Подмладете лицето си и иновативната формула Perle Bleue

За всички нас е ясно какво представляват бръчките. Те са повърхности или по-дълбоки гънки по кожата, които са се получили в следствие на малко еластичната и не толкова гладка кожа. Бръчките са в следствие на започнал процес на стареене.

Именно в този период се намаляват субстанциите, които отговарят за еластичността на кожата.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Колкото и да ни се иска да изглеждаме винаги млади, възрастта ни си оказва своето влияние. Идва момент, в който времето се отпечатва на нашето лице, особено неприятен момент за жените. С появата на първите бръчки за много дами това е същински шок, при който тя мигновено започват да търсят начини на забавяне на този процес.

Бръчките са неизбежни. Те символизират естествения процес по стареенето на кожата и това не може да бъде спряно. Но това не значи, че трябва да се примирим с този факт и да оставим нашия външен вид настрани. Нашата възраст и биологичният ни часовник не трябва да ни бъдат извинение.

За щастие, най-добрите специалист в дерматологията създадоха серия крем и серум Perle Bleue, с които ще сложите край на притесненията си от бръчките.

Кога е нужно да вземем първи стъпки в борбата с бръчките?

Най-често, първата бръчка, която можем да забележим на лицето се случва, когато сме на възраст между 28-30 години. Тогава е възможно това да ни направи впечатление. Но това е строго индивидуално за всеки човек и организъм. За това е нужно още около своята 25 година да предприемем мерки за добра хидратиране на кожата. Именно липсата на хидратация и главната причина за появата на бръчките. Ако кожата ни по принцип е суха или чувствителна, грижата за нея трябва да бъде още по-внимателна. В такива случай хидратацията е задължителна, дори без съображенията за предпазване от бръчки.

Специалистите съветват, в периода около 30 години вече да сме започнали да използваме крем против бръчки. Също така е добре да водим здравословен начин на живот, както и да имаме качествен сън. Но преди всичко трябва да подберем качествена козметика, а кремът Perle Bleue е най-добрият избор.

Какво представлява Perle Bleue

Perle Bleue е специално разработена серия от нощен крем и серум, създадени за борба с бръчките и връщане на младежкият вид на кожата. В своя състав, нощният крем има натурални съставки, които са ключът към иновативната формула. Те са тествани в лабораторни условия и са преминали всички необходими изпитания за качество.

Защо Perle Bleue е толкова ефикасен?

Отделните съставки на крема действат съвместно и се допълват. Чрез нанасянето му, най-горният слой на кожата се овлажнява, тъй като той се свързва с водните молекули на дермата. Той също така набавя необходимия колаген, тъй като често има недостиг след като навършим 25 години. Също така при редовно използване, се увеличава защитната бариера на епидермиса, процеса на стареене значително се забавя. Perle Bleue има противовъзпалително действие, като облекчава раздразнената кожа и също така й връща естествения и натурален цвят.

За кого е предназначен иновативният крем?

Иновативният нощен крем, преди всичко се препоръчва на хора с по-зряла кожа. Но въпреки това той притежава мощни защитни качества и може да се използва и от по-млади хора, тъй като кожата им се нуждае от хидратация и подсилване. След редица клинични тестове и изпитания, е доказано, че продуктите Perle Bleue са подходящи за всякакъв тип кожа, дори и чувствителна.

Как действа Perle Bleue

Този ефикасен продукт, регенерира кожата, като същевременно я овлажнява в дълбочина. Също така осигурява дълготраен лифтинг ефект. Той изглажда бръчките и предотвратява появата на нови. Ако ви е писнало от кремове, които не дават никакви резултати, а само хвърляте парите си на вятъра? Perle Bleue е вашето правилно решение.

Само за 4 седмици, този крем с уникална формула, ще премахне следите, които времето е оставило върху вашата кожа. Perle Bleue е иновация на козметичния пазар, като се предлага под формата на нощен крем и серум.

Основните му действия са:

  • Изглаждане на бръчките
  • Опъване на кожата
  • Предпазване от отпускане
  • Изравняване на контурите на лицето
  • Възвръщане на еластичността на кожата
  • Овлажнява кожата и успокоява раздразненията
  • Кожата ни изглежда подмладена, отпочинала и сияйна, чрез получените витамини и минерали. 

Не се подлагайте на болезнени процедури

Забравете за иглите, пълни с ботокс и скъпо струващите манипулации. Няма нужда да се подлагате на тях, първо са страшно неприятни и болезнени, а също така и безбожно скъпи. А дори и не е сигурно, че подобни процедури ще успеят да прикрият дори няколко години от лицето ни. Преди да се решите на такива интервенции, съветваме ви да се обърнете първо към натуралното. Природата ни е дала прекалено много дарове, че да я загърбваме.

Ценните съставки на Perle Bleue

Те са ключът към успешната формула и сигурното действие на нощният крем.

  • Минзухар и сенегалска акация – те спират процеса по стареене на кожата и подпомагат за регенерацията на клетките
  • Колаген – ключовата съставка на Perle Bleue. Той има изключително подмладяващо действие и дава еластичност на кожата, като също така видимо я изглажда.
  • Бяла акация – отново много ценна съставка, която стимулира процесите по обновяване на кожата, като възвръща блясъка и жизнеността й.

Как да прилагаме продуктите Perle Bleue

Както вече споменахме – цялостната терапия и комплектът козметика Perle Bleue се състой от нощен крем и серум. Нужно е да смесите двата продукта един в друг и да ги нанесете върху лицето и шията. Първите резултати ще бъдат видими още след няколко дни, но само при ежедневно използване преди сън. След месец на стриктна употреба, бръчките започват леко да изчезват, а кожата значително е изгладена и стегната, с неповторим свеж вид.

Къде може да намерим серията Perle Bleue?

Иновативният нощен крем и серум не може да бъде намерен в търговката мрежа или аптеките. Продуктите са налични само чрез онлайн поръчка на официалния сайт на производителя. Бъдете внимателни когато купуване, тъй като съществуват много имитиращи продукти и стоки, които използват успеха на оригиналните такива.

Поръчвайки Perle Bleue, вие си подарявате нов вид на кожата и бъдете сигурни, че всички ще забележат вашият свеж и младежки вид. Вие го заслужавате!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Liquet Ultra – За Красива и Гладка Кожа Всеки Ден
Победи косопада веднъж завинаги с Vival Pro B

Leave a Reply