Traugel гел за възстановяване на ставите с бърз ефект и топ цена в България

Време за четене: 6 min

TrauGel Гел за Стави БългарияTraugel е иновативен гел, който премахва болката, усещането за скованост при минимално движение, травма и нарушение на целостта на тъканите. Този натурален продукт е разработен изцяло по нова патентована нанотехнология, целяща пълно възстановяване на ставите и хрущялите. За да се избавите от артритни и ревматоидни заболявания, вече не е нужно да се подлагате на операция или да пиете тежки лекарства ежедневно. С този гел ще съумеете да се справите не само срещу симптомите, но и срещу основните причинители на въпросните заболявания. Той има бърз ефект, а освен това е на отлична цена. Вижте как да го закупите в България, като прочетете днешното ни Траугел ревю.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Traugel резултати и ефект от гела

Траугел

Traugel резултати са не просто бързи, а буквално мигновени. Поради спецификата на своя състав, както и специалната нова технология на действие, продуктът започва да действа само няколко минути след нанасяне. Това означава, че до 10 минути можете да очаквате пълно заличаване на симптоми като скованост, болка, изтръпване, мравучкане или какъвто и да е дискомфорт в ставата. Страхотният от гела ефект няма аналог на пазара, тъй като се базира на разработка от световноизвестни ревматолози и ортопеди, работили дълги години по формулата. Сега, когато тя е налице, вече никога няма да наричаме остеопорозата и ремватоидния артрит хронични заболявания или диагнози, от които няма избавяне. Те подлежат на лечение с този революционен гел. Страхотният Трагуел ефект е потвърден от над 100 лекари в България и вече е познат на масовата аудитория, а в бг мама положителни коментари за него валят ежедневно.

Вижте какви допълнителни Traugel резултати можете да очаквате:

 • Незабавно възстановяване на ставата на клетъчно ниво
 • Подобрява еластичността на тъканите и кръвообращението
 • Спира усещането за болка и скованост в движенията
 • Позволява ви отново да тренирате и да се движите сякаш сте на 20
 • Нормализира състоянието на ставата след износване или възпалителен процес
 • Намалява риска от инфекция, инвалидизация или ампутация
 • Работи еднакво добре за всеки – възрастни пациенти, спортисти с травма и т.н.
 • Редуцира риска от дегенеративни ставни нарушения
 • Преборва се с възпалителния процес и създава защитен слой срещу бъдещи аномалии

Как Да Третираме Болките в Кръста и Ставите с Натурални Методи?

Кратко Описание на TrauGel

Traugel Цена69 лв.
Мнения и Отзиви9.8/10 - Чети Подробно
Официален СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Traugel състав в детайли

Traugel състав

Traugel състав е и безвреден, и максимално ефикасен. В официалното съдържание на продукта не са включени каквито и да е стероиди или антибиотици, които са често срещани в един крем срещу болките в ставите в кварталната аптека. За съжаление подобен род ингредиенти дават само временен ефект и то срещу симптомите, вместо да ви излекуват срещу причината за тяхната поява. Иновативният Трагуел състав използва специален пакет от биокомпоненти без ГМО, парабени, силикони или каквито и да е химикали. Можем да наречем този състав „умен“, защото неговите елементи първо установяват причинителя на болката и след това го атакуват. Всичко това се случва в рамките на няколко минути, а с течение на времето ефикасният гел започва да действа и като протективно средство срещу бъдещи проблеми.

Вижте кои са тайните органични елементи в биологично чистия Traugel състав:

