Taneral Pro – Магнитен Колан с Декомпресиращо Въздействие за Изправена Стойка

Време за четене: 5 min

Taneral Pro Колан

Taneral Pro Ревю
 • 9.6/10
  Ефективност - 9.6/10
 • 9.4/10
  Отзиви - 9.4/10
9.5/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Taneral Pro е магнитен колан, който цели облекчаване на натоварването на гръбначния стълб. Това се случва благодарение на неговата конструкция, включваща неодимови магнити с кръстосана поляризация. Те създават магнитно поле, което въздейства благоприятно върху мускулите, сухожилията, ставите и нервите. Устройството за центриране на тежестта на тялото цели да спомогне релокацията и балансирането на оказаното върху гръбначния стълб напрежение. Това се извършва чрез пренасяне на натоварването от гърба към мускулите на корема.

Коланът за хармонично разпределяне на тежестта на тялото Танерал Про може да бъде поръчан само чрез официалния сайт на разпространителя. Той не се предлага в онлайн магазини като Amazon, eMag, eBay, AliExpress и AliBaba. Няма да го срещнете за продажба в аптеки или други магазини. Производителят е предприел тези мерки с цел контрол на качеството и автентичността на продукта.

Компанията се сблъсква с китайски фалшификати на продуктите си, когато за първи път започват да ги предлагат в търговската мрежа. Фирмата решава да ограничи поръчките на магнитния колан с декопресиращо действие Танерал Про само през лицензираната уеб-страница. Така клиентите могат да получат качествен и автентичен оригинал на продукт. Поръчката става бързо и лесно. Трябва да се въведат имена на клиента и актуален телефонен номер за контакт. Дистрибутор наTaneral Pro ще се свърже с тях в кратък срок, за да потвърди поръчката. Плащането става чрез наложен платеж при пристигане на пратката. Повече детайли следват по-долу.

Кои Са Най-Честите Причини за Появата на Болки в Гърба?

мъж прави упражнения

Съществуват много причини за болки в гърба. Най-честите от тях, обаче, могат да бъдат свързани пряко с нашето модерно ежедневие и начин на живот. Те се отдават предимно на заседналия начин на живот, който водят повечето от нас. Дългите часове пред компютъра, прекарани в неправилна позиция, както и цялостната липса на движение … Всичко това води към изкривявания на гръбначния стълб и хронична болка в ставите там.

Можете да противодействате на ранните симптоми на изкривяване на гръбнака чрез редовно посещение на акупресурни терапии. Или пък да се опитате да разтоварите стреса в тази част на тялото чрез йога и медитация. Някои от асаните са създадени именно с тази цел.

NB! Важно е да се консултираме с нашия лекар, преди да пристъпим към самодиагноза или да пристъпим към вземане на дадени средства.

Ето някои от другите причини за появата на подобен вид оплаквания:

 • Заседнал Начин на Живот: Нашето модерно ежедневие е обвързано с работата на едно място. Пътуваме до там с колата или градския транспорт, прекарваме целия ден седнали. А после се връщаме вкъщи и гледаме филм, излегнати на дивана. Денят на прекалено много хора изглежда по подобен начин. Но точно заседналия начин на живот е една от най-честите причини за болки в гърба.
 • Неправилна Поза в Седнало или Легнало Положение на Тялото: Ако се комбинира с неправилна поза по време на седене пред компютъра – особено преведена напред – то тогава шансът се увеличава още повече.
 • Наднормено Тегло: Още един фактор, свързан с болките в гърба и гръбнака, е наднорменното тегло. При него се появява допълнително напрежение в долната част на гръбначния стълб, която често води до болки. Колкото повече са килограмите, толкова е по-голям шансът да ги усетим.

Каква Е Ролята на Пренатоварването за Болките в Гръбнака?

момиче прави упражнения

Ако решите да спортувате, за да загубите наднорменното тегло – важно е да не пренатоварвате гърба си излишно. Това може да стане при носенето на прекалено тежки предмети по неправителен начин. Допълнителни негативни фактори могат да бъдат и резките движения или силови завъртания. Те водят до разтягания, мускулни скъсвания и спазми. А на по-късен етап и до увреждане на хрущялната тъкан.

За да предотвратим всички тях е препоръчително да се движим в рамките на нормалното. Както и да водим цялостно балансиран, здравословен и активен начин на живот. Като алтернативи могат да ни послужат средствата за положителното влияние върху правилното разпределение на теглото. Пример за едно от тях е магнитният колан за центриране на тежестта и напрежението на тялото Танерал Про. Повече информация за него може да прочетете по-долу.

taneral pro, мъж с болки в кръста

Какво Е Магнитният Колан за Центриране на Тежестта и Напрежението Танерал Про?

