Motion Mat премахва завинаги болката от вашия живот и се бори с остеохондрозата, се твърди в коментари в бг мама в България

Време за четене: 5 min

Motion Mat постелка БългарияMotion Mat се дискутира в редица коментари в бг мама като революционен продукт, който по безопасен начин преборва симптомите и причините на заболяването остеохондроза. По данни на СЗО годишно се регистрират около 34% от общото население с тази болест, но по-тревожното е, че над 80% от хората дори не подозират, че болките, които изпитват се дължат именно на остеохондроза, съответно те не са нито диагностицирани, нито лекувани. Лечението на тази болест бе смятано за скъпо и сложно, но с появата на уникалния Motion Mat в България подобни притеснения остават в миналото. Вижте защо.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

MotionMat и очакваният от него ефект, както и гарантирани резултати според официалния му разпространител в България и според наличните мнения в бг мама

Motion Mat е истинска иновация в съвременната алтернативна медицина. Това не е лекарство, не е и опаковка от скъпоструващи таблетки, камо ли пък опасен спрей, а даже не е и рекламиран мащабно мехлем, който в крайна сметка няма да ви свърши никаква работа. Всъщност, става въпрос за масажно килимче, разработени от екологично чисти продукти и специални точкови зони, работещи на принципа на добре познатия лечебен метод акупунктура. Но ако една процедура по акупунктура у нас струва над 20 лева на ден, то с този продукт можете да си я доставяте всеки ден напълно безплатно. И най-вече безопасно. Защото Motion Mat е създаден изцяло с грижата на природата, с грижа за човека, който изпитва ежедневно болки в следствие на остеохондрозата.

Motion Mat в борба срещу заболяването остеохондрозата

MotionMat постелка за масаж

Motion Mat дава практически незабавен ефект на релакс и успокоение на костите, ставите и гръбначните прешлени. Този продукт вече регистрира завидни и бързи резултати не само сред пациентите у нас, коментиращи с уникални отзиви в бг мама, но и по цял свят. Хората с остеохондроза получават страхотен шанс отново да водят нормален начин на живот благодарение на това масажно килимче. Но за да разберем дали то ще има ефект и за вас, трябва да установим дали болката, която изпивате е в следствие на диагнозата остехондроза. А ето какво представлява тя и какъв е нейният негативен ефект върху тялото и начина ни на живот:

 • Остеохондроза представлява заболяване на гръбначния стълб.
 • Болестта се изразява в увреждане на междупрешлени дискове.
 • При липса на лечение болките се засилват с 10% с всяка изминала седмица.
 • След едногодишно страдание от остеохондроза се стига до реално увреждане на тъканите и болки в съседните места. Ако днес ви боли само гърбът и не се лекувате с Motion Mat, дискомфортът ще премине в шията и крайниците.
 • Възможни усложнения на остеохондроза са: парализа, гръбначно изкривяване, възпаление на меките тъкани, загуба на крайници!

Motion Mat формулата в детайли. Какво е Motion Mat?

Какво е Motion Mat

Мошън Мат е формула за бързо справяне с болките и симптомите на остеохондроза, в чийто състав влиза концепцията за постепенно, но надеждно и ефикасно лечение на причините на заболяването. За разлика от наличните във всяка аптека в България болкоуспокояващи хапчета, този продукт по никакъв начин не влияе върху нивата на токсини в кръвта, а напротив – изчиства ги чрез ежедневен релакс на иновативното масажно килимче. Вместо да утежнява черния дроб, каквото се случва при лечение на гръбначни проблеми с таблетки и капсули с неизвестен или токсичен произход, Motion Mat дава общо подобрение на тонуса на цялото тяло, а освен това и подобрява кръвообращението, действа стимулиращо на метаболните процеси, имунната система и състоянието на костите и мускулите. Килимчето за масажи е изключителна иновация в борбата срещу един от големите бичове на 21 век – остеохондрозата и изобщо заболяванията на гръбначните прешлени – защото изключва вредата от ползване на кортикостероиди, силни болкоуспокояващи и антибиотици с временен ефект. А резултатите на този продукт са дълготрайни и гарантирани.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

MotionMat – същност и характеристика

Какво е Motion Mat? Да, става ясно и в наличните коментари и положителни мнения в бг мама, че това е килимче за масаж. Как работи обаче и от какво е направен, че обещава да ни избави от болките в гърба и крайниците? Ето повече подробности:

 • Основата, върху която лежите, е изработена от екологични чисти продукти с грижа за планетата – висококачествен био лен.
 • Вътрешността включва първокласни кокосови влакна с антибактериално действие и страхотен тонизиращ за цялото тяло ефект.
 • Наличните пластмасови елементи са от 100% рециклирани продукти, защото лекувайки себе си, ние не трябва да вредим на околната среда, нали?
 • Основните действащи агенти на Motion Mat са неодимови магнити, които елиминират болката и премахват причините за остеохондроза.

