Xynogen – органична добавка за мускули? Мнения и цена

Време за четене: 5 min

Xynogen Прах Напитка БългарияXynogen е мощна тренировъчна добавка, която активно стимулира растежа на мускулна маса. Продуктът е представен като микс-напитка, която трябва да се приема преди тренировка. Xynogen за мускулен растеж дава тласък на енергия, повишава издръжливостта и прави редовните тренировки три пъти по-ефективни. Производителят на натуралната добавка заявява, че този продукт е в състояние да осигури мощен енергиен ефект, тъй като подобрява клетъчния метаболизъм за ефективна мускулна работа, като по този начин ви позволява да тренирате по-интензивно и по-дълго. В допълнение, Xynogen повишава ефективността на тренировките, укрепва мускулите, поддържа тяхната еластичност и способността им да се възстановяват след тренировка. Друго голямо предимство на тази тренировъчна добавка е фактът, че нейният 100% био базиран състав не води до странични ефекти и противоречия.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Много доволни клиенти в България пишат положителни мнения и коментари за Xynogen в BG Mama 2023. Повечето отзиви са публикувани в популярни онлайн форуми за бодибилдинг и здраве. В резултат на това популярността на хранителната добавка непрекъснато нараства. Клиентите смятат, че за разлика от лекарствата Xynogen не предизвиква неприятни странични ефекти, поради което е подходящ за продължителна употреба. Просто следвайте инструкциите стъпка по стъпка и дневната доза.

Какво е Xynogen и за какво служи? Как да използвате тренировъчната добавка – дозировка и инструкции стъпка по стъпка? Мнения и отзиви на клиенти за ефективността на обучителния продукт? Колко струва Xynogen – цена в България и къде да купя? Има ли го в аптеките или в eMag?

Как да изградим мускулна маса – подробности и съвети!

Как да изградим мускулна маса

Изграждането на чиста мускулна маса е бавен и сложен процес. Много по-лесно е да изгаряте мазнини, отколкото да напълнявате. Второто е свързано с изграждането на нови тъкани в тялото, а това отнема време. Ако искате да качите чиста мускулна маса, не е достатъчно просто да започнете да ядете повече храна. Повечето професионални треньори вярват, че правилното разпределение на протеини, мазнини и въглехидрати в диетата е от съществено значение за успеха. При покачване на мускулна маса храната, която трябва да приемате всеки ден е наистина много. Ако се опитате да консумирате цялото количество в рамките на 2-3 хранения, голяма част от него просто няма да се усвои от организма и ще се изразходва. Затова по-добрият вариант е да разпределите калориите си в рамките на 4, 5 или дори 6 хранения на равни интервали от около 2-4 часа. Така ще осигурите постоянен приток на енергия и ще избегнете подуване и тежест. Стремете се да имате поне 3 основни хранения – закуска, обяд и вечеря – като между тях включете 1-2 по-леки закуски.

Основните тренировъчни съвети, които подпомагат мускулния растеж са:

 • Започвайте всяка тренировка с кратко кардио упражнение;
 • Съсредоточете се върху тренирането на вашите мускулни групи отделно – 1 или 2 на тренировка;
 • Не забравяйте да пиете поне 2,5 литра вода на ден.

Лоши Хранителни Навика, Които да Забравите

Какво е Xynogen – за какво служи? Мнения на клиенти!

Xynogen напитка мнения коментари България Цена

Xynogen е модерна добавка за мускулен растеж, която се прави под формата на коктейл. Съставът му е изцяло органичен и съдържа екстракт от сибирското растение шизандра. Xynogen служи за извършване на множество функции едновременно. Задоволява липсата на протеин в мускулите, като не ви позволява да „изгорите“ по време на тренировка. Хранителната добавка стимулира активния растеж на мускулната маса. Xynogen също така ускорява изгарянето на мазнините и предпазва мускулите за постигане на възможно най-добра форма на тялото. Продуктът не предизвиква странични ефекти или други противоречия, тъй като съставът му е напълно естествен.

Клиенти в България редовно качват положителни коментари и мнения на Xynogen в популярни уеб портали за здраве и бодибилдинг през 2023 г. Това доказва високата ефективност на напитката микс за мускулен растеж. Освен това много клиенти пишат в личните си препоръки и мнения за Xynogen за мускулен растеж, че за разлика от лекарствата, употребата му не е опасна. В резултат на това можете да го приемате толкова дълго, колкото искате, за да постигнете целите си за бодибилдинг. Освен това цената на продукта е много атрактивна и напълно достъпна, защото това се потвърждава и от множество коментари и препоръки на Xynogen.

