Японска Диета – Здраве и Стил в Едно

Различните популярни диети имат варираща успеваемост. Диетолозите препоръчват японската диета като една от най-ефикасните. Тя включва преминаване на сравнително тежък хранителен режим и може и да не е подходяща за всеки, който иска да свали излишните килограми. Продуктите, които са позволени за консумация, предполагат внимателен подбор и строга дисциплина при храненията.

 

Периодът за провеждането и варира спрямо навиците на определения човек, който я извършва. Хората, които досега никога не са били на специализиран хранителен режим, може и да я намерят за прекалено стриктна, но голяма част от нутриционистите я намират за способна да помогне. Така ли е наистина?

Страната на изгряващото слънце е известна с причудливите си привички. Японците попадат в категорията на най-дълголетните нации, както показват редовно провежданите статистики. Средната продължителност на живота е дадена като точно 82г.

Дългият живот често се отдава на факта, че населението на страната има дълбоки традиции в здравословната кухня. Най-често консумираните продукти включват пресни риби, плодове и зеленчуци.

Изобилието от морски продукти говори за редовен прием на Омега-3 мастни киселини, които спадат към т.нар. “добри” мазнини. Човешкият организъм има способността да ги усвоява и превръща в чиста енергия, за разлика от “лошите”, които единствено спомагат за натрупването на излишни килограми и калории.

Наричан още диета японско чудо, този специализиран хранителен режим наистина е способен да направи магия с фигурата на всеки, извайвайки тялото и дисциплинирайки душата му. Десетки хиляди хора по света вече са успели да се вталят, благодарение на нея.

Японската диета гарантира отслабването с 4 кг. през първата седмица, а общият брой на изгубените килограми следва да стигне впечатлителните 10 кг. Сега ще разгледаме по-подробно предимствата и недостатъците на тази диета.

Знаете ли, че …?

Кокосът е хранителен продукт с уникални свойства. Благодарение на него, коренното население на тропическите държави гради своите къщи. С дървени изделия от него обзавежда и домовете си, както и изработва посудата, от която се храни. Сладкият плод и неговите субпродукти е изключително богат на фибри и протеини, което е и основната причина той да се превърне в основна съставка на ChocoLite – едно от малкото средства за бързо вталяване със 100% доказано действие.

Какво Представлява Японското Чудо?

Диетата тепърва набира популярност на територията на нашата държава, но това не я прави по-малко ефикасна. Режимът е строг и трябва да бъде спазван стриктно. Начинаещите в областта на нутрициологията могат да започнат, изпълнявайки заръките 1 седмица, за да не изтощят прекомерно тялото си.

По-напредналите ще постигнат скоростни и гарантирани резултати, завършвайки препоръчителните 2 стартови седмици на диета Японско чудо. Стриктното спазване на този хранителен режим спомага за свалянето на над 15 кг. в рамките на един месец.

Неслучайно Япония е държавата в света с най-нисък процент на хора, които страдат от затлъстяване и наднормено тегло. Калориите може и да се трупат неусетно, но е изключително трудно да се отървем от тях.

Японско чудо залага на здравословните продукти като ориз, риба и морски дарове, плодове, зеленчуци и яйца.

Любопитно?

Тази диета забранява гладуването. Храненията трябва да са на малки порции и съобразени с определени хранителни практики, но това не означава, че организмът трябва да се изтощава допълнително. В противен случай той няма да има сили за ежедневните си задължения. Основната функция на храната е да бъде източник на енергия и полезни вещества за тялото.

Как да се Храним по Време на Японската Диета?

Японско чудо е уникална диета, способна да извае тялото за нула време. За да бъде тя максимално ефикасна, обаче, трябва да се спазват предписаните дневни хранителни продукти и техния грамаж.

Втората седмица от диетата се повтаря дословно с първата. Продуктите, които са позволени за консумация, от 1-я ден са същите като тези, които трябва да се приемат на 8-мия. Последователността се запазва и за последващите дни.

Несвикналите да спазват специализирани хранителни режими е най-добре да направят една седмица на захранване, преди да продължат с 2-рия етап на Японската диета.

ВИЖ ОЩЕ:  Пийте чаша топла вода след събуждане и отслабвайте!

Кои Продукти да Избягвате Задължително?

Японската диета наистина е способна да направи чудеса с фигурата, отървавайки я от излишните калории и мазнини и извайвайки я до перфектност. Има няколко прости правила относно нейното спазване, които не трябват да бъдат пренебрегвани.

Забравете за солта, захарта, обикновеното олио и маргарина. Те са абсолютно противопоказни на хранителния режим. Можете да си позволите толкова плодове и зеленчуци, колкото искате.

Месото е препоръчително да бъде запечено или варено, но дори и веднъж-два пъти да си позволите да го запържите, не е толкова фатално. Недейте да прекалявате в никакъв случай, обаче!

Диета Японско Чудо

Този специализиран хранителен режим има 100% гарантирано действие, стига да го спазвате стриктно. Бъдете младолики и здравословно слаби чрез нея! Пробвайте и няма да останете разочаровани.

5 Натурални Маски Срещу Бръчки
Още 5 Мощни Натурални Афродизиаци

2 коментара

  1. Краси Хитрова 19/10/2017
  2. Тодор Кехлибаров 25/10/2017

Leave a Reply