ArtroFast – Работи ли Новия Био-Крем По Предназначение?

Artrofast кремArtroFast е нов био-крем за благоприятстване на мобилността и гъвкавостта на ставите. Производителят му е доста популярен на европейския пазар на органична козметика. Той е дело на компанията „Здоров“, която си изгради име, благодарение на своя натурален крем за лице Zdorov Propolis Cream. За новото му предложение, обаче, все още липсват доста положителни отзиви. Според компанията-производител, кремът би трябвало да действа естествено върху по-добрата физическа активност, благодарение на натуралната му формула. Но към момента съставът ѝ е само предполагаем.

Формулата на натуралният крем АртроФаст би трябвало да се състои от активен екстракт от прополис, но към нея са добавени и още няколко активни съставки. Някои от тях включват масло от сибирски кедър, пчелен восък, зехтин, репей, мащерка, жълт кантарион, блатен петолистник и хмел. Нашият екип все пак прекара известно време, за да открие дали наистина съставките са от органичен произход. Мненията на клиентите онлайн са противоречиви, така че не можем да кажем дали това наистина е така. Липсват и сертификати за произхода им. В такъв случай препоръчваме на читателите да се насочат към продукт с натурален състав, спечелил одобрението на клиенти по света и у нас – например био-гела за стави Flexomed.

Ако искате да научите научете повече интересни подробности за новия продукт, прочетете нашето ревю на био-крема ArtroFast до самия му край!

ВИЖ ОЩЕ:  10 Лека за Разширени Вени през 2021

Прополис – Изцяло Натурален Продукт за Успокояване на Болки в Ставите и Засилване на Имунитета!

Медът е най-известният пчелен продукт. Но това не е единственото естествено благо, което пчелите правят – да вземем например пчелния восък и прополиса. Последното се използва като решение за повишаване на имунитета. Хората го използват за по-бързото на заздравяване на открити рани и за противодействие на възпалителните процеси в организма. И това става вече хиляди години. Също така прополисът може да успокои болезнените спазми в долната част на гърба и ставите. Поради естествения му произход прополисът обикновено няма изразени отрицателни или опасни отрицателни ефекти. Все пак той съдържа малко въглехидрати, но са съвсем малко. Практически е невъзможно да прекалите с него!

Една от причините за популярността на прополиса е, че той има силни антибактериални, антивирусни, противогъбични и противовъзпалителни свойства. Счита се също, че играе значителна роля в лечението на някои видове рак. Днес прополисът е жизненоважна съставка в много продукти за красота и грижа за кожата, като био-кремът ArtoFast. Днес той е темата на нашето ревю. Но дали той работи по предназначение? Наистина ли в съставът му е включен екстракт от прополис, и то с органичен произход?

Какво Споделят Клиентите за Начина, По Който Работи Био-Крема ArtroFast? Коментари, Мнения и Отзиви!

artrofast гел, болка, стави, спазми

ArtroFast е изцяло натурален крем за стави на основата на прополис. Производителят му „Zdorov“ е много популярен на европейския пазар на органична козметика, както вече споменахме във въвеждащия параграф. За съжаление, ежедневният крем за благоприятстване на физическата активност ArtroFast все още не е напълно добре приет от клиентите. Проверихме различни форуми в Европа, наподобяващи българския „БГ Мама“. Към момента липсват достатъчно мнения, които да потвърдят, че продуктът работи по предназначение. Споделяме кратките по-скоро негативни впечатления, с които останахме:

 • Предполагаема Натурална Формула, Базирана на Прополис с Неясен Произход;
 • Може Би Подпомага Мобилността и Физическата Активност;
 • Недостъпна Цена При Поръчка от Официалния Уебсайт на Крема ArtroFast;
 • Забавени Поръчки и Доставки;
 • Мнение за Странични Ефекти и Противопказания, като Обриви и Сърбеж;

NB! Съществуват мнения, свързани с леки странични ефекти и противопоказания, като обриви. Ако клиентите вече са си закупили продукта, то те трябва да спазват приложените инструкции за употреба в продуктовия пакет на ArtroFast. Не бива да се надвишава максималния брой нанасяния, определен от производителя. А най-добре е да се обърнат към био-козметично средство, спечелило одобрението на клиентите, като натуралния крем HondroStrong.

