Tensital капсули за профилактика на хипертония на супер цена в България

Време за четене: 6 min

Tensital капсули Хипертония БългарияTensital са капсули, които ще ви осигурят ефикасна профилактика на хроничното състояние хипертония. Те са особено подходящи за летния сезон, когато сърдечно-съдовата система е в особено сериозен риск в следствие на горещините и задушното време. Продуктът е изцяло натурален и разполага със скоростен ефект. В момента се предлага на супер цена. В България може да се направи онлайн поръчка с бърза доставка. Моля, прочетете нашето Тенситал ревю, за да добиете представа за това отлично натурално средство срещу високото кръвно налягане.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Tensital хранителна добавка – отлични резултати и протективен ефект

Тенситал хранителна добавка

Tensital хранителна добавка е създадена изцяло в помощ на хипертониците по цял свят, на които им е омръзнало от неефикасни синтетични таблетки с краткотрайно действие. С нея ще постигнете отлични резултати още от първия прием. Специалният протективен ефект превръща продукта в уникално по рода си защитно средство специално за горещите летни дни. Тези капсули са без аналог на пазара и оказват общо укрепващо действие и върху кръвоносните съдове, и върху сърдечния мускул. Гарантираният скоростен Тенситал ефект е съобразен с нуждите на хората, които са в риск и от инфаркт, инсулт и порок на сърцето. Вече не е необходимо постоянно да се изследване, да посещавате купища медицински кабинети и да пиете безразборно токсични хапчета. Вече само с един-единствен натурален продукт можете да осигурите мощна защита за сърдечно-съдовата система и да получите към това множество допълнителни предимства за вашето здравословно състояние.

Вижте още от постижимите Tensital резултати за вашето тяло, ум и дух:

 • Незабавно регулиране на артериалното кръвно налягане
 • Облекчаване на всички симптоми в следствие на хипертония – главоболие, световъртеж, проблеми със зрението, пулсиране в крайниците и главата, нервност, нередовен сън, задух, неестествено зачервяване на кожата, гадене и други
 • Пълно възстановяване на кръвоносните съдове от плаки, липса на тонус и еластичност
 • Допълнителна защита за слуховите органи
 • Ускоряване на мозъчната дейност
 • По-малко стрес, напрежение и тревожност
 • Антиоксидантна защита за цялото тяло
 • Повишено либидо и повече енергия и сили през целия ден
 • Превенция срещу всички рискове от хипертония, особено през най-топлите дни от годината

Храни Прочистващи Артериите Против Шлаки

Кратко Описание на Тенситал

Цена79 лв.
Мнения и Отзиви9.8/10 - Чети Подробно
Официален СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Tensital състав и съдържание в детайли

Tensital състав

Tensital състав е безвреден, 100% натурален и подходящ за хора с хипертония във всяка фаза, включително и за профилактика при инцидентно покачване на артериалното кръвно налягане. В това съдържание липсват каквито и да е синтетични добавки, изкуствени оцветители или подсладители, ГМО и други токсични вещества. В уникалния Тенситал състав ще откриете единствено и само хипоалергенни агенти от органичен произход, поместени в една обща единна формула с висока концентрация и перфектно съотношение между отделните компоненти. Благодарение на наличните природни екстракти ще съумеете не само да регулирате кръвното налягане, но и да предоставите на тялото си тонус, енергия, сила, физическа и психическа издръжливост, но най-вече дълголетие и спокойствие за вашето здраве.

