Audisin Maxi Ear Sound – Работи Ли Апарата за Повлияване на Слуха?

Audisin Maxi Ear Sound

Audisin Maxi Ear Sound Ревю
 • 1.6/10
  Ефективност - 1.6/10
 • 4.8/10
  Отзиви - 4.8/10
3.2/10

Audisin Maxi Ear Sound е апарат за въздействие върху слуха, който наскоро бе пуснат в свободна продажба на пазара от своя едноименен производител, който го рекламира като дискретен способ за благоприятстване на нормалния процес по възпроизвеждане на звуците. Макар и маркетинговата кампания да включва големи обещания, отзивите и мненията на клиентите за продукта по онлайн форумите не са особено положителни. Изпробвалите устройството за повлияване на яснотата на звуковата честота считат, че то прилагането му не може да доведе до почти никакви резултати.

Audisin Maxi Ear Sound, възрастен мъж с очила

Официално публикуваната информация на уебсайта на средството за въздействие върху възприятието за звук гласи, че процедурата по неговата поръчка и доставка се осъществява единствено чрез попълването на онлайн формуляр там. Това, обаче, противоречи на извършено проучване, чийто резултати показват, че апаратът за повлияване на слуха Аудисин Макси Иър Саунд може да бъде намерено в дигитални портали за продажба от типа на Amazon, eBay и eMag. Но не може да бъде намерено в аптеките. Името му в тези каталози е MEDcaTM High Quality ITE Mini Rechargeable Ear Hearing Amplifier. Тъй като уредът не е преминал през независима експертна оценка, към момента не може да бъде потвърдена неговата ефективност.

Нормалното Възприятие за Звук и Колко Добре Чуваме Всъщност?

Audisin Maxi Ear Sound, мъж с болки в ухото

Може да се каже, че човешките уши имат своеобразна ‘възраст’, която може да се различава от тази, която е според ЕГН-то ни. Способността на човешкото ухо да възприема звуци с по-високи или ниски честоти се определя от милиони косъмчета, разположени вътре в него. Въздействието на различните видове слухови стимуланти или дразнители може да им причини увреждане.

Именно така се проявяват първите признаци за наличието на тинитус (шум в ушите) или някоя от другите форми на слухово смущение. Точно както готвенето може да има своята токсична страна, така и редовните посещения в нощни заведения с по-голяма сила на децибелите изискват предприемане на превантивни мерки. Пушачите не остават по-назад и следва да положат нежни грижи за своята кожа.

Честотният обхват на здравото човешко ухо може да възприема е в рамките на от 16Hz до 20000Hz. Регистрирането на и възпроизвеждането на звуци може да бъде следното:

 • 0 0 dB – най-тихата (ниска) звукова честота, която може да бъде възприета от слуховия ни апарат;
 • 30 dB – повечето пъти, когато шепнем, е на тази честота;
 • 60 dB – толкова е висок нормалният човешкият говор;
 • 90 dB – честотата на косачката за трева;
 • 100 dB – верижният трактор работи на тези звукови нива;
 • 115 dB – силата на звука по време на нормален рок концерт;
 • 120 dB – шумът, за който се счита, че може да бъде направо ‘болезнен’;
 • 140 dB – при честоти над посочената, ушните протектори губят своите способности.
ВИЖ ОЩЕ:  Екстракт от Куркума – Лечебните Сили на Природата

Какви Могат Да Бъдат Степените на Смущения в Слуха?

Експертите в България разпознават следните нива на глухота, придобити при тонална и говорна аудиометрия. Те са изцяло съобразени с възможността на индивида за поддържането на нормална комуникация с околните, както в обичайна среда, така и след поставяне на слухова протеза.