MotionMat – инструкции за употреба, странични ефекти и противопоказания

MotionMat как се използва

Motion Mat може да се ползва от всеки, защото няма противопоказания. Дори вашата диагноза да не е остеохондроза, ако страдате от болки в гърба и кръста, имате проблеми с гръбнака и прешлените, това масажно килимче е идеално за вас и вашия релакс. Имайте на предвид, че не е нужно да вземате рецепта или да се консултирате със специалист. Motion Mat няма странични ефекти. С него можете само да си помогнете. Ето как да го направите според представените от официалния дистрибутор за България инструкции:

 • Използвайте килимчето за релакс всеки път при нужда.
 • Няма дневна доза, защото от продукта няма предозиране.
 • За да започнете активно лечение на остеохондроза обаче, трябва да използвате Motion Mat поне веднъж на ден.
 • В наличните към продукта инструкции ще намерите и подробно ръководство със специални указания за позите и упражненията, които да правите.
 • В подробното ръководство има 4 вида упражнения. С тях стъпка по стъпка ще се справите с болката в гръдния кош, гърба, кръста и шията.
 • Спазвайте всички инструкции за правилното извършване на упражненията.

Motion Mat мнения и коментари в бг мама и други онлайн форуми в България

Motion Mat мнения и коментари

Motion Mat се радва на множество мнения и коментари в България, най-вече с отзиви в бг мама. Намерихме обаче и други онлайн форум дискусии, където продуктът  буквално се определя като панацея. За да ви стане по-ясно как и защо това масажно килимче е идеалното и безопасно решение за борба срещу остеохондрозата, вижте истинските мнения и рецензии на хора от България:

 • Motion Mat работи! Ползвам го всеки ден и след една седмица, болката в шията просто спря да ме тормози. Вече лягам на килимчето не толкова за лечение, колкото за да релаксирам, защото след такава терапия се чувствам изключително тонизирана“
 • „Имам остеохондроза в доста напреднал стадий. Ежедневно ме болят шията и кръста, а болката започна да минава и към ръцете. От мнения в бг мама разбрах, че Motion Mat е безопасен и затова реших да го пробвам. За съжаление, през годините увредих черния си дроб поради многото лекарства, които изпих, в следствие на неправилно и токсично лечение на моето заболяване. Е, няма такъв кеф да знаеш, че не си вредиш и че дискомфортът ще изчезва все повече и повече. Благодарение на Motion Mat успях да залича почти всички симптоми на болка и дискомфорт! Препоръчвам го на всеки!“
 • Като рехабилитатор и почитател на древните медицински терапии срещу болката, а също така и фен на йогата, аз вярвам, че Motion Mat е в бъдещето в лечението на остеохондроза. Вече излекувах 5-ма свои пациенти със заболяването само с ежедневни упражнения на килимчето. Средно, всеки от тях имаше нужда от едномесечна терапия, за да се справи с това хронично заболяване на гръбначния стълб!“

Motion Mat цена в България. От аптека ли да купя продукта или да търся по-добра цена в неговия официален сайт?

Motion Mat цена България

Motion Mat в аптека може и да се намери, но неговата цена няма да ви зарадва. Нещо повече – появиха се слухова, че продуктът е фалшифициран от няколко фирми в България. Има сведение за реплики на Motion Mat в Emag и OLX. Ние се натъкнахме на такива и в базар.бг, където продуктът е с много по-висока цена и не ни се мисли какво е качеството им. ако търсите оригиналния Motion Mat на добра цена, ето какво да направите:

 • Отворете официалната страница на продукта.
 • Разгледайте неговото описание и наличните инструкции за употреба.
 • В дъното на сайта ще видите и сегашната Motion Mat промо цена. Вместо за 160 лв вече можете да го купите само за 80 лв. Това е равно на 4 процедури с акопунктура. А едно истинско лечение изисква ежедневни терапии за минимум месец.
 • Въведете своите имена и телефон в полето за поръчка онлайн.
 • От екипа на Motion Mat в България ще ви се обадят, за да ви консултират и вземат вашия адрес за доставка.
 • Внимание – продуктът не се предплаща. Крайната цена плащате при доставка до адрес.

мошън мат килим за масаж

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Motion Mat е масажно килимче за болки в ставите, мускулни възпаление и остеохондроза с уникален екологично чист дизайн и бързи резултати срещу дискмфорта и възпалителните процеси. Можете да закупите продукта само на неговия официален сайт. В момента Motion Mat е с цена 50% по-ниска от обичайната. Не купувайте реплики от аптека или от eBay и OLX.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Коментирай