Uncaria Цена и Мнения – Върши ли работа?

Време за четене: 7 min

Uncaria Tomentosa капки БългарияUncaria капки е натурален продукт с широк спектър на приложение. Доказаният ефект за трайно отслабване е допълнен с мощен антибактериален, противовъзпалителен и имуностимулиращ комплекс с универсално действие за подсилване на организма и за преодоляване на редица здравословни проблеми. Създаден за да отслабнете, но и да се справи с инфекция, причинена от над 10 хиляди различни гъбични щама, той притежава иновативна формула, справяща се с високото кръвно налягане и сърдечната недостатъчност. Благодарение на своя иминостимулиращ ефект, продуктът има комплексно действие върху цялото тяло, доставящо му десетки ценни полезни вещества, физическа издръжливост и тонус. Достъпен е на ниска цена в България. За повече информация четете нашето подробно Ункария ревю по-долу.

Важна Информация: Uncaria не може вече да бъде закупен на територията на България, тъй като е спрян от производсвто и няма повече налични бройки. Разгледайте категорията „Здраве“ на сайта ни, за да откриете необходимия ви продукт!

Uncaria мнения и отзиви от България

Uncaria мнения са налични на много места у нас. Без значение дали ще изчетете всички Бг мама мнения, или ще се доверите на достъпните в онлайн форум сайтове отзиви, общо взето ще разберете едно и също нещо за този продукт. Той има изключително благоприятно въздействие върху 90% от биохимичните и физиологичните процеси в тялото. Това му комплексно действие позволява лесната и ефективна борба срещу широк кръг от проблеми като наднормено тегло, гъбички по краката или в гениталиите, повишено кръвно налягане, хормонален дисбаланс или чести боледувания в следствие на спад в имунната система.

По данни на експертните отзиви Ункариа е

революционна хранителна добавка, която  с една доза на ден носи буквално стотици ползи за човешкото тяло. Снабдявайки го с ключови вещества, то е защитено от патогени, тонизирано и способно да регенерира на клетъчно ниво в случай на отключен хроничен, включително и провъзпалителен здравен проблем“.

Лекари от България препоръчват приема на капки дори в бг мама дискусии, където се търсят мнения за натурални продукти за забързване на метаболизма, срещу неврологични състояния, заболявания на ендокринната система, забавен метаболизъм, храносмилателни смущения и други.

Uncaria Tomentosa капки България - Цена, мнения, ефекти

Ункария мнения и отзиви от проверени клиенти:

Уникален продукт. Обикновени билкови капки, а какви неща правят, не е истина. Лично аз не мислих, че е възможно, докато лекувам гъбички по краката, да се справя и с честото вдигане на кръвното. Усещам и повече енергия през деня, а и сякаш вече не боледувам толкова често“

„Дълги години страдах от хипертония, като понякога стигах и до болница от нощните си кризи. Лекарят ми ме тъпчеше с какви ли не лекарства и от повечето ми се гадеше. С Ункария капки нормализирах кръвното и хормоните. Въпреки че са на растителна основа, действат като истинско лекарство. И определено не получавам каквито и да е странични ефекти“

Препоръчвам Uncaria, ако страдате от гъбички по краката и не искате да използвате нещо токсично върху себе си с временен ефект. Имайте на предвид, че инфекциите винаги трябва да се лекуват отвътре навън, така че за мен този природен комплекс е оптималният вариант. След едномесечна терапия нямам нито сърбеж, нито неприятна миризма. Интересното е, че по друга линия си пуснах кръвни изследвания и се оказа, че продуктът ми е помогнал и за друго – кръвната ми картина е много по-добре вече. И нямам дефицити на ключови витамини!“

Uncaria работи. На много ниска цена е и в България се поръчва с безплатна доставка. Помогна ми при хипертония, а докато пих капките, се избавих и от гъбичките по ноктите на краката. Оказа се, че продуктът действа директно върху имунната система и по този начин подпомага тялото само да се справи с такъв тип инфекции.“