ВИЖ ОЩЕ:  Ползите от Пиенето на Алкална Вода

Как Се Използва и Прилага Натуралния Ставен Крем АртроФаст?

крем артрофаст, мъж, коляно

От производителят на био-крема Артрофаст твърдят, че е лесен за ежедневно нанасяне ежедневно. Но все пак инструкциите, описани на официалния уебсайт на продукта, ни се сториха малко сложни. Някои от стъпките са излишни, а както споменахме и по-горе – някои от клиентите са усетили сърбеж и обриви, въпреки приложението на крема.

Споделяме инструкциите за употреба на био-крема АртроФаст за хората, които вече са си го закупили. Те трябва да ги спазват стриктно или да помислят за евентуална алтернатива с потвърден натурален състав.

 1. Предварително почистете повърхността на кожата на мястото, където искате да приложите крема.
 2. Нанесете внимателно с бавни масажиращи движения в продължение на 10 минути и оставете кожата да го абсорбира напълно.
 3. Повтаряйте процедурата 2 (два) пъти на ден в продължение на 21 календарни дни.
ВИЖ ОЩЕ:  Домашни Рецепти Против Пърхот

Кои са Предполагаемите Съставки В Крема с Вероятна Формула за Благоприятстване на Мобилността ArtroFast?съставки

По принцип повечето от растенията и билките, които са включени във формулата за ставна подвижност, също имат и добри свойства за стимулиране на имунитета свойства. Но липсват сертификати, свързани с техния произход. Нашият екип не можа да открие информация, че той наистина е органичен. От производителят твърдят, че са били отглеждани в условия, които много наподобяват естественото им местообитание. Обаче липсва ясно потвърждение за това. Все пак решихме да включим пълен списък със свойствата на всеки от екстрактите. Потребителите трябва да имат предвид, че те може би няма да работят точно по този начин. Заради това е препоръчително да се насочат към био-гел с органичен състав, спечелил одобрението на клиентите. Такъв е натуралния гел Flexomed.

 • Екстракт от Прополис: Отлично противовъзпалително средство, повишаващо подвижността и гъвкавостта на ставите, както и имунитета на организма.
 • Екстракт от Пчелен Восък: Успокоява и лекува увредената тъкан, укрепвайки ставите.
 • Екстракт от Зехтин: Подобрява външния вид на кожата, като я прави гладка на допир.
 • Екстракт от Сибирски Кедър: Едно от най-известните средства за повишаване на ежедневната физическа активност, дава енергия, издръжливост и действа като естествен антибиотик.
 • Екстракт от Репей: Отличен антибактериален и почистващ организма агент. Повишава стабилността на костите и хрущялите.
 • Екстракт от Мащерка: Омекотява кожата и има силни, анестетични, противовъзпалителни, анти-стареещи свойства.
 • Екстракт от Жълт Кантарион: Има мощно успокояващо действие. Отпуска мускулите, успокоява кожата в засегнатите участъци.
 • Екстракт от Блатен Петолистик: Оказва цялостно благоприятно влияние върху ставите и уменията за подвижност.
 • Екстракт от Хмел – Богат е на минерали и витамини, укрепващи имунната и двигателната система. Само някои от тях са витамин С, витамин В, калций и магнезий.

Чувствайте Се Свободни на Всяка Възраст!

artrofast, крем, болки в ставите

Няма друго чувство като това да си млад, свободен и способен. Въпреки това, естественото течение на времето наистина има способността да ви сведе на земята. Не позволявайте на старостта да ви измами в заседнал начин на живот. Бъдете най-добрата версия на себе си всеки ден, като правилния избор на начин на живот! Изберете здравословния и се насладете на всеки миг!

Накратко: ArtroFast е натурален крем за подвижност и гъвкавост на ставите. Към момента, обаче, потребителските отзиви за него са противоречиви. Срещат се някои, споделящи негативни странични ефекти, като обриви. Липсва информация за сертификатите и органичния произход на съставките му. Заради това към момента е най-добре клиентите да потърсят алтернатива. Такъв може да бъде натуралния крем HondroStrong. Той се радва на добър органичен състав и положителни клиентски мнения. Те идват най-вече от европейски онлайн форуми, наподобяващи „БГ Мама“.
Иглика Попкирилова

Коментирай