Black Latte – Кафе с Органичен Вкус на Активен Въглен!

Време за четене: 4 min

Black Latte опаковка за отслабване

Black Latte Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.8/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Black Latte Reshape е нов тип разтворима напитка, която представлява инстантно кафе с екстракт от активен въглен, кокосово мляко на прах, L-карнитин и комплекс на Омега-3 мастни киселини. Продуктът е дело на съвместната дейност на не един, а два производителя – Hendel (Русия) и JBL (САЩ). Те твърдят, че основното му предназначение е да повлияе по положителен начин на апетита.

Отзивите и мненията, дадени по онлайн форумите от потребителите, изпробвали средството за въздействие върху метаболитните процеси, са доволни от индивидуалните си резултати. Бързоразтворимото кафе Блек Лате се приема лесно, а пълният курс на третиране с него продължава 1 месец. Клиентите следва да направят кратка пауза след това, а после онези, които искат да постигнат още, могат да преминат през още един.

Black Latte и две чаши

Кафето и Апетита? Каква е Връзката и Резултата?

Колкото и чаят да се опитва да му прави конкуренция, кафето все пак си остава на първо място по популярност в световен мащаб. Освен, че е питателно и вкусно, то носи със себе си и някои неизменни ползи за здравето. Особено, когато се мели и вари от най-чистата си форма – на зърна. Не трябва да забравяме, че дневният му прием също трябва да е съобразен с препоръчителните количества. Това означава не повече от 2-3 чаши на равни интервали от време.

Иначе могат да се появят нежелани странични ефекти от типа на хронични проблеми със съня, гадене, диария, нервност и безпокойство. Установено е, обаче, че умерената му дозировка може да допринесе за благоприятното протичане на някои важни процеси, сред които метаболитните, диуретичните, както и тези, свързани с повлияването на апетита. Счита се, че чаша топла вода сутрин след събуждане има подобно действие.

Black Latte и щастливо момиче

Няколко хипотези…

Основните хормони в човешкото тяло, които оказват въздействие върху усещането за глад, са 3 – грелин, лептин и пептид YY. От тях единият се синтезира в стомаха, вторият – в мастните клетки, а третият – в червата. А ролята на кафето? Има следните 2 хипотези:

Хипотеза №1: Определени съставки в кафето – кофеиновото и безкофеиновото, допринасят за положителното повлияване върху апетита и усещането за глад, редуцирайки производството на грелин и лептид и стимулирайки това на пептида YY, който има главна роля в това тялото да се детоксикира от излишните вещества.

Хипотеза №2: Постигат се гореописаните ефекти, но те са налице за 60 – 120 минути, което е средната продължителност на храносмилателните процеси при хората.

Двата типа кафе – безкофеиново и кофеиново дават подобни резултати, след като бъдат изпити.

Кафето с активен въглен Black Latte, дело на на руския и американски производител Hendel и JBL, е насочено точно към хора, които искат да въздействал положително на апетита си. Нека обърнем повече внимание на неговите продуктови характеристики и как може да бъде намерено на добра цена в България.

Как Действа Разтворимото Кафе Black Latte Върху Апетита? Мнения и Отзиви

Жена във фитнес и Black Latte опаковка

Голяма част от мненията и отзивите на потребителите в мрежата за инстантната напитка за повлияване на апетита Black Charcoal Latte Reshape сочат, че хората са постигнали желаните от тях ефекти. Хората споделят в мненията си за Black Late, че приготвянето на напитката е много лесно. Факта, че запазват рутината си на пиене на кафе и като резултат отслабват е отличен според мнението им. Препоръчителното времетраене на приема е 1 месец, след което клиентите следва да направят кратка пауза и след време да повторят. Вкусът му също е определян като питателен и освежаващ.

Какво Да Очаквате: От средството за ободряване Блек Лате:

 • Възможност за Положително Повлияване на Апетита и Усещането за Глад;
 • Диуретично Въздействие Върху Тялото;
 • Типичните за Всеки Вид Кафе Енергичност и Бодрост;
 • Не Е Известно Да Причинява Неприятни Странични Реакции.

Nota Bene! Индивидуалните процеси, които протичат във всеки организъм, могат да доведат до вариращи ефекти!

Натурален Състав и Действие на Формулата на Инстантното Кафе Блек Лате

капсули омега 3

Производителите на средството за ободряване JBL и Hendel определят основните компоненти в неговата формула като органични и безопасни за приемане. Няма данни някой от клиентите да е получил странични оплаквания от типа на гадене, кожни алергии, запек или диария.

 

Ето и какви следва да са неговите активни съставки:

 • Активен Въглен: Повлиява положително върху процесите, свързани с метаболизма и усвояването на мазнини. Допринася за цялостното пречистване на организма от токсини.
 • Кокосово Мляко на Прах: Подчертано диуретично въздействие.
 • L-Карнитин: Есенциална аминокиселина, позната на повечето фитнес-ентусиасти като често присъстваща в състава на хранителните добавки. Има тонизиращ и енергизиращ ефект.
 • Омега-3 Мастни Киселини: Изключително важни за правилното функциониране на мозъка, усещането за енергичност и добрата памет, които тялото не може да синтезира само, а трябва да приема изкуствено. Разграждат се на вещества, които организма веднага преобразува в енергия.

Как Се Пие Питателната Напитка за Тонизиране Black Latte Reshape?

Чаша Black Latte кафе

Потребителите следва да имат предвид, че инструкциите за безопасна употреба на всеки един тип продукт, който приемат или прилагат локално, следва да бъдат съблюдавани стриктно. Тези на инстантното кафе за повлияване на апетита гласят, че:

 • Приблизително 1-2 с.л. от напитка се разтварят в чаена чаша от 100 – 150 мл. и се заливат с вряла вода.
 • Субстанцията се разбърква добре и се пие веднъж дневно по време на закуска в продължение на 1 месец.

Поръчка, Доставка и Достъпност на Цената в България

момиче и Black Latte опаковка

Всеки желаещ сутринта му да започне по питателен и ободряващ начин, може лесно да поръча инстантното кафе Black Charcoal Latte Reshape, попълвайки кратък формуляр на официалния му сайт. Клиентите следва да оставят актуални данни, тъй като с тях ще се свърже представител на дистрибутора, за да бъдат уточнени детайлите по доставката. Методът на плащане е чрез наложен платеж.

Цената му в България е определяна като достъпна и съобразена със стандарта на живот у нас. Само сега потребителите имат шанс да се възползват от текущата промо оферта и да вземат своята бройка с -50% от оригиналната стойност.

Кафето – Освежаващият Дар от Природата!

Мнозина чакат с нетърпение събуждащият горчив вкус на кафето рано сутрин, дори и когато то е безкофеиново. То е ритуал за цял живот. Наситено с голям брой антиоксиданти, когато е в натурална форма и прясно смелено, то не само придава аромат на деня ни, но може да повлияе и на апетита по положителен начин!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

4 Comments

 1. Емилия Грънчарова 07/12/2018
 2. Виолета 10/12/2018
 3. Мартинка 22/01/2019
 4. polq 22/01/2019

Leave a Reply