Bust Cream Spa – Повдигане на Бюста или Празни Обещания?

Bust Cream SpaСъвсем нормално е, че с днешните методи за разкрасяване и поддръжка, всички жени правят каквото е необходимо, за да изглеждат добре. Външният вид е нещо, по което повечето хора съдят, когато видят някого за първи път. Съвременното общество изисква от нас да изглеждаме добре и да бъдем в представителна светлина.

Що се отнася до дамите, по-голямата част от тях привличат мъжкото внимание с чар и красота. Не на последно място стоят и други характеристики, като формата и големината на бюста например. Именно поради тази причина, не е тайна, че преобладаващата част от дамите, които имат малки или отпуснати гърди, страдат от ниско самочувствие, което се отразява във всеки аспект от техния социален живот, дори и да не го осъзнават напълно.

В днешно време, този проблем може да бъде решен с пластична хирургия. Процедурата по уголемяване и оформяне на гърдите обаче е скъпа и болезнена. Това кара много жени да се откажат и така да продължат да страдат. В последните няколко години на пазара започнаха да се появяват алтернативни продукти и методи, които дамите биха могли да използват, за да подобрят външния си вид в областта на бюста.

Bust Cream Spa, бе пуснат на пазара наскоро и той представлява крем, предназначен за стягане на увисналите гърди и придаване на обем на тяхната форма. Но дали това наистина е така и дава ли бързи и ефективни резултати?

Какво Представлява BustCreamSpa?

Факт е, че по природа всеки човек е уникален, а повечето си черти, той не може да промени, колкото и да се опитва. Напредъкът на технологиите и науката, обаче, вече позволяват интензивна намеса и корекция на външни характерни черти, които може би не харесваме в себе си. Това ни дава възможността да намалим броя на своите видими недостатъци.

Това, разбира се, включва и промени по бюста. Както вече споменахме, от скоро на пазара се предлага един нов продукт, който много жени искат да използват като алтернатива на скъпите хирургични интервенции. Но дали наистина има ефект? Кремът се казва Bust Cream Spa и по своята същност той представлява нежен мехлем. Неговите обещани способности включват заглаждането и стягането на загрубялата кожа в областта на гърдите и стимулирането на техния растеж.

За жалост наличните в Интернет мнения за BustCreamSpa на различни видове специалисти, както на и обикновени хора, тествали продукта, потвърждават слабото му действие. Тук е важно да се спомене, че козметичният продукт не е преминал през клинични тестове и изпитания. В резултат на това, неговият ефект и полезно действие не са доказа и нашият екип не препоръчва използването му. Като алтернатива, с доказан състав и действие, ние ви предлагаме BustiFull.

Bust Cream Spa – Състав и Свойства

Сред другите големи недостатъци на козметичния мехлем е това, че той е създаден по натурална формула, включваща екстракти само от природосъобразни съставки, но това не е доказано! Това означава, че организмът ви може да бъде подложен на риск при употребата на този крем, тъй като той може да съдържа вещества на химическа основа, причиняващи кожни дразнения, алергии и други болести.

Сред споменатите на официалния сайт съставки на Bust Cream Spa са:

  • Какаово Масло – този екстракт има способността активно да стимулира растежа на гърдите. В допълнение към това, той има и подмладяващ и стягащ ефект върху кожата като й придава приятен аромат.
  • Екстракт от Бадем: Бадемовото масло има доказани позитивни ефекти върху кожата. То подхранва и предпазва епидермиса като едновременно с това придава приятен допир на кожата. Освен това, този екстракт стимулира регенерирането на клетките на кожата.
  • Есенция от Гроздови Семки: Засилва еластичността на кожата и подобрява обмена на вещества в организма. Успешно премахва стрии и действа превантивно срещу появата на различни видове несъвършенства по кожата.

Внимание! Въпреки позитивните свойства на споменатите съставки, това не е доказаното съдържание на Bust Cream Spa. 

Инструкции за Употреба на BustCreamSpa

С цел безопасната употреба на BustCreamSpa, всички потребители трябва внимателно да следват инструкциите за употреба, които се намират в опаковката.
На първо място, трябва добре да почистите областта на гърдите си с хладка вода и дезинфектант. След това, подсушете кожата си и нанесете крема с леки, кръгови движения. Нанасянето трябва да продължи 10-15 минути, за да може продуктът напълно да попие.

Препоръчително е да използвате BustCream Spa до два пъти на ден.

Експертни BustCream Мнения

Както вече споменахме, козметичният продукт Bust Cream не е преминал през изследвания и тестове. В резултат на това, кремът е определян като ненадежден и неефективен, с недоказан състав.

При такива фактори, нашият екип би препоръчал BustiFull – един високо ефективен качествен и естествен начин за оформяне на гърдите без хирургическа намеса. Освен това, кремът е подходящ за дами на различна възраст като ефектът му е доказан и видим, както при по-младите, така и при по-възрастните жени. В интернет пространството има многобройни споделени BustiFull мнения като всичките са положителни. Очевидно не са малко представителките на нежния пол, които редовно употребяват крема.

Поръчка и Доставка на Bust Cream Spa

Това, което трябва да направите, ако все пак сте решили да поръчате Bust Cream Spa, е да попълните онлайн формата за поръчка, която се намира на официалния сайт. След обработване на заявката ви, консултант от компанията ще се свърже с вас, за да уточните начина на доставка. Самото заплащане на крема се извърша с наложен платеж, при доставка от куриера. Имайте предвид, че времето за извършване на доставката варира между 7 и 10 работни дни, в зависимост от посочения адрес.

 

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply