Imosteon Gel – Измама или Не? Благоприятства ли Ставния Гел Усещането за Движение?

Гелът Imosteon вече не се предлага в България по данни към юни 2020 г. Липсва иформация дали доставките до страната ни ще бъдат подновени. „Стайл Био“ ви препоръчва да изберете HondroStrong за облекчаване на болките в ставите.

Imosteon Gel

Imosteon Gel Ревю
 • 9.1/10
  Ефективност - 9.1/10
 • 9.4/10
  Отзиви - 9.4/10
9.3/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Imosteon Gel е натурален продукт за повлияване на усещането за лекота на ставите. Както подсказва и името му, той се предлага под формата на гел. Средството за стави Имостеон има богато био-органично съдържание, което цели да спомогне частта около кожата, която страда от остеохондроза. Производителят на Imosteon се фокусира върху развитието на био-формулата, спомагаща усещането за свободата на движение.

Тези свойства на състава му биват споделяни и от потребителските мнения в онлайн форуми като БГ Мама (BG-Mamma). Според нашето проучване, отзивите, които преобладават онлайн, са позитивни. Клиентите споделят, че през официалния сайт на продукта са успели да получат най-достъпната цена на пазара. Подробности за мненията, състава и начина на повлияване на ставния гел Имостеон може да намерите в ревюто по-долу.

Болките в Ставите – От Какво Могат Да Се Причинят?

имостеон гел, мъж с болки в кръста

Ставите в тялото играят важна роля за свързването на костите и двигателната способност на човек. Те позволяват на тялото да се движи и да извършва различни активности. Болката в ставите може да бъде всеки един дискомфорт, парене, прорязване и възпаление в участъците около тях. Те са често срещани явления, но обикновено хората не прибягват до лекарска намеса и оставят проблема без да предпиемат необходимите мерки за премахването им. Една от честите причини за такива болки е артирта. Остеоартритът, особено, се смята за често срещан при възрастните хора над 40. Това са установили от Американския Колеж по Ревматология. Той засяга най-вече китките, ръцете, бедрата и коленете. Причината за него са увреждания в хрущялите, които спомагат за нормалното фунциониране на ставите.

Съществуват и много други причини, поради които могат да възникнат болки в ставите. Само някои от тях включват: възпаления около ставите или износването им, инфекциозни болести като грип, остеопороза или прекалено натоварване на определена става.

>>Imosteon вече не се предлага в България. Ефективен заместител е HondroStrong<<

NB! Препоръчва се потребителите да се посъветват с лекаря си, преди да предприемат лечение или самодиагноза.

Съществуват и средства, които могат да спомогнат в борбата за по-леко движение. Един от тях е натуралният гел Imosteon. Той съдъръжа богата био-активна формула с екстракти от гинко билоба и конски кестен. Събира все повече популярност онлайн, но въпреки това много хора се съмняват, че продуктът е измама. Продължете да четете, за да разберете дали е така.

Какво Представлява Натуралният Гел Imosteon? Какви Са Мненията на Потребителите от Форумите?

Imosteon Gel, мъж, болка

Imosteon представлява ставен гел с био-органична формула за благоприятстване на лекотата на движение. Неговата формула цели да оказва въздействие на страдащите части от ставите и така да спомогне за дневната физическа активност. Няма ограничение във възрастта на клиентите, които желаят да използват Imosteon Gel.

Нашите проучвания показват, че мненията на клиентите онлайн са главно позитивни. Потребители от форуми, популярни с дискусиите за био-козметични продукти като БГ Мама (BG-Mamma), са доволни от начина, по който въздейства натуралната му формула и съставки. Те споделят, че след известно време на нанасяне, усещат по-голяма възможност за движение. Казват, че ставният гел Имостеон успява да повлияе на усещането, че се движат по-леко. В коментарите не се споменава за поява на неприятни странични ефекти или противопоказания. По-голяма част от клиентите смятат, че формулата е хипоалергенна и безопасна. Предимствата, за които потребителите от форуми споделят, са:

 • Натурална Формула, Възействаща Положително върху Двигателните Умения;
 • Увеличаване на Физическата Активност в Следствие на Това;
 • Лесен за Нанасяне и с Бързо Попивателна Способност;
 • Бърза Поръчка, Дискретна Доставка;
 • Липсват Сигнали за Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на негативни странични ефекти, не означава, че такива не могат да се прояват индивидуално при различните потребители. Те следва да спазват инструкциите за употреба, включени към опаковката на Imosteon Gel. За целта не бива да се превишава и дневния брой нанасяния.

Какъв Е Био-Органичният Състав на Imosteon Gel?

 Imosteon Gel, състав

Съставките на ставния гел Imosteon са подбрани специално с цел да благоприятстват лекотата и възможностите за движение. Те включват многобройни екстракти от растения с био-органичен произход. Повече информация за всяка от тях може да прочетете по-долу:

 • Гинко Билоба – Използвана още в Древността в Китай, до ден днешен тя е част от китайската народна медицина. Основното ѝ свойство е да спомага за периферното кръвообращение и кръвоснабдяване на крайниците. Именно с това тя спомага и за благоприятстване на движението в Imosteon Gel.
 • Кофеин – Повлиява на нивата на възпаления, причинени от инфекции. Смята се, че може да има и болкоуспокояваща роля, като някои учени през 2019 смятат, че кофеинът може и да блокира рецепторите за болка.
 • Ментол – Въздейства успокояващо на кожата и мускулите. Благоприятства намаляването на мускулните спазми. Оставя приятно охлаждащо чувство върху кожата.
 • Конски Кестен – Известна съставка, използвана от хора с болки в ставите. Той действа болкоуспокоително и спомага за намаляване на възпаленията.
 • Цитрал – Съдържащ се в лимоните, допринася за типичния мирис. Според производителите, той може да отпусне и тонизира мускулите около ставите.

Обновени Инструкции за Упопотреба на Гела Имостеон от 2019

употреба

Инструкциите за употреба на натуралният ставен гел Imosteon са лесноприложими за всички потребители. Според официалната информация на уебсайта на продукта, нанасянето на гела става в 3 (три) лесни стъпки:

 1. Изстискайте малка част от гела с био-органичен състав Imosteon върху дланта си.
 2. Приложете го върху кожата на проблемите участъци. Масажирайте с леки, кръгови движения.
 3. Повтаряйте тази процедура 3 пъти на ден.

Как Да Поръчам Натуралният Ставен Гел Imosteon? Измама Ли Е?

имостеон гел

Ставният гел Imosteon може да бъде закупен само чрез официалния сайт на продукта. Той не се продава в аптеките, търговската мрежа или големите онлайн магазини като Amazon, eBay, Emag, Aliexpress, Alibaba и др. От производителите приемат тези мерки, защото зачестяват измамите с имитации на техните продукти. Заради това те правят официални сайтове на своите продукти, откъдето може да бъде закупен техният оригинал.

Поръчката става бързо и лесно. Клиентите просто трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Скоро след това ще бъдат потърсени от официален дистрибутор на натуралния гел Имостеон, който ще иска тяхното потвърждение за поръчката. По време на обаждането те следва да съобщят и своя предпочитен адрес и време на доставка. Могат да зададат и въпроси относно био-органичния гел на дистрибутора, ако такива възникнат. Начинът на плащане става чрез наложен платеж при пристигане на покупката.

В Хармония с Природата и Повече Възможност за Движение!

imosteon gel, жена с болки в кръста

За да се чувстваме добре в кожата си, трябва да полагаме известни грижи за нашето тяло. На първо място трябва да стои хранителният режим. Препоръчително е да не докосваме тези с вредни съставки. Освен това, трябва да се фокусираме върху движението си – дори и да е кратка дневна разходка сред природата или в парка. Въпреки, че за някои хора това може да изглежда трудно, ние трябва да положим усилия в името на това да се чувстваме добре.

Накратко: Натуралният ставен гел Imosteon има богата био-активна формула. Той се продава на достъпна цена в официалния сайт. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Гелът Imosteon вече не се предлага в България по данни към юни 2020 г. Липсва иформация дали доставките до страната ни ще бъдат подновени. „Стайл Био“ ви препоръчва да изберете HondroStrong за облекчаване на болките в ставите.

Иглика Попкирилова

Коментирай