Как да Отслабнем Бързо и Безопасно

Време за четене: 3 min

как да отслабнем бързо, сандвич дебелина мерене с шублерКак да отслабнем бързо и безопасно може да звучи като оксиморон за някои, но всъщност това не е невъзможно. Вижте няколко полезни съвета, както и какво да очаквате.

Когато става дума за отслабване, много хора си представят тежки диети и изтощителни тренировки. Това вероятно се дължи на факта, че в пространството съществува твърде много и твърде зле структурирана информация за това как може всъщност да се постигне желаното топене на мазнините.

В действителност, не е нужно да подлагате организма си на тормоз. Съществува вярването, че не е възможно да се отслабне безопасно, ако се отслабва бързо. Всъщност, с подходящите средства и правилния подход към тази задача, тя може да бъде изпълнена с лекота. Имунната ви система няма да се отслаби и ще останете здрави, докато когато отслабвате бързо.

И така как да отслабнем бързо и безопасно:

1. Пийте повече вода

Честото пиене на вода подсилва метаболизма с 30% за период до два часа. В тези периоди ще сте способни да топите повече калории, благодарение на засилената обмяна на веществата. Това не изисква от вас нито усилие, нито време. Просто добавете още една чаша вода към дневния си воден прием.

2. Използвайте кокосово масло за готвене

кокосов орех кокосово масло в бурканМазнините, съдържащи се в кокосовото масло се обработват по по-различен начин от останалите. На първо място, те активират метаболизма, осъществявайки по-бърза обмяна на веществата. Не се отлагат и не оставят след себе си мастни натрупвания.

Освен това, кокосовото масло има засищащ ефект и това ви помага да контролирате апетита.

Важно!
За да има търсения ефект, кокосовото масло трябва да замени обикновената мазнина, с която готвите. Просто да бъде добавено не е достатъчно.

Кокосът като цяло от край време е познат като добро средство за отслабване. Част е от редица продукти за топене на мазнините. Особено популярен е W-loss, който има доказано ефективно действие в посока сваляне на излишните килограми.

3. Тайната на по-малките чинии

Сигурно ви звучи странно, но е факт. Свикнете да използвате по-малки чинии, когато си сипвате хапване. Това ще ви помогне да ограничите размера на порциите си, а по този начин – и количеството на калориите, които приемате.

Не се заблуждавайте, че по-малкото количество ще ви остави гладни. По-малката чиния се запълва от по-малко количество храна, но мозъкът ви реагира като на пълна чиния – осъзнавайки, че сте си хапнали такава, ще се почувствате сит, въпреки че сте си хапнали по-малко.

ВИЖ ОЩЕ:  Храни Водещи до Пристрастяване

4. Приемайте повече фибри

храни с фибри, ябълки, плодове и овесени ядкиФибрите, съдържащи се в пълнозърнестите храни, някои плодове като ягоди, малини, манго и киви, в боба и тиквичките и други, оказват изключително положително влияние върху вашата фигура.

Няма нужда да гладувате, за да се сдобиете с желаните форми. Просто подберете храната си така, че да е богата на фибри. Те оставят усещане за ситост за по-дълго време и освен това улесняват и подобряват функцията на червата като активират метаболизма и по-бързото топене на калориите.

5. Хранете се и дъвчете по-бавно

Сигурно като малки бабите са ви се карали, че ядете твърде бързо. И всички сме чували шегичката, че някой гълта без да дъвче. Да ядем бързо е изключително вредно. По този начин не можем да усетим кога сме се заситили и често пъти поглъщаме повече храна, отколкото имаме нужда.

Когато се храним по-бавно, тялото по-добре разбира кога е сито. Мозъкът получава сигнал от стомаха, че е сит. По този начин ще поемате по-малко храна, съответно и по-малко излишни калории, от които трупате килограми.

ВИЖ ОЩЕ:  11 Удивителни Факта за Пениса – Какво Трябва Да Знаете?

6. Спрете течните калории

напитки с захарПлодовите сокове и газираните напитки съдържат изключително много захар. Те са изключително противопоказни, когато опитвате да отслабнете. Ако обичате плодов сок, много по-добре е да си купите сокоизстисквачка и да си правите собствени сокове.

Така ще приемате единствено захарите, съдържащи се в плодовете. Те оказват значително по-малко отрицателно влияние върху организма. Също така, не разчитайте на факта, че диетичните газирани напитки наистина са такива. Ако искате да влезете във форма, по-добре изцяло спрете газираното.

7. Не се подлагайте на мъчителни диети

жена гледа кексче с глазураПовечето диети са невъзможни за спазване в дългосрочен план. Обикновено имат някакъв срок на изпълнение, след който хората започват отново да се хранят както преди. Оттук се появява и йойо ефектът, който мори толкова много от нас.

Затова е в пъти по-добре вместо да се подлагате на диети, да промените хранителните си навици. Хранете се нормално, без ограничения, но с балансирана храна. Добре изготвеното меню ще ви спести качването на допълнителни килограми, ще намали приема на излишни калории и няма да приключи с йойо ефект. Ще се храните нормално, докато метаболизмът ви се регулира и тялото ви топи мазнини по-бързо.

Винаги може да приложите и диетична добавка към своя режим, като например чудото Keto Black с натурален кокос.

И така отслабвате безопасно!

Свалянето на килограми не е голяма мистерия. От вас се изисква само постоянство. Няма нужда да гладувате, няма нужда и да тренирате до преумора. Балансирайте режима си и можете да отслабнете бързо и безопасно! Как да отслабнете бързо и безопасно разкрихме като концепция в настоящата статия. Следвайте съветите и няма да сгрешите.

Нормалното тегло не е просто източник на по-добро самочувствие. То е и здраве. Вземете нещата в свои ръце и се освободете от излишните килограми преди да са ви натежали твърде много!

Иглика Попкирилова
Follow me

2 Comments

  1. Ивайла Кьосева 03/08/2017
  2. Емил Дюлгеров 03/08/2017

Leave a Reply