Hondrostrong – Какво е Въздействието Му Върху Активността?

HondroStrong гел

HondroStrong Ревю
 • 1.5/10
  Ефективност - 1.5/10
 • 4.7/10
  Отзиви - 4.7/10
3.1/10

Hondrostrong е гел за повлияване на усещането за свобода на движение, който е дело на компанията ‘Гранада’ ООД. Седалището и се намира в гр. Киев, Украйна. Макар и производителят да е популярен в сферата на продуктите за красота и здраве, това му изделие не се радва на особена популярност по онлайн форумите за поддържането на здравословен начин на живот и в зряла възраст. Отзивите и мненията на клиентите са по-скоро намекващи, че средството за позитивно въздействие върху дневната активност не дава особено подчертани резултати. Представител на марката за България следва да е проф. д-р Ярослав Георгиев Якимов, чиято биография е дадена като такава на учен, хирург, държавен и обществен деец, благодетел и професор в хирургическата катедра на Софийски медицински университет.

HondroStrong, жена с болки в кръста

Проверката на тези данни в онлайн пространството не успя да потвърди тяхната истинност. Личността на проф. Якимов най-вероятно не съществува в реалния свят. Тъй като гелът за повлияване на средната дневна активност и способността за извършване на активно движение Хондростронг най-вероятно не притежава положителна оценка за автентичността на действието и произхода на съставките си, то локалното му прилагане и неговата поръчка и доставка не могат да бъдат препоръчани към момента.

ВИЖ ОЩЕ:  Чудните Ползи на Какаовото Масло

Маскирана Ли Е Болката При Ревматоидния Артрит?

Артритът е едно от най-разпространените оплаквания сред по-възрастната част от населението на света. Това нелечимо дегенеративно състояние представлява буквално износване на ставния хрущял в различни части от тялото. Най-често засяга крайниците – китки, глезени, колена, както и гръбнака. Макар и необратимо, науката и народната медицина познават и препоръчват различни натурални методи за третиране на подобен вид болки.

мъж с болки

Физическите упражнения от типа на рехабилитационната гимнастика, йогата и плуването също могат да помогнат. Ако желаете да вземете подходящите превантивни мерки навреме, преди да са се проявили първите признаци на артроза, то не чакайте повече. Прилагането на средства за положително повлияване на кожата в областта на ставите с био-екстракти е препоръчителна. Такова е кремът с натурален комплекс HondroCream.

Ревматоидният артрит е труден за локализиране и идентифициране, защото голяма част от симптомите му наподобяват тези на физическата пренатовареност. Можем да ги отличим от тях чрез прилагането на следните техники:

 • Наличието на болка в малките стави на втория и третия пръст на ръката.
 • Могат да бъдат засегнати още и лактите, раменете и глезените.
 • Наблюдава се симетричност при засягането на определена страна от тялото.
 • Парещите усещания, крампите, отоците и сензациите са внезапни и неочаквани.
 • Болката често е мигрираща, т.е. първо засяга една част от тялото, после друга, но винаги са разположени пот една и съща страна.
 • Пристъпите карат участъците да се зачервят, затоплят, подуят и да се намали тяхната подвижност.
ВИЖ ОЩЕ:  Последиците от Дехидратацията

Защо Ставите Ни Болят Главно Късно Вечер и Рано Сутрин?

Hondrostrong, мъж с болки в гръбначния стълб

По-голямата част от познатите на науката ревматологичните заболявания се причиняват от автоимунни и дегенеративни процеси в нашите кости и стави. Псориатичният и ревматоидният артрит се характеризират с болка, която атакува тялото ни предимно късно през нощта преди да заспим и рано сутринта, когато се събуждаме. Обикновено тя продължава, докато тялото ни се намира в покой, и изчезва, след като се раздвижим.

На какво се дължи това? Нека научим:

 • Тялото преразпределя наличните в него течности именно през нощта.
 • Тогава се увеличава и отлагането на тази течност в междинните стави.
 • Налични са промени във възпалителните молекули и степента на реактивност на болковите рецептори.

По-долу следват повече любопитни детайли за гела за благоприятстване на свободното движение и повлияване на дермата в областта на болезнените стави Хондростронг. Той не получава особено ласкави отзиви в мненията на потребителите по онлайн форумите за ставно здраве.

Това се дължи на факта, че стойността му не е съобразена със средния стандарт на живот в България. Поръчката и доставката на продукта също могат да бъдат осъществени през онлайн портали за покупка и продажба като Amazon, eBay или eMag, а не само чрез попълване на кратък формуляр на официалния уебсайт, както гласи разпространената рекламна информация.

Действие на Гела за Въздействие Върху Физическата Активност Hondrostrong

HondroStrong, мъж с болки във врата

Производителят на средството за повлияване на дермата в областта на ставите Hondrostrong се казва ‘Гранада’ ООД и е базиран в гр. Киев, Украйна. Съгласно разпространената от него информация, представителното лице на марката за България е проф. Ярослав Якимов. Детайлно проучване на личността му, обаче, показва, че такава личност не съществува в действителност. Дори и висшето учебно заведение, където той трябва да преподава, не е реално функциониращо.

Много клиенти споделят в своите мнения и отзиви за гела за благоприятстване на свободата на движение Hondrostrong, че той не дава почти никакъв ефект. Те също считат, че стойността му е крайно завишена спрямо стандарта на живот у нас. Голяма част от снимките, представящи доволни потребители, са свалени от сайтове за платени и безплатни рекламни фотографии.

ВИЖ ОЩЕ:  Ползите от Пиенето на Алкална Вода

Най-честите оплаквания спрямо действието на козметичния гел Hondrostrong са:

 • Липса на Реално Повлияване на Кожата Около Ставите;
 • Няма Дискретност При Подаването на Поръчката;
 • Автентичността и Произхода на Съставките на Hondrostrong Не Е Потвърдена;
 • Рекламната Кампания Представя Некоректна и Нереалистична Информация;
 • Стойността Е Завишена за Стандартите на Нашата Държава.

Nota Bene! Липсата на експертна оценка на гела с био-козметично въздействие върху кожата в областта на ставите Хондростронг ни кара да не подкрепим идеята за неговото локално прилагане!

Дава Ли Козметичният Гел Hondrostrong Някакви Резултати?

недоволни възрастни хора

Тъй като продуктът не е преминал през оценката и одобрението на независим експерт в областта, ние не можем да препоръчаме неговото ползване с цел положително въздействие върху кожата в областта на ставите. Потребителските мнения и коментари за работата му също сигнализират основно за отрицателни или никакви ефекти. Възможна е появата на противопоказания.

Движение + Грижа за Ставите = Здраве и в Зряла Възраст

Липсата на достатъчно физическа активност е една от основните причини за появата на ставни оплаквания. Претоварването им – също. Обръщайте повече внимание на сигналите, които тялото ви ви изпраща и не забравяйте винаги да предпочитате здравословния начин на живот пред по-лесния.

 

Levasan Maxx – Въздейства Ли Върху Кожата и Ставите?
Audisin Maxi Ear Sound – Работи Ли Апарата за Повлияване на Слуха?

Leave a Reply