Black Latte – Кафе с Органичен Вкус на Активен Въглен!

Време за четене: 5 min

Black Latte кафе с активен въглен отслабване България

Black Latte Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.8/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Black Latte Reshape е разтворима напитка, която представлява инстантно кафе с екстракт от активен въглен, кокосово мляко на прах, L-карнитин и комплекс на Омега-3 мастни киселини. Продуктът е дело на съвместната дейност на не един, а два производителя – Hendel (Русия) и JBL (САЩ). Те твърдят, че основното му предназначение е да повлияе по положителен начин на апетита.

Отзивите и мненията, дадени по онлайн форумите от потребителите, изпробвали средството за въздействие върху метаболитните процеси, са доволни от индивидуалните си резултати. Бързоразтворимото кафе Блек Лате се приема лесно, а пълният курс на третиране с него продължава 1 месец. Клиентите следва да направят кратка пауза след това, а после онези, които искат да постигнат още, могат да преминат през още един.

Black Latte и две чаши

Кафето и Апетита? Каква е Връзката и Резултата?

Колкото и чаят да се опитва да му прави конкуренция, кафето все пак си остава на първо място по популярност в световен мащаб. Освен, че е питателно и вкусно, то носи със себе си и някои неизменни ползи за здравето. Особено, когато се мели и вари от най-чистата си форма – на зърна. Не трябва да забравяме, че дневният му прием също трябва да е съобразен с препоръчителните количества. Това означава не повече от 2-3 чаши на равни интервали от време.

Иначе могат да се появят нежелани странични ефекти от типа на хронични проблеми със съня, гадене, диария, нервност и безпокойство. Установено е, обаче, че умерената му дозировка може да допринесе за благоприятното протичане на някои важни процеси, сред които метаболитните, диуретичните, както и тези, свързани с повлияването на апетита. Счита се, че чаша топла вода сутрин след събуждане има подобно действие.

Black Latte и щастливо момиче

Няколко хипотези…

Основните хормони в човешкото тяло, които оказват въздействие върху усещането за глад, са 3 – грелин, лептин и пептид YY. От тях единият се синтезира в стомаха, вторият – в мастните клетки, а третият – в червата. А ролята на кафето? Има следните 2 хипотези:

Хипотеза №1: Определени съставки в кафето – кофеиновото и безкофеиновото, допринасят за положителното повлияване върху апетита и усещането за глад, редуцирайки производството на грелин и лептид и стимулирайки това на пептида YY, който има главна роля в това тялото да се детоксикира от излишните вещества.

Хипотеза №2: Постигат се гореописаните ефекти, но те са налице за 60 – 120 минути, което е средната продължителност на храносмилателните процеси при хората.

Двата типа кафе – безкофеиново и кофеиново дават подобни резултати, след като бъдат изпити.

Кафето с активен въглен Black Latte, дело на на руския и американски производител Hendel и JBL, е насочено точно към хора, които искат да въздействал положително на апетита си. Нека обърнем повече внимание на неговите продуктови характеристики и как може да бъде намерено на добра цена в България.

Black Charcoal Latte Reshape: какво е?

Моделирането на вашето тяло, без да се жертва вкусът, вече е възможно благодарение на Black Latte. Напитка, подобна на капучино, която съчетава в същото време здравословни и полезни съставки с изключителен вкус. Това е кафе на млечна основа с активен въглен, което противодейства на натрупването на мазнини, насърчавайки загубата на тегло.

Black Latte е напитка, която действа като хранителна добавка, тъй като има способността да стимулира нормалните функции, които трансформират мазнините в енергия.

Той е ободряващ продукт, способен да помогне на тялото да възвърне силата и енергията си. Също така, Блек Лате намалява чувството за глад и стимулира тялото естествено да изхвърля натрупаните токсини и вредни вещества. Сякаш това не е достатъчно, тази приятна напитка, както твърди производителят, стимулира производството на много важния допамин, с други думи хормона на щастието.

Black Latte Мнения и Отзиви

Жена във фитнес и Блек Лате опаковка

Голяма част от Black Latte мненията и отзивите на потребителите в мрежата за инстантната напитка за повлияване на апетита сочат, че хората са постигнали желаните от тях ефекти. Хората споделят в мненията си за Black Late, че приготвянето на напитката е много лесно. Факта, че запазват рутината си на пиене на кафе и като резултат отслабват е отличен според мнението им. Препоръчителното времетраене на приема е 1 месец, след което клиентите следва да направят кратка пауза и след време да повторят. Вкусът му също е определян като питателен и освежаващ.

Бърза справка със фейсбук също остановява множество реални отзиви за Black Latte. Реални защото в социалната мрежа и лесно да се провери профила на човека оставил коментар или снимка. Във съответните дискусии откриваме мнения и отзиви, че има дами които купуват повече бройки и споделят сутрешния ритуал с приятелки. След това те описват постигнатите резултати и сравняват една с друга. Тук може да се намерят и мнения за Блек Лате от диетолози. Благодарение на информацията от клиничните изследвания кафето с активен въглен става популярно в тези среди. Липсата на негативни странични ефекти прави напитката много силно препоръчвана. Освен това прочистването на организма с Black Latte прави резултатите трайни, без йо-йо ефект или ремисия. Всичко това е подробно обяснени в отзиви от диетолози.

