FungaFix – Натурален Рол-Он Крем За Дермата на Краката и Ръцете!

FungaFix, крем, гъбички

Fungafix Ревю
 • 9.7/10
  Ефективност - 9.7/10
 • 9.2/10
  Отзиви - 9.2/10
9.5/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

FungaFix е рол-он крем за дермата на ръцете, краката и нокътната плочка, които се възстановяват от заразяване с онихомикоза. Той съдържа натурални съставки, които могат да окажат добро въздействие върху изтормозената кожа. Естественият състав е разпределен в няколко степени на въздействие и повлиява на епидермиса на отделни нива. Част от тях включват салицилова и ундециленова киселина, прополис, пчелен восък, камфор, както и комплекс от натурални етерични масла. Тяхната цел е да благоприятстват цялостно кожата, страдаща от микоза, водейки до облекчение и подобряване на аромата. Това се потвърждава и от наличните позитивни мнения и отзиви на клиенти в Интернет. Коментарите са налични по форуми и дискусионни бордове, като този на ‘БГ Мама’. В тях няма информация за появата на неприятни странични ефекти, алергични реакции или противопоказания.

ВИЖ ОЩЕ:  Тайната Лечебна Сила на Лимона

Био-козметичният ролер за овлажняване на кожата по стъпалата ФунгаФикс може да се закупи само през неговия официален уебсайт. Компанията-производител на крема за нежно повлияване на дермата по ходилата FungaFix е предприела тези мерки с цел по-строг контрол върху качеството и автентичността на продукта. Той не се продава в аптеките или търговската мрежа. Не фигурира в каталозите на онлайн портали за продажба, като eBay, AliExpress, AliBaba, eMag и Amazon. Клиентите следва да посетят уеб-страницата на разпространителя в България и да попълнят име и телефонен номер в дигиталната бланка там. С тях ще се свърже представител на дистрибутора и ще се уточнят детайлите около доставката – дата и адрес. Процедурата е изцяло дискретна. Четете повече подробности в продуктовото ревю, което следва по-долу.

мъж, обувка

Как Да Се Погрижим за Гъбичките По Краката в Домашни Условия?

Онихомикоза е клиничният термин, който се употребява за настъпване на гъбична инфекция по кожата на пръстите, ходилата и нокътната плочка. Гъбичките обикновено се проявяват първо по дермата между палците. Когато бъдат оставени без подходящо лечение, те се превръщат в хроничен проблем, изискващ специализирани грижи. Посещението при дерматолог също се превръща в задължително изискване, за да може да се установи точната фаза на заразяване.

ВИЖ ОЩЕ:  3 Шейка Срещу Чревните Паразити

Последващите мерки за третиране обикновено включват:

 1. Прилагането на орално или локално средство за борба с гъбичките.
 2. Поддържане на стриктни хигиенни навици, както на кожата, така и на дома и облеклото.
 3. Закупуване на обувки, които позволяват на дермата да диша и са от естествени материали, които не я дразнят.

Ако веднъж вече сте претърпели микотична инфекция и лесно разпознавате първичната симптоматика, то преминете към дезинфекция на стъпалата. Това лесно може да бъде направено с помощта на сода за хляб. Ако искате да предпазите горния епидермален слой от засушаване и напукване – нанасяйте подходящи за целта почистващи средства с натурални съставки.

крачета

Разпознаване на Заразяването с Онихомикоза:

Консултацията с третиращ дерматолог е задължителна при наличието на съмнения за гъбички на краката или ръцете. За да стигнете до преглед при лекар, обаче, първо трябва да разпознаете инфекцията като такава. Първичните симптоми са до болка познати на тези, които вече са претърпели подобен вид зараза.

За всички онези, които не са, по-долу следва описана първичната симптоматика:

 1. Появата на парещо усещане по стъпалата, петите или кожата между пръстите.
 2. Ноктите придобиват жълтеникаво-кафеникав оттенък и стават видимо по-дебели и чупливи.
 3. Усещане за боцкане и сърбеж.

Нека обърнем повече внимание на рол-он крема за добрия козметичен вид и аромат на краката и ръцете FungaFix. Той успя да спечели одобрението на клиентите по онлайн форуми, като тези на „БГ Мама“. Техните мнения и коментари не споменават наличието на неприятни странични ефекти или алергични реакции. Нека научим още любопитни детайли.

Как Работи Рол-Он Крема за Кожата на Краката и Ръцете ФунгаФикс?

FungaFix, крачета

Рол-он крем ФунгаФикс цели да за повлияе положително върху дермата, страдаща от микоза. Той се предлага в удобна опаковка под формата на рол-он крем – станала популярна чрез дезодорантите против изпотяване. Това го прави лесен за пренасяне и безопасен за нанасяне. Производителят твърди, че локалното прилагане на крема за приятен мирис на ходилата и дланите FungaFix допринася за възстановяването и след онихомикоза. Благоприятства възвръщането на нормалната структура и текстурата на горния епидермален слой. Ароматът се подобрява, дермата става по-мека и нежна на допир, а оцветяването става по-розово.

Това се потвърждава и от мненията и отзивите на клиентите по форумите в Интернет. Те са доволни от промените, които забелязват. Коментарите в дискусионни портали, като „БГ Mама“, също носят одобрителен тон. Потребителите харесват от био- козметичната формула на ролер стик (roller stick – подобен на дезодорантите за подмишници) крема за добрата естетика на краката. Цената на продукта в България е считана за достъпна, а лесната му поръчка и доставка също носят похвали за продукта. Не се споменават сигнали за негативни ефекти, неприятни алергични реакции или противопоказания.

