Златенъ Чай – Пречистване На Организма Или Измама?

Златенъ Чай е един от многото налични продукти на пазара, които са предназначени за пречистване на целия организъм от бактерии, токсини и паразити. Производителите го представят като билкова напитка, която не само предлага пълна детоксикация, но и помага на хората да влязат в по-добра физическа форма.

Манекенката Диляна Попова е наета да рекламира този чай, но не става ясно дали тя има някакво участие в състава на напитката или просто го рекламира като полезен продукт. Според официалната информация той съдържа екстракти от над 10 полезни растения. Това обаче не е потвърдено по никакъв начин от какъвто и да било документ или сертификат.
Нездравословният начин на живот и забързаното ежедневие на повечето от нас са фактори, които се отразяват на здравословното състояние по изключително негативен начин. Това е така, защото добрата форма на духа и тялото винаги е била отражение на състоянието на психиката, както и на това с какво храним своя организъм.

В този ред на мисли е съвсем нормално природосъобразното хранене и ниските нива на стрес да са ключови елементи за това да се чувстваме добре. Затова е препоръчително всеки един човек да се грижи за своето здраве и тонус като пречиства тялото си от вредните токсини и бактерии. Това е процес, който е добре да се прави от време на време на регулярни периоди.

Интересен Факт!
На пазара се предлагат многобройни методи, продукти и терапии, които имат за цел да пречистят организма и да вталят тялото. Оказва се, че повечето от ефективните средства в тази област съдържат екстракт от кокос, тъй като той има силно изразени здравословни ефекти. Според някои истории дори самата Клеопатра се къпела от мляко от кокосов орех, за да поддържа красотата си. В днешно време този ценен екстракт се предлага под формата на различни натурални напитки. Една от тях е ChocoLite и тя представлява вкусно разтворимо кафе.

На пазара има всевъзможни продукти, за които се твърди, че осигуряват пълна детоксикация на организма, но повечето от тях са с недоказана ефективност. Техният състав и свойства също е под въпрос. Едно от тези средства е Златенъ Чай. В следващите няколко параграфа ще ви предоставим повече информация за тази напитка, за да можете да прецените дали си струва да инвестирате в нея или не.

Златенъ Чай – Какво Представлява Тази Напитка?

Според информацията, която е налична на официалния сайт на този билков чай той е подходящ както за горене на мазнини, така и за цялостно обновяване на организма посредством пълно освобождаване от вредни микроорганизми, бактерии и токсини. В допълнение към това се смята, че напитката ускорява метаболизма, грижи се за правилния обмен на веществата и регулира теглото. Това е възможно благодарение на стимулирането на храносмилателната и отделителната системи.

Очаква се чаят да може и да разгражда мастните депа и така да спомага за изгарянето на излишните мазнини по тялото. Всички тези обещания са събрани в силна рекламна кампания, в която са включени популярни модели като Диляна Попова. Основната цел на тази стратегия е максимално много потребители да повярват в ефективността на продукта и да го закупят.

Всичко това обаче далеч не означава, че билковата напитка наистина е ефективна и с доказан ефект. Това са просто стратегически маркетингови трикове, които да ви убедят в истинността на гореспоменатите твърдения.

Какъв е Съставът на Билковия Чай за Детоксикация?

Факт е, че според наличната информация този чай съдържа богато разнообразие от полезни екстракти и билки. За съжаление обаче, продуктът няма никакъв валиден сертификат за качество, следователно силата на неговото действие не може да бъде доказана. Въпреки това нека погледнем какви са основните компоненти, които би трябвало да съставят крайната формула на този чай.

 • Листа от Българска Роза;
 • Екстракт от Гръмотрън;
 • Екстракт от Водно Пипериче;
 • Цвят от Лавандула;
 • Екстракт от Зърнастец;
 • Листа на Цариче;
 • Екстракт от Ревен;
 • Мечо Грозде;
 • Цвят от Майчин Лист;
 • Екстракт от Плода на Резене;

Как Да Приготвите Златенъ Чай?

Приготвянето на чая за пречистване и горене на мазнини не е трудно. Общо взето процедурата е същата, както при направата на всеки друг вид чай. Въпреки това ние съветваме всички потребители внимателно да прочетат информацията, която е споделена в инструкциите за употреба, преди да започнат да пият напитката.

Има някои особености на приема, които бихме искали да споделим със своите читатели:
 • Чаят се пие по 4 пъти на ден, винаги преди хранене.
 • Минималната продължителност на курса е 21 дни.
 • Не се добавят подсладители.
 • Напитката се съхранява на стайна температура или в хладилник
.

Странични Ефекти и Нежелани Реакции?

Няма никаква информация относно това дали този билков чай предизвиква някакви нежелани реакции, алергии или други странични ефекти. Споменато е само, че напитката не трябва да се приема от деца под 10 години, бременни и кърмещи жени. Освен това не трябва да пиете от чая и ако са минали 24 часа от първоначалното му приготвяне.

Хората, които страдат от диабет, язва, хипертония или други заболявания, трябва да се консултират с личния си лекар преди да закупят продукта.

Златенъ Чай – Струва Ли Си Инвестицията в Този Продукт?

Според резултатите от нашето проучване няма никакви доказателства, че чаят за вталяване и пречистване на организма наистина е ефективен. Всички твърдения, които можете да намерите са с цел привличане на интерес и повече продажби. В Интернет също няма много потребителски коментари, свързани с ефективността на напитка. Това е съвсем нормално предвид факта, че тя се предлага на пазара от съвсем скоро.

Нашият съвет към всички читатели е да се ориентират към продукт, който наистина работи и има силни свойства. Такава е напитката ChocoLite. Тя се предлага под формата на ароматно натурално кафе с екстракт от кокос. Опитайте и се сдобийте с желаната форма и повишен тонус! Всичко зависи от вас.

 

Виж Топ Алтернатива

Manekin – Помага Ли За Здравословната Загуба На Килограми?
Златенъ Чай – По Стара Българска Рецепта Или Не?

Leave a Reply