Ето кои са основните действащи лица в революционния Tensital състав:

 • Маточина. Тази изключително релаксираща и успокояваща билка е отличен лек и срещу напрежението. Тя предоставя страхотна подкрепа за цялата сърдечно-съдова система и нормализира дейността на сърцето, като се грижи за артериите и венозните стени. Маточината регулира дишането, както и сърцебиенето.
 • Екстракт от глог. Той допринася за тонизирането и енергизирането на тялото, както и укрепване на повечето вътрешни органи, включително и тези на сърдечно-съдовата система. Смята се за естествен регулатор на кръвното налягане, но и за релаксант за нервната система, защото премахва напрежението, стреса и тревожността. Има протективно действие срещу рискове като аритмия и инсулт. Освен това, намалява усещането за умора и подобрява концентрацията.
 • Екстракт от чесън. Намалява кръвното налягане. Премахва опасността от сърдечно-съдови проблеми като тромбоза, инсулт, инфаркт и варикоза. Разполага с възстановяващо действие за отслабените кръвоносни съдове. Действа антибактериално, противовъзпалително, антисептично и противовирусно.
 • Витамин В6. Регулира кръвното налягане, подобрява кръвообращението и спомага за правилното транспортиране на кръв и кислород към мозъка. Спомага за релаксирането на обтегнатите нерви и подобрява проводимостта на артериите и капилярите.

Вземи с -50% Цена Тук

Tensital инструкции за прием и дозировка

капсули Тенситал

Tensital инструкции за прием са налични на български език, тъй като продуктът се разпространява чрез официален дистрибутор за България. Това са важни указания, които е редно да спазвате, така както спазвате наличните препоръки и насоки в една медицинска листовка. Въпреки че този продукт не е лекарство, което да закупите от вашата квартална аптека, а хранителна добавка, тя има терапевтичен ефект. Ето защо е повече от важно да се придържате към нейните инструкции и точни указания за дневна дозировка. Прочетете ги внимателно, преди да започнете активната терапия срещу хипертония и всички рискове, които тя може да причини особено в тежките горещини и задушното време.

Вижте какви са наличните Тенситал инструкции за прием:

 • Този продукт се продава под формата на капсули, създадени единствено и само за орален прием.
 • Не започвайте терапията срещу хипертония, без да прочетете наличните инструкции.
 • Моля, не превишавайте дневната препоръчителна доза.
 • Препоръчителна дневна доза: 2 капсули.
 • Как се приема Tensital? – Приемайте по 1 капсула два пъти на ден по време на хранене – сутрин на закуска и вечер на вечеря.
 • Минимална продължителност на един курс: 1 месец
 • Задължително повторете лечебния курс още 2-3 пъти през годината. Препоръчително е поне един от курсовете да се провежда през лятото.
 • Придържайте се към здравословна диета и приемайте повече течности по време на лечебния курс, за да ускорите неговите резултати и за да постигнете максимално дълготраен ефект не само за възстановяването на сърдечно-съдовата ви система, а за цялото ви тяло.

Тенситал странични ефекти и противопоказания

Tensital странични ефекти не са установени. Тази информация е потвърдена както от проведените първоначални лабораторни тестове, така и по време на официалните клинични изпивания в България. В тях участие вземат 56 доброволци на различна възраст с хипертония, като някои страдат и от други хронични заболявания. В края на изследването никой не се е оплакал от каквито и да е странични тестове. Всички 56 доброволци са успели да регулират кръвното налягане, без да приемат каквито и да е други лекарствени средства и медикаменти, класически за една аптека. Tensital противопоказания няма. Всеки може да направи онлайн поръчка на продукта, без предварително да се консултира с лекуващия си лекар, тъй като става дума не за лекарство, а за натурална хранителна добавка. Рецепта не е нужно да се предоставя.