Мненията изброяват следните позитиви:

 • Позитивно Повлияване върху Микотичната Дерма;
 • Био-Формула – Комплекс от Натурални Съставки Без Данни за Противопоказания;
 • Придава Приятен Аромат на Дермата на Краката и Ръцете;
 • Хидратира, Успокоява и Въздейства Положително на Дразненето, Сърбежа и Лющенето;
 • Удобна и Компактна Опаковка и Дизайн – Рол-Он за Лесна Ежедневна Употреба;
 • Достъпна Цена за България;
 • Лесна и Удобна Поръчка;
 • Бърза и Дискретна Доставка до Дома или Офиса;

Nota Bene! Липсата на информация за странични ефекти и противопоказания не означава, че те не могат да възникнат. Препоръчително е клиентите да се придържат към инструкциите за употреба, приложени в опаковката на рол-он крема за крака FungaFix!

Какъв е Натуралният Състав на Рол-Он Крема за Крака FungaFix?

FungaFix, гъбички

Средството за въздействие върху кожата по стъпалата на краката FungaFix се състои от специално разработена био-натурална формула. Тя се състои от екстракти, целящи да благоприятстват положително кожа, която е изтощена от онихомикоза (гъбична инфекция на дермата на ходилата, дланите и техните нокътни плочки). Те оказват 3-степенно положително повлияване на нейното общо състояние и външен вид.

Ето и повече подробности за състава на рол-он крема за добра естетика и външност на кожата на ръцете и краката FungaFix:

 • Салицилова и Ундециленова Киселина (Степен на Успокояване и Подхранване на Епидермиса)– Спомага за възстановяване на нормалните pH-нива и възвръщане на цвета на кожата. Премахват дрождите на гъбичните бактерии и имат превантивно действие срещу обратната поява на микоза.
 • Комплекс от Прополис, Пчелен Восък, Камфор, Ланолин, Ментол, Жълт Кантарион (Степен на Почистване, Овлажняване и Възстановяване) – Имат почистващи и дезинфектиращи функции. Водят до намаляване на парене, лющене и зачервяване. Това прави кожата по-гладка и мека. Също спомагат и за по-свеж и приятен аромат.
 • Комплекс от Етерични Масла от Розмарин, Мащерка, Бадеми, Чаено Дърво (Степен на Регенерация) – Благоприятстват процеса по регенерация на дермата и нейните тъкани.

Как Се Прилага Средството за Добър Естетичен Вид на Дермата на Краката?

Продуктът се прилага лесно и бързо, благодарение на рол-он дизайна му. Ролер-стик формата на крема за добрия външен вид на кожата по дланите и стъпалата го прави и удобен за пренасяне. Тя също така изключва употребата на предпазни ръкавици при нанасяне.

Локалната му апликация включва директно нанасяне върху засегнатите участъци от микотична дерма. Липсват сигнали за противопоказания и негативни странични ефекти, водещи до алергии. Това го прави хипоалергенно и безопасно за локално прилагане и нанасяне средство за био-козметично въздействие върху дерма, страдаща от онихомикоза.

Инструкциите и указанията за безопасна употреба гласят, че натуралния крем за крака FungaFix се нанася така:

 1. Нежно и внимателно измийте и подсушете предварително участъка за нанасяне.
 2. Нежно прокарайте рол-он стика по кожата с въртеливи движения, без да натискате.
 3. Оставяте да попие и не миете. Процедурата се повтаря 2 (два) пъти дневно в продължение на 1 (един) календарен месец.

Как Да Поръчам Натуралния Ролер Стик Крем FungaFix? Има Ли Го в Аптеките?

поръчка

Кремът за позитивно повлияване на кожата на краката FungaFix може да бъде закупен само през неговия официален уебсайт. Компанията-производител на рол-он средството за добра естетика и аромат на ходилата е предприела тези мерки не без причина. Тя цели по-строг контрол върху качествовото и автентичността на продукта. Той не се продава в аптеките или търговската мрежа. Не фигурира в каталозите на онлайн портали, като eBay, AliExpress, AliBaba, eMag и Amazon. Методът за плащане е наложен платеж. Редовните промоции на уеб-страницата дават възможност и за покупка с отстъпка от обичайната цена.

Клиентите могат да получат оригиналния рол-он крем FungaFix по следния начин:

 1. Отиват на официалния уебсайт на био-козметичния продукт.
 2. Въвеждат своите данни – имена и актуален телефонен номер – в дигитална бланка.
 3. Дистрибуторът се свързва с тях чрез прозвъняване.
 4. Уточняват с него детайлите по доставката – точен адрес, дата и час.
 5. Получават рол-он крема за добър външен вид на краката ФунгаФикс и заплащат на куриера с наложен платеж.

Яжте Чисти и Здравословни Продукти!

Нищо не може напълно да ни защити от заразяването с гъбична инфекция на краката и ръцете. Но Ние, все пак, имаме частичен контрол над нещата. Важно е да приемаме детоксикиращи храни, които подсилват и имунитета. Богатите на витамини плодове и зеленчуци са добър избор. Рибата и морските дарове – също. Старайте се да избягвате и вредните храни. Спазването на добра хигиена и воденето на активен начин на живот също оказват позитивно влияние и действат превантивно срещу онихомикоза.

Накратко: Кремът за добър външен вид, мирис и степен на мекота на кожата на краката и ръцете FungaFix има био-формула с натурални съставки. Той въздейства на дермата по-добре от други алтернативи на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Auresoil Sensi & Secure – Етерични Капки за Почистване на Ушите
Collanol – Какво Е Въздействието Му Върху Ставите?

Leave a Reply