Uncaria предимства

 • Изцяло натурален продукт с екстракти от ресурси, отглеждани в изцяло контролирано земеделие
 • Универсален укрепващ цялото тяло ефект, който се бори срещу хроничните състояния и патогените в околната среда
 • Премахва хипертония, хормонален дисбаланс, гъбични инфекции, ендокринни проблеми и нарушен метаболизъм
 • Ускорена терапия, подходяща за домашни условия и без наблюдението на медицинско лице
 • Не съдържа каквито и да е вредни химикали и няма странични ефекти или противопоказания
 • Наличен е на достъпна и ниска цена плюс бонус безплатна доставка в България
 • Получава 5 от 5 потребителски рейтинг в популярни форуми в България, включително и бг мама
 • Одобрен от 2000 медицински експерти в България и още 10 пъти по толкова от цял свят

Омега-3 „Добрите“ Мастни Киселини – Полезни за Сърцето!

Ункария недостатъци

 • Не е наличен в никоя аптека
 • Не може да се намери и в стандартни магазини като OLX, eMag, Bazar.bg
 • Достъпен е само за онлайн поръчка
 • Има фалшификати, с които можете да го объркате

Какво е Uncaria?

Какво е Uncaria?

Uncaria е натурален продукт с прочистващо и възстановяващо нормалните функции на целия организъм действие. Той използва комплекс от органични екстракти във висока концентрация и с директно влияние върху състоянието на множество органи и системи от такива в тялото. Ункария нормализира сърдечно-съдовата дейност и така редуцира рисковете и симптомите на хипертония, но същевременно има антиоксидатен и имуностимулиращ ефект, позволяващ навременната и оптимална борба срещу вирусни и гъбични патогени, чести инфекции, дефицити и хормонални смущения.

Ункария за отслабване

Uncaria има доказан ефект забързващ метаболизма и холистично въздействие за трайно отслабване. Не очаквайте да свалите 5 кг за 10 дни, както твърдят повечето фалшиви продукти. Но може да очаквате, че свалените килограми няма да се завърнат и дори ще продължите да горите мазнини известно време след спиране приема на добавката за отслабване. На клетъчно ниво Ункария се грижи да достави и стимулира организма да изгори излишните мазнини, и да изхвърли токсините. Този продукт не натоварва черния дроб или жлъчката. Ако имате проблеми с щитовидната жлеза, не се притеснявайте – няма конфликт и ефекта е траен. Междвременно благодарение на отделената енергия, няма да се чувствате изморени, а и апетита ви ще намалее постепенно.

Uncaria хипертония

Ункария хипертония е първото и основно действие на капките. Формулата има прочистващ кръвоносните съдове ефект, който позволява нормалното кръвообращение и движение на кислород от и към клетките чрез кръвопотока. Тези капки не редуцират артериалното налягане временно. Вместо да потискат за кратко симптомите при хипертонична криза, те нормализират сърдечно-съдовите процеси. По този начин кръвното налягане се поддържа в оптимални нива през целия ден, а с това се намалява и риска от по-тежки състояния и заболявания като сърдедчна недостатъчност, инфаркт и инсулт.

Uncaria против гъбички

Ункария против гъбички действа още с първия прием. След като бъдат абсорбирани в тялото, тези капки блокират растежа на патогена и облекчават симптомите като сърбеж, парене и болка. В последствие продуктът отключва съпротивителните имунни Т-клетки, за да елиминира изцяло инфекцията и да се произведат достатъчно количество антитела като бъдеща защита срещу всякакъв тип гъбични, вирусни и бактериални щамове.

Uncaria цена в България

Uncaria цена в България

Uncaria цена е ниска и достъпна. В България трудно можете да си позволите на толкова ниска цена да закупите едновременно средство за отслабване, срещу гъбички и терапия при хипертония. И това не е всичко. Срещу въпросната цена получавате и общ тонизиращ тоник за подкрепа на имунната система, хормоналния баланс и метаболизма. На практика, крайната Ункария цена е не само по-ниска от стандартните продукти за тези различни здравословни проблеми, но и си заслужава всяка похарчена стотинка. Вместо да се тъпчете с множество таблетки и хапчета за две, три или четири хронични състояния, вземете този универсален подкрепящ целия организъм комплекс на топ цена. И сега най-добрата новина за всички вас: в момента има промо кампания, с която можете да получите цели 50% намаление от стандартната Uncaria цена.

Uncaria от аптека, OLX, eMag или официален сайт?

Uncaria в аптека, OLX, eMag или друг подобен продукт е фалшив или измама. Казваме това без капка съмнение. Всъщност, информацията ни е подадена от официалния дистрибутор за България. След разговора ни с него относно актуалната цена на продукта, бяхме предупредени, че в момента у нас са плъзнали множество опасни фалшиви Ункария капки. Те само изглеждащ същите, но всъщност са с напълно различен състав, пълен със синтетични вещества и странични ефекти. Съветваме ви да ги избягвате и вместо това да търсите оригинала. Единственото място, където можете да го намерите, е българският официален сайт.

С тези лесни стъпки можете да направите Ункария поръчка за не повече от 2 минути:

 • Влезте в актуалния официален сайт
 • Ако имате нужда от още информация за продукта, ще я намерите тук
 • Ако искате директно да поръчвате, но се притеснявате да предоставяте данните на картата си, не се тревожете. Този продукт не се предплаща. Вместо това, само давате заявка за неговата поръчка и при доставка до врата, заплащате неговата цена
 • За да направите тази заявка, просто попълнете формата за поръчка с две имена и мобилен телефон
 • На посочения номер ще ви се обадят до 24 часа, за да потвърдите своята заявка, а при нужда – да поискате безплатна консултация
 • След потвърждение можете да очаквате вашата поръчка в срок от 3-5 работни дни
 • Всяка доставка в България е 100% безплатна

Кратко Описание на Ункария

Uncaria Цена79 лв.
Мнения и Отзиви9.4/10 - Чети Подробно
Сайтwww.uncaria.com
Състав на продукта100% Естествен
Инструкция за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Uncaria ефект и резултати

Uncaria ефект е не само комплексен и универсален, но и изключително бърз. При всички случаи, първите резултати са насочени към основни симптоми – главоболие и умора в следствие на хипертония, сърбеж и зачервяване от гъбичната инфекция, както и липса на тонус, влошено състояние на кожата и болки в корема при наличие на дефицити, метаболитни проблеми или обостряне на ендокринно хронично заболяване. Тъй като това е изцяло натурална формула, иновативният Ункария ефект действа с надграждане. В края на терапията се активират и някои специфични клетки в тялото, които да подпомогнат превенцията от бъдещи проблеми.

Ето още от доказаните чрез клинични тестове Uncaria резултати:

 • Изгаря излишните мазнини
 • Потиска желанието за хранене и апетита
 • Ускорява метаболитните процеси в тялото
 • Подобрява състоянието на нокътната плочка и ускорява времето за израстване на нова такава, ако гъбичната инфекция е довела до падането й
 • Увеличава активността на всички Т-клетки в тялото и намалява до 101% риска от рецидив на инфекцията
 • Със своя мощен антиоксидантен ефект елиминира плаките в кръвта и по този начин допълнително съдейства за вкарване на хипертонията в ремисия
 • Действа регенериращо върху кожата, косата, ноктите, увредените тъкани и счупените капиляри и кръвоносни съдове
 • Спомага за ускоряване на метаболизма и нормалното усвояване на хранителните вещества, чийто недостиг често отключва сърдечно-съдови заболявания, но също така и склонност към постоянни инфекции, в това число и гъбични
 • Подобрява общия тонус на тялото и увеличава защитните му сили

Ункария инструкция и доза

Ункария инструкции и доза

Uncaria инструкция ще намерите в опаковката на оригинала. Бъдете внимателни какво купувате, защото при фалшивите капки дори наличните инструкции не са същите като на истинските. В България ще получите списъкът с всички инструкции на местен език. С други думи нямате никакво извинение да ги подминете и да започнете своята домашна терапия срещу гъбички и хипертония, без да сте ги прочели. Важно е да не се превишава и препоръчителната дневна доза. Тя е прецизно и предварително изчислена, за да бъде приложима за всеки организъм и да активира естествените защитни сили в тялото максимално бързо и ефективно.

