Vital Dermax – Крем с Био-Освежаваща Формула!

Vital Dermax

Vital Dermax Ревю
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.6/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Кремът за стягане и изглаждане кожата на лицето Vital Dermax е съставен от изцяло био- и натурални съставки. Производителят ‘Гранада’ ООД, който е базиран в гр. Киев, Украйна, доказва, че естественият състав въздейства добре на дермата. Редовното му прилагане, което е съгласувано с инструкциите за употреба, дори може да я накара да изглежда по-жизнена и свежа. Част от компонентите във формулата му включват билкови екстракти, колаген, хиалуронова киселина, ДНК от сьомга и азиатска центела (Готу кола).

Средството за позитивно въздействие върху свежия вид на епидермиса на лицето се радва на позитивни мнения и отзиви в онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Липсват коментари за неприятни странични ефекти или противопоказания.

Натуралният крем за благоприятно повлияване върху дермата на лицето ВиталДермакс може да бъде поръчан само от официалния си уебсайт. Там потребителите следва да попълнят своето име и автентичен телефонен номер. Дистрибуторът ще се свърже с тях в кратък срок, за да уточни детайлите по доставката. Плащането се извършва чрез наложен платеж на куриера. Продукът не се предлага в големите онлайн платформи за продажба, каквито са Amazon, eBay, eMag, Aliexpress, Alibaba. Средството за поддържане на външния вид на кожата не може да бъде намерено в аптеките. Бройка от него се резервира и поръчва единствено през официалната уеб-страница. Повече детайли четете в ревюто по-долу.

жена с бръчки

За Появата на Бръчки по Лицето – Кога, Как и Защо?

Известно е, че с напредването на възрастта настъпват промени в тялото и външността на хората. За съжаление, някои от тях не влияят много благоприятно върху здравето и красотата на човекът като цяло. Пример за подобна промяна могат да бъдат бръчките по лицето. Съществуват доста причини за появата на бръчки по лицето. Някои от които изглежда са по-често срещани от други.

Естествените процеси, настъпващи в тялото с течение на времето, създават подходящите условия за отпускане на дермата. Тя губи своя блясък, еластичност и виталност. Това се получава основно вследствие на забавянето на процесите, свързани с клетъчната регенерация.

А другите най-популярни причини за появата на бръчки по кожата на лицето са:

 • Дехидратация – С времето кожата става по-суха. Това се случва, защото дермата произвежда все по-малко себум. Ако епидермиса не е поддържан и хидратиран, рискът за появяване на бръчки се задълбочава.
 • Слънце и UV-лъчи – Прекомерното излагане на слънце не е добро за нея поради ред причини. Така се накъсват и колагановите нишки. Ултравиолетовите лъчи водят до намаляване на способността за естествен синтез на колаген и еластин.
 • Стрес – На всички е известно, че стресът влияе негативно върху много части от нашето тяло и дух. Кожата също не е изключение. Когато тялото ни е подложено на стрес, се отделя хормонът кортизол. Прекалено високите му нива, обаче, могат бъдат една от причините за преждевременно отпускане и стареене на кожата.
 • Тютюнопушене – Никотинът е вреден за кожата, защото води до стесняване на кръвоносните съдове. Това не позволява на дермата да се сдобие с витамините и хранителните вещества.
 • Грим – Гримът, дори и висококачествен, може да съдържа вредни съставки, които да блокират порите и притока на полезни вещества в епидермиса. Също така влияят неблагоприятно върху каналите на мастните жлези, което води до изсушаване на кожата.

огледало, жена, vital dermax

Колко Вредна Може Да Бъде Захарта? Избегнете Гликацията!

Прекомерната консумация на сладки изделия също може да доведе до появата на бръчки. Захарта има свойството да се свързва с колагена, от който зависи еластичността на кожата. Така еластичността отслабва, а кожата увисва и се появяват бръчки. Повече за влиянието на подсладителя върху кожата може да прочетете тук.

