7Slim – Какво Точно Е Въздействието Върху Апетита?

7Slim капки

7Slim Ревю
 • 9.2/10
  Ефективност - 9.2/10
 • 9.8/10
  Отзиви - 9.8/10
9.5/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

7Slim са билкови капки за положително повлияване на апетита, а производителят им публикува данни, от които става ясно, че основните компоненти в тяхната формула са активните екстракти от гарциния камбоджа, годжи бери, корена на джинджифил и витамини C, B2, B5, B6, B8 и B12. Към тях е прибавена и есенция от лимон за придаване на приятен и сладък вкус. По-голямата част от отзивите и мненията на клиентите за начина на действие на натуралния разтвор за въздействане върху възприятията за глад и ситост, споделени в дигиталните форуми за природосъобразно хранене, звучат одобрително, а коментарите определят цената на средството за благоприятстване на влизането във форма като достъпна.

7Slim, пълен мъж

Натуралният разтвор за подчертаване на усещането за ситост 7Слим може да бъде заявен единствено през неговия официален уебсайт. Клиентите, които го търсят в каталозите на аптеките и онлайн порталите за покупка и продажбна на богат набор от стоки (eBay, eMag, Amazon), няма да сполучат. Те следва да попълнят кратък формуляр, оставяйки единствено актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Инструкциите за употреба на продукта също следва да се съблюдават стриктно. По-долу ще обясним повече детайли.

Какво Е Метаболизмът? А Енергийният Баланс в Тялото?

Индивидуалната скорост на метаболизма при всеки отделен човек определя и времето, за което тялото му преработва и усвоява полезните вещества и елементи, приети чрез храната и заобикалящата ни среда. Учените са стигнали до извода, че процесите, отговарящи за неговата бързина, могат да бъдат повлияни с консумацията на определени суперхрани за добра форма. Към тях спадат и плодовете на гарциния камбоджа и годжи берито, както и семената от чиа.

Ако не направим никакви промени в своето дневно меню, клиничните изследвания са доказали, че метаболитните нива могат да се забавят постоянни и непроменени през почти целия ни живот. Повечето пъти, в които някой заговори за него, се има предвид или Базовият метаболизъм на тялото в покой (Basal Metabolic Rate – BMR) или енергийния баланс в организма. Сигурно се чудите, каква е разликата между тях?

Нека обясним повече за 2-те понятия:

 • Базов метаболизъм на тялото в покой: Енергията, от която отделният индивид се нуждае, за да поддържа жизнени функции, когато не е в състояние на движение и не извършва тежка физическа дейност.
 • Енергиен баланс: Разликата между приетите и изгорените калории, което определя, дали ще натрупаме излишно тегло, или ще успеем да свалим известно количество за определен период от време.

Как Се Осъществява Качествен Контрол на Теглото?

7Slim, мъж с понички

Колкото и учудващо да звучи, натрупването на мастни клетки в тялото се позовава изцяло на първия закон на термодинамиката, който гласи, че енергията не се губи, а само се преобразува. Всеки път, когато си позволим да похапнем бърза храна или пържено, например, и не направим посещение до фитнес-залата или джогинг в парка след това, нашето тяло няма как да изразходва излишните калории и започва да ги съхранява като мазнини.

Може да се стигне и до другата крайност – приемате по-малко калории, отколкото изгаряте. Тялото ви изпада в паника, че не разполага с нужната енергия и започва да ‘яде’ от натрупаната мускулна маса, а не от мастните депа, за да си набави енергия. Вие очаквате да се отървете от излишното тегло и да стегнете своите форми, но си оставате на същото положение. Това обикновено се получава при неправилен хранителен режим.

Ето и кои фактори определят разхода на енергия при хората:

 1. Двигателната и физическата активност;
 2. Топлина, получена в резултат на интензивната физическа дейност;
 3. Топлина, която се получава в следствие на усвояването и преработката на консумираните хранителни продукти;
 4. Дееспособност на хранителния метаболизъм;
 5. Количество енергия за получаване и възстановяване на мускулната тъкан;

Нека обърнем повече внимание на натуралните капки за положително повлияване на апетита 7Слим, чийто производител определя състава им като включващ единствено органични екстракти. По-голямата част от мненията и отзивите на клиентите за тях са писани от доволни потребители, а коментарите подчертават, че цената на средството за въздействие върху усещането за ситост и глад е достъпна.

