Auresoil Sensi & Secure – Етерични Капки за Почистване на Ушите

капки Auresoil Sensi & Secure

Auresoil Sensi & Secure Ревю
 • 9.1/10
  Ефективност - 9.1/10
 • 8.5/10
  Отзиви - 8.5/10
8.8/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Auresoil Sensi & Secure са нов тип капки с етерични масла. Тяхната основна цел е да помогнат на потребителите да почистят своя ушен канал и мида. Производителят зад натуралния разтвор за дезинфекция на слуховата система е Auresoil (Ауресойл). В екипа от създатели участва и българинът проф. Румен Каменов – експерт по молекулярна биология.

Клиентите отчитат положителни промени в яснотата на своя слух. Те разказват за това в мненията и отзивите, споделени по онлайн форумите за ларингологични проблеми (уши, нос, гърло). Коментарите също споменават, че цената на био-козметичния продукт е достъпна за стандартите на България.

Етеричният разтвор за ушна хигиена и дезинфекция Ауресойл Сенси енд Секюр може да бъде заявен единствено през официалния уебсайт на производителя. Оригиналното изделие за почистване на ушната кал се закупува от там. Потребителите следва да оставят свое актуално име и телефонен номер. С тях се свързва представител на дистрибутора и се уточняват детайлите около точния адрес и час за доставка.

Капките за благоприятстване на ясния слух не могат да бъдат намерени в аптеките. Нито пък в каталозите на порталите за продажба на стоки Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Можете да научите всички факти, които ви интересуват в ревюто, което следва.

Auresoil Sensi & Secure, болки в уши

Кои Храни Действат Превантивно Срещу Проблеми с Ушите?

Ако ходите всяка вечер на техно-парти, нищо не може да ви спаси от последващи проблеми със слуха. Но желаете ли да направите всичко възможно, за да запазите кристалната яснота на звука, който чувате, има начин за противодействие. Съществуват определени храни, които са повече от полезни за човешката слухова система. Консумирайте ги редовно или ги включвайте!

Те са следните:

 • Риган;
 • Лук;
 • Чесън;
 • Гинко Билоба.

Нека обърнем внимание на основните детайли на разтвора за почистване на ушната мида Ауресойл Сенси и Секюр. Неговият производител – Auresoil – твърди, че той може да помогне на хора от всички възрасти, страдащи от свръхпроизводство на ушна кал. Био-козметичното изделие се прилага за дезинфекция на ушите и благоприятства яснотата на слуха. Отзивите и мненията на потребителите за него са повече от положителни.

Какво Да Очакваме от Капките за Уши Auresoil Sensi & Secure?

почистване на уши

Най-любопитният факт около билковите капки за почистване на ушите Auresoil Sensi & Secure е, че има българска след в тяхната био-формула. Един от създателите на био-козметичния продукт е проф. Румен Каменов. Той е водещ експерт в областта на молекулярната биология и служител на компанията Ауресойл. Имал е идея за подобен вид средство за почистване на ушната мида и благоприятстване на добрия слух през целия си живот.

Неговото главно вдъхновение е собствената му майка, която е страда от хроничен шум в ушите. Той за малко не прекъснал живота и преждевременно, след като не чула приближаваща се кола на пешеходна пътека. Слава Богу, возилото успяло да спре в последния момент, без да се стигне до фатален край.

Професор Каменов счита ежедневното прилагане на капките за дезинфекция на ушната мида и канал Ауресойл Сенси и Секюр за безопасно. Това бива потвърдено и от отзивите и мненията на клиентите по онлайн форумите за поддържане на добър слух. Няма налични оплаквания от проявата на противопоказания или странични ефекти.

Коментарите споменават и следните други позитиви на маслото за дезинфекция на ушните канали Auresoil Sensi & Secure:

 • Без Сигнали за Неприятни Контраиндикации;
 • Благоприятства Ясния Слух;
 • Повлиява Положително на Хигиенната Среда в Ушния Канал и Мида;
 • Достъпна Цена, Наложен Платеж и Доставка До Дома;
 • Подходящ Е за Ежедневно Приложение от Хора със Свръхпроизводство на Ушна Кал;

Nota Bene! Отсъствието на сигнали за противопоказания, съпътстващи редовното ползване на продукта, не означава, че такива не могат да се проявят. Придържайте се към инструкциите за употреба на производителя на капките за почистване на уши Auresoil Sensi & Secure!

етерични масла

Кои Са Съставките на Маслото за Почистване на Уши Auresoil Sensi & Secure?

Производителят Auresoil счита, че основното предимство на био-козметичното изделие неговият състав. Той включва единствено етерични масла. Те имат 3 основни предназначения – да почистят, да подхранят кожата и да предпазят от увреждания.

Съставките на био-формулата са:

 • Етерични Масла от Лимонена Трева, Смирна и Хамамелис Вергиниана: Дезинфекцират мидата и почистват ушна кал, благоприятствайки процесите по самопочистване на слуховата система.
 • Етерични Масла от Карамфил, Арган и Бадем: Овлажняват и предпазват от проникването на мръсотия и свободни радикали.
 • Етерични Масла от Теснолист Живовляк, Макадамия и Слънчогледови Семки: Подхранва меките тъкани и нежната кожа. Спомага за превенцията на микроувреждания.

Добри Съвети за Предпазване от Глухота

Всеки един човек обича да ходи по клубове и да танцува, докогато го държат краката под звуците на мощни децибели. За съжаление, този начин на забавление може да доведе до частична загуба на слуха в по-късен етап от живота. Особено, ако го превърнем в ежедневие и лайфстайл. Любопитно е, че един от ясните сигнали, които тялото ни изпраща, когато се нуждае от секс, е шумът в ушите. Стане ли състоянието хронично, обаче, това индикира наличието на здравословно смущение. Време е за посещение при специалист.

момиче шепне на баща си

Той най-вероятно ще установи, че имате свръхпроизводство на ушна кал. Такава може и да се натрупа заради неправилно почистване на ушния канал. Свикнали сме да го правим с помощта на памучен тампон или клечки за уши. Те, обаче, обикновено само успяват да избутат мръсните частици навътре към вътрешната част на ухото, затруднявайки слуха ни. Разбира се, това не винаги е причината да чуваме по-зле.

Хората, които употребяват стимуланти, като никотин и кофеин, често страдат от затруднения с кръвообращението. А това е предпоставка да не разполагаме с пълната яснота и чистота на слуха си. Пушачите имат нужда и от нежна грижа за своята кожа. Но какви превантивни действия можем да предприемем?

Ето няколко препоръки за превенция на глухота:

 • Не ходете на събития и не слушайте музика, която е повече от 110 децибела. Това става чест повод за ранна загуба на слуха.
 • Бъдете внимателни случайно да не набутате чуждо тяло и опасни вещества в ушния канал. Така той се замърсява трайно.
 • Ушната кал има свойството да се самопочиства. Вие можете да наблегнете на, външната част на ушната мида. За целта използвайте марля или суха кърпа. Не използвайте пръстите си за целта.
 • Избягвайте участието в групови спортни занимания. Рискувате да получите травми на ушите.

Как Се Поръчва Разтвор за Почистване на Ушите Ауресойл Сенси & Секюр?

Клиентите могат да резервират своята бройка от маслото за почистване на уши Auresoil Sensi & Secure през официалния уебсайт. Те следва да попълнят свое актуално име и телефонен номер. С тях ще се свърже представител на компанията-дистрибутор, за да се уточнят детайлите около доставката. Методът за плащане е наложен платеж. Промоционалните кампании пък дават възможност био-козметичното изделие да бъде закупено с отстъпка от оригиналната му стойност.

Грижете Се за Слуха, За Да Ви Радва До Старини!

Auresoil Sensi & Secure , жена говори по телефон

Воденето на здравословен начин на живот, далеч от високите децибели, благоприятства ясното възприемане на звука. Хранете се правилно и включвайте възможно най-много здравословни продукти. Така ще чувате всичко и по всяко време.

Накратко: Етеричните капки за почистване на ушите Auresoil Sensi & Secure имат натурален състав, включващ етерични масла. Те въздействат по-позитивно на слуха от други алтернативи на дигиталния пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Diabetes No More – Книга с Практики за Повлияване на Кръвната Захар!
FungaFix – Натурален Рол-Он Крем За Дермата на Краката и Ръцете!

Leave a Reply