Audisin Maxi Ear Sound, жена с тенекиена кутия

Ето и кои са те:

 • Социално Адекватен Слух: Индивидът не изпитва затруднения при осъществяването на слухово-говорно общуване.
 • Тежко Възприемане на Звука: Лицето не възприема ниските честоти (например – при шепот). Комуникацията може да е затруднена, но не изцяло нарушена. Силният говор на близки разстояние се възприема нормално. Проговарянето може да се случи по-късно. Възможни са и съвсем леки говорни дефекти.
 • Практическа Глухота: Има осезаема нужда от поставянето на слухов апарат. Човешката реч не може да бъде възприемана по друг начин.
 • Пълна Глухота: Индивидът се нуждае от поставяне на обикновен слухов апарат или имплантиране на кохлеарен такъв.

Сега ще научим повече за апарата за оказване на въздействие върху възприятието за звук Аудисин Макси Иър Саунд, който бе пуснат на пазара и у нас от своя едноименен производител. Мненията и отзивите на по-голямата част от потребителите за него по форумите за здравословен живот не са особено ласкави, а липсва и одобрение от страна на независимите експерти. Приложението му не може да бъде препоръчано към настоящия момент.

ВИЖ ОЩЕ:  За Страстта към Сладкото или Кои са Най-Добрите Естествени Захари

Начин на Работа на Апарата за Повлияване на Слуха Audisin Maxi Ear Sound

Audisin Maxi Ear Sound, апарат за слухНай-добрите средства за прочистване и поддържане на добра хигиена в ушната мида и канал са изцяло натуралните. Така твърдят специалистите в тази област. Пример за такъв продукт са капките с екстракти от различни етерични масла Biostenix Sensi Oil. Потребителите в Интернет също дават своите положителни отзиви за тях в коментарите си. Апаратът за оказване на въздействие върху възприятието за звук Audisin Maxi Ear Sound не получава особено одобрителни мнения.

Много от клиентите се оплакват от забавяния в доставката, както и от факта, че стойността на устройството за въздействие върху слуха не е съобразена със стандарта на живот в България. Макар и производителят му да твърди, че прилагането му има позитивен ефект върху възприятията ни за честоти на звука в околната среда, това не е потвърдено от наличието на експертна оценка за действието му.

Не е напълно сигурно, дали доставката е дискретна. Желаещите да го закупят следва да оставят свои лични данни, ако искат да го получат. Сред другите му не особено силни страни са:

 • Няма Индикации, Че Наистина Работи – Липсва Експертна Оценка;
 • Негативни Отзиви и Мнения на Клиенти По Дигиталните Форуми;
 • Липсва Дискретност При Процедурата По Поръчка и Доставка;
 • Има Риск от Възникване на Противопоказания.

Nota Bene! Тъй като липсва официално потвърждение на способността на апарата за въздействие върху възприятието за звук Audisin Maxi Ear Sound в мненията на клиентите за продукта и няма налична положителна оценка от експерт в областта, най-добре ще е да се въздържите от покупката на средството за момента!

ВИЖ ОЩЕ:  Активен Въглен – Натуралното Средство с Хиляди Приложения

Дава Ли Резултати Апарата за Въздействие Върху Слуха Audisin Maxi Ear Sound?

Audisin Maxi Ear Sound, недоволен мъж

Един от основните минуси, които касаят начина на работа на средството за повлияване на слуха, е, че точният му произход към момента все още не е конкретно уточнен. Методиката му на действие също остава забулена в мистерия. Употребата му не е препоръчителна до изясняването на неговия статут.

Внимавайте с Нивата на Звука!

Избягвайте да купувате продукти с неизяснен произход и качество. Фокусирайте се върху изцяло натуралните методи за оказване на положително влияние върху нивата на слуха. Такъв способ може да е био-козметичният разтвор Biostenix Sensi Oil, чийто състав включва благоуханни и етерични масла. Поддържайте добри нива на ушна хигиена!

 

Hondrostrong – Какво е Въздействието Му Върху Активността?
Hallu Motion – Коректор за Повлияване на Походката

Виж Още

Коментирай