RevitaProst – Натурален Състав за Облекчена Простатна Дейност и Повече Страст!

Продуктът RevitaProst не може да бъде поръчан от България към юни 2020 г. поради невъзможност на производителя на доставя до страната ни. Като заместващ продукт екипът на „Стайл Био“ препоръчва Prostect.

RevitaProst

RevitaProst Ревю
 • 8.9/10
  Ефективност - 8.9/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.1/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

RevitaProst са капсули с натурален състав за повлияване на простатната функция, както и за подсилване на споделеното интимно удоволствие. Техен производител е компанията “Palmira Lab” Ltd. Фирмата успя да се докаже на европейския (Гърция, Испания, Италия) и прибалтийско-руския (Русия, Молдова, Украйна) пазар с богатия каталог био-козметични изделия. Те имат различни функции. Някои са кремове и маски за ревитализиране на кожата на лицето.

Други пък са средства с интимно приложение, подходящи за повдигане на либидото и събуждане на желанието и при двата пола. Има и такива за добър дневен тонус и повече енергия. Всички те включват формула с органични екстракти. Капсулите за по-силно усещане за мъжественост и по-хармонична простатна дейност РевитаПрост съдържат тиквено семе и сао палмето (Serenoa repens). Те са покрити с тънък слой био-филм, който цели да улесни приема им и да благоприятства. А не да пречи на функционирането на стомашно-чревния тракт.

Какво казват отзивите на клиентите по онлайн форуми за техники за интимна наслада, каквито често се обсъждат в “БГ Мама” (‘BG Mamma’)? Има ли в мненията и коментарите на потребителите оплаквания от възникване на неприятни странични ефекти и противопоказания? А опасни за здравето алергични реакции? Откъде да купя средството за внасяне на нотка на пикантност във взаимоотношенията RevitaProst? Достъпна ли е цената на официалния уебсайт? Наличен ли е продуктът в аптеките? Има ли измами с фалшификати и имитиращи изделия по онлайн портали за продажба на стоки, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress?

Производителят съветва клиентите да поръчват единствено през лицензираната от него уеб-страница за България. Там стойността е считана за най-добра в потребителските мнения. Те подчертават, че са налични и редовни промо-намаления и оферти, като “Купи 2 на Цената на 3”. Поръчката е бърза и дискретна.

Научете още, изчитайки ревюто докрай!

RevitaProst, мъж, простата

5 Метода за Натурална Профилактика на Простата

Доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) се проявява при почти 70% от мъжете над 55-годишна възраст. Уролозите обясняват по-високата и честота сред представителите на силния пол с подобни оплаквания с подобрените условия на живот в съвременността. Те носят със себе си и удължената продължителност на живота. В миналото, много по-малко хора са доживявали до 60-тия си рожден ден, когато обикновено се активизира състоянието.

Най-общо казано, простатната жлеза, която цял живот е била с големината на орех, внезапно започва да набъбва на размер. Тя притиска пикочния мехур и канал, правейки извеждането на течности по-трудно. При много мъже се наблюдава и невъзможност да постигнат добра възбудимост. Нито пък я задържат за достатъчно дълго време така, че да успее и партньорката им да постигне екстаз и наслада. Науката предлага и натурални методи за положително въздействие върху ДПХ. Медикаментозното и оперативно третиране, по принцип, се избягва, защото може допълнително да навреди на функцията на половия член. А знаем, че той е един удивителен орган!

Дамите не трябва да забравят пък, че и поддържането на добра лична хигиена е тяхна отговорност. Мъжете следва да наблегнат на храните и билките за здрава простата. Подходящи за тях са по-леките вариации на кето-диетата, както и средиземноморският хранителен режим. Нека разгледаме и 5 лесни и напълно естествени метода за благоприятстване на простатната дейност.

 1. Ограничете консумацията на алкохол и кофеин.
 2. Правене на специални редовни упражнения за стягане на тазовото дъно.
 3. Консумацията на храни с повече фибри с цел предотвратяване на запек.
 4. Постигане на добър контрол на теглото чрез съобразяване на разхода на енергия с приема на калории.
 5. Прием на опреелени билки за въздействие и успокояване на възпалена и/или уголемена простата. Добри предложения с подобно приложение са сао палмето (Serenoa repens), Африканска череша (Prunus africana) и Бабини зъби (Tribulus terrestris).

Какво Казват Клиентските Мнения за Действието на Био-Капсулите РевитаПрост?

ревитапрост, простата

RevitaProst са филмирани капсули с формула за по-силно либидо и благоприятстване на добрата мъжка интимна издръжливост. Те са част от успешния каталог на производителя на био-козметични изделия “Палмира Лаб” ООД (“Palmira Lab” Ltd.), радващ се на одобрението на клиентите. Те споделят положителни отзиви за изделията в коментари и мнения по форумите в Интернет. Места, като родния “БГ Мама” (‘BG Mamma’), са пълни с представители и на двата пола, които споделят задоволството си от постигнатото. Нашият редактор на секция “Интимност” Августина Петрова направи проучване на отзивите.

