Artraid – Ефективен ли е Гелът срещу Болка в Ставите? Мнения и Коментари на Клиенти!

Време за четене: 4 min

Artraid Крем БългарияArtraid е нов натурален гел за болка в ставите и хрущялите, който съдържа екстракт от сабелник.  Основното му предназначение е да облекчи болката и дискомфорта при проблеми с артрит и артроза. Продуктът е дело на шотландската фирма Bomboffers LP, която твърди, че той се отличава с добра ефективност и изцяло натурален състав. Към момента, вече има достатъчно мнения и отзиви на клиенти, използвали ставния гел през 2021г.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Артрайд се препоръчва за продължителна ежедневна употреба при хора, страдащи от артрит и артроза. Гелът би оказал благоприятно влияние върху симптомите, свързани с тези заболявания – болка, скованост, намалена еластичност и движение в областта на ставите. На официалния сайт на гела има споделена препоръка от А.В. Никофоров, който е представен като лекар-ревматолог и доктор на медицинските науки. Вече има и други специалисти и експерти в областта на ревматологията и хроничните заболявания на ставите, които да препоръчват Artraid гел. Останете с нас, ако искате да научите повече за продукта и неговите очаквани свойства.

артрит, болки в коленете

Артрит – Фактори и Причини за Неговата Поява?

Специалисти и лекари смятат, че различните видове артрит имат своя специфична патогенеза и етиология. В зависимост от това какъв тип артрит се появява при даден пациент, се търсят и съответните причинители на заболяването. Ето и няколко примера за по-голяма яснота на ситуацията:

 • Остеоартритът (дегенеративен артрит) – тук ключово е износването на ставите. Съдържанието на вода в тъканите и хрущялите намалява с напредването на възрастта. Това е свързано и с намаляване на нивата на протеогликани и глюкозаминогликани, а това са веществата, които се грижат за подвижността и гъвкавостта на ставите. Има и вторични причини, водещи до дегенерация на ставите – затлъстяване, ставни увреждания, диабет и други хронични заболявания.
 • Автоимунен Артрит – при този тип ставно увреждане значение има съдържанието на определен вид антитела в кръвта, които взаимодействат със собствените протеини. Резултатът е възпаление и подуване на ставната капсула. Засега не е известна конкретната причина, която предизвиква подобен автоимунен процес.
 • Подагра – при този тип възпаление се наблюдава драстично повишаване на нивата на пикочна киселина в организма. Нейната екскрецията от организма се затруднява и това причинява възпаление в меките тъкани и ставите.

Какво е Artraid Гел? Мнения и Коментари на Клиенти по Форуми?

Artraid Гел мнения коментари

Наличните Artraid мнения и отзиви са вече достатъчни като количество, за да може да се направи представителна извадка относно ефективността на ставния гел. Според производителя на продукта, той е ефективен при всички видове артрит и артроза. Ние решихме да съберем повече информация и проверихме популярни онлайн форуми като „БГ Мама“.

Има значителен брой положителни Artraid коментари и мнения, които препоръчват използването на продукта, поради неговата доказана ефективност.  Причините за това може би произлизат от факта, че ставният гел е сравнително нов на пазара и клиентите са любопитни да тестват лично неговите свойства. Официалният уебсайт на продукта също предлага автентични данни, свързани с неговия състав и положителни качества.

Ставният гел е преминал висококвалифицирани лабораторни тестове и клинични изпитания, и има информация за това. Той не води до никакви потенциални странични ефекти и продължителната му употреба е препоръчителна. Това обяснява и наличието нa много Artraid мнения и отзиви по форуми за здраве и натурални продукти през 2021г.

Вземи с -50% Цена Тук

Artraid – Инструкции за Употреба на Ставния Гел? Странични Ефекти и Противопоказания?

Важно е всички клиенти, решили да закупят ставния гел за артрит и артроза, да спазват стриктно Artraid инструкциите за употреба. Така те ще намалят риска от поява на странични ефекти и алрегични реакции. На официалния сайт на продукта е предоставена информация в тази насока, която препоръчва следването на тези стъпки:

 • Нанесете малко количество от крема върху кожата на възпалените стави;
 • Втривайте гела с кръгови движения за около 10 минути;
 • Нанасяйте крема 2 пъти дневно върху засегнатите области;

Препоръчва се ежедневна употреба  на Artraid ставния гел за поне 20 дни. Очаква се, че през този период свойствата на продукта ще се проявят, а болката и сковаността ще намалеят.

NB! Липсата на информация за всякакви странични ефекти, породени от честата употреба на даден продукт, не е гаранция за това, че той не би могъл да предизвика противопоказания.

Какво Съдържа Artraid Гел? Съставки и Свойства!

артрайд гел съставки

Според официалната страница на ставния гел Artraid, неговата ефективност се базира на взаимодействието на съставките, включени във формулата му. Производителят изброява следните активни компоненти, които са част от нея:

 • Зехтин – редуцира наситеността на токсини и соли в съединителната тъкан;
 • Маслен екстракт от прополис – регенерира ставите и осигурява превенция срещу тяхното износване;
 • Екстракт от репей – регулира водно-солевия метаболизъм. Проявява противовъзпалителен ефект;
 • Екстракт от сабелник – успокоява болата при артрит, артроза и ревматизъм;
 • Пчелен восък – регенерира и защитава ставите, омекотява кожата и осигурява проникване на ставния гел в дълбочина;
 • Кедрова смола – неутрализира болката и тушира възпалителните процеси в хрущялите и ставните връзки;
 • Екстракт от мащерка – противовъзпалителен ефект;
 • Екстракт от хиперикум – нормализира кръвообращението;
 • Екстракт от хмел – богат на минерали и витамини. Намалява болката и сковаността в ставите.

От къде Да Купя Ставния Гел Artraid? Цена в България? Предлага ли се в Аптеките?

Artraid Цена в България

Всеки, който иска да закупи Artraid гел на най-добра цена за България, може да го направи като посети официалния уебсайт на продукта. Това е мястото, където се предлага оригиналното средство за болка в ставите при артрит и  артроза.

Клиентите няма да намерят Artraid  в аптеките, нито в големите сайтове за онлайн пазаруване Amazon, eMag, Alibaba или eBay. Официалният разпространител на ставния гел е само един, съответно методът за закупуване на продукта е чрез онлайн поръчка през неговата уеб страница. Там се предлагат допълнителни промоции и отстъпки за максимално достъпна и атрактивна Artraid цена.

Препоръчваме да проучите внимателно въпроса и да обмислите закупуването на този автентичен продукт за болка в ставите, който има доказано качество и ефективност. Това ще ви предпази от фалшификати и измами, а в същото време ще облекчи неприятните симптоми, от които страдате, на изгодна цена и с гарантиран положителен ефект от квалифициран производител.

Сложете Край на Болката в Ставите!

крем за болки в ставите и кръста

Ставните болки често индикират наличието на заболявания като артрит и артроза. Не чакайте, а вземете мерки, преди ситуацията да ескалира и болката да се засили. Залагайте на качествени натурални продукти за локална употреба и възвърнете своята активност и подвижност без болка и скованост в ставите!

Накратко: Artraid гел е нов продукт за болка в ставите при артрит и артроза. Има достатъчно потребителски отзиви и мнения за него в онлайн форумите в България през 2021г. Продуктът има натурален състав, и ефективността му  е доказана. Той постига по-задоволителни резултати, отколкото други алтернативи.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

3 коментара

 1. Иглика Осипова 07/03/2021
 2. Васил Катарджиев 07/03/2021
 3. Златка Банкова 13/03/2021

Коментирай