Ето част от официалните Ункария инструкция, които да имате в предвид:

 • Този продукт се прилага само вътрешно, включително и ако го използвате единствено за лечение на гъбички на краката
 • Преди да започнете вашата терапия, е нужно да се запознаете подробно с наличните инструкции
 • Моля, не превишавайте препоръчителната дневна доза
 • Препоръчителна дневна доза: 50 капки на ден
 • Как се приема Uncaria? – Всеки ден разтваряйте по 25 капки в 200 мл вода и разбъркайте. Готовата смес трябва да се пие два пъти на ден – сутрин и вечер – 30 минути преди хранене (продуктът не дразни стомаха, така че не се притеснявайте от негативен ефект при прием на гладно)

Uncaria странични ефекти и противопоказания

Uncaria странични ефекти не са установени. По време на клиничните тестове за такива изобщо не се говори. В хода на експерименталното лечение с тези капки се споменава, че Ункария противопоказания също няма. Тази информация е официално потвърдена от лекари, участниците в клиничните тестове в България, както и от потребителите в техните бг мама коментари и ревюта. Имайте на предвид и, че:

 • Не е нужна рецепта, за да направите поръчка за този продукт
 • Не е нужно да се консултирате с лекар, преди да започнете вашата терапия, тъй като това не е лекарство, а хранителна добавка с терапевтичен ефект.

Uncaria състав и формула

Uncaria състав

Uncaria състав е революционен не само зари широкоспектърното му действие върху целия организъм, но и защото не съдържа никакви химикали. Това е 100% органична веган формула без ГМО, консерванти, антибиотици, стероиди или други вредни синтетични вещества. Уникалният Ункария състав включва само екстракти от билки и живи витамини и минерали, които се усвояват ефективно и бързо в тялото. По този начин лечението с капките става подходящо и за хора с алергии, чувствителен стомах или проблемна кожа.

Ето част от активните елементи на уникалния по рода си Uncaria състав:

 • Екстракт от каму-каму. Разполага с бързо действащ антибактериален ефект и елиминира източника на гъбичната инфекция. Подпомага нормализирането на сърдечно-съдовата система на изцяло клетъчно ниво и увеличава защитните сили на организма. Увеличава тонус, намалява умората, облекчава болката и заздравява лигавицата и тъканите след възпалителен процес.
 • Екстракт от ехинация. Със своя имуномодулиращ ефект тази билка намалява риска от заразяване с хиляди гъбични, бактериални и вирусни щамове. При настъпили симптоми и в тази си своя висока концентрация тя облекчава симптомите в рамките на 24 часа. Растението има и протективно действие срещу бъдещи проблеми, а освен това намалява токсините и плаките в кръвта, с което подпомага борбата срещу хипертонията.
 • Екстракт от котешки нокът. Нормализира артериалното кръвно налягане и увеличава нивата на антиоксидантите за сметка на свободните радикали в тялото. По този начин подсилва организма и го предпазва от каквито и да е здравословни проблеми и смущения в метаболитните процеси, ендокринната система и стойностите на хормоните.
 • Екстракт от китайска шизандра. Овладява инфекцията и спира нейното разпространение. Насърчава дейността на имунната система и се бори с дефицити, тъй като носи високо количество полезни и ключови витамини и минерали.
 • Комплекс от живи и бързо усвоими витамини и минерали за тонус, енергия, здрава вегетативна система, защита срещу патогени и силна сърдечно-съдова система: витамин D, цинк, витамин B6, витамин B9, витамин A.

ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Uncaria капки са универсален натурален терапевтичен препарат, който помага еднакво ефикасно при хипертония, гъбички по краката, чести инфекции, спад в имунитета, хормонални смущения, дефицит и метаболитни проблеми. Със своя 100% органичен и одобрен от лекари състав продуктът няма странични ефекти и предоставя дълготрайни резултати. Наличен е на ниска цена и безплатна доставка в България.

Важна Информация: Uncaria не може вече да бъде закупен на територията на България, тъй като е спрян от производсвто и няма повече налични бройки. Разгледайте категорията „Здраве“ на сайта ни, за да откриете необходимия ви продукт!
Иглика Попкирилова

Leave a Reply