Клиентите с охота разказват за позитивните промени от гледна точка на степента на взаимно споделената наслада. Голяма част от тях твърдят, че усещат добър прилив на енергия, приповдигнато настроение и готовност за експериментиране. Натуралните капсули с формула за обостряне на сетивността, възбудимостта и либидото RevitaProst са филмирани. Тънкият покриващ био-слой прави активните съставки по-лесни за разграждане. Те не дразнят стомаха. Нито пък има налични оплаквания за други възможни странични ефекти, алергични реакции или противопоказания. Благоприятстват нормалното уриниране и хармоничните интимни взаимоотношения с добра продължителност.

Ето и кои характеристики на продукта са считани за негови основни предимства от потребителите:

 • Положително Въздействие върху Либидото, Усещането за Енергичност и Мъжественост;
 • Благоприятстване на Добрите Нива на Сетивност, Сензитивност и Възбудимост, Както и на Средната Продължителност на Акта и Степента на Взаимно Удовлетворение в Леглото;
 • Био-Формула за Интимна Хармония Без Известни Странични Ефекти и Противопоказания;
 • Лесна Поръчка на Достъпна Цена през Официалния Уебсайт;
 • Бърза Доставка в Дискретна Търговска Опаковка в Удобно за Вас Време;

Nota Bene! Липсата на оплаквания, свързани с появата на противопоказания, не означава, че те не са възможни. Клиентите следва да се придържат към указанията за ползване. Могат да намерят техният пълен вариант в опаковката на филмираните капсули с формула за по-силно либидо РевитаПрост!

Как Се Пият Капсулите с Био-Формула за По-Леко Извеждане на Течности RevitaProst?

простатит, revitaprost

Правилен начин на приемане нафилмираните капсули със състав за взаимна наслада и повече страст РевитаПрост е следвайки инструкциите за употреба. Така се минимизира вероятността от появата на странични ефекти. Продуктът е с основно предназначение да благоприятства всички функции на мъжката пикочно-полова система, улеснявайки нейното функциониране и дейност. Производителят “Палмира Лаб” ООД (“Palmira Lab” Ltd.) съветва клиентите първо да преминат през 1 курс на третиране, чиято продължителност е 30 последователни дни. След това могат да направят почивка от 3 седмици и да повторят.

Ето и 3-те лесни стъпки за правилен прием на филмираните капсули за интимна хармония RevitaProst:

 1. Приемайте веднъж дневно по удобно време, но около 30 минути след хранене с чаша вода или плодов сок.
 2. Не спирайте да консумирате обилно количество течности през целия ден. Така подпомагате добрата простатна дейност и извеждането на токсините в пикочната киселина.
 3. Правете го последователно в продължение на 30 календарни дни.

Какво Съдържа Натуралната Формула за Споделено Удоволствие на RevitaProst?

съставки

Всеки един от отделните компоненти в натуралния състав за взаимна наслада и хармонична простатна дейност на капсулите RevitaProst има органичен произход. Те са отглеждани в условия, близки до естествената им среда и имат напълно органичен произход. Екстрактите са с хипоалергенни качества.

Ето и основните съставки на филмираните капсули RevitaProst:

 • Екстракт от Тиквено Семе: Изключително благоприятни за простата и цялостната функция на мъжката пикочно-полова система. Забавят нарастването и в зряла възраст. Улесняват уринирането. Богати на протеини. Дават енергия и подпомагат мускулния синтез. Наситени са с магнезий, калий, калций, желязо, мед и цинк.
 • Екстракт от Сао Палмето (Палма Сереноа, Serenoa repens, Палма-Джудже): Популярна съставка, която е полезна за подсилване на желанието и либидото и при двата пола. Благоприятства извеждането на токсини, тонизира организма и го насища с полезни елементи. Дава сила и виталност.

Как Да Поръчам Капсулите на Достъпна Цена през Официалния Уебсайт?

Производителят съветва потребителите да заявяват продукта единствено през официален уебсайт на RevitaProst. Така не само вземат оригинала на изделието на най-достъпната цена, но и няма нужда се притесняват от попадане на измама с фалшификат. Стойността на продукта не се променя. Тя остава същата в Италия, Испания, Германия, Украйна и Гърция. Единствено се прекалкулира според разликите във валутите.

Капсулите с био-формула за взаимна наслада и по-лесно извеждане на течности Revita Prost се поръчват по стандартната процедура.

Насладата от Интимността Идва с Падането на Задръжките в Отношенията!

revitaprost, двойка

Психологическите фактори не са за пренебрегване, когато говорим за постигане на хармония и взаимно удоволствие в леглото. Често страховете и притесненията ни пречат да се разгърнем и развихрим изцяло. Бъдете готови да експериментирате, оставяйки задръжките назад. Това включва и по-голяма откритост във взаимоотношенията с партньора. Не се страхувайте да споделяте повече!

Накратко: Капсулите с био-формула за повече взаимно удоволствие и по-леко извеждане на течности RevitaProst въздействат по един естествен начин на организма. Те имат напълно натурален състав и естествено въздействие. Клиентите им дават високи оценки в своите отзиви по онлайн форумите за интимна наслада.

Продуктът RevitaProst не може да бъде поръчан от България към юни 2020 г. поради невъзможност на производителя на доставя до страната ни. Като заместващ продукт екипът на „Стайл Био“ препоръчва Prostect.

Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай