VitaHair Max – Може Ли Спрея Да Направи Нещо за Оформянето на Косата?

Време за четене: 5 min

VitaHair Max Спрей за коса БългарияVitaHair Max е лосион, под формата на спрей за коса, който наскоро бе пуснат на пазара в България от своя едноименен производител. Натуралният състав на средството за положително повлияване на външния вид на косата и нейното ефективно визуално стилизиране се счита за едно от основните му предимства от неговия разпространител. В случая, основните компоненти в неговата био-формула са прокапил, магнезий, кератин и кофеин.

ВитаХейр Макс е изчерпан и вече не се продава. Най-добрата алтернатива на българския пазар е HairPerfecta

Отзивите и мненията на клиентите, които се срещат по онлайн форумите за прически и стил, също се изказват ласкаво за средството за поддържане на елегантен външен вид на косата. Не са налични сериозни индикации и сигнали за неприятни противопоказания от типа на обриви по скалпа. Спреят за положително въздействие върху външния вид на косата ВитаХеър Макс може да бъде поръчан само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт. Не може да бъде намерен в онлайн магазини от типа на eBay, eMag или Amazon, нито пък в търговските аптеки. Потребителите оставят актуален телефонен номер и име чрез попълването на онлайн заявка, на които в най-кратък срок с тях да се свърже представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около доставката.

Нашата Прическа Носи Нашият Личен Почерк и Стил

VitaHair Max спрей, момиче с дълга коса

Човешката коса е естествено продължение на нервните окончания, които прерастват във фоликулите на косъма. Коренното население на Северна Америка – индианците считат, че тя е и витална част и външен облик на душата. Колкото е по-дълга, толкова повече емоции събира. Подобна прическа, обаче, изисква сериозни грижи.

Правилната поддръжка изисква и известни инвестиции. Редовните посещения при фризьор или личен стилист лесно могат да бъдат заменени с етерични масла чрез внимателно проучване на най-благоприятните за косъма топ 5 съставки за здрава кожа, коса и нокти. Различните сезони също се отнасят към нея по индивидуален начин, а особено внимателни трябва да бъдем през лятото, когато косата изисква специфични грижи.

Правилната грижа и поддръжка започват от вкъщи. По-долу следват няколко добри практики, чрез които лесно можете да запазите здравето и добрия външен вид на своята грива:

 • Сешоарът може да е удобен за бързото изсушаване, но буквално лишава косъма от неговата жизненост.
 • Стилизиращите и почистващи козметични продукти също следва да се подбират с огромно внимание към техните основни компоненти – никакви силно активни химикали.
 • Разресвайте я всеки ден, но не прекалявайте, за да не изтъните прекомерно косъма.

Кои Храни Подхранват Косъма?

мъжко подстригване

Като витална част от нашия организъм, космената фоликула заслужава нужната и доза внимание. Тя има нужда от правилно подхранване, за да бъде здрава и еластична. Определен вид храни са особено подходящи за поддържането на жизнена и буйна прическа. Това обикновено са същите продукти, които са полезни за кожата, ноктите и костите.

А кои са те? Вижте подбраните по-долу:

 • Желязо – зеленолистни зеленчуци, червено месо;
 • Омега-3 мастни киселини – риба, морски дарове, авокадо, ядки;
 • Калий – киви, банани, нар, чисто кафе;
 • Калций – мляко, млечни продукти;
 • Цинк – червено месо, стриди, кашу, нахут, тиквено семе, боб, бадеми, тиквено семе.
ВИЖ ОЩЕ:  Домашни Рецепти Против Пърхот

Спреят за положително повлияване на външния вид на косата ВитаХеър Макс, който наскоро бе пуснат на пазара в България от едноименния си производител, получава особено добри отзиви в мненията и коментарите на клиентите за него по онлайн форумите за поддържането на стилна прическа. Те определят цената му като достъпна, действието – натурално и без индикации за възникването на неприятни странични реакции от типа на обриви или алергии, а вероятността за появата на противопоказания – малка.

VitaHair Max Действие на Лосиона

усмихнато момиче

Официалният уебсайт за България на средството гласи, че то следва да предлага висококачествена козметична грижа за косъма, а това може да потвърдено, тъй като получава одобрителни отзиви и положителни оценки в коментарите на потребителите по онлайн форумите за стилизиране на красиви прически. Произходът на съставките му също е установен.

Едноименният производител на козметичния спрей за коса VitaHair Max счита, че той следва да се прилага всеки ден в продължение на 1 (един) календарен месец, а указанията за употреба да бъдат спазвани стриктно. Професионалните козметици и стилисти считат, че отнема между 30-45 дни, за да може космения фоликул да се подхрани и да възвърне своя блясък и еластичност. Процедурата по поръчка и доставка е лесна и удобна, а голяма част от потребителите считат, че цената на продукта е съобразена със стандарта на живот у нас.