Изследване, проведено от Американския журнал за клинично здраве (‘ The American Journal of Clinical Nutrition’), посочва следните негативи от приема на много захар:

 • Съществува пряка връзка между консумацията на захар късно вечер и безсънието. Което е пряко свързано със затлъстяването и свръхпроизводството на себум от тялото. Това, от своя страна, води до появата на акне.
 • Наличието на високи нива на глюкоза и фруктоза в диетата създава предпоставки за изсушаване, загуба на еластичност и отслабване на колагеновите връзки.
 • Съществува пряк риск от появата на инсулинова резистентност, която е съпроводена от характерни тъмни петна.
Нека научим още няколко любопитни подробности за крема за освежаване на външния вид на кожата на лицето ВиталДермакс. То е дело на популярния украински производител на био-козметични предложения ‘Гранада’ ООД (‘Granada’ Ltd.). Компанията счита, че продуктът може да благоприятства доброто състояние на дермата. Мненията и отзивите на клиентите по онлайн форуми, като този на ‘БГ Мама’ са положителни.

Какво Представлява Кремът за Освежаване на Кожата Витал Дермакс?

ВиталДермакс е продукт за благоприятно повлияване на естествените черти на дермата. Той е разработен под формата на крем за лице, съставен от био- и натурални съставки. Те целят да подхранят, освежат и хидратират кожата. В техния състав влизат и някои от основните съставни вещества за дермата, като колаген и еластин.

Клиентските мнения, отзиви и коментари за крема за освежаване на лицето Vital Dermax говорят за следните позитиви:

 • Благоприятстване на Добрите Нива на Хидратация на Кожата;
 • Положително Повлияване на Свежото Излъчване, Усещането за Еластичност и Нежност при Допир;
 • Бърза Процедура по Поръчка и Доставка, Наложен Платеж;
 • Без Сигнали за Противопоказания и Неприятни Странични Реакции;
 • Създаване на Условия за Превенция на Негативното Влияние на UV-Лъчите;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания може да варира при различните потребители. Те следва да се придържат към инструкциите за употреба, приложени в опаковката от производителя на крема Витал Дермакс.

Как Работи Кремът за Въздействие върху Красотата на Кожата Vital Dermax? Как Се Ползва?

момиче, крем за ръце

Не е установено, че кремът за благоприятно въздействие върху дермата има странични ефекти или противопоказания, водещи до неприятни алергии. Една от главните причини за това са основните му натурални съставки. Повечето от тях допринасят за позитивното му въздействие върху дермата на лицето. Липсата на химикали в състава на средството за подчертаване на естествената красота на епидермиса го правят практически безопасно за нанасяне.

Според производителя на крема за освежаване на кожата на лицето Vital Dermax, продуктът следва да се нанася веднъж дневно. Това се случва в 3 лесни стъпки:

 1. Почистете лицето от грим с лосион и избършете с кърпа.
 2. Масажирайте лицето си с кубче лед в областта на очите и устните.
 3. Нанесете кремът за благоприятно влияние върху кожата ВайтълДермакс по челото, бузите, скулите. Масажирайте с бавни кръгови движения и го разнесете по цялото лице.

Какъв Е Съставът на Крема Благоприятстващ Дермата Вайтъл Дермакс?

сьомга, витал дермакс

Кремът за естественото повлияване върху естествените черти на дермата Vital Dermax е разработен чрез натурални екстракти от био-съставки, компоненти и елементи. Основните съставки във формулата му са:

 • Колаген – Колагенът е главният белтък в кожата, който се грижи тя да е еластична. Той заздравява нишките на съединителната тъкан и влияе благоприятно върху свежият и външен вид и добрите pH-нива.
 • Хиалуронова Киселина – Хидратира и спомага за неутрализирането на лошите влияния от слънцето и ултравиолетовите лъчи. Тя е един от съставните елементи в съединителната тъкан на кожата.
 • Екстракт от ДНК на Сьомга – Има защитно влияние, като цели да опази дермата от по-нататъшни негативни въздействия.
 • Екстракт от Азиатска Центела (Готу Кола) – Спомага благоприятно върху произвеждането на колаген и еластин в кожата.

Как да Поръчам Крема Vital Dermax на Добра Цена в България?

