Златенъ Чай – По Стара Българска Рецепта Или Не?

 

Златенъ Чай Златенъ Чай е билкова напитка, чието рекламно лице е манекенката Диляна Попова. Няма данни, че самата тя е участвала в разработването на формулата на средството за детоксикация и влизане във форма, нито пък, че е има пръст в подбора на активните съставки. Чаят не е преминал през независима оценка от експерти и употребата му може да доведе до появата на някои крайно неприятни странични реакции от типа на алергии. Официалният сайт обявява методът за вталяване за любим на българските спортисти, но досега няма нито един, който да е дал изявление, че способът за горене на мазнини му е помогнал да извае тялото си.

Какво Представлява Златенъ Чай?

Тази програма за пълно пречистване на организма и черния дроб от вредни вещества цели да забърза метаболизма и да ускори процесите, свързани с активното топене на излишни мазнини. Продължителността на един курс на третиране продължава 21 дни, като задължително трябва да се направи пауза от 7-10 дни между отделните курсове.

Билковият чай за детоксикация се приготвя по следния начин:

 • Към 500 мл. вода се кипват в не особено голям съд.
 • Изчаква се да заври хубаво, след което се добавят 2 с.л. от билковия микс за влизане във форма.
 • Сместа се оставя да ври близо 5-6 минути на среден огън (100°C – 150 °C).
 • Готовият чай за вталяване се маха от котлона и се оставя да изстине и да се кисне поне 1 час.
 • Топлата напитка се разбърква добре и се прецежда. Цялата смес трябва да стигне за 4 чаши от по 100 мл.
Странични Реакции:
Билковите чайове могат да имат изключително ползотворно влияние върху човешкия организъм. Те подсилват имунната система, успокояват болното гърло, а в зависимост от вида си могат и да влияят на различни части от човешкото тяло. Този, който ги приготвя, обаче, трябва много да внимава да не смеси съставки, които не взаимодействат добре помежду си. Миксове като Златенъ Чай могат да доведат до появата на негативни странични ефекти. Добра начин за загуба на изличшно тегло е комбинацията от продукти за отслабване с доказан ефект, съчетани с режим като популярната 90 Дневна Диета.

Действа Ли Златният Чай?

Някои от активните съставки на топлата напитка за скоростно топене на килограми наистина имат диуретичен и подхранващ ефект и могат да бъдат добър помощен способ за отслабване. Проблемът е, че липсата на независима оценка и Сертификат за качество ни кара да се съмняваме в автентичността на компонентите на средството.

>> Порчетете Пълното Ревю На Златенъ Чай тук <<

Напълно възможно е, то да не включва абсолютно всички натурални продукти, описани на уебсайта и опаковката му. Техният брой следва да е точно десет, което е прекалено много за билкова напитка. Някои от тях дори могат да имат сериозни противопоказания, когато се комбинират.

Отзивите за този чай за отслабване в Интернет, публикувани от потребители и клиенти, също не се изказват особено ласкаво за него. Хората, които са го прилагали, твърдят, че той има само временен ефект, а чувството за глад е постоянен спътник на 21-дневната детокс програма.

Съдържанието на Златенъ Чай би трябвало да включва:
 • Сушени Листа от Българска Маслодайна Роза;
 • Екстракт от Водно Пипериче; Екстракт от Гръмотрън;
 • Екстракт от Кората на Зърнастец;
 • Сушен Цвят от Лавандула;
 • Екстракт от Корена на Ревен;
 • Листа на Цариче;
 • Екстракт от Плода на Мечо Грозде;
 • Екстракт от Плода на Резене;
 • Сушени Листа и Цвят на Майчин Лист;

Продава Ли Се Златенъ Чай в Аптеките?

Този билков продукт може да се намери в повечето големи вериги аптеки. Клиентите могат да закупят натуралния микс за детоксикация и отслабване ‘Златенъ Чай’ на сайта на Фрамар или да го поръчат през Грабо.

Те трябва да имат предвид, че за момента средството не може да бъде препоръчано като наистина работещ метод за пречистване на тялото от токсини и здравословно влизане в топ форма.

Препоръки Относно Приема на Билковия Микс за Вталяване

Начинът на приемане на този способ за пълно пречистване на организма от токсини следва да е изцяло съобразен с неговите инструкции за употреба. Те са налични в продуктовата му опаковка. Тя съдържа и няколко специални препоръки към клиентите относно прилагането му.

Те са следните:

 • Готовият вече чай за горене на мазнини се съхранява на стайна температура или в хладилник.
 • Сместа, забъркана с 2 с.л. от ‘Златенъ Чай’, трябва да стигне за 4 чаши по 100 мл. – препоръчителната дневна доза.
 • В топлата напитка не се добавят подсладители.
 • Опаковката на продукта се държи извън обсега на пряка слънчева светлина.
 • Детоксикиращото питие не се затопля повторно след сваряване.

Не Се Надявайте на Златни Резултати със Златенъ Чай!

Рекламираният от Диляна Попова чай за пълно пречистване на организма от вредни вещества не е средството за влизане във форма, на което потребителите могат да разчитат. Той не е преминал независима експертна оценка, а съставките на топлата напитка за вталяване могат да предизвикат неприятни странични ефекти.

Ако клиентът иска да се радва на наистина приятен и полезен за тялото процес на загуба на мазнини, то той следва да се обърне към питателото кафе с шоколад ChocoLite за сигурни и бързи резултати!

Златенъ Чай – Пречистване На Организма Или Измама?
Madal Bal – Ефективен Ли Е Швейцарският Сироп за Влизане във Форма?

Leave a Reply