Alco Blocker – Алкохолната Зависимост Може да Бъде Победена!

Алкохолът е опияняваща напитка с неизброимо много почитатели по целия свят. Консумира се от млади и стари във всякаква форма – чист, в освежаващ коктейл, по всяко време – навън с приятели, вкъщи с компания или просто с вечерята. Но за някои хора алкохолът се превръща в проблем. Алкохолната зависимост е факт – Световната Здравна Организация (СЗО) го е определила като твърд наркотик, труден за отказване.

 

Но как ни вреди алкохолът, при положение, че ни кара да се чувстваме добре и да разпускаме на по чашка? На първо място, прекомерната употреба на алкохол е способна да доведе до здравословни проблеми. Проблеми с черния дроб, сърцето и метаболизма, затлъстяването са само част от усложненията, до които може да доведе алкохолната зависимост.

Освен това, безконтролното пиене може да доведе и до психологически проблеми, предизвиквайки поведенчески промени и изкривявания. Често пъти зависимите от алкохола хора се поддават по-лесно на гнева, особено ако не са си пийнали. Възможно е да проявят агресия към приятели и членове на семейството, когато се напият.

Безконтролният прием на алкохол може да ви превърне и в убийци на пътя. Все повече и по-дръзки стават шофьорите, които се качват пийнали зад волана, или под влиянието на друг опиат. Това се дължи на факта, че алкохолът е способен да премахне задръжките и моралните параметри, в чието русло съществуваме. Това чувство на освободеност е и сред причините защо е толкова трудно да откажем алкохола.

Решените да се откажат от алкохола, преминават през много остра и тежка абстиненция, съпътствана от допълнителни физиологични и поведенчески промени. В такива моменти, близките и приятелите трябва да оказват пълна подкрепа, включително правейки компромис и със собствените си нужди, като ограничат алкохолната консумация покрай човека, който опитва да го откаже.

Сред начините за улесняване отказването на алкохола се включват групови терапии, медикаменти и импланти, лекарства. AlcoBlocker е нов за българския пазар препарат, който има за задача да улесни този процес. По-долу може да научите повече за тези капки срещу алкохолна зависимост.

АлкоБлокер и Алкохолната Зависимост – Ново Решение

Алко Блокер са капки, съставени от активни вещества и билкови екстракти, които могат да бъдат активна част от лечението на алкохолната зависимост. Капките нямат цвят и мирис, и лесно могат да бъдат разтворени във всякакъв вид напитка, дори спиртна такава, ако човекът не е склонен доброволно да се откаже от чашката.

Активният състав на капките AlcoBlocker има за задача да подсили имунната система и да помогне на организма да се освободи по-лесно от алкохолните отлагания, така че да се облекчи абстиненцията. Те са тонизиращи и освежаващи, и вливат сили в изпитото от алкохола тяло. Синергичното действие на съставките, включени в Alco Blocker капки срещу алкохолна зависимост, прави процеса по отказване на алкохола много по-лесен.

  • Готу Кола, Бакопа Мониери (Брахми) и Алое Вера – комбинираното им действие намалява нуждата за алкохол и действа успокояващо на нервната система. Ще се наслаждавате на здрав сън и спокойствие, дори и да сте задоволили нуждата си да пийнете.
  • Мащерка, Червен Кантарион и Куркума – влияят благоприятно на състоянието на натоварения черен дроб, регулират нарушената му дейност, възстановявайки нормалната функция и увредените от алкохола тъкани.
  • Дяволска Уста и Витаминен Комплекс – успокояват организма и подсилват имунната система. Дяволската уста е широко прилагана в китайската медицина, тя има седативно действие, което спомага за премахване на нервността и контролира изблиците на агресия, предизвикани от липсата на алкохол и абстиненцията.

>> Кажете Стоп на Унищожителната Зависимост с Сега! <<

Резултат и Ефекти от AlcoBlocker

Капките Alco Blocker се радват на значителен успех, особено в страните лидери по консумация на алкохол, точно поради факта, че помагат. Комплексното им действие осъществява цялостна грижа за организма и възстановяването от алкохолната зависимост:

  1. Подсилва имунитета и предпазва клетките от допълнително увреждане в резултат на прекомерната консумация на алкохол.
  2. Свързва и извежда токсините, натрупани в организма в резултат от консумацията на алкохол в големи количества.
  3. Активният му състав премахва усещането за махмурлук и спомага по-бързото изтрезняване чрез засилване обмена на веществата.

Препоръчителният курс на лечение и употреба е 30 дни. В края на този период, потребителите споделят мнението си за Alco Blocker, че действително е помогнал на тях и техните близки да освободят организма си от нуждата за алкохол.

Alco Blocker Поръчка и Доставка

Автентичният продукт Alco Blocker капки срещу алкохолна зависимост е достъпен в България само в онлайн дистрибуционната мрежа. За момента не може да бъде намерен Alco Blocker в аптеките. На официалния сайт на лицензирания дистрибутор ще откриете форма за поръчка.

Компанията цени дискретността, затова бъдете спокойни – информация за проблема ви няма да бъде разпространете. Попълнете формата и с вас ще се свърже оператор на фирмата, за да специфицирате адреса на доставка и количеството, което искате да закупите.

Внимание! Фалшификати!

Alco Blocker не е единственият продукт в неговата категория, но е единственият с лицензиран разпространител за територията на България. Поръчвайте само от официалния сайт, за да се предпазите от имитиращи продукти, които нямат никакъв ефект.

Ако побързате, имате възможност да се възползвате от специална Alco Blocker цена. В момента продуктът се предлага с 50% отстъпка за българските потребители, валидно до изтичане на промоцията или изчерпване на заложените количества.

Стига Саморазрушаване – Помогнете си с AlcoBlocker

Животът е прекрасен и не си струва да го пропускаме, затънали в алкохолна зависимост. Alco Blocker е 100% натурален и клинично тестван продукт без странични ефекти, който може да ви помогне да се освободите от алкохолната зависимост веднъж и завинаги, без да преживявате ужасните ефекти от абстиненцията.

А когато се освободите от зависимостта си към алкохола, ще можете да се насладите и на самия живот – с чист и здрав организъм!

 

Psorilax – Преборете се с Псориазиса Бързо и Лесно!
VeinStopper – За Здрави и Силни Крака без Разширени Вени!

Виж Още

Коментирай