Zenidol – Според потребителските мнения е първият крем, който премахва гъбичките от краката завинаги!

Zenidol Крем 20 мл БългарияВ редица онлайн форуми се появиха мнения, че Zenidol е единственият по рода си противогъбичен крем, който премахва бактериите и микроорганизмите завинаги от краката. Според реални коментари на потребителите това е продукт с трайно действие, а не както наличните във всяка аптека в България или недействащи, или действащи само докато се ползват средства срещу изпотяване, сърбеж и неприятна миризма по ходилата. Дали това е истина ще се опитаме да разберем в днешното ни Zenidol ревю.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Zenidol в бг мама – отзиви, дискусии за ефекта и резултатите на продукта, информация за официалния разпространител

Zenidol крем мнения отзиви коментари

Натъкнахме се на няколко мнения в бг мама за Zenidol. Според българските майки и техните актуални коментари продуктът представлява натурален крем с охлаждащ и терапевтичен ефект. Най-интересното във всички рецензии на гела (наричат го и така, тъй като консистенцията на продукта е доста лека, почти като гел) е, че той се определя като лечебен. От друга страна, официалния разпространител на Зенидол твърди, че той не е лекарство, а био козметичен продукт част от портфолиото му с органични хранителни добавки, продукти тип маз за красота и здраве. Факт е, че няколко жени от бг мама казват:“Ползвах какво ли не срещу досадното изпотяване по краката. Нищо не помага така дълготрайно като Zenidol. Радвам се, че го открих. С една тубичка си разреших проблема завинаги“. Временният продукт на всички познати гелове, кремове и мазила е наистина неприятен. А със Зенидол крайният ефект е не просто дълготраен, а по мнения на потребителите – вечен.

На какво се дължи този вечен ефект или какъв е магичният състав на Zenidol?

Зенидол крем съставки гъбички

Разбира се, именно съставът на Zenidol е тайната на дълготрайните му резултати. Когато погледнахме на гърба на опаковката бяхме приятно изненадани, но и леко шокирани. Този крем всъщност е 100% натурален. В неговото съдържание няма никакви химикали или консерванти. Зенидол е безвреден и по състав прилича на някоя маз, приготвена от бабите ни, но с официална гаранция за безотказно действие. Ето кои са съставките в уникалната формула на Zenidol (вижте ги, за да разберете в действителност какво е Зенидол крем):

 • Масло от чаено дърво. То действа противогъбично в дълбочина, а не само в повърхностния слой на кожата, каквото правят редица алтернативи на Zenidol от аптека в България. Освен това, разрушава структурата на цялото фунгицидно ядро, за да не се получи повторно заразяване.
 • Терпинен. Уникалното свойство на това антигъбично натурално средство се състои главно в свойството му да неутрализира отраз всички симптоми на заболяването – охлажда, за да премахне миризмите и сърбежа, а освен това и редуцира зачервяванията и намалява риска от усложнения като падане на нокти и екземи.
 • Висококачествен чист екстракт от Чер Ома. Става въпрос за рядко растение, което локално стимулира клетките сами да се справят с наличните инфекции. На практика, тази билка повишава клетъчния имунитет на организма, а приложена под формата на маз елиминира веднага гъбичните огнища по кожата, като едновременно с това успокоява и нормализира състоянието на засегнатите дермални участъци. Успокояващото действие на Zenidol се изразява в омекотяване чрез нежно ексфолиране на кожата.
 • Етерично масло от хвойна. От векове наред тя се е ползвала срещу инфекции и гъбични проблеми по кожата. В Зенидол обаче се използва висока концентрация, която действа от първото нанасяне на крема. На практика, хвойните свойства се усещат веднага – по-малко сърбеж, никаква миризма и с до 90% по-малко изпотяване.
 • В своя общ синергичен комлекс тези съставки не само ексфолират, лекуват и предпазват, но и заздравяват всички засегнати части по стъпалото – ноктите, долния и горния слой на кожата и наличните мазоли, грапави области и зачервявания в следствие на сърбежа.

Как се използва Zenidol – инструкции за употреба, странични ефекти и евентуални противопоказания

гъбички, крем зенидол

Въпреки че не е лекарство, Zenidol има инструкции за използване, което го превръща в наистина качествен и професионално създаден в лабораторни условия и според наличните законодателни и научни етични мерки и правила продукт. Към всяка опаковка от крема ще получите детайлна листовка. В нея ще разберете как се използва Zenidol, дозировка и практическо ръководство за подготовка на кожата преди нанасяне. По този начин ще си осигурите наистина ефикасно средство за борба с гъбичките по краката. В прилежащата към Зенидол рецепта е упоменато, че кремът няма странични ефекти. По наличните мнения в бг мама за гела разбираме, че той няма и противопоказания, защото коментари за Zenidol има както от млади жени, така и от по-възрастни, а дори и отзиви за използване от деца.

