoridex, инструкция

Вече споменахме за степента на важност на прилагане на крема за дерма, склонна към раздразнения, Псоридекс. Придържайте се към указанията в инструкцията за употреба, за да не се притеснявате от нищо. Компонентите във формулата му са натурални екстракти, отгледани в среда, близка до естествената им.

Обобщихме начина на приложение в 3 лесни и леки за изпълнение стъпки:

 1. Почистете предварително желания участък от кожата с антибактериален сапун и подсушете с мека кърпа.
 2. Вземете малко от крема и с върха на пръстите си го нанесете върху дермата по лицете.
 3. Втрийте Псоридекс с въртеливо-масажиращи движения без да оказвате натиск. Повтаряйте процедурата 2 пъти дневно в продължение на 30 календарни дни. Не отмивайте. Оставете да попие в дълбочина.

Какви Са Био-Съставките на Крема Psoridex за Склонна към Дразнения Кожа?

псоридекс състав, кремОсновните съставки на крема Psoridex за ревитализиране на дермата на лицето са растителни и билкови екстракти. Те са безопасни за ежедневно нанасяне. Няма данни за възникнали странични ефекти от тях.

Ето и кои са главните от тях:

 • Антенол: Другото име наПровитамин А, който работи за бързото обновяване на тъканите и ревитализация на кожата.
 • Екстракт от Урея: Грижи се за правилната хидратация на дермата.
 • Шипково Етерично Масло: Има изглаждащи,омекотяващи, защитни и регенеративни функции.
 • Екстракт от Азиатска центела: Грижи се за правилноата дезинфекция на кожата, активирайки метаболитните процеси.
 • Фитоформула: Уникалната фитоформула в състава на PSORIDEX има противовъзпалителен ефект. Тя пази от разпространението на инфекции и гъбички по засегнатите части на кожата.
 • Слънчогледово Етерично Масло: Поддържа нормални pH-нива и облекчава болката, предизвикана от струпеите и сърбежа.
 • Бадемово Етерично Масло: Намалява възпалението, предизвикано от болестта.
 • Етерично Масло от Пшеничен Зародиш: Тонизира, хидратира, подхранва и ревитализира дермата на лицетото.
 • Течен Парафин: Има потентно антисептично действие.
 • Антисептицин: Подпомага възвръщането и изглаждането на текстурата и структурата на кожата.

Как Да Поръчам Крема с Натурална Хидратираща Формула?

поръчка псоридекс крем

Желаещите да закупят този натурален продукт следва да отидат на официалния уебсайт на Psoridex и неговия едноименен производител. Там те попълват име и оставят актуален телефонен номер за контакт. С тях се свързва представител на лицензирания дистрибутор и се уточняват детайлите около доставката. Тя става бързо и лесно. Плаща се чрез наложен платеж. Уеб-страницата предлага и достъп до промоционални намаления и оферти, като „Купи 3 Продукта на Цената на 2“.

Продуктът се поръчва по стандартната за био-козметика процедура.

Psoridex цена в България

Най-накрая можете да се отървете от ужасния псориазис на супер достъпна цена. Обикновено цената на крем Psoridex е равна на 138 лева, но за кратко време и само за Българския пазар е възможно да закупите Psoridex само за цена от 69 лева, с начална отстъпка от 50%! Всъщност само чрез официалната страница ще получите и безплатна доставка до всяка точка в страната. За разлика от други медикаменти с този крем няма да се налага да купувате допълнителни средтства против евентуални странични ефекти. Цената на Псоридекс е много достъпна и една опаковка ще ви свърши работа.

Псоридекс в аптеките? Има ли Измами?

Няма да откриете Psoridex в аптеките! Там бихте открили само имитации измама на оригиналния продукт. Производителя нарочно продава сам крема против псориазис, така гарантира качеството и осигурява минимална цена без надценки на прекупвачи.

Всъщност няколко клиенти се оплакват от проблеми и споделят негативни мнения за Psoridex. Оказа се, че те закупили измамен продукт в Аптеката със същото име – и той наиситна не работи и води до проблеми.

Грижете за Своята Кожа, За Да Се Радвате на Блясък и Свежест!

psoridex, жена, крем

Кожата на лицето ни представя пред света. Ако очите са прозорец към душата, то тя е мерител за здраве. Когато консумираме храни, които са считани за вредни, тя се омазнява или пък се засушава. Отдайте и нужното време и нежна натурална грижа, за да бъдете красиви във всяка една възраст.

Накратко: Psoridex е крем за чувствителна и склонна към раздразнения кожа. Той има био-формула за подхранване, хидратиране и ревитализиране на дермата. Клиентите го харесват и отчитат добри промени в състоянието си. Те споделят в своите мнения, че той работи по-добре от другите алтернативи.

Обновено 22.10.2020: Psoridex вече се предлага под името Sanidex. Новият крем е и с подобрена формула със сребърни йони, които препядстват развитието на бактериални инфекции.

 

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Leave a Reply