процес за доставка

Кремът може да бъде поръчан лесно. Той се предлага само от официалния сайт на производителя. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да попълнят онлайн формата за поръчка с име и актуален телефонен номер за доставка. Дистрибутор на ВайтълДермакс ще се свърже с тях по телефона, за да потвърди детайлите за доставката. Тя се извършва чрез куриер, а плащането става чрез наложен платеж.

Отзиви и Мнения за Крема със Състав за Хидратирана Дерма VitalDermax – Какво Споделят във Форумите за Витал Дермакс и за Производителя в България?

Клиентските мнения и отзиви за крема за освежаване на кожата на лицето VitalDermax съдържат много въпроси за продукта. Сред най-честите от тях са тези за неговата цена. Това може да бъде забелязано и от резултатите в Интернет-търсачките за информация. Ако напишете Витал Дермакс там, то се появят резултати, включващи комбинации на думи и изрази, като ‘cena’, ‘krem’ и ‘apteka’. Мнозина живо се интересуват, дали могат да закупят био-козметичното изделие в аптека в търговската мрежа.

Но поръчката и доставката на крема за хидратиране на изсушена дерма Витал Дермакс става единствено място – официалния уебсайт на неговия производител. Компанията “Гранада” ООД е популярна със своите био-козметични предложения. Тя се радва и на добра репутация относно натуралния състав и качеството на изделията си. Партньор за България е фирмата ‘Мота – 6 Лаборатори’ ООД.

жена, крем за лице

Клиентите трябва да знаят, че цената на средството за овлажняване на преждевременно състарена кожа VitalDermax е еднаква във всяка държава. Тя само се прекалкулира според местната валута. А последната варира в държави, като Германия, Украйна, Русия, Полша, Чехия и Унгария. Кремът за нежна грижа за кожата на лицето Вита Дермакс не се предлага в аптеките, а това се потвърждава и от клиентските мнения, коментари и отзиви.

Какво Са VitalDermax Intensive, Vital Dermax Allegro (Alegro), Вита Дермакс Allegra и Витал Дермакс Аллегро (Алегро)?

Много от клиентите питат защо кремът Витал Дермакс (VitalDermax) се среща и под други имена. Други пък са го чували и като Витал Дермакс Аллегро (Алегро). А също и с името Vital Dermax Allegro (Alegro). Това твърдят голяма част от отзивите за крема Витал Дермакс по онлайн форуми, като тези на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’).

Проучване в дигиталните търсачки за данни показват, че потребителите често издирват подобни ключови думи, свързани с продукта. Такива са‘VitalDermax Cena Allegro’, ‘VitalDermax Cena Apteka’, ‘VitalDermax Intensive’ и ‘Krem VitalDermax Cena’. Истината е, че няма разлика нито в цената, нито в качеството и състава на отделните изделия. Промяната на наименованията е с чисто маркетингова и рекламна цел.

Различни Имена за Един и Същи Крем – Еднакво Качество и Био-Формула!

Официално споделената от производителя ‘Гранада’ ООД информация сочи, че няма нужда от тревоги или подавания на оплаквания по оналйн форумите. Кремът с лека формула и нежно действие за благоприятстване на младежкия и свеж облик на лицето VitalDermax може да бъде закупен с името Витал Дермакс Аллегро (Алегро). Но то се отнася само и единствено за държавите от Централна Европа, Русия и бившите съветски републики. В Източна Европа пък може да се поръча и като VitalDermax Intensive.

Нека се Грижим за Естествено за Себе Си!

Здравословната кожа се крие предимно в грижата за нас самите. Водейки природосъобразен и здравословен живот и полагайки усилия да се чувстваме и изглеждаме добре са първите стъпки към по-добрия живот. Ябълковият оцет е един от естествени методи за подобряване на външния вид. Подхранвайте тялото си със здравословни съставки и водете активен начин на живот. Това ще спомогне за запазването му в младежко състояние и ще се чувствате по-бодри и свежи.

Накратко: Кремът за положително повлияване на кожата Vital Dermax съдържа натурални съставки и допринася за нейното подхранване. Той има по-добро действие от други пазарни алтернативи.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай