Изгорете 500 Kалории Докато сте Вкъщи

Време за четене: 4 min

тренировка, вкъщи, женаМного хора страдат от наднормено тегло, но натовареното им ежедневие и множество ангажименти, често не им позволяват да се отдадат на активен спорт. Затова голяма част от тях търсят варианти за раздвижване, които да са приложими и ефективни в домашна обстановка. По този начин се спестява не само време, но и разходи. Ако се питате „Как да Отслабна?“ – тази статия е за Вас!


В следващите няколко параграфа ще разгледаме някои от най-популярните, полезни и ефективни начини, които биха могли да допринесат за изгарянето на над 500 калории. Вариациите са различни и предложените упражнения и действия са само част от това, което бихте могли да правите, за да подобрите външния си вид, да повдигнете тонуса си и да се освободите от излишното напрежение. За още по-бързи ефекти добавете към ежедневието си таблетките ReduSlim за горене на мазнините.

Фитнес Упражнения в Домашна Обстановка

Има редица основополагащи и високоефективни физически упражнения, за извършването на които не е необходимо да се намирате във фитнес зала или да имате специализиран фитнес режим. Тези упражнения са идеални за домашна обстановка, така че не е необходимо да отделяте време и средства, за да ги изпълнявате редовно с цел изгаряне на калории.

  • Сърдечно-съдови Упражнения (Кардио)

Този вид упражнения стоят в основата на това тялото да изгаря усилено мазнини и така да се освободи от излишно тегло. Най-добрият пример за интензивна кардио тренировка включва енергично бягане или ходене с бързо темпо в продължение на 5 минути. Можете да го изпълнявате около дома си за максимален комфорт и пестене на време, дори когато сте хоум офис. В случай, че предпочитате да не излизате навън или не разполагате с достатъчно време, може просто да направите една интензивна танцова сесия в хола, под съпровода на любимата ви музика.

Друг вид сърдечно-съдови упражнения са колоездене и плуване. В зависимост от интензитета и отделено време, с помощта на тези упражнения гарантирано ще изгорите поне 200 калории.

ВИЖ ОЩЕ:  3 Изпитани Съвета за Стегнат Бюст
  • Лицеви Опори

лицеви опориЛицевите опори са друго базово и много важно физическо упражнение, което спомага не само за изгаряне на излишните калории, но и за укрепване и заздравяване на цялото тяло, с повишен ефект върху гърдите и трицепса. Това упражнение се извършва като легнете по корем, а ръцете и краката опрете в пода. След това повдигате тялото и отново го спускате надолу без да му позволявате да допира земята. Упражнението следва да се извършва с изпънати назад крака.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително да направите поне 50 (за жените) или 100 (за мъжете) лицеви упори. Това не означава, че трябва да ги направите наведнъж – може да разделите общия брой повторения в различни серии. Между тях можете да почивате за около 2-3 минути. Тук може да видите още упражнения за стегнат корем.

  • Клекове

жена, клековеТози вид упражнения се смята за един от най-ефективните методи за изгаряне на калории и стягане на краката и задните части. В резултат на това е препоръчително да бъдат включени в ежедневния ви график. За да започнете, се изправете с ръце зад главата си. Спуснете тялото си, сякаш имате намерение да седнете, докато не направите ъгъл от 45 ° с пода. Опитайте се да запазите гърба си изправен.

Препоръчително е да направите между 60 и 80 повторения за една тренировка, като отново, не е необходимо това да става наведнъж. Отново можете да разделите повторенията на няколко серии.

ВИЖ ОЩЕ:  Японска Диета Чудо - Здраве и Стил в Едно
  • Напади

жена, нападиНай-доброто упражнение, което можете да съчетаете с клековете и да извършите в домашна обстановка са нападите. Това е вид физическо упражнение, което има ефект върху краката и задните части в няколко посоки. Освен че ги стяга и оформя, то ги прави по-здрави и издръжливи. Препоръчително е да правете 12 напада на тренировка. За да започнете, заемете разкрач, който да е равен на ширината на раменете.

Можете да използвате и допълнителни тежести. Трябва да ги дръжте в ръцете си с длани към бедрата. След това направете една голяма крачка напред с десния крак, а левият крак остава в позиция. Сгънете двете колена, така че дясното бедро е успоредно на пода. Върнете се в изходно положение и повторете с левия крак.

Изгаряне на Калории Без Упражнения

мъж, прахосмукачка

Друг успешен и широко практикуван метод, който помага за интензивното изгаряне на калории в домашни условия, е свързан с изпълняването на ежедневните задължения. Така реално много хора изгарят калории без да подозират. Всяко пускане на прахосмукачка, миене на пода, пране на ръка, простиране и гладене, дезинфекция на дома е дейност, която освен, че винаги се извършва вкъщи, предизвиква изгарянето на сериозно количество мазнини и така води до свалянето на излишни килограми от тялото.

Не на последно място трябва да се спомене и хранителният режим. Не е нужно да се подлагате на тежки, мъчителни и продължителни диети, за да поддържате тялото си в добра форма. Просто се постарайте да приемате много течности (поне 2 литра на ден за избягване от последиците на дехидратацията) и да избягвате мазните, тестени и сладки храни. Внимавайте кои храни включвате, тъй като някои от тях нямат място в диетата ви! Освен това е важно да разпределяте количеството приета храна на повече порции, като внимавате за това да ядете по-малко, но по-често. По този начин ще оптимизирате метаболизма си и тялото ви ще започне да изгаря повече калории на ден. Разберет кога въглехидратите са наш приятел и кога са враг. И внимавайе да не подложите на някоя опасна за здравето ви диета! Заложете на здравословното хранене.

Ако следвате тези прости съвети и ги съчетаете с движение в домашна обстановка и Keto Matcha, с лекота ще можете да изгаряте над 500 калории на ден.

Иглика Попкирилова

3 Comments

  1. Аделина 08/06/2017
  2. Мария Петкова 08/06/2017
  3. Николета Маврудиева 12/06/2017

Leave a Reply