Какво Е Действието на Био-Капките за Повлияване на Апетита 7Slim?

7Slim, жена на море

По-голямата част от наличните в мрежата оценки и коментари за разтвора за благоприятстване на метаболитните процеси 7Slim са положителни. Компанията-производител счита, че действието на продукта може да повлияе на усещането за ситост, но трябва да бъде допълнено от съобразителен и подхранващ тялото хранителен режим и редовни физически упражнения.

Потребителите посочват следните характеристики на био-козметичния продукт като негови предимства:

 • Възможност за Положително Повлияване на Апетита;
 • Благоприятстване на Естествените Метаболитни Процеси;
 • Био-Компоненти в Натурална Формула;
 • Без Индикации за Възможни Странични Ефекти;
 • Стойност, Съобразена с Начина на Живот У Нас;

Nota Bene! Макар и клиентските мнения да не сигнализират за наличието на противопоказания, все пак не е невъзможно такива да се проявят. Придържайте се към наличните в търговската опаковка инструкции за употреба, за да намалите шанса от възникването на странични ефекти!

Как Се Приема Плодовата Напитка за Тонус 7Slim?

7Slim, момичета с кънки на колело

Включените в търговската опаковка предписания за безопасно ползване гласят, че препоръчителната дневна дозировка е до 3 (три) пъти. Плодовата напитка за повлияване на усещанията за ситост и глад идва удобно разделена на порции и включва специална мензура-лъжица, която да помогне на потребителя да разтвори точното количество от продукта.

Приемът се осъществява по следния начин:

 1. Излейте необходимото количество в мензурната лъжица.
 2. Изсипете я в чаша със 100-120 мл. вода и разбъркайте добре.
 3. Пийте на празен стомах и поне 40 преди хранене.

Кои Са Основните Съставки на Био-Капките 7Slim?

7Slim, портокали

По-долу следва кратко описание на активните компоненти, включени във формулата на разтвора за позитивно въздействие върху апетита 7Slim. Те представляват органични екстракти от плодове и растения.

 • Екстракт от Гарциния Камбоджа: Наситен с HCA (хидроксицитрична киселина), която допринася за процесите по преобразуването на неизгорените мазнини и въглехидрати в енергия. Може да създаде диуретичен ефект и да повлияе позитивно на апетита и метаболизма.
 • Екстракт от Годжи Бери: Богато на различни полезни вещества. Дава добро настроение, храна за мозъка, тонус и енергия. Въздейства положително и на дермата.
 • Екстракт от Корена на Джинджифил: Силен противобактериален агент. Отговаря за добрите нива на имунна защита. Придава свежо излъчване на кожата.
 • Витамин C, B2, B5, B6, B8 и B12: Едни от най-важните витамини.
 • Есенция от Ананас: Прави напитката приятна на вкус.

Как Да Поръчам в България?

7Slim, доволна жена

Бройка от плодовата напитка за повлияване на апетита се резервира чрез попълване на формуляр на официалната уеб-страница. Клиентите оставят актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Методът за плащане е наложен платеж. Текущата промоция дава възможност на потребителите да закупят продукта с -50% отстъпка от оригиналната му стойност.

Богатството на Природата Е Безкрайно!

Майката Природа притежава почти неизчерпаем ресурс от блага, които, за съжаление, често пренебрегваме в забързаното си ежедневие. Обръщайте се по-често към тях, когато имате нужда от средство, с което да въздействате на тялото си. Експертите препоръчват натурални екстракти.

Накратко: Био-козметичните капки 7Slim могат да благоприятстват положителното повлияване на апетита.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

PureFit KETO – BHB-Формула за Повлияване на Апетита!
Bioxyn – Повлияване на Апетита с Натурални Съставки!

Leave a Reply