Танерал Про е магнитен колан, чиято цел е да повлияе благоприятно върху усещанията в гръбначния стълб. Той действа благоприятно на мускулите, ставите, сухожилията и нервите, като облекчава натоварването. Друг негов плюс, според производителя, е, че той намалява натоварването на гръбначния стълб, пренасяйки част от него към коремните мускули. Това е изключително благоприятно за хора с наднормено тегло, където натоварването върху гръбначния стълб е по-тежко от обикновеното. Поради тази причина те страдат по-често от болки в гърба.

Как Въздейства Декомпресиращият Колан Taneral Pro на Стойката на Тялото? Как Се Ползва?

Коланът ТанералПро е изработен като конструкция от неодимови магнити с кръстосана поляризация. Те създават магнитно поле, което действа благоприятно върху гръбначния стълб. Според производителя, то благоприятства положителните промени в стойката, позата и центрирането на тежестта на тялото.

А клиентите са отчели следните положителни характеристики в своите мнения и отзиви за декомпресиращия колан Taneral Pro:

 • Положително Повлияване на Кръвообращението в Областта на Ставите и Прешлените;
 • Благоприятства Намаляването на Възпаленията и Отоците;
 • Съдейства за Позитивни Промени в Стойката на Гръбначния Стълб;
 • Разпределя Равномерно Тежестта Върху Гръбнака и Стомашните Мускули;
 • Има Достъпна Цена, Дискретна Поръчка и Удобна Доставка;

Официалният уебсайт на Тенерал Про гласи, че коланът трябва да бъде използван в рамките на 5-10 часа дневно в продължение на 31 дни. Тогава се очаква да настъпят и положителните промени. Клиентските коментари не сигнализират за наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания. Уеб-страницата на производителя съветва придържането към указанията за безопасност на продукта с цел минимизиране на вероятността от проявлението на такива.

NB! Действията на продукта може да варират при различните потребители. Придържайте се към инструкциите за употреба, приложени от производителя в търговската опаковка на Танерал Про.

Какво Казват Потребителите за Коланът за Правилна Стойка Taneral Pro?

Отзивите, мненията и коментарите на потребителите, закупили декомпресиращия колан за правилна позиция на тялото Taneral Pro, са главно позитивни. Той се радва и на одобрителни постове във форумите за здравословен начин на живот, като този на “БГ Мама”. Клиентите са доволни от положителните промени, които са усетили след неговото редовно носене и прилагане.

Как да Поръчам Колана за Облекчаване на Гръбнака Танерал Про в България?

Коланът за положително повлияване на гръбначния стълб Taneral Pro може да бъде поръчан само чрез официалнaта си уеб-страница. Той не се предлага в онлайн магазини като Amazon, eMag, eBay, AliExpress и AliBaba. Не се предлага за продажба в аптеки или други магазини. Производителят е предприел тези мерки с цел контрол на качеството и автентичността на продукта. В миналото, компанията се е сблъсквала с китайски фалшификати на изделията си.

гръбнак, кръст, Taneral Pro

Затова те решават да ограничат поръчките на декомпресиращия колан Танерал Про само до официалния уебсайт. Поръчката става бързо и лесно. Трябва да се въведат имена на клиента и актуален телефонен номер за контакт. Дистрибуторът ще се свърже в най-кратък срок с тях, за да потвърди детайлите за доставка. Плащането става чрез наложен платеж при пристигане на пратката.

Цената на продукта е съобразена със стандарта на живот и доходите в България. Той се предлага на същата цена в останалите европейски държави като Германия, Италия, Испания, Русия, Полша, Румъния и др. Цената се преизчислява според дадената валута на държавата. Често се организират и промо-кампании. Потребителите могат да се възползват от тях, за да получат магнитния колан за центриране на тежестта Taneral Pro с отстъпка от оригиналната цена.

Нека Се Движим Активно и Храним Здравословно!

Taneral Pro, жена, упражнения

Наднорменото тегло, заседналият начин на живот и липсата на физическа активност могат да доведат до болки в гърба. С малки стъпки и промени в начина на живот, ние сме способни да ги преодолеем. Повече разходки вместо излежаване на дивана, плодове вместо сладки, салати вместо бургери. Всички те могат да спомогнат за доброто ни здраве за години напшред

Накратко: Коланът за повлияване на стойката на тялото Taneral Pro е направен от модерни и природосъобразени материали. Той благоприятства промените в тялото по-добре, отколкото други продукти на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Коментирай