 • Капсикум анум. Представлява хомеопатичен екологично чист елемент, който действа на клетъчно ниво срещу болката и нейните причинители. Тази специфична съставка може да се прилага при всякакъв тип дискомфорт в областта на ставите и хрущялите. Тя е висококачествен комплекс от няколко жизнено важни за вашите двигателни умения елементи, включително витамин С, повечето витамини от групата В, калций, цинк, витамин А, фосфор и други. В него има и специфични нутриенти, стимулиращи естественото производство на колаген и протеинови структуриза поддържането на ставите и сухожилията. Има изключително бързо и дълготрайно действие. Подпомага по-бързото възстановяване на увредената тъкан и предпазва от усложнения на артритното заболяване или причинената травма.
 • Екстракт от конски кестен. Спомага за поддържането на здрави кръвоносни съдове и намалява риска от хематоми и бактериални инфекции при травми и възпалителни процеси. Има натурално аналгитично свойство и работи за поддръжката на ставите и сухожилията. Тази билка спомага за възстановяване на тялото при тежко физическо изтощение и увеличава антиоксидантната защита на клетките срещу токсини и други външни дразнения.
 • Екстракт от евкалипт. Предоставена на тъканите във висока концентрация тази билка има регенеративно и защитно действие. Тя увеличава възстановителните сили на клетките и подпомага предпазването от усложнения при нанесени вече вреди върху ставите или сухожилията. Растението е позната със своята противостарееща функция, поради което горещо се препоръчва за превенция от износване на ставите. Има силно изявено противовъзпалително действие и подсилва значително имунните Т-клетки при евентуална заплаха от бъдещ дискомфорт в крайниците, ръцете или която и да е друга част поради удар, охлузване или напреднала възраст.

ТрауГел инструкции за употреба и дозировка

ТрауГел инструкции за употреба

Traugel инструкции за употреба са налични на местен български език за всеки клиент от България. Те представляват подробно ръководство и за разлика от една листовка на лекарство, закупено от вашата аптека, в него ще откриете не само информация за начин на употреба и дозировка, но и специализирани съвети за поддръжка на вашите стави и хрущяли. Ние горещо ви съветваме да не започвате използването на този иновативен гел, без внимателно да сте прочели наличните инструкции и да сте се запознали с препоръчителната дозировка. Моля, не превишавайте дневната доза. Тя е прецизно съобразена с нуждите на ставата да се възстанови напълно, а вие да спрете да изпитвате болка.

Вижте какви Трагуел инструкции трябва да спазвате, за да се възстановите напълно от артрит или друг ставен проблем:

 • Това не е лекарство, а козметичен продукт с терапевтична цел. Все пак, спазването на наличните инструкции е необходимо, за да завършите вашия лечебен курс успешно.
 • Този продукт е създаден под формата на гел. Той се използва с втриване и масажни движения. Имайте на предвид, че гелът се абсорбира бързо в кожата, без да оставя каквито и да е следи, петна, омазняване по кожата или неприятен мирис.
 • Препоръчителна дневна доза: използва се малко количество от гела (колкото грахово зърно) за всяка засегната зона два пъти дневно.
 • Как се използва Traugel? – Използвайте този гел всеки ден два пъти на ден – сутрин и вечер преди лягане. За да го нанесете, премахнете капачката и изкарайте малко количество, което бавно и нежно да втриете в засегнатата зона. Не отмивайте! Използвайте продукта винаги на чиста и добре подсушена кожа.
 • Минимална продължителност на един лечебен курс: 30 дена
 • За профилактика: повторете тази терапия още 1-2 пъти в рамките на календарната година
 • Не е нужно да предоставяте рецепта, за да направите онлайн поръчка
 • Не е нужно предварително да се консултирате със специалист, за да започнете терапията

Вземи с -50% Цена Тук

Traugel странични ефекти и противопоказания

Traugel странични ефекти няма никакви. Ние попитахме както официалния дистрибутор за България, така и установихме връзка с продуктовия производител. И двамата са категорични, твърдейки, че този гел е не просто натурален и биологично чист, лишен от синтетични вещества, но и хиполаергенен, а освен това подходящ и за чувствителна и реактивна кожа. По данни от доклада, изкаран веднага след официалните клинични тестове у нас, Траугел противопоказания няма. Тази информация е потвърдена и след извършените лабораторни тестове от няколко независими агенции, следящи за безопасността на продуктите в съвременната козметична сфера.

Traugel мнения и коментари + бг мама отзиви

Traugel гел мнения и коментари България Цена

Traugel мнения ще откриете и сами, ако се поровите из интернет. Този продукт нашумя изключително бързо в България и затова вече има стотици положителни коментари за него в мрежата. Ние дори разбрахме, че в бг мама има цели дискусии, посветени на натуралния гел срещу стави. В тях всички отзиви за положителни и изключително обнадеждаващи за хората, страдащи от хронични ставни заболявания или често претърпяват травми в следствие на физическо изтощение или спорт. В някои мнения и коментари се прокрадват и отзиви от специалисти – лекари твърдят, че подобна формула никога не е била създавана, но най-уникалното в нея е терапевтичният й ефект върху проблеми, за които досега сме смятали, че няма решение (увредена става, хронично възпаление на тъканите и износване на сухожилията поради естествена старост).

Вижте няколко произволно подбрани от нас Траугел коментари и мнения, включително и бг мама отзиви:

 • Уникален гел. Това е най-бързото средство, което ми помага да се справя с напрежението в ставите. Ползвам го от няколко дена и засега дори не съм получавал нов пристъп, а лекарят ми каза, че износването е до живот и дори ще се влошава…“
 • „Имам остра форма на артрит и понякога всяко движение е истинско мъчение за мен. С този гел се родих. Не просто се движа, без да ме боли, ами започнах и да тренирам, завърнах се към хобито ми – преходи в планините. Чувствам се страхотно и във форма!“
 • Traugel работи! Отлично средство за чести възпалителни процеси в ставите. При мен е редовен проблем, защото съм спортист. Лекарите обикновено ме мазаха със стероиди, от които болката спираше само временно. Сега на практика, намажа ли дадена става, повече нямам проблем с нея, колкото и да прекалявам с тренировките“
 • „Ревматоиден артрит не се лекува, казват лекарите, а се поддържа. Но след като използвах този гел два месеца, вече пети месец нямам никакви проблеми с ходенето. Преди болката беше толкова страшна, че започнах да се лишавам от любими неща, а дори и ми се наложи да посещавам физиотерапевт. Никакви хапчета или упражнения не ми помогнаха толкова, колкото този страхотен гел! Препоръчвам го на всеки!“
 • Отличен продукт. На много ниска цена е предвид бързия и дълготраен ефект. Сега е с безплатна доставка. А освен това, дават много добра и подробна консултация по телефона!“

Traugel цена в България (2022)

Traugel цена в България

Traugel цена е ниска и достъпна. В България няма да намерите друг гел с подобно действие и на такава разумна цена. През 2022 година цената не се увеличава, а се запазва такава, каквато бе при дебюта на продукта. Това е доста странно, но и положително, защото обикновено, ако дадена марка стане известна, веднага си вдига цените. Тук няма такова нещо. Наблюдаваме обратната тенденция. В момента в България Traugel цена дори е в намаление. Става дума за промо кампания. Тя ви дава цели 50% отстъпка от стандартната Траугел цена. За да се възползвате от тази специална оферта, не е нужно да купувате повече опаковки от продукта или да въвеждате промо код. Тя се прилага автоматично при покупка. А как да направите такава, разберете в следващите редове.

Traugel в аптека, OLX, eMag или официален сайт да го търся?

Traugel в аптека, OLX, eMag или друг подобен сайт не е добра идея изобщо. Въпреки масовите положителни коментари, ние се натъкнахме и на няколко негативни отзиви. В тях се казва, че в не в една аптека, ОLX, eMag и дори Базар.бг Traugel е реплика. Фалшифицирани продукти са плъзнали на много места в България. Но за вас няма да е трудно да разпознаете оригинала. Просто имайте на предвид, че единственото място, на което в момента официалният дистрибутор предлага гела е неговият официален сайт.

Ето как да направите бързо и лесно онлайн поръчка:

 • Влезте в българския официален сайт на продукта
 • Прочетете внимателно наличните инструкции, странични ефекти, състав и друго, каквото ви интересува за този иновативен гел срещу ставни болки
 • Преминете към попълването на кратката онлайн форма за поръчка. Изисква се само въвеждане на имена и телефонен номер, на който до 24 часа ще ви потърсят за потвърждение на вашата онлайн поръчка
 • Срок за доставка в България – 3-5 работни дни
 • Цена на доставка – 0 лв!!!
ФИНАЛНИ ДУМИ: Traugel гел срещу ставни възпалителни процеси и износване, травми и проблеми с хрущялната тъкан, както и всякакъв друг тип болка в крайниците се продава на ниска цена и има много ефикасни и дълготрайни резултати. Можете да го поръчате само в българския официален сайт. В момента е налична безплатна доставка.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова

Leave a Reply