Негативни коментари и измами

Внимавайте с известните измами на Black Latte. Хората купили латето с активен въглен от аптека или eMag се оплакват, че няма никакъв ефект. Те оставят негативни отзиви за продукта, понеже не са доволни. Това е съвсем разбираемо и за съжаление тези случаи стават все повече и повече. Хората се оплакват, че са си хвърлили парите и надеждите на вятъра и предупреждават другите със своите отрицателни отзиви. Производителя нееднократно е успявал да обърне мненията, като предлага отстъпки и гаранция за качество на подобни клиенти и наистина съгласилите се да опитат оригинала остават доволни. Все пак не е възможно да се отговори на всеки, затова се пазете от измамите с Black Latte и купувайте само от официалния сайт.

Блек Лате Предимства и Резултати

 • Възможност за Положително Повлияване на Апетита и Усещането за Глад;
 • Диуретично Въздействие Върху Тялото;
 • Типичните за Всеки Вид Кафе Енергичност и Бодрост;
 • Не Е Известно Да Причинява Неприятни Странични Реакции.

Nota Bene! Индивидуалните процеси, които протичат във всеки организъм, могат да доведат до вариращи ефекти!

Натурален Състав и Действие на Кафе Блек Лате

капсули омега 3

Производителите на средството за ободряване Блек Лате определя основните компоненти в неговата формула като органични и безопасни за приемане.

Ето и какви са активните съставки на Black Latte:

 • Активен Въглен: Повлиява положително върху процесите, свързани с метаболизма и усвояването на мазнини. Допринася за цялостното пречистване на организма от токсини.
 • Кокосово Мляко на Прах: Подчертано диуретично въздействие.
 • L-Карнитин: Есенциална аминокиселина, позната на повечето фитнес-ентусиасти като често присъстваща в състава на хранителните добавки. Има тонизиращ и енергизиращ ефект.
 • Омега-3 Мастни Киселини: Изключително важни за правилното функциониране на мозъка, усещането за енергичност и добрата памет, които тялото не може да синтезира само, а трябва да приема изкуствено. Разграждат се на вещества, които организма веднага преобразува в енергия.

Как Се Пие Black Latte?

Чаша Black Latte кафе

Що се отнася до приема, Black Latte се приготвя лесно. Все пак запознайте се с инструкцията за прием и доза на продукта. Добре е да я запазите, защото вътре освен как се приготвя латето с активен въглен има и информация какво да очаквате като резултати. Тези на инстантното кафе за повлияване на апетита са включени в опаковката му под формата на листовка.

Ето, как се пие Black Latte:

 1. Приблизително 1-2 с.л. от напитка се разтварят в чаена чаша от 100 – 150 мл. и се заливат с вряла вода.
 2. Субстанцията се разбърква добре и се пие веднъж дневно по време на закуска в продължение на 1 месец.

Блек Лате противопоказания или странични ефекти?

Стига да не сте алергични към някоя от съставките клиничните изследвания сочат, че няма да се сблъскате с Black Latte противопоказания или странични ефекти. Няма данни някой от клиентите да е получил странични оплаквания от типа на гадене, кожни алергии, запек или диария. Съставките във формулата са с най-високо качество и сертификат за произход. Както вече споменахме диетолозите препоръчват приема на продукта именно заради липсата на негативни странични ефекти.

Black Latte Цена в България

момиче и Black Latte опаковка

Всеки желаещ сутринта му да започне по питателен и ободряващ начин пита къде да купи Блек Лате, колко струва и къде се продава? Може лесно да поръча инстантното кафе Black Charcoal Latte Reshape, попълвайки кратък формуляр на официалния му сайт. Клиентите следва да оставят актуални данни, тъй като с тях ще се свърже представител на дистрибутора, за да бъдат уточнени детайлите по доставката. Цената на Блек Лате се заплаща чрез наложен платеж.

Black Latte цената му в България е определяна като достъпна и съобразена със стандарта на живот у нас. Само сега потребителите имат шанс да се възползват от текущата промо оферта и да вземат своята бройка с -50% от оригиналната стойност.

Наличност в аптека или eMag?

Внимавайте с имитации на Black Latte в аптеки и eMag. Всъщност, измами с подобни продукти вече се забелязват в почти всички търговски портали, OLX, pazaruvaj и други. Става въпрос за недоброжелателни предприемачи възползващи се от добрата репутация на продукта за горене на мазнини. Поради тези измами производителя се е принудил да изтегли Black Latte от аптеки и онлайн портали. Единствения начин да запуките оригиналния продукт е само чрез поръчка от официалния сайт. Дори да ви подмамват с по-ниска цена не се подвеждайте, ще си хвърлите парите на вятъра.

Кафето – Освежаващият Дар от Природата!

Мнозина чакат с нетърпение събуждащият горчив вкус на кафето рано сутрин, дори и когато то е безкофеиново. То е ритуал за цял живот. Наситено с голям брой антиоксиданти, когато е в натурална форма и прясно смелено, то не само придава аромат на деня ни, но може да повлияе и на апетита по положителен начин!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

4 Comments

 1. Емилия Грънчарова 07/12/2018
 2. Виолета 10/12/2018
 3. Мартинка 22/01/2019
 4. polq 22/01/2019

Leave a Reply