Tensital мнения и отзиви, бг мама коментари

Tensital капсули мнения и отзиви България Цена

Tensital мнения в България вече са стотици, а и повече. Потребителите дават своите отзиви не само защото са доволни от крайния ефект на този органичен продукт, но и за да помогнат на други хора в тяхното положение бързо и лесно да се справят с високото кръвно. Напоследък се увеличава броят на наличните мнения и отзиви. Това се дължи не само на скоростния успех на продукта, но и на идващото топло време, когато хипертониците са изложени на особен риск от фатални сърдечно-съдови проблеми и кризи. В бг мама коментари пристигнаха дори от специалисти – доктори в сферата на кардиологията препоръчват всеки с високо кръвно налягане, та дори и със скачащо кръвно да приемат профилактично от тези капсули, защото те могат само да помогнат и да осигурят необходимата превенция и подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Прочетете няколко Тенситал бг мама мнения, отзиви и коментари:

 • Препоръчвам на всеки с високо кръвно тези капсули. Много са добри. И аз, и майка ми ги пием, тъй като проблемът е наследствен. С тях се чувстваме енергични и незастрашени нещо да ни се случи в тежката жега. Имам чувството, че вече и зрението ми е по-добре, а главоболието е само спомен!“
 • Tensital работи! Уникален продукт без никакви химикали. Не води до пристрастяване. Действа и след като приключиш курса, без да е нужно да минаваш отново на хапчета срещу кръвно.“
 • Страхотен продукт! С бърза доставка в България. Трябва да кажа, че е и на много добра цена!“
 • Няма по-добро нещо за кръвно от тези капсули. Ако ви е писнало от цяла шепа таблетки, от които няма файда, това е вашият продукт. Купувайте смело, защото няма странични ефекти или каквито и да е противопоказания!“

Tensital цена 2022 в България

Tensital цена 2022 в България

Tensital цена е много добра. На по-ниска цена 2022 година не може да ви предостави продукт срещу високо кръвно и то с толкова добър ефект и бързи резултати. В България Тенситал е на същата цена, каквато е каталожната цена за всяка друга държава, в която се продават тези натурални капсули. Имаме и една ексклузивна новина – в момента стандартната Tensital цена е намалена с цели 50%. Тази промоция е валидна както за нови, така и за вече доволни потребители, които използват органичната хранителна добавка срещу високо кръвно. Можете да се възползвате от намалението, без ограничения. Не е нужно да купувате повече бройки или да изписвате някакъв специален промо код. Всеки клиент получава специалната отстъпка от 50% от стандартната цена.

Тенситал в аптека, OLX, eMag, Bazar.bg или официален сайт?

Tensital в аптека, OLX, eMag, Bazar.bg и други подобни на Продавалник сайтове са места, в които е наличен. Там обаче няма да откриете оригинала, а реплика. За съжаление, в няколко негативни ревюта прочетохме изключително лоши и дори тревожни отзиви от реални потребители. Те са си изпатили с покупката на фалшифицирани продукти в аптека, OLX, eMag, Bazar.bg. Съставът им е съвсем различен и пълен със синтетични съставки, които могат да увредят кръвта и да затормозят черния дроб, както и да нанесат сериозни щети на стомаха и кожата ви. Ние ви препоръчваме да търсите единствено и само оригиналните Тенситал капсули.

Вижте откъде и как да направите безопасна и сигурна онлайн поръчка директно от официалния дистрибутор в България:

 • Влезте в този официален сайт. Това е единственият магазин, от който можете да се сдобиете с оригиналните капсули и то с 50% отстъпка от обявената цена.
 • Разгледайте наличната информация – състав, инструкции за употреба, още мнения и коментари от доволни клиенти.
 • Открийте кратката онлайн форма за поръчка и я попълнете с вашите имена и телефон, на който да ви се обадят, за да потвърдите своята заявка.
 • По време на телефонния разговор ще получите и безплатна консултация за продукта и за терапията с него.
 • Не се изисква предпплащане.
 • Няма да бъдете таксувани и за доставка. В България тя е напълно безплатна.
 • Срок за доставка – от 3 до 5 работни дни.
ФИНАЛНИ ДУМИ: Tensital капсули за кръвно регулират не само артериалното налягане, а цялата сърдечно-съдова система. Влияят положително и релаксиращо и върху нервната система. Имат бърз ефект и са на много добра ниска цена. Нямат странични ефекти, а техният състав е 100% органичен.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова

Leave a Reply