Вземи с -50% Цена Тук

Зенидол прием – ръководство:

 • Нанасяйте крема на добре почистена и подсушена кожа.
 • Добре е да дезинфекцирате краката с топла вода и сапун (душ гел или балсам)
 • Подсушавайте винаги със суха и чиста хавлиена кърпа
 • Нанесете тънък слой Zenidol по цялото стъпало
 • Разнесете между пръстите и към глезените, както и нагоре, ако смятате за необходимо
 • Кремът попива бързо и не е нужно да го чакате, за да обуете чорапи, например
 • Повтаряйте всеки ден – без прекъсване – тази процедура преди лягане
 • Няма нужда от отмиване на сутринта
 • Курсът на терапия със Зенидол гел е минимум един месец
 • Можете да продължите да използвате продукта и след този период за превенция и профилактика

Да разгледаме и наличните в бг мама мнения и коментари за Zenidol

zenidol крем, семейство, коментари форум

Стигнахме и до най-важната част на нашето Zenidol ревю – част от коментарите, рецензиите и отзиви за крема в бг мама. В този онлайн форум членовете описват Зенидол като щадящ кожата и подходящ дори за чувствителна и атопична такава. Ние не сме го тествали върху проблемна кожа, но пък след като пробвахме върху наш колега с мазна кожа и гъбички по краката, миризмата сякаш изчезна веднага, а той твърди, че и сърбежът. В бг мама Zenidol мненията са еднопосочни. Дамите споделят, че е нужна точно една опаковка от гела, за да се избавиш от гъбички по краката, включително и при тежки случаи (с паднали нокти и дебели слоеве втвърдени като кори кожички по петите). Няколко майки пък споделят, че са ползвали Зенидол върху тийнейджърите им: „Zenidol  работи. Синът ми е с този проблем вече две години. Използвахме Низорал и други подобни лекарства от аптеката, но със спирането им, проблемът се връща. Този крем разреши завинаги проблема“.

Мнения за Зенидол от лекари специалисти

В някои дискусии за крема четем следните мнения на специалисти лекари: „Zenidol работи именно защото в него няма активни химикали. Натуралните съставки действат добре и лекуват кожата, без да я лишават от защитната й бариера. По този начин кожата остава съхранена, без нарушена структура, а с това и свойството й да се защитава сама срещу инфекции и нападение от гъбични организми“. В един онлайн форум с научни разработки на дерматолози доценти се описват Зенидол като „достатъчно щадящ, за да се прилага многократно, но на практика, неговите производители са намерили точната формула и концентрация на съставките, за да постигнат не просто моментален, но и продължителен ефект върху гъбичните микроорганизми, а с това се постига най-накрая целта да се създаде крем за инфекции по краката без странични ефекти“.

Най-добрата цена на Zenidol в аптека в България?

Zenidol крем цена България

В аптека в България Zenidol не се продава, а ако видите етикет с цена за Зенидол, подминете го  и излезте от аптеката. Това ще е измама. В действителност, не аптеките са виновни за подобно разпространение на фалшиви продукти. От екипа на официалния производител на Zenidol се изказват по следния начин за проблема:“Видяхме крема на ниска цена в много аптеки в България. Направихме проучване. Става въпрос за три фалшиви фирми, които разпространяват неработещ крем. Това не е нашият оригинален Zenidol. Такъв можете да закупите на достъпна цена само на нашия официален сайт“. Между другото, в онлайн дискусии се споменава, че фалшификации на гела има вече и в olx, bazar.bg и дори в eBay.

Как да поръчам Zenidol в България на добра цена от официалния сайт?

В официалния сайт на Зенидол можете да правите неограничен брой поръчки за България. Сегашната цена на крема в България е същата като в останалите страни, където се продава. Гелът е достъпен почти в целия ЕС. Няма нужда да си го взимате от другаде обаче, защото доставката до адрес в България е само няколко дни. И безплатна! Влезете в официалния сайт на Zenidol. Ще видите, че в момента той се предлага с -50% отстъпка. Вместо стандартната цена на Зенидол – 138 лева – можете да купите крема за 69 лв. За целта, въведете във формата за поръчка своите имена и телефонен номер. С вас ще се свържат служители от компанията на Zenidol, за да потвърдите поръчката и да кажете своя адрес в България. Това е!

поръчка стъпка по стъпка

НАКРАТКО: Zenidol е противогъбичен крем за крака с мощно и дълготрайно действие, според мнения на дамите от бг мама. В коментари от научни форуми става ясно, че продуктът е със 100% натурален състав и без странични ефекти.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Коментирай