ВИЖ ОЩЕ:  5 Прости Съвета за Предпазване от Косопад и Стимулиране на Растежа

Положителните характеристики на био-козметичното средство са:

 • Достъпна Цена, Съобразена с Условията в България;
 • Повлиява По Положителен Начин на Външния Вид на Косата;
 • Удобна Поръчка и Доставка До Прага на Дома;
 • Няма Конкретни Данни за Възможни Противопоказания;
 • Натурална Формула с Био-Екстракти;

Nota Bene! Липсата на сигнали за възникването на противопоказания не означава непременно, че е невъзможно такива да се проявят. Най-добре ще е клиентите да се придържат към инструкциите за употреба на спрея за позитивно въздействие върху козметичния вид на косата Vita Hair Max, за да минимизират вероятността от появата на такива!

Какъв Е Натуралният Състав на Спрея за Коса ВитаХеър Макс?

Неналичието на сигнали за възникване на странични ефекти предполага, че всички компоненти в състава на спрейчето за положително повлияване на външния вид на косата са натурални и няма включени вредни химикали. С цел по-голяма информираност на клиента, по-долу следват описани основните съставки на продукта, които следва да са включени в органичната му формула.

 • Прокапил: Естествено добиван растителен екстракт, който има подчертано позитивно въздействие върху космения фоликул – заздравява, хидратира и подхранва, стимулирайки и растежа;
 • Магнезий: Води до регенерация на клетките на косъма и придава козметичен блясък;
 • Кератин: Важен протеин, който отговаря за доброто състояние на ноктите, космите и дермата. Възстановява структурата, подхранва кожата по скалпа и предпазва от раздразнения и лющене. Придава еластичност, плътност и мек отблясък. Има изглаждащ ефект върху повърхността;
 • Кофеин: Има превантивно действие срещу настъпване на косопад. Удължава периода на растеж на косъма. Хидратира и подхранва;

VitaHair Max, кафени зърна

VitaHair Max – Мнения, Коментари и Отзиви от Клиенти

Био-лосионът за коса събира доста положителни VitaHair Max мнения. Идвайки от украински производител, той се предлага в страните от ОНД, като постепенно става популярен и в Европа. И през 2023 г. тенденцията продължава, като във форумите все още продължават да се появяват нови и нови VitaHair Max мнения. Клиентите са доволни най-вече от богатия натурален състав, който е преминал през специализиран процес на подбор на съставките и качествен контрол. Повечето коментари твърдят, че са усетили положителна променя във външния вид на косата си, като тя е изглеждала по-обемна, красива и сияйна. Направихме и кратко обобщение само на част от VitaHair Max мненията, които клиентите споделят:

 • Био-Формула, Която Повлиява Положително Върху Цялостния Външен Вид на Косата;
 • Подпомага Регенерацията на Всеки Косъм и Прави Косата По-Обемна;
 • Възстановява Структурата и Скалпа;
 • Хидратира Косата и я Прави Лесна за Разресване;
 • Лесен за Нанасяне и Ежедневна Употреба;
 • Добра Цена Спрямо Качеството, Количеството и Концентрацията;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация, свързана с неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат индивидуално. Клиентите трябва да следват внимателно инструкциите за употреба, включени в опаковката на продукта. Не бива да превишават максималното дневно количество или брой нанасяния на ден, определени от производителя.

VitaHair Max Цена – Къде да купя България?

vitahair max как да поръчам

Не е учудващо, че една от най-дискутираните теми е VitaHair Max цена в България. Био-лосионът за коса може да бъде закупен лесно, бързо и достъпно само от официалния му уебсайт. Там също са възможни и директни намаления и разпродажби от производителя към първоначалната Vita Hair Max цена. Клиентите трябва да имат предвид, че няма да могат да открият лосиона в големи български и международни онлайн магазини, като eMag, OLX, както и в аптеки, дрогерии или супермаркети. Затова е най-добре потребителите да разгледат офертите, налични на официалния уебсайт на лосиона Вита Хеър Макс, който е разработен от производителя именно с тази цел. Така те могат да бъдат сигурни, че ще получат оригинала на продукта, преминал през стриктен качествен контрол. Не остава вероятност за измама.

За да поръчат на достъпна VitaHair Max цена , клиентите трябва да влязат в официалния уебсайт на продукта. Там трябва да попълнят формуляра за поръчка, като въведат своите имена, адрес за доставка и актуален телефонен номер за връзка. В кратък срок с тях ще се свърже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Клиентите могат да се възползват от обаждането, като зададат въпросите си за продукта към него – разбира се, ако имат такива. Начинът на плащане е наложен платеж при получаване на пратката. Ако все пак клиентите изпитват известни затруднения при направата на поръчката, могат да разгледат нашите подробни съвети и инструкции.

Вашата Коса Заслужава VitaHair Max!

Способите на Майката Природата могат да повлияят по изключително положителен начин върху здравето на всяка една част от нашето тяло. Заложете на продуктите с висока концентрация на изцяло органични компоненти. Подарете нежна грижа на косата си и тя ще ви се отблагодари!

Накратко: Био-козметичният спрей за оформяне на стилни прически Vita Hair Max включва натурални съставки и може да въздейства по по-позитивен начин на космения фоликул от други алтернативи на пазара в България.

ВитаХейр Макс е изчерпан и вече не се продава. Най-добрата алтернатива на българския пазар е HairPerfecta
Иглика Попкирилова

2 Comments

 1. Марияна Стоева 25/04/2019
 2. Мария Стоименова 20/06/2021

Leave a Reply