Кратко Описание на Xynogen

Xynogen Цена79 лв.
Мнения и Отзиви9.8/10 - Чети Подробно
Официален СайтВиж Тук
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Как да приемате коктейл Xynogen – инструкции стъпка по стъпка!

Как да приемате коктейл Ксиноген

Трябва да комбинирате тренировките си с правилното използване на Xynogen, така че прочетете инструкциите и следвайте препоръчителната дневна доза от добавката за мускулен растеж. Кратката листовка с информация можете да намерите в оригиналната опаковка на коктейлите. Серхио Ибанес е спортен диетолог с 13 години опит. Той заявява, че всяко лекарство за изграждане на мускули не е „вълшебното хапче“, което кара мускулната маса да се появява сама. Разбира се, трябва активно да спортувате.

Ето инструкциите за употреба на Xynogen стъпка по стъпка:

 • Смесете една доза с вода;
 • Изпийте коктейла преди тренировка;
 • Започнете обучение.

Вземи с -50% Цена Тук

Съставки в органичния състав на тренировъчната добавка

състав Ксиноген

Xynogen за чиста мускулатура се отличава с абсолютно био базиран състав. Всички съставки са от билков произход. Те работят ефективно, за да стимулират вашите мускули да растат ден след ден.

Съставът на Xynogen включва:

 • Съставката на шизандра – стимулира мускулния растеж и тялото започва да гори мазнини. Освен това осигурява пълноценно хранене, тъй като съдържа всички жизненоважни за човека минерали;
 • Суроватъчен протеин – тази съставка ускорява метаболизма и активно подпомага мускулния растеж. Участва в изграждането на мускулни влакна и клетки, а също така играе важна роля в метаболизма. Намалява вредния холестерол, укрепва имунната система;
 • Аргинин – тази аминокиселина е един от ключовите компоненти на азотния метаболизъм. Той доставя азот със система от ензими, които участват пряко в синтеза на мускулната тъкан. Компонентът също така подобрява физическата работоспособност и издръжливостта;
 • Витамини и минерали – този комплекс взаимодейства с въглехидратния метаболизъм, поддържайки нервната тъкан. Укрепва имунната система, подпомага спортните дейности, снабдява мускулите с кислород и хранителни вещества;
 • Кофеин – използва се за повишаване на издръжливостта и за регулиране на ензимите, които налагат използването на мастни киселини като източник на енергия.

Метаболизъм – Какво Всъщност Представлява?

Xynogen – Цена в България? Къде да купя – eMag, аптека?

Xynogen – Цена в България

Много хора в България сякаш все още не знаят колко е Xynogen и къде се продава. Ето защо трябва да споменем тази информация тук – посетете официалния уебсайт на добавката за мускулен растеж, за да получите достъпна цена на Xynogen. Не се продава в аптеки, eMag или Amazon, така че не трябва да се опитвате да го купите от тези места. Вместо това проверете специалната уеб страница на добавката за обучение и попълнете краткото заявление за онлайн поръчка. След няколко работни дни ще получите доставката си, както и много атрактивна цена на Xynogen.

Ако посетите eMag или аптека и намерите визуално подобен продукт – това е фалшива измама и имитация на оригиналната добавка, така че внимавайте. Единственият легитимен начин за закупуване на сместа от напитки е чрез неговия уебсайт. Там ще можете да се възползвате от множество сделки с отстъпки и промоционални събития. В резултат на това ще получите много достъпна цена на Xynogen в България през 2023 г.

Подкрепете тялото си

Ако искате да оформите тялото си по възможно най-добрия начин, не трябва да разчитате само на редовни тренировки. Освен това, трябва да се уверите, че вашият организъм е снабден с полезни хранителни вещества и вещества, които ще помогнат на мускулите ви да растат и да се развиват!

Заключение: Xynogen е хранителна добавка, която насърчава растежа на мускулна маса. Коктейлът е с абсолютно органичен състав, който не води до странични ефекти и противоречия. Клиенти в България качват похвални отзиви и коментари за ефективността на добавката. Xynogen е по-надежден от подобни продукти на пазара през 2023 г.

КУПИ СЕГА

Иглика Попкирилова

Leave a Reply