Йога за По-Добро Интимно Представяне

Време за четене: 4 min

Йога, Интимно Представяне

Всеки един човек се интересува от това, как да подсили либидото си и да подобри интимното си представянето. Инстинктът за размножаване е дълбоко заложен в човешката психика и е един от основните двигатели на нашето съществуване.

Докато допреди няколко десетилетия повечето ги беше срам да говорят за своите преживявания в леглото, то днес тази тема е далеч от табу. Съвременната медицина и технология са толкова напреднали, че съществуват всякакви средства за подсилване на потентността и издръжливостта. Понякога природните и натурални методи са по-добри.

Нека видим как практикуването на йога може да ни направи по-добри любовници.

ВИЖ ОЩЕ:  Диабет – Кои са Най-ефикасните Билки за Контролиране на Кръвната Захар?

Има огромна логика в това практикуването на психически и физически ангажиращи упражнения не само да заздравява и стяга телата ни, но да има и положителен ефект върху представянето ни в леглото.

Йогата е древно индийско учение за развиване на хармонична и синхронизирана връзка между духа и тялото. Освен с практикуването на впечатляващи и често граничещи с невъзможното позиции, тя е известна и като философска система.

За да пречупи човек тялото си по такъв начин, че да успее да победи гравитацията, трябва и сила на духа. Йогата има способността да възстанови енергийните нива и да нормализира различните метаболитни процеси, протичащи в организма.

Имайки предвид, че едно от основните ефекти, произтичащи от редовното и практикуване, е именно стягането на мускулите и способността да се разтягаш в почти невъзможни пози, което я прави и изключително подходяща за повишаване на либидо.

Стотици хиляди хора по света са повече от доволни от интимните резултати, които постигат след йога упражнения. Тя тонизира, освежава и спомага за това крайниците да са правилно оросени, включително в областта на малкия таз.

Любопитно:

Йогата повишава не само силата на либидото и възбудата, но и постепенното и сигурно достигане до оргазъм при мъжете и жените. Много малко са препаратите за подобряване на интимното представяне, които дават толкова удовлетворяващи и подобни на екстаз резултати. Едно от тях е Перуанският Мак – напълно натурално средство за постигане на взаимно удоволствие, което кара хората да изпитват истински екстаз.

Йога Поза “Дърво” – За Фокусиране на Енергия в Таза

Тази йога асана се извършва чрез заставане в изправена позиция, при която гръбнакът трябва да е изпънат, а десният крак сгънат в триъгълник, така че стъпалото му да почива отстрани на коляното на левия.

Ръцете се издигат подобно на своеобразни клони и се вдигат като корона, докосвайки се над главата. Основната трудност при тази позиция е запазването на баланс. Целта е да се вдиша и издиша 3 пъти, а след това краката трябва да се сменят.

Стяга бедрата, опъва сухожилията в интимната област и концентрира енергия от гръбнака надолу към него.

Йога Поза “Пеперуда” – За Гъвкави Слабини и Премахване на Умората

“Пеперудата” изисква настаняване в удобна седнала позиция. Краката са събрани като за сядане по турски, но стъпалата се допират пред самия торс. Хващат се с ръце, а гърдите трябва да са избутани отпред между тях.

Правят се 50 т.нар. “маха” или “издърпвания” на краката напред, за да могат бедрата да се разтегнат напред, след което позата се задържа за около минута, през което време трябва да се диша дълбоко. Гърбът вече е отпуснат.

Асаната тип “пеперуда” ефективно елиминира умората, стяга мускулите на бедрата и слабините, както и подготвя тялото за напълно отдаден интимен контакт.

Йога Поза “Малък Мост” – За Качествено Освобождаване от Негативна Енергия

Малкият мост е по-лесен за практикуване, отколкото големия. Започва се от легнала позиция, а ханшът се повдига леко нагоре, като можете да си служите с ръце за подпора на гръбнака. Препоръчително е да се правят 3 серии с по 10 упражнения.

Тялото се оставя да възстанови сили след това в легнало положение с плътно прилепнали за пода длани. Вдишва се и се издишва близо 1 минута, след което сте готови за интимни приключения.

Йога Поза “Рало” – Засилва Желанието и Премахва Тревожността

Подходяща е за практикуване преди или след асана тип “Свещ”. Започва се от легнала позиция, като ръцете остават прикрепени с длани към земята. Тазът и гръбнакът се повдигат, а краката се позиционират изпънати пред главата.

Задържа се минута. Вдишва се и се издишва дълбоко. Чрез Ралото кръвта се придвижва директно към мозъка, тонизирайки целия организъм. Премахва ефективно стреса и действа като натурален афродизиак, стягайки мускулите в интимната област.

Знаете ли, че …?

Асаната тип “Нисък клек” също има положително влияние върху сексуалната активност и освобождаването от стрес. Десният крак се свива пред тялото, като ходилото може леко да докосва задните части, а левият е изпънат назад. Държи се 10 минути, като индивидът се старае да вдишва правилно, след което се сменят краката.

Йога Поза “Богиня” – Облекчава Болката и Отпуска Напрежението

Тази лесна и приятна поза, предназначени за жени, които имат проблеми с болки в ставите или гръбнака, или изключително тежък предменструален синдром (ПМС). Застава се в легнала позиция с изпънат гръбнак, прилепени длани към земята, и крака, които са сгънати в колената и прилепени едно към друго.

Асана тип “Богиня” освобождава от болката и нервното напрежение. Може да ви помогне да си изкарате страхотно в леглото, дори и когато допреди 10 минути сте страдали от прорязващи болки. Тя успешно хармонизира и нервното напрежение.

ВИЖ ОЩЕ:  6 Лесни Стъпки За По-Добър Секс

С Йога за Разнообразен и Взаимно Удовлетворящ Интимен Живот!

Йогата е древно учение, което съчетава в себе си познания както за човешкото тяло, така и за неговия дух. Желанието за добро представяне в леглото не е просто първичен повик на физиката ни, то е дълбок копнеж към единение с другия.

Научете се как да постигнете интимна нирвана с тези лесни упражнения. Резултатите може да са зашеметяващи!

А ако ви трябва още помощ от природата обърнете се към доказало се средство за повече потентност – например капсулите Uromexil Forte

Иглика Попкирилова

One Response

  1. Лора С. 08/08/2017

Leave a Reply