VaneFist Neo – Kак Натуралната Им Формула Повлиява на Усещането за Ситост?

Време за четене: 6 min

Vanefist Neo за отслабване БългарияVaneFist Neo са разтворими таблетки за повлияване на усещанията за глад и ситост. Освен това, благодарение на натуралната си формула, те оказват и положително влияние върху метаболитните процеси. Другите начини, по които естествените им съставки благоприятстват организма, са чрез естествено въздействие върху процесите по детоксикация в него. Както и чрез и поддържането на стабилни нива на енергичност.

Изчерпана Наличност! Продуктът вече не се предлага за закупуване онлайн. Експерти и потребители споделят позитивни мнения за друга ефективна алтернатива – KetoBlack Premium! Може да поръчате сега с -50% намалена цена!

Обновена: Разтворимите натурални таблетки Ванефист Нео се радват на положителни отзиви и коментари онлайн. Трупат все повече и повече популярност. Те идват главно от форумите, където се дискутират био-козметични продукти и се обменя опит. Потребителите от “БГ Мама”  са доволни от начина, по който таблетките за отслабване въздействат. Споделят в своите мнения, че започват да наблюдават добри промени в тялото след препоръчителния период на приложение.

От производителят твърдят, че всичко това се дължи и на богатия натурален състав, част от средството за повлияване на апетита. Чудите се, кои конкретни органични екстракти влизат в него? А как точно влияят на организма? Нашият екип проведе детайлно проучване. То включва и начинът, по който да поръчат разтворимите таблетки Vanefist Neo на достъпна цена.

Това се случва единствено през официалния уебсайт на производителя. Компанията има лош предишен опит с разпространението на фaлшификати и нагли опити за измама от некоректни търговци. Няма да намерите таблетките VaneFist Neo в аптеките. Нито пък в онлайн портали за търговия, като eMag. Ако искате да разберете, как да поръчате на добра цена, препоръчваме да останете с нас до края на ревюто.

портокали, ванефист нео

Какво Е Билката Йерба Мате и Как Влияе на Организма?

Йерба мате е традиционна мексиканска билка, от която се приготвя като тонизираща тялото напитка. Популярна е навсякъде в държавите от Централна и Южна Америка. Многобройните и положителни свойства имат ревитализиращо въздействие върху организма. Казват, че има силата на кафето, здравословните преимущества на чая, а и внася усещане за щастие и хармония. Последното и качество се отдава на силната концентрация на какао – шоколад в чиста форма, който кара мозъкът да освобождава по-висока концентрация на допамин.

Южноамериканската традиционна напитка представлява билков чай, направен от листата и стъблата на растението Ilex paraguariensis. На български то е известно под името на самото питие – йерба мате. Как се прави чаят? Според традиционния начин, листата се изсушават на огън, след което се заливат с гореща вода за приготвянето му.

Йерба мате се пие от контейнер, наречен „манерка“, с помощта на метална сламка. Тя има филтър в долния си край, за да се прецедят листните фрагменти. Ако споделите чая си от традиционния съд с някой друг, то това е знак на приятелство и уважение.

Таблетките със състав за повлияване на усещането за ситост VaneFist Neo също съдържа натурален екстракт от йерба мате. Повече за ролята му в био-активната формула на таблетките може да прочетете в ревюто ни.

Какво е Vanefist Neo?

vanefist neo, тренировка

Еферверсцентните таблетки VaneFist Neo са продукт със специално разработена органична формула таблетки за отслабване и повлияване на усещането за ситост. На официалният им уебсайт се споменава и името на българския биолог проф. Стефан Ковачев. Той е участвал в разработката й.

Ефекта от приема на Ванефист нео може да се разпредели в 3 етапа:

 • Пълен детокс – в този етап се подсигурява прочистването на организма от вредни токсини и вещества пречещи на бързия метаболизъм
 • Елиминиране на излишните мазнини – организма сам започва да се справя изгаряйки тлъстините
 • Орегулиране на метаболитните процеси – на този етап тялото възстановява нормалното си функциониране и по този начин възпрепятства повторното натрупване на мазнини – йо-йо ефекта е предотвратен

Кратко Описание на Продукта

Vanefist Neo Цена77 лв.
Мнения и Отзиви9.4/10 - Чети Подробно
Официален СайтПродукта е изчерпан
Състав на продукта100% Естествен
Инструкции за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Ванефист Нео мнения и отзиви във форуми в България

Освен да повлияе на усещанията за глад и ситост, натуралните съставки имат за цел и да благоприятстват ускоряването на метаболизма. Мненията, коментарите и отзивите за Ванефист Нео на потребителите онлайн от форуми, като „БГ Мама“, са главно позитивни. Казват, че разтворимите таблетки са поставили начало на период от положителни промени за тялото им. Според споделените отзиви резултатите се виждат още в първата седмица на приема на продукта за отслабване. Никой обаче не споделя оплаквания от противопоказания или проблеми с приема на натуралния лек за отслабване. Наличните Vanefist Neo мнения и отзиви също така сочат, че ефекта на отслабване не е последван от ремисия, йо-йо ефекти или завръщане на стопените килограми. Това е и едно от най-ценентите качества на продукта.

Бидейки наличен на пазара вече повече от 6 месеца Ванефист Нео си натрупа отлична репутация. Онлайн форумите  за сравняване на резултати от подобни препарати са изпълнени с истории относно резултатите от приема на отслабващото средство. Болшинството от потребителите споделят, че са много доволни от избора си и са постигнали желаните резултати. Има и хора споделили, че са надминали очакванията си. Нашата проверка в Италия, Испания и Австрия показа подобни Ванефист Нео мнения и това ни кара да сме допълнително уверени. Не открихме оплаквания относно противопоказания, алергични реакции и други в ущърб на натуралното средство. Ако забележим подобни отзиви веднага ще допълним това в статията.

Ето какво друго споделят потребители за предимствата на био-козметичното средство със състав за повлияване на метаболитната дейност ВейнФист Нео:

 • Детоксифицира Организма Трайно;
 • Положително Повлияване Върху Усещанията за Глад и Ситост;
 • Мощно Благоприятства Метаболитните Процеси по Натурален Начин;
 • Бързи и Лесни Процедури на Поръчка и Доставка;
 • Достъпна Цена в България ;
 • Без Сигнали и Отзиви за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;
 • Био-Формула за Повлияване на Влизането във Форма;

NB! Липсата на информация за негативни странични ефекти не означава, че такива не могат да бъдат срещнати индивидуално. Клиентите трябва да знаят, че тялото на всеки от тях може да реагира по различен начин на дадените съставки. Заради това е задължително да прочетат инструкциите за употреба, преди да пристъпят към нея. Те са включени в оригиналната търговска опаковка на натуралните разтворими таблетки VaneFist Neo от техния едноименен производител.

Какво Съдържа VaneFist Neo?

съставки, чаша

Богатата натурална формула на разтворимите таблетки VaneFist Neo включва обилен набор от съставки. От производителите твърдят, че са се спрели именно на тях именно заради органичния им произход. Част от екстрактите са фокусирани върху повлияването на апетита, а останалата – върху спомагане на процесите на детокс и пречистване в тялото. Най-същественото предимство на средството за менажиране на теглото е именно пропорционалното отношение на съставките и чистотата, и концентрацията им.

Ето и основните био-съставки на продукта:

 • Екстракт от Гарниция Камбоджа – Спомага за повлияването на апетита и кара организма да се чувства сит.
 • Екстракт от Зелено Кафе – Богато на антиоксиданти. Съдържа и малък процент кофеин, който влияе положително върху дневния тонус на организма. Спомага за ускоряването на метаболитните процеси.
 • Екстракт от Йерба Мате – Благоприятства детоксикацията на тялото. Подхранва го с нужни за дейността му витамини и минерали.
 • Брахми, Бакопа мониери – „храна за мозъка“ (Аюрведа) препоръчвана от 3000 г за справяне с проблеми със серотонин и ацетилхолин.
 • Витамин С – Ключов за „обезвреждането“ на свободните радикали в тялото. Също така е мощен антиоксидант, отговарящ за доброто функциониране на имунната система.

Поддържаща роля в био-органичната формула за повлияване на апетита и метаболизма на таблетките ВанеФист Нео играят и още няколко съставки. Те са тиамин (витамин В1), ниацин (витамин В3) и бакола мониери. Грижат се за пълноценното функциониране на организма и допринасят за доброто настроение и обилното количество енергия.

Знаете ли, че…?

Зеленото кафе представлява семена (зърна) от плодове на кафеено дърво, които все още не са изпечени. Този процес намалява съдържанието на химическата хлорогенна киселина. Следователно, суровите зелени кафени зърна се състоят от повече хлорогенна киселина в сравнение с обработените им събратя. Смята се, че това вещество има многобройни ползи за организма. Зеленото кафе става популярно благодарение на небезизвестния Д-р Оз, който твърди, че то може да повлияе на усещанията за глад.

Според японско проучване, зеленото кафе може да има и благоприятно влияние върху хората, страдащи от високо кръвно налягане. След клиничен експеримент с хора в зряла възраст, които са го приемали в продължение на 4 седмици, учените правят изводи. Те гласят, че хлорогенната киселина, съдържаща се в него, има положително влияние върху стойностите, които показва апаратът за кръвно. Намалели са с от 5 до 10 mmHg за горната граница и от 3 до 7 mmHg за долната.

Как се Приема VaneFist Neo – Инструкции и доза?

таблетки Vanefist Neo - инструкции за прием, жена пие вода

Потребителите следва да се придържат към инструкциите за употреба в оригиналната опаковка на натуралните разтворими таблетки VaneFist Neo. Те включват подробна информация относно начина на прием. Там могат да открият и отговори на въпроси, от които се интересуват. Например: „По кое време на деня трябва да се пие?“, „По колко пъти?“, „Колко таблетки трябва да се приемат?“. Могат да открият и подробна информация за препоръчителния период на прием.

Според производителя препоръчителната дневна доза е 1 разтворима таблека да се изпие с 150 мл вода. Можете да приемате таблетката по-което време на деня предпочитате. Но е много препоръчително това да става в приблизително един и същи час всеки ден. Ако пропуснете да вземете таблетката в планирания час, вземете я възможно най-скоро след това. При изключителни случаи, можете да вземате по 2 таблетки в рамките на 24 часа. Но трябва да има поне 8 часа разлика между приема – и е хубаво да консултирате това с диетолог. Поддържане на концентрацията на активните съставки в организма ви от приема на Vanefist Neo е пререквизит за очакваните резултати.

VaneFist Neo Цена в България – Къде да купя?

Vanefist neo цена в България

След направено проучване относно цената на таблетките Vanefist Neo, се стига до няколко извода. Потребителите онлайн споделят, че предпочетения им източник за набавяне на таблетките е бил официалният уебсайт. Там те са открили продукта на достъпна цена за България. А таблетките Ванефист Нео се предлагат на еквивалентна цена и в останалите европейски страни, като Германия, Испания, Италия, Гърция и Румъния. Възможни са малки разлики, поради прекалкулацията на валутите за различните страни. Елиминирайки прекупвачи и аптеки цената на Vanefist Neo се държи оптимална. Производителя се стреми да стимулира популяризирането на продукта и затова цената е добре да бъде проверявана директно на страницата за поръчка.

Съществуват няколко варианта за пакети за закупуване на ефервесцентното средство за топене на мазнините. Ще се запознаете с тях по време на поръчката онлайн. Има дори опция при която производителя гарантира резултатите от приема – стига да са спазени инструкциите. Доставката е дискретна и се осигурява за около 48 часа за големите градове и 3 -4 дни за по-малките населени места. Заплащането може да стане на ръка при доставката и чрез карта по време на поръчката.

Процедурите по поръчка и доставка от официалната уеб-страница стават по стандартния начин за био-козметично средство. Повече за тях може да прочетете тук.

Ванефист Нео в аптеки или eMag?

Няма смисъл да търсите цената на Ванефист Нео в аптеки или eMag. Причината вече писахме по-горе. Производителя избягва прекупвачите, за да поддържа цената на Vanefist neo минимална. Освен това вече имаше и няколко сигнала за измами с имитации на оригиналния продукт.

Здравословният Начин на Живот Ви Очаква!

Всички знаем, че промените не са лесни. Трудно да е отвикнем от старите навици и да заменим нездравословната храна с полезна. Нека се движим повече – колата невинаги е най-добрата опция – както за нас и нашето тяло, така и за околната среда. Нека да направим първата малка стъпка към промяната – да отпием от чашата малко вода след събуждане.

Накратко: VaneFist Neo са ефервесцентни (водоразтворими) таблетки с формула за детокс а организма, изгаряне на мазнините и стабилизиране на метаболизма. Те имат богат натурален състав и се радват на положителни отзиви в дигиталните форуми за влизане във форма. Работят по-добре от други алтернативи на пазара.

Изчерпана Наличност! Продуктът вече не се предлага за закупуване онлайн. Експерти и потребители споделят позитивни мнения за друга ефективна алтернатива – KetoBlack Premium! Може да поръчате сега с -50% намалена цена!
Иглика